günaydın kızlar.gerçi pek giremiyoruz artık hiçbirimiz.ama illaki arada bakmaya çalışıyorum ben.kızımı şimdi uyuttum daha gece pek uyumadı.aslındaa uyuyodu gece emzirip yatırcaktım ama altını emzirdikten sonra alınca uyandı sabah 4 te oyun istedi falan.sonra da dalamadı bitürlü.nezaman iyi bişeyden sözetsem ertesi gün o olmuyo mesela geceleri uyuyo demiştim bugece onu da uyumadı.valla konuşmaya korkar oldum kendi nazarım mı deyiyo nedir?
çok uykusuzum.kahvaltı yapcaz şimdi eşim hazırlıyo.hepinizi öptük.
selam kızlar..benimm kızım hasta oldu,burnu fışır fışır ,arada bi kaç kezde öksürüyo ,bronşit olmasından korkuyoruz...eşim buhar melinesi almaya gitti..bide çok huzursuz ,fitil veriyorum,sancısıda var..dua edin kızıma yaa
Rabbim tez vakitte $ifa versin Elvin Sare´ye annesi. Benim kizimi da kayinbabam izin vermiyordu cikaramiyorduk ya disari, hani annemlere göndermemislerdi beni. Dün esimin dedesi ben sizin merdivenleri cikamiyorum özledim Nil´i getirin demis, gece vakti cocugu cikardik yavrum kuslar gibi bagirdi, gelene kadar cani yanmis gibi agladi beni de mahvetti. Evimize geldik sustu yavrum, nazar oldu orda gelen gidenden, öpenden sevenden tabi
offf kötu olmus nıdaa..benımde en cok korktugum sey kıs yuzunden hastalanması..kalorıferler yanmıyo dısarda fırtına var..evler soguk..kendı ıcıme ıclıkler gıyıp gezıyorum ayaklarıma kadar cıft kat kıyafet kazaklar falan..kızımada 4 kat gıydırıyorum ustune kundak ustune ıkı tane battanıye..sarıp sarmalıyorum onuda kendımıde..ama gecelerı cok soguk oluyo ve ben buna ragmen ınanılmaz terlı oluyorum.. ev oyle sokken kızda uyanınca memeye terlı terlı sırtım buz oluyo..hemen yelek falan alıyorum ama tıtrıyorum bazı geceler resmen ..benım hafıf gazım olsa kızımın burnundan gelıyo.. 3 gundur bızdede uyku yok..bı gaz sancısı bı kakasını yapamaması derkenn ayakta gezen zombıden farkım kalmadı..Allah ıyılıklerını versın..cok gecmıs olsun canım ..burnunu tıkalı bırakmamaya calıs..
iyi akşamlar arkadaşlar benimde 17 ekimde bir oğlum oldu. herşey 3 gün önceye kadar güzeldi. fakat oğlum şimdi bir yeri acıyormuş gibi avaz avaz ağlıyor hiç susmadan karnını doyuruyorum gazını çıkartıyorum altınıda kontrol ediyorum. doktorada götürdüm oldukça sağlıklı dedi aç kalmış olabilir mi diye şüphelendi kontrolde günlük 37 gr alıyormuş herşey yolunda dedi. ama yolunda olmaya birşeyler var hiç uyumuyor ne gündüz ne gece uykuda kaldığı süre en fazla yarım saat. öyle çaresiz hissediyorumki kendimi o öyle ağlarken içim acıyor uykusuzlukta tahammül sınırımı zorlamaya başladı. deneyimli anneler varsa yardımlarınızı bekliyorum...
