20 gün sonra biraz rahatlayacaksın filizcim, Allah kolaylıkla atlatmanı nasip etsin belki şimdiye kadarda biraz rahatlardın ama eşinin ailesi iyice sinirlerini seni alt üst etmiş anlaşılan hemde bu haldeylen, Allah bildiği gibi yapsın, bebişinin yüzüne bak rahatla sen güçlü bi annesin canım, bunlar geçicek... Anneni tekrar çağırmayı dene eğer müsaitse bir süreliğine olmazmı?
çok geçmiş olsun canım ya ben de üşütmesinden çok korkuyorum. kaloriferler yanıyor ama ev soğuk sürekli battaniyede çocuk. bu sefer de kokrkuyorum acaba çok mu sardım diye. bunun ayarını nasıl tutturacam bilmiyorum(
bi de şu burun aspiratörünü nasıl kullanıyosunuz. basıp burnuna yerleştiriyorum ama hiç bi şey çıkmıyo burnundan. hırıltısı da var. dolu burnu. geçen peçeteyle temizledim. ben mi beceremiyorum acaba(
.
selam kızlarr..2 gündür neler çekiyorum bi ben bi Allah bilir yaa..neyse Allah daha beterinden korusun inşallah cümlemizinkini ,çokta nankör olmamak gerek dimii..ama uykusuzluk ve kızımın ağlamaları bitirdi beni resmen ...
dün sabah kızım öksürmeye başladı iyiden iyyiye balgamını hissettim öksürürken ,eşime söyledim duyuyomusun diye ,duymuyorum diyo ,zaten burnunun fışırdadığınıda bi türlü kabullendirememiştim ,eşim ve ailesi prof olduğundan bişey istiyosan ,dr a götürmek gibi ispatlamak gerekir ,aksi taktirde akıl vermeleri çoktur...neyse en sonunda onay verdilerde götürdük ,daha önceden drunu aradık serum fizyolojikdamlat temizle yeter dei ama yetmedi ...ee bayram olduğundan ona gidemedik ,hedi, devletin aciline götürelim dedik , ateşini ölçtürdü dr ,şu uzaktan ölçenlerle 38.9 çıktı !!! biz şok !! sonra sırtını mırtını dinledi ,ağzı köpürüyomu dedi ,evet biraz dedim ,sırtında bişey duymadım ama ağzı köpürüyo ateşide var bu çocuk zatürre dedi ,antibiyotik iğne yazdııbiz çıktık kuzu kuzu ama içim rahat etmedi ,okadar ateş hissetmedim ve bebeğime antibiyotik boşuna veriliyo gibi geldi ,öezel bi hastaneye geldik ,dr u beklerken aynı aletle ölçmelerini istedim 36.5 çıktı ,dr geldi makattan ölçtü 37 derece,sırtını göğsünü dinledi ,sonra anlattım başımıza gelenleri ..ne zatürresi yaa dedi ,balgam söktürücü ve burun açıcı verdi ..kızım şimdi biraz iyi gibi ,kendi drumuzu aradım ,o bunun açıcı mukusu kurutur ,fizyolojik yap dedi ,ama yawrum çok rahatladı yaaa..yinede şüphelerim var ,yarın sabah tekrar gitcem muayeneye ... bizden haberler bukadar canlar...
filizcim Allah yardımcın olsun canım ,bizim için zorlu bi süreç ,hele ben bugün varya ,40 ım çıkmasına rağmen ,eşime bi çatıyorum ,bi güzel bişey söylüyorum ,bi sinirleniiyorum kayınvalidemlere niye açmısın tokmusun diye sormuyolar diye ,bi diyorumki neye sorsun zaten sevmiyorum yemeklerini ,bi hediye alıyım çok kırdım bağırdım diyee...yani karşında anlayışlı insan olması gerekiyo ,şu an yaptığı hiç bişey seni haksız yapmıyo bence ,herşey hormonlarla ilgili... yüreğini ferah tutu düşünmemeye çalış canım ,sar sarmala bebeğini ,eşinide al dışarı çıkın biraz ,umarım arabanız vcardır ,ben arabadan inmesem bile rahatlıyorum biraz.
Canım geçmiş olsun, aman onlar hasta olmasınlar da biz olalım onların yerine. Allah şifa versin kuzucuğuna...
selam kızlarr..2 gündür neler çekiyorum bi ben bi Allah bilir yaa..neyse Allah daha beterinden korusun inşallah cümlemizinkini ,çokta nankör olmamak gerek dimii..ama uykusuzluk ve kızımın ağlamaları bitirdi beni resmen ...
