- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
slm kızlar nasılsınız sinirlerim çok bozuk kızım gece çok huysuzdu sabah 5 ten itibarende hiç durmadı uyuyo 15 20 dk sonra gene başlıyo ağlamaya sabah kocaylada atıştık kız durmuyo bi elimde pompa süt sağmaya çalışıyorum başım çatlıyo uykusuzum bende sudeye bağırdım ne istiyorsun yeter sus artık diye banyodan geldi ne bağırıyorsun çocuğa annene versene ne sinir yapıyorsun diyo dedim annem ne yapacak çocuğa emzirecekmi sütümde az geliyo zaten sağdığım sütü verdim biraz sakinleşti işe gidecek gelmiş beni öpüyo ben seni kırmak ismedim sen kendi kendine sinir yapıp zarar veriyorsun takma kafana diyo sütle ilgili ne varsa ne istiyorsan al diyo günlerdir yapmadığım şey kalmadı kim ne derse içiyorum yiyorum ama fayda etmiyo ne yapsam artmıyor sütüm o gittikten sonra yarım saat uyumusuz sonra gene uyandı başladı ağlamaya kafayı yiyorum artık sanki çocuğun günahı ne bi daha bağırdımannem geldi aldı kızı ama nasıl ağlıyorum yazık yavrum oda anlamış gibi annemin kucağında içini çekip durmuş dayanamadım gittim aldım kucağıma ben sana bağırmadım annem sinirlerim bozuk diye konustum çok kötüyüm ya kendimi o kadar iğrenç hissediyorum ki o daha minicik benim ona yaptığıma bakın şimdi yeni yattı bayıldı desem daha doğru olur aslında acilen kendimi toplamam lazım böyle hem bebeğime hem kendime zarar veriyorum....
Canım inan biraz daha etrafında birileri olsaydı yalnız kalmak için can atacaktın. Bazen öyle bir nokta oluyorki annenin söylediği şeye bile sinir olabiliyorsun. Bebek hık der herkes başında sütün yetmiyormu acaba , mamamı alsak versek, niye ağlatıyorsun çocuğu, üşüteceksin, elini kolunu iyicene sar uyanmasın 2 saatte çok az bırak uyusun :)) aaaaaaa sarılık oldu tabi uzun süre emzirmezsen olur yarım saatte emzirmen gerekirdi....... daha bir dolu tantana. En güzeli bebeğinle baş başa kalabilmek. Benim bebeğim 5 günlükken yalnız yaşamaya başladık ama o 5 gün inanılmaz kalabalıktı ve ben gergin bebeğim sürekli ağlamaktaydı, ama herkes gidince daha az stresliyim ve bebeğim daha sakin. Çocuğum melek gibi oluverdi biranda.Nitekim canım derin nefes al ve pozitif düşün meleğine en iyi bakacak olan tek kişi dünya üzerinde sensin.
annemler malatyada ekmek yaparken gözlemede yapıyolar ısırgan katıp ama ben ilk kez yaptım ısırganı tuzunu biraz fazla kaçırmışım ,ama yoğurtla karışınca yenebiliyo birazz
bu arada sormuştum ama görmedin sanırım ,şu çayın içine toz kimyon atsam olurmuki??
orda yaşayanlar elektrikle ısındıkça sizin merkezi sistemi zor açarlar canım yaaa..dikkat et bebişe sen..