hayatım fısfıs ıcın henuz burun mukozaları hazır deyıl damla seklınde damlat bende gifrer var damlatıyorum cok tıkalıysa sıkıyorum sefaf yumusak sıse sıkıyorum daha etkılı oluyo hemen yuz ustu cevırıyorum aksın dıye esım sinomarir getırmıs daha ıyı dedı ama ılkındede gıfrer kullandık onun dısında babaysoin de var yanı sımdılık serum damlat sonra bunlar dan al pahalı gıbı gelıyo amacok uzun gıdıyo burunun tıkalı olamaması gerekıyo bebegın emdıgı ıcın eger tıkalı olursa ememez hemen damlat canım
selam huhu kizlar nirdesiniz bende hastaneden bugun ciktimcuma saat 23te kizim 3.610kg 52cm dunyaya geldi dogum cok zor gecti onun disinda bizde hersey yolunda sizde ne var ne yok
iyi akşamlar arkadaşlar benimde 17 ekimde bir oğlum oldu. herşey 3 gün önceye kadar güzeldi. fakat oğlum şimdi bir yeri acıyormuş gibi avaz avaz ağlıyor hiç susmadan karnını doyuruyorum gazını çıkartıyorum altınıda kontrol ediyorum. doktorada götürdüm oldukça sağlıklı dedi aç kalmış olabilir mi diye şüphelendi kontrolde günlük 37 gr alıyormuş herşey yolunda dedi. ama yolunda olmaya birşeyler var hiç uyumuyor ne gündüz ne gece uykuda kaldığı süre en fazla yarım saat. öyle çaresiz hissediyorumki kendimi o öyle ağlarken içim acıyor uykusuzlukta tahammül sınırımı zorlamaya başladı. deneyimli anneler varsa yardımlarınızı bekliyorum...
canım benım evımde baca delıgı yok..hatta dun esımle konusurken camı kesıp mı cıkarsak dıyede gulustuk aglanacak halımıze..tum gun elektırık sobası yanıyo ama camlarım pimapen olmasıa ragmen araları acıkmıs bıraz once esım kontrol ederken farkettı..oturdugumuz yerden üflüyor soguk..elktrk sobasıda fayda etmıyor halıyle.sımdı dısarı cıkıp sılıkon alıcak kenarlarına cekmek ıcın..en cokta ben üşüttüğüm ıcın kızımın canının yanmasına dayanamıyorum..dun aksam ustu mısafırlerım vardı hızmettı su bu derken üşüdüm..aksama sancılandı kızım gaz yuznuden.ve fıkır fıkır kustu yavrum.sırf bu yuzden kızıma mama vermek ıstedıgım oluyor ınan..ev bu kadar sogukken ben nasıl usutmeyebılırım kı..ustumu basımı kat kat gıyıyorum ama yok ıste..bu kıs gecmez boyle bılmıyorum ne yapıcaz..Canım çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyi olur kuzun çok üzüldüm..
Allahım sana sabır versin... Biraz sesini çıkar bence, niye demedin anneme giderken çıkmıyodu da çocuk şimdimi çıkıyo diye..
yavrum ya bu el lkadar bebeklerin canını kemiğini etini incittiklerini analmıyo bu insanlar ya sinir oluyorum...
İrem ya odun sobası kursana bir süreliğine o fırtınada değermi bunca sıkıntıya.. Sımsıcacık olursun iki kürek kömür atsan yeter kovalı sobada sabaha kadar sıcacık olur yazık yavruyada sanada
canım banada gaz sancısı gıbı geldı..gazını cıkartsanda bazen bır sefer yeterlı gelmeyebılıyor...benım kız alttan bır cıkarıyor ustten bıdahave buna ragmen yıne sancılanıyor..sureklı bacaklarını karnına dogru bastırıyorum boylelıkle hem kakasını hem de gazını yapıyor defalarca....yoksa hem kusuyor hem uykusundan uyanıyor..bas bas bagırıyor..iyi akşamlar arkadaşlar benimde 17 ekimde bir oğlum oldu. herşey 3 gün önceye kadar güzeldi. fakat oğlum şimdi bir yeri acıyormuş gibi avaz avaz ağlıyor hiç susmadan karnını doyuruyorum gazını çıkartıyorum altınıda kontrol ediyorum. doktorada götürdüm oldukça sağlıklı dedi aç kalmış olabilir mi diye şüphelendi kontrolde günlük 37 gr alıyormuş herşey yolunda dedi. ama yolunda olmaya birşeyler var hiç uyumuyor ne gündüz ne gece uykuda kaldığı süre en fazla yarım saat. öyle çaresiz hissediyorumki kendimi o öyle ağlarken içim acıyor uykusuzlukta tahammül sınırımı zorlamaya başladı. deneyimli anneler varsa yardımlarınızı bekliyorum...
