2011 Ekim Anneleri

Kurban bayramınız mübarek olsun, bebeklerimizle ilk bayramımız çok güzel bi duyguymuş çekirdek aile olmak :) Kızım sabah babasıyla öpüştü koklaştı bayramlaştı... Annemlerdeyiz acaip kalabalık odaya kaçtım Allahtan ev büyük ama çok daraldım işleri bitsede evime gitsem hemen.. Ya kızlar kayınvalidem geliyo ya OFFFFFFFFFFF dua ediyorum ilk benim evime gelmesin kayınlaırma yada görümcelere gitsin yoksa bu halde bütün herkes o geldi diye bana gelicek bahane edipte ya Eşimede söyledim oda diyo ki inşallah ilk bize gelmez.

Çekemicem kalabalık filan artık görümcem yada onalrdan biri arayınca çok bunaldım gelen giden misafirden sessiz sakin kalamadım bi türlü diyip duruyorum ki gelmesinler kulaklarını açıyorum. Ayyyy şu 40 ım çıksın aptestleniyim çok fena batıyo gözüme herşey...

Canım otları aldım ama gelen gidenden içemedim inan ki ya bebek ten fırsat kalmadı bide tane kimyon bulamadım ben, ay çok gerginim gecenin uykusuzluuda var.. Yatmak istiyorum mina durmuyo içeri verip uyusam çok mıç mıç çocuu sıkıyo gelen giden. Ayhh şiştim çok fenada karnımda gaz var inş mina huzursuzlanmaz ya emdikçe

Cok üzüldüm ama annem yanimda oldugu icin belli edemiyorum. Esimin ailesi hep bir arada babaannesi dedesi amcalari birlikte kahvalti edeceklermis onu da cagirdilar ama su saat oldu hala orada. Namazdan cikinca gelmisti bi bayramlasmistik o kadar. Ben esimi cok iyi bir insan merhametli diye secmistim cok yanilmisim ama yine de seviyorum onu. Ona degil ailesine kiziyorum

güle güle sağlıkla büyüt bebeğini inşallah.

ben daha almadım ama aldırcam eşime yrn falan.inş işe yarar.içeri verme bence bizimki çok huysuzlanıyo kalabalık olunca.en iyisi yanında olması ben de veremiyorum kolay kolay başkasına.seninki de nazlı bizimki gibi sanırım.en iyisi yalnız kalmak bebeğinle en rahatı o yani.rezene falan iç ben de şuan içiyorum kendi gazım için :)
buarada inş. kayınvaliden geç gelir erken gider sizden

haklısın gereksiz duygusallık yapıyorum ama elimde değil resmen emziği kıskandım.zaten çok emince de kusuyo yavrum artık doyduğunu bilmiyo çünkü.emzik özellikle uykuya dalamassa geceleri memeyi bırakmadığında işe yarıcak gibi ben daha bir kere verdim gerçi ama artık daha az kıskanıyorum emziği.alışcam mecbur.:2:

Kurban bayramınız mübarek olsun...kimsecikler yok :44::44:bi sıkıntım var 42. güne kadar yok denecek kadar azdı 3. gündür kanamam başladı aynı adet gibi lohusalık kanaması bittimi acaba adetmi oldum :44:

Kurban bayramınız mübarek olsun...kimsecikler yok :44::44:bi sıkıntım var 42. güne kadar yok denecek kadar azdı 3. gündür kanamam başladı aynı adet gibi lohusalık kanaması bittimi acaba adetmi oldum :44:

canım bu dogum kanaması ara ara kesılır sonra devam edermıs..sanmıyorum bu kadar cabuk adet gorecegını..yanı bırı bıter bıtmez dıgerı baslarmıkı..nerden bılcez hakkaaten yaa kafam karıstı..

iyi akşamlar kızlar.
kurban bayramımız mübarek olsun rabbim sevdiklerimizle birlikte nice bayramlar geçirmeyi nasibetsin.
geçmişe bakamadım umarımherkesler iyidir.