dün sabah kızım öksürmeye başladı iyiden iyyiye balgamını hissettim öksürürken ,eşime söyledim duyuyomusun diye ,duymuyorum diyo ,zaten burnunun fışırdadığınıda bi türlü kabullendirememiştim ,eşim ve ailesi prof olduğundan bişey istiyosan ,dr a götürmek gibi ispatlamak gerekir ,aksi taktirde akıl vermeleri çoktur...neyse en sonunda onay verdilerde götürdük ,daha önceden drunu aradık serum fizyolojikdamlat temizle yeter dei ama yetmedi ...ee bayram olduğundan ona gidemedik ,hedi, devletin aciline götürelim dedik , ateşini ölçtürdü dr ,şu uzaktan ölçenlerle 38.9 çıktı !!! biz şok !! sonra sırtını mırtını dinledi ,ağzı köpürüyomu dedi ,evet biraz dedim ,sırtında bişey duymadım ama ağzı köpürüyo ateşide var bu çocuk zatürre dedi ,antibiyotik iğne yazdııbiz çıktık kuzu kuzu ama içim rahat etmedi ,okadar ateş hissetmedim ve bebeğime antibiyotik boşuna veriliyo gibi geldi ,öezel bi hastaneye geldik ,dr u beklerken aynı aletle ölçmelerini istedim 36.5 çıktı ,dr geldi makattan ölçtü 37 derece,sırtını göğsünü dinledi ,sonra anlattım başımıza gelenleri ..ne zatürresi yaa dedi ,balgam söktürücü ve burun açıcı verdi ..kızım şimdi biraz iyi gibi ,kendi drumuzu aradım ,o bunun açıcı mukusu kurutur ,fizyolojik yap dedi ,ama yawrum çok rahatladı yaaa..yinede şüphelerim var ,yarın sabah tekrar gitcem muayeneye ... bizden haberler bukadar canlar...
filizcim Allah yardımcın olsun canım ,bizim için zorlu bi süreç ,hele ben bugün varya ,40 ım çıkmasına rağmen ,eşime bi çatıyorum ,bi güzel bişey söylüyorum ,bi sinirleniiyorum kayınvalidemlere niye açmısın tokmusun diye sormuyolar diye ,bi diyorumki neye sorsun zaten sevmiyorum yemeklerini ,bi hediye alıyım çok kırdım bağırdım diyee...yani karşında anlayışlı insan olması gerekiyo ,şu an yaptığı hiç bişey seni haksız yapmıyo bence ,herşey hormonlarla ilgili... yüreğini ferah tutu düşünmemeye çalış canım ,sar sarmala bebeğini ,eşinide al dışarı çıkın biraz ,umarım arabanız vcardır ,ben arabadan inmesem bile rahatlıyorum biraz.
hadi gözünaydın Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.selam huhu kizlar nirdesiniz bende hastaneden bugun ciktimcuma saat 23te kizim 3.610kg 52cm dunyaya geldi dogum cok zor gecti onun disinda bizde hersey yolunda sizde ne var ne yok
selam kızlar..benimm kızım hasta oldu,burnu fışır fışır ,arada bi kaç kezde öksürüyo ,bronşit olmasından korkuyoruz...eşim buhar melinesi almaya gitti..bide çok huzursuz ,fitil veriyorum,sancısıda var..dua edin kızıma yaa
aynı şeyi bende dinledim ama tüpü nasıl bilmiyorum ,eczaneden görümcem damlalıklı şişeye doldurup getirmişti önceden ,ama her bi burna 10 damla kadar gidiyo ,kızımda alıştı zaten ,hemen yutkunuyoYa kızlar bu kırk uçurmak falan ne demek? Yani kırkı çıkmadan hiç gezmeye gitmiyor musunuz? Biz bayram geldiğinden beri gezenti olduk da o yüzden soruyorum acaba sakıncası mı var diye.
Nida çok geçmiş olsun bahsettiğin belirtiler benim kızda da var ben düzenli olarak serum fizyolojik kullanıyorum bir de Uzman Tv de bir doktor serum fizyolojikleri öyle 3-5 damla damlatmak çok işe yaramıyor mümkünse tüm tüple burun yıkanmalı diyor bizim kız rahatsız olduğundan ben tüm tüpü sıkamıyorum gerçi yarımı ancak. Bir de özellikle gece yatarken tıkanması daha çok oluyor.
Ya kızlar bu kırk uçurmak falan ne demek? Yani kırkı çıkmadan hiç gezmeye gitmiyor musunuz? Biz bayram geldiğinden beri gezenti olduk da o yüzden soruyorum acaba sakıncası mı var diye.
Nida çok geçmiş olsun bahsettiğin belirtiler benim kızda da var ben düzenli olarak serum fizyolojik kullanıyorum bir de Uzman Tv de bir doktor serum fizyolojikleri öyle 3-5 damla damlatmak çok işe yaramıyor mümkünse tüm tüple burun yıkanmalı diyor bizim kız rahatsız olduğundan ben tüm tüpü sıkamıyorum gerçi yarımı ancak. Bir de özellikle gece yatarken tıkanması daha çok oluyor.
merhaba kızlar.buraya girmeden yapamıyorum ama ya sabaha karşı ya gecenin yada sabahın bi körü girdiğimden kimse olmuyor
kızım gece pek uyumadı ben de uykusuzum yine.bayram da bitti hiçbiyere gitmedik 40mız çıkmadı diye bide gitsek nolcak heryer kalabalık biraz daha büyüsün de.bgn doktora gitcez kontrole hala sarılığımız geçmedi bizim bakalım bu sefer ne dicek bizimki uzun süren cinsindenmiş.başka böyle olan var mı?
burun tıkanıklığı kızımda da oluyo damla fizyosol damlatıp çekiyorum aspiratörle.rahatlıyo kuzum.dua edin kızlar geçsin artık şu sarılık ayrıca hasta olan bebişlere Allah şifa versin inşallah.hasta olmasınlar da herşeye değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?