bende kızım ıkı gun gaz yuzunden sancılanınca ve usuttugunde verdım ..cıdden poposuna koyar koymaz sustu yavrum ama ıste gecıcı bır cozum 2 saat sonra yıne baslıyo cunku..canım benim dr um bebeğiniz çok huzursuzsa paranox fitil vermekten çekinmeyin dedi..geçengün denedim yarısını sadece,ve çok işe yaradı ,tavsiye ederim mutlaka .
selam huhu kizlar nirdesiniz bende hastaneden bugun ciktimcuma saat 23te kizim 3.610kg 52cm dunyaya geldi dogum cok zor gecti onun disinda bizde hersey yolunda sizde ne var ne yok
Hanzdee demez olur muyum hic dedim ama esim de arada kaliyorum diyor. 40in ciksin istersen 1 ay kal annende dedi ben de gidip kalicam cidden. Söz verdi persembe günü de yari kirk ucurmaya anneanneme gidecegiz. Kizim da iyice kucaga alisti yataga koydugumuz an basliyor bagirmaya. Cok guzel ama cok da zormus anne olmak
canım benım evımde baca delıgı yok..hatta dun esımle konusurken camı kesıp mı cıkarsak dıyede gulustuk aglanacak halımıze..tum gun elektırık sobası yanıyo ama camlarım pimapen olmasıa ragmen araları acıkmıs bıraz once esım kontrol ederken farkettı..oturdugumuz yerden üflüyor soguk..elktrk sobasıda fayda etmıyor halıyle.sımdı dısarı cıkıp sılıkon alıcak kenarlarına cekmek ıcın..en cokta ben üşüttüğüm ıcın kızımın canının yanmasına dayanamıyorum..dun aksam ustu mısafırlerım vardı hızmettı su bu derken üşüdüm..aksama sancılandı kızım gaz yuznuden.ve fıkır fıkır kustu yavrum.sırf bu yuzden kızıma mama vermek ıstedıgım oluyor ınan..ev bu kadar sogukken ben nasıl usutmeyebılırım kı..ustumu basımı kat kat gıyıyorum ama yok ıste..bu kıs gecmez boyle bılmıyorum ne yapıcaz..
Off ne sinir bozucu bir durum çaresizlik, e ne zaman yanacak sinin kaloriferler siz donuncamı? Neyi bekliyorlar ki? Benim yandığı halde bebek üşürmü diye aklım çıkıyo, bide seni düşündükçe gerçekten üzülüyorum kızın içinde senin içinde...
Deneyimli annelere bir kaç sorum olacak bu arada:
*işitme testini ne zaman yaptırdınız?
*1 ay içinde bebeğin herhangi bir aşısı ya da kontrolü var mı? ilk kontrolden sonra
*erkek bebeklerde bu bezini açar açmaz çiş yapma olayını hala halletmiş değiliz. alt açma bezi olarak ne kullanıyorsunuz?
*bebe yağı mı kuşşanıosunuz yoksa losyon mu? bizde doktor yağ kullanmayın nivea bebe losyonu kullanın dedi.
*pişik kremi kullanıo musunuz? biz önceleri zeytin yağ sürüoduk. saf zeytin yağ. aslında ii gibiydi ama...
*bebeğinizin cildi soyuluo mu? neler yaptınız?
şimdiden sağ olun:)
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız inş. herkes ve bebişler iyidir. biz çok zor günler yaşıyoruz. eşimin ailesiyle kopma noktasındayız hatta ben koptum. bi yandan da oğlum geceleri hiç uyumuyor gündüz gelen giden ben her saat başı ağlama nöbetlerindeyim. gelip paylaşabilsem rahatlayacam da inanın fırsatım olmuyor. şimdi yine misafir bekliyoruz. bana dua edin şu ruh halimi atlatayım artık.
selam kızlar..benimm kızım hasta oldu,burnu fışır fışır ,arada bi kaç kezde öksürüyo ,bronşit olmasından korkuyoruz...eşim buhar melinesi almaya gitti..bide çok huzursuz ,fitil veriyorum,sancısıda var..dua edin kızıma yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?