rabbım analı babalı buyutsun canım dogurmayan kalmadıysa yenı forum acılabılır artık
Sinemcim Akaydaydi bizim kontrolumuz doktorumuz cok iyi ama kizimi tek bacagindan tutup cekince sinir oldum adama bi dahaki kontrolune saglik ocagina goturecegim ben de. Niye kalca cikigi oluyormus ki acaba?
canım soyledıgın gıbı cekılıyoya bacak olculurken kalca cıkıklıgı yapabılıyomus o yuzden bunun ıcın saglık ocaklarına ılk 6 ay yasaklanmıs esımde demekkı cok oldu boyle durumlar dedı oda bılgısızmıs saglık ocagına gotursen yeter bence problem olursa doktora gotur
;21603434]Merhaba Kızlar
Öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım.Allah yavrularınız ve sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara eriştirsin inşallah.
Ben de hızlı bir şekilde doğum hikayemi yazmak istedim.
Bildiğiniz gibi 40 haftayı doldurmuştum 29 ekimde ve doktor doğum olmazsa suni sancı ile 31'inde doğuma çağırmıştı.
açıkçası çok içerliodum. ben de evde doğum başlama belirtilerini yaşamak o heyecanı eşimle paylaşmak istiodum. hem de suniden korkuodum ve kendim doğal sancımla doğurayım istiodum. ve geçtiğimiz pazar 30 ekimde öğlen suyum geldi. inanamadım. eşime söledim o heyecanla koşuştururken ben mutluluktan gülüodum:)) sonra hastaneye gittik. doktorumuz organizasyonu yapmıştı. bi süre kendi sancım gelsin die bekledik ama yetersiz olunca suni sancı verdiler. biraz canım yandı sonra epidural takıldı ve rahatladım. saat 7-8 gibi akşam açılmam 10 cm'yi buldu. ama bebeğimin başı bi türlü girmedi kanala. sonra doğumhaneye gittik. 5-6 kez ıkındım ama olmadı doktor bebeğin başının şiştiğini söledi. ve sezeyan için ameliyathaneye gittik. çok değişik duygulardı ya.. insan korkuo ama biran önce bebeğine kavuşmak istio. neyse ameliyathanede tirtir titrerken bi anda film koptu. sonra uyandım bebeğim ağlıodu. ne olup bittiğini hiç anlamadım. eşim yanımızdaydı. onu görünce rahatladım. ilk sözüm "ayy... içim geçmiş. dalmışım. rüya gördüm...." sonra bebeğimi getirdiler. ayy nasıl ağladım nasıl ağladım. 3890 gr ve 55 cm. doğdu oğlum:)) Emirimmm... Yavrummm... İkimizde iiyiz çok şükür. gerçi dikişlerim hala iğleşmedi ve goğsüm hafif yara oldu ama anne olmak bambaşkaymış... o kadar küçük.çaresiz ve muhtaç ki.... mmm... canım oğlum benimmm... kurban olurum ben seni yaradana...[/QUOTE]

canım demek normal nasıp olmadı olsun bebegıne kavustunya rabbım analı babalı buyutsun

selam herkese tekrardan ıyı bayramlar dun annemdeydık aksam buyuk olan orda kaldı bız eve geldık kurbanı hallettık sonra temızlık yaptım bugun gorumcemler gelcek ıstanbuldan bana bakmaya gelen vardıya 3 gun kalan ne yuzlegelcekse ankradakıde daha tesrıf etmedı oda gelıcek bıde ıstanbuldan gelen yıne bı kaynım ve gorumcem var onlar gelcek dunde bugunde temızlık yaptım dua edın kızlar cvplarını verıyım tutuluyorum sankı evım perısan olcak offf neyse hayırla gelsınler yok hayır deyılse nıyetlerı nıyetlerını esım gorsun cvplarını versın ınsallah

bızde akıkalarımızı kestırdık ırem daha dogrusu hındıstanamı ne yollaıdk erkege 2 ılkını babam kestırmıstı oglumunkını bunuda bızım babamız kestırdı
neyse oglan kustu gelırım yıne gorusmek uzere

herkese hayırlı bayramlar.benim bebeğiminde pişik oldu yani cildi pul pul gibi nokta nokta deriler sert sert oldu pamuk ve suyla temizleidğim halde sizinde olan var mı nasıl geçti.paylaşırsanız sevinirim.

