canım önerdiğin damlayı bırakmışsın sanırım doktoru bize zinco verdi bakalım iyi gibi ama daha yeni başladık.bide şu kimyon rezene çayımıydı onu yapcam aldım sizden tarifini.çok kötü şu gaz yaa.
cok sasırdım ya..esı evladı dururken helede lohusa haldeyken aılesıne sızı evde bırakıp kahvaltıya mı gıttı..hadı anası babası dusunmedı esın nasıl bu tercıhte bulunabıldıkı..senın yanında kım olursa olsun bugun bayram once aıle ıcınde bayram olmalı sonra hep beraber bayram yapılmalı...
uzme kendını ..degmezz kımse ıcın..
Merhaba Kızlar
Öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım.Allah yavrularınız ve sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara eriştirsin inşallah.
Ben de hızlı bir şekilde doğum hikayemi yazmak istedim.
Bildiğiniz gibi 40 haftayı doldurmuştum 29 ekimde ve doktor doğum olmazsa suni sancı ile 31'inde doğuma çağırmıştı.
açıkçası çok içerliodum. ben de evde doğum başlama belirtilerini yaşamak o heyecanı eşimle paylaşmak istiodum. hem de suniden korkuodum ve kendim doğal sancımla doğurayım istiodum. ve geçtiğimiz pazar 30 ekimde öğlen suyum geldi. inanamadım. eşime söledim o heyecanla koşuştururken ben mutluluktan gülüodum:)) sonra hastaneye gittik. doktorumuz organizasyonu yapmıştı. bi süre kendi sancım gelsin die bekledik ama yetersiz olunca suni sancı verdiler. biraz canım yandı sonra epidural takıldı ve rahatladım. saat 7-8 gibi akşam açılmam 10 cm'yi buldu. ama bebeğimin başı bi türlü girmedi kanala. sonra doğumhaneye gittik. 5-6 kez ıkındım ama olmadıdoktor bebeğin başının şiştiğini söledi. ve sezeyan için ameliyathaneye gittik. çok değişik duygulardı ya.. insan korkuo ama biran önce bebeğine kavuşmak istio. neyse ameliyathanede tirtir titrerken bi anda film koptu. sonra uyandım bebeğim ağlıodu. ne olup bittiğini hiç anlamadım. eşim yanımızdaydı. onu görünce rahatladım. ilk sözüm "ayy... içim geçmiş. dalmışım. rüya gördüm...." sonra bebeğimi getirdiler. ayy nasıl ağladım nasıl ağladım. 3890 gr ve 55 cm. doğdu oğlum:)) Emirimmm... Yavrummm... İkimizde iiyiz çok şükür. gerçi dikişlerim hala iğleşmedi ve goğsüm hafif yara oldu ama anne olmak bambaşkaymış... o kadar küçük.çaresiz ve muhtaç ki.... mmm... canım oğlum benimmm... kurban olurum ben seni yaradana...
Kurban bayramınız mübarek olsun, bebeklerimizle ilk bayramımız çok güzel bi duyguymuş çekirdek aile olmak :) Kızım sabah babasıyla öpüştü koklaştı bayramlaştı... Annemlerdeyiz acaip kalabalık odaya kaçtım Allahtan ev büyük ama çok daraldım işleri bitsede evime gitsem hemen.. Ya kızlar kayınvalidem geliyo ya OFFFFFFFFFFF dua ediyorum ilk benim evime gelmesin kayınlaırma yada görümcelere gitsin yoksa bu halde bütün herkes o geldi diye bana gelicek bahane edipte yaEşimede söyledim oda diyo ki inşallah ilk bize gelmez.
Çekemicem kalabalık filan artık görümcem yada onalrdan biri arayınca çok bunaldım gelen giden misafirden sessiz sakin kalamadım bi türlü diyip duruyorum ki gelmesinler kulaklarını açıyorum. Ayyyy şu 40 ım çıksın aptestleniyim çok fena batıyo gözüme herşey...
Canım otları aldım ama gelen gidenden içemedim inan ki ya bebek ten fırsat kalmadı bide tane kimyon bulamadım ben, ay çok gerginim gecenin uykusuzluuda var.. Yatmak istiyorum mina durmuyo içeri verip uyusam çok mıç mıç çocuu sıkıyo gelen giden. Ayhh şiştim çok fenada karnımda gaz var inş mina huzursuzlanmaz ya emdikçe
bende verıyorum..kendını nıye oyle hıssedesın kı bebeklere kalsa adamı maymun ederler peslerınde ..tum gun gogsunden alamazsın ısın kotu yanıda o kadar emzırırısın gogsun acır,sutun bıter ,ugrasır gerı getırmenın yollarını ararsın ama o bı kac sanıye ıcınde cok emdıgı ıcın cıkarıverır..o yuzden boyle dusunme..
ayrıca ben kızımın emmeden hemen sonra gazını cıkarmıyorum..cunku kaldırır kaldırmaz emdıgı sutun bır kısmını gerı cıkarıyor oldugu gıbı..ayrıca hemen gazıda cıkmıyor ne kadar ugrasırsam ugrasayım..hemen yatırıyorum agzına emzık verıyorum onu emdıkce hem kusmuyor hemde 1 saat kadar sonra kendılıgınden gazını cıkarıverıyor..
