Ben veriyorum Nevin
benim denemediğim şey kalmadı, süt için, tek sağışta 70 cc çıkıyo ve biberonla veriyorum, çünkü emerken hep uyuyo. vede biberona alıştı en baştan, senin nasıl okadar çıkıyo, bebeğe hiç mama verildimi hastanede? benim hastanede mama verdiler ve hala mama veriyorum sütüm dışında..
ben de bgn verdim önce almadı ama biraz önce aldı uykuya dalamadı çünkü bi türlü ağladı huysuzlandı gazı yok karnı tok altı temiz ama memeyi bırakmak istemiyor hemde sinirleniyor
yalnız ben kızım emziği emince ağladım aldatılmış hissettim kendimi.
tam 2 saattir emziriyorum çocuk da helak oldu ben de sütüm yok. delirecem Allahım yardım et
Cnm ben de mecburen veriyorum cünkü kizim meme sürekli agzinda dursun istiyor. Ayrildigi an basiyor cigligi. O yüzden emzikle kandiriyoruz bazen cünkü cok emdikce kusuyor bu sefer...
merhaba kızlar.hemen bişey sorup çıkcam yalancı emzik veren var mı bebeğine?
Herkese hayirli bayramlaaaar
Benim esim de ailesiyle kahvalti yapmaya gitti, annem olmasa demek ki ben evde yalniz kalacaktimBeklerdim ki "Oglum senin de bir ailen var artik karinla kizinla yap kahvaltini" desinler, nerdeee
Deneyimli annelere bir kaç sorum olacak bu arada:
*işitme testini ne zaman yaptırdınız?
*1 ay içinde bebeğin herhangi bir aşısı ya da kontrolü var mı? ilk kontrolden sonra
*erkek bebeklerde bu bezini açar açmaz çiş yapma olayını hala halletmiş değiliz. alt açma bezi olarak ne kullanıyorsunuz?
*bebe yağı mı kuşşanıosunuz yoksa losyon mu? bizde doktor yağ kullanmayın nivea bebe losyonu kullanın dedi.
*pişik kremi kullanıo musunuz? biz önceleri zeytin yağ sürüoduk. saf zeytin yağ. aslında ii gibiydi ama...
*bebeğinizin cildi soyuluo mu? neler yaptınız?
şimdiden sağ olun:)
tam 2 saattir emziriyorum çocuk da helak oldu ben de sütüm yok. delirecem Allahım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?