offf offfff,ALLAHIM yardımcın olsun
karbonatlı su ile sil canım belki faydası olur
aslında senin doktora gitmen gerekiyor hem ameliyat yerin için hemde şu gögüs yaran için bayram tatili girmeden halletseydin keşke
slm arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inş. ben pek vakit blup giremiyorum oğlumdan işten güçten. dündikişler alındı bebeğimiz de iyi çok şükür sarılık yok denecek kadar azbiraz gaz sıkıntımız var galiba ıkınıp kızarıp duruyo garibim
ya kızlar size bi paket bez ne kadr gidiyo ben 72li almıştım bitmek üzere ve daha 8günlüğüz. bi de benim sıpa altını açtığımda rahatlıyo herhalde hemen alt açma bezine çişini yapıyo:)) nasıl engelliyecem bunu. hayır yapacak illaki de alt açmayı ıslatmadan işin içinden nasıl çıkacaz :)) malum biz daha acemiyiz tecrübeli arkadaşlar yardımmmmmm
NİDA sen napiyon canım hemen bez mi atıyosunuz altına ben temizlerken popoyu falan o arada kaçırıyo sıpam :))
iyi geceler ben aranıza yeni katıldım 10.10.2011 günü saat 16.20 itibariyle genel anestezi altında sezeryanla 2.860 kg 47 cm bir kız çocuk dünyaya getirdim kızımın adı Esila Naz.. Geceleri çok gaz sancısı oluyo o yüzden uyuyamıyoruz derken bu gece daha beter bir sorunla karşılaştık yeni huy edindi kızım kusuyo.. tabi her bebek kusar mide kapakcıkları gelişmemiş ama boğazına kaçar boğulur korkusu yokmu hep tetikteyim.. Sütü az olan arkadaşlar size bir tavsiyem olacak. eczaneden milk plus adında bir içecek satılıyo yoksada getirttirin ben çok faydasını gördüm helede kızım 37 haftalık doğdu 10 gün küvezde kaldı sütü sağarım sağarım gelmek bilmez 20 cc sağa sağa şimdi maşallah tek sağışta 200 cc çıkıyo rahata erdim emmesede zorla sağıp biriktirin 2 saatde bir sağın yılmayın üzüntü yapmayın stres tamamen kesiyo tavsiye edrim bir kez olsa bile tek öğünde içmesi bile yeter bebişlere..
slm arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inş. ben pek vakit blup giremiyorum oğlumdan işten güçten. dündikişler alındı bebeğimiz de iyi çok şükür sarılık yok denecek kadar azbiraz gaz sıkıntımız var galiba ıkınıp kızarıp duruyo garibim
ya kızlar size bi paket bez ne kadr gidiyo ben 72li almıştım bitmek üzere ve daha 8günlüğüz. bi de benim sıpa altını açtığımda rahatlıyo herhalde hemen alt açma bezine çişini yapıyo:)) nasıl engelliyecem bunu. hayır yapacak illaki de alt açmayı ıslatmadan işin içinden nasıl çıkacaz :)) malum biz daha acemiyiz tecrübeli arkadaşlar yardımmmmmm
NİDA sen napiyon canım hemen bez mi atıyosunuz altına ben temizlerken popoyu falan o arada kaçırıyo sıpam :))
ıremcım demek kuran dınlemek rahatlatı mınısını bızımde babasının yaptıgı sey rahatlatmıs olucak derın bı uykuya daldı melegım ıstersenız sızde yapın bezını acım ayaklarını karnına bukup ıyıce bastırdı babası ben okadar bastırmaya korkardım ama baya alan gaz cıktı emdı uyuyo sımdı
bu arada gaz sorunu bırazda benden kaynaklandı ılk oglumda hep emınce cıkarırdım bunda basta babası ılk 2 gun gerek yok dedı dıye sonrada cocuk ses cıkarmadı dıye cıkarmadım gazıını sımdıde emerken uyuyo gaznı cıkarırısam baslıyo ıkınmaya uyumuyo kusuyo bıde dıye cıkarmıyorum bırıkıyo gazlar uyuması gazı yok anlamına gelmıyo brıkınce sıkıntı oluyo artık her emmeden sonra cıkarıcam bende
Benim kizin gaZini ben cikartamiyorum vuramiyorum kizima. Ya annem ya esim cikartiyor, annem gidince bittim bensutum de stresten azaldi iyice. Dun kontrolumuz vardi 480 gr almis kizim 2,5 cm de uzamis cok sukur bizim hatun da alti pisken bi daha yapmiyor tutuyor kendini ne zaman yeni bez baglaniyor ya da alti aciliyor o zaman yapiyor. 2 kez anneannesinin ustunu batirdi gazla birlikte cikarinca, bazen dw 3 kez bez degistiriyoruz 2 dk icinde. Bugun esimle avm gezdik Nil i anneme birakip icim gitti diger bebekleri gorunce cok pisman oldum
aiyyyyy hemen gidip nöbetci eczane arıyorumm :)) eger bu kadar farkediyosa mucize bir icecek bu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?