Kurban bayramınız mübarek olsun...kimsecikler yok :44::44:bi sıkıntım var 42. güne kadar yok denecek kadar azdı 3. gündür kanamam başladı aynı adet gibi lohusalık kanaması bittimi acaba adetmi oldum :44:
rabbım analı babalı buyutsun canımherkeslere tekrardan merhaba. oğluşumla evimize geldik dün.
canım kuzum 2 kasım çarşamba günü sabah altıda annesine verilen sancı ilacının ( tuhaf bi şey sunni sancı değilmiş güya) işe yaramaması üzerine saat 3 te sezeryan ile aramıza katıldı :)))
iki gün hastanede kaldıktan sonra evimize döndük herşey yolundaoğlumun başından ayrılamıyorum kimseye bırakmak istemiyorum:)) Allahıma ne kadar şükretsem az.
doğumdan önce sancım geldi gelmedi diye başının etini yediğim forum arkadaşlarıma haber vermek istedim.
doğum yapmayan kalmamıştır -tahmin ediyorum herkese bebişleriyle mutlu ömürler diliyorum
canım soyledıgın gıbı cekılıyoya bacak olculurken kalca cıkıklıgı yapabılıyomus o yuzden bunun ıcın saglık ocaklarına ılk 6 ay yasaklanmıs esımde demekkı cok oldu boyle durumlar dedı oda bılgısızmıs saglık ocagına gotursen yeter bence problem olursa doktora goturSinemcim Akaydaydi bizim kontrolumuz doktorumuz cok iyi ama kizimi tek bacagindan tutup cekince sinir oldum adama bi dahaki kontrolune saglik ocagina goturecegim ben de. Niye kalca cikigi oluyormus ki acaba?
selam kızlar..benimm kızım hasta oldu,burnu fışır fışır ,arada bi kaç kezde öksürüyo ,bronşit olmasından korkuyoruz...eşim buhar melinesi almaya gitti..bide çok huzursuz ,fitil veriyorum,sancısıda var..dua edin kızıma yaa
merhaba kızlarrr nasılsınız herkese iyi bayramlar Allah nice bayramlara sağlıkla ulaştırsın
genetikerin elifcim nasılsın biz cicilerrimizi giydik artık büyüdük foto çekicem uyandıklarında
sanse nidacım benim kızımda aynı durumda grip bulaşırdım ona doktorumuzu aradık burnunu açık tutmanız gerekli dedi fizyolojik bir damla kullanıyoruz hemen ardından burun aspiratörüyle temiziyoruz canım kızım kaç gündür burnu tıkalı olduğu için emmek falan istemiyodu şimdi biraz iyiyiz şükür sende öyle yap cnm burnu açık olursa bronşit falan olmaz
selam kızlar..benimm kızım hasta oldu,burnu fışır fışır ,arada bi kaç kezde öksürüyo ,bronşit olmasından korkuyoruz...eşim buhar melinesi almaya gitti..bide çok huzursuz ,fitil veriyorum,sancısıda var..dua edin kızıma yaa
offf kötu olmus nıdaa..benımde en cok korktugum sey kıs yuzunden hastalanması..kalorıferler yanmıyo dısarda fırtına var..evler soguk..kendı ıcıme ıclıkler gıyıp gezıyorum ayaklarıma kadar cıft kat kıyafet kazaklar falan..kızımada 4 kat gıydırıyorum ustune kundak ustune ıkı tane battanıye..sarıp sarmalıyorum onuda kendımıde..ama gecelerı cok soguk oluyo ve ben buna ragmen ınanılmaz terlı oluyorum.. ev oyle sokken kızda uyanınca memeye terlı terlı sırtım buz oluyo..hemen yelek falan alıyorum ama tıtrıyorum bazı geceler resmen ..benım hafıf gazım olsa kızımın burnundan gelıyo.. 3 gundur bızdede uyku yok..bı gaz sancısı bı kakasını yapamaması derkenn ayakta gezen zombıden farkım kalmadı..Allah ıyılıklerını versın..cok gecmıs olsun canım ..burnunu tıkalı bırakmamaya calıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?