selam kızlar..benimm kızım hasta oldu,burnu fışır fışır ,arada bi kaç kezde öksürüyo ,bronşit olmasından korkuyoruz...eşim buhar melinesi almaya gitti..bide çok huzursuz ,fitil veriyorum,sancısıda var..dua edin kızıma yaa

merhaba kızlarrr nasılsınız herkese iyi bayramlar Allah nice bayramlara sağlıkla ulaştırsın

genetikerin elifcim nasılsın biz cicilerrimizi giydik artık büyüdük foto çekicem uyandıklarında

sanse nidacım benim kızımda aynı durumda grip bulaşırdım ona doktorumuzu aradık burnunu açık tutmanız gerekli dedi fizyolojik bir damla kullanıyoruz hemen ardından burun aspiratörüyle temiziyoruz canım kızım kaç gündür burnu tıkalı olduğu için emmek falan istemiyodu şimdi biraz iyiyiz şükür sende öyle yap cnm burnu açık olursa bronşit falan olmaz

benım bebısımde hasta olcak galıba burnu akmıyo ama ben aspratorle devamlı temızlıyorum baya bıseyler cıkıyo.. korkuyorum ıyıce hasta olacak dıye Allahım korusun onları cok kucukler hasta olmak ıcın

Rabbim tez vakitte $ifa versin Elvin Sare´ye annesi. Benim kizimi da kayinbabam izin vermiyordu cikaramiyorduk ya disari, hani annemlere göndermemislerdi beni. Dün esimin dedesi ben sizin merdivenleri cikamiyorum özledim Nil´i getirin demis, gece vakti cocugu cikardik yavrum kuslar gibi bagirdi, gelene kadar cani yanmis gibi agladi beni de mahvetti. Evimize geldik sustu yavrum, nazar oldu orda gelen gidenden, öpenden sevenden tabi

merhaba kızlarrr nasılsınız herkese iyi bayramlar Allah nice bayramlara sağlıkla ulaştırsın

genetikerin elifcim nasılsın biz cicilerrimizi giydik artık büyüdük foto çekicem uyandıklarında

Ayy cok sevindim artik icine sigiyorlar demek, merakla bekliyorum fotograflarini

çok saol cabım ,bende onları ypmaya başladım zaten ,açıldı gibi ama baya devam etcez galiba..iyileşirler en kısa zamanda inş. yaa gece uykuları yok artık bana ,o olmasa gaz sancısı var ,dün sabsimpleks aldım biraz işe yaradı sanki ,bide bu sabak 1-2 yemek kaşığı kadar rezene çayımdan verdim ,braz yatişir gibi oldu ,fitilide verince daha bi rahatladı uyudu kuzum ..ne güzel bişeymiş ,yatarkende vercem ...sakinleştirici varmış içinde aynı zamanda ağrı kesici ateş düşürücü.

offf kötu olmus nıdaa..benımde en cok korktugum sey kıs yuzunden hastalanması..kalorıferler yanmıyo dısarda fırtına var..evler soguk..kendı ıcıme ıclıkler gıyıp gezıyorum ayaklarıma kadar cıft kat kıyafet kazaklar falan..kızımada 4 kat gıydırıyorum ustune kundak ustune ıkı tane battanıye..sarıp sarmalıyorum onuda kendımıde..ama gecelerı cok soguk oluyo ve ben buna ragmen ınanılmaz terlı oluyorum.. ev oyle sokken kızda uyanınca memeye terlı terlı sırtım buz oluyo..hemen yelek falan alıyorum ama tıtrıyorum bazı geceler resmen ..benım hafıf gazım olsa kızımın burnundan gelıyo.. 3 gundur bızdede uyku yok..bı gaz sancısı bı kakasını yapamaması derkenn ayakta gezen zombıden farkım kalmadı..Allah ıyılıklerını versın..cok gecmıs olsun canım ..burnunu tıkalı bırakmamaya calıs..

saolasın canım ,sürekli temizliyorum ,buhar makineside aldık klima kurutmasın diye ..biz bayramın 1.günü mezarlığa gittik ,kayn pederime... ilk torun olduğu için götürdüm ama iyi olmadı pek..inşallah atlatırız hemenn.şu an omzumda ıh layarak nefes alıyo ,sanki her nefeste acı çekiyo yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…