Bana olmuyor da ben kitapta okumuştum, vücut hamileyken adet olacakmış belirtileri gösterirmiş adet günlerinde. Normalmiş..
Hmm saol canım :) valla belim adet olmuş gibi nasıl ağrıyor
ben sürekli acıkıyorum ama canım bişey istemiyo ne yapıcan ben.... bebeğimin beslenmesi lazım benimde kan şekerim düşüyo deli gibi acıkıyorum yemek yiyemiyorum....
arkadaslar selam..11+5 gunluk hamileyim...yurtdisinda yasiyorum.(arap ulkesi)..hamileligimi 4+3 gunlukken ogrendim..doktora o zaman gittim....burdaki doktorlar hicbisey anlamiyolar valla.muayeneyi altan yapti.icimi desti resmen.hamilelik hormonum yuksek cikti fakat bebek gorunmuyodu..yarin yine gel detay ultrason yapalim dedi.ertesi gun yine gittim..detay ultrasona yine alttan bakildi..yine destiler icimi.bu seferde cocuk hormonlarima gore cok ufak gozuktu.raporu elime aldigimda bir gordum ki raporla ultrason goruntulerindeki degerleri yanlis yazmislar.(cahil birisi olsam daha ne cok deseceklerdi beni acaba) bu kadar sorumsuzlar iste.ne yapcam buralarda bilmiyorum..ne kalp atisi icin beni tekrar cagirdi nede bahsettiginiz ilaclari kullanmami soyledi...sadece folic asid iciyorum...sali gunune randevum var.tam 12 haftalik olacak bebisim..hic mide bulantisi yasamadim..sadece 1-2 gun yemeklerden tiksindim...birsey yemek istemedim..hic kanamam olmadi allaha sukur.hamileligim sorunsuz gidiyor.insallahta boyle devam eder..
6. haftanın içindeyim.bende de tam aksine göğüs hassasiyeti gitti.o damarlar falan azaldı.ben de bu yüzden telaşlıyım.ada akıllı en önemli belirtim buydu çünkü.ben de aksine göğüs hassasiyeti azalan var mı bunu soracaktım:18:
Ayrıca yine kağan kocatepenin videosunda izlemiştim dün -hamilelik belirtileriyle ilgili bir videoydu- orda diyordu ki bir çok hamilenin beli ağrır.. Her türlü için rahat olsun şeker
Gözün aydın şeker, Allah tamamını erdirsin inşallah
gozun aydın cnm bende dun duymustum ınsanı gercekten cok mutlu edıyo cok farklı seyler hısedıyosun o anallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm
Hayırlısı olsun arkadaşım bizimde cumartesi günü randevumuz inşallah bizde hayırlısıyla duyabiliriz.
ya ben bugün pıt pıtları duymaya gidicem ama ankara karalar altında , yollar kapalı. nasıl bir şans bendekiiii
saol canım benim. benim zaten ağrıyordu arada bir ama 2 haftadır geçmişti yoktu. şimdi adet ağrısı yine başladı. olabiliyormuş dediğin gibi :)
cok tesekur ederım hepınıze... Allah herkeze nasıp etsın... ıns hepımız saglıkla alırız kucagımıza:)
canım korkmuyorum ama allah yardımcım olsun hemde grip oldum vallahi bu bbegin hastalıklı bir annesi var hem panik atagım kum döküyorum dişim kudurdu devamlı yatmam lazım rahimde yetmezlik var nedir bu yavrumun benden çektigi dün oturdum aglıyorum dişimin acısından annem kızdı neden aglıyosun diye dedim anne bu çocuk beni işşallah bırakıp gitmez daha çok küçük benle çekiyo garibim acıyı dedin dün sadece su içebildim yemek nafile ilaçlarımıda içtim yavrum aç kaldı diye aglıyorum annem dedi daha küçük yaradan rıskını veriri korkma senin kanından besleniyo daha dedi annelik böyle bir şey allahım bana bunu bagışlar işşallah çünkü yolun yarısına gelipte tamamlayamamak çok acı bir şey inanın ban yaşayaman anlayamaz şimdi bazılarınız ban kızıcak ama düşügün acısı nedirki acısı zordur ama 5 aylık erken dogum daha zor okadar tekmelerini hareketlerini hissediyosun helede insanların sana acıyarak bakmalarında cabası sakat bile diyen oldu ban bunun rahimi tutmuyo bebekleri bir ay sonra rahim kusuyo diyenler çok oldubenim suçum degilki bu hastalık herkezde olyuyo dikişle kurtuluyo ama normal bir hamilelik geöiremiyosun 9 ay bebek gibi yatıyosun ilaçları çok agır çarpıntı yapıyo kalbin dışarı çıkıcak gibi oluyo allahım ne verirse hayırlısını versin işallah tek dilegim yavrumu sag saglim dogum yapayım diyeyimki bakın bende sizin gibi saglamım ben sakat degilim demek istiyorum allah biliyoya
Sakat olan o insanların beyinleri canım sen ben yada bizim gibi olanlar değil, cahil cüheyla insanların laf olsun diye konuşmaları bir öncekinde herkesi kovdum evimden başına gelen bilir bunun ne demek olduğunu insana moral verecem diye daha beter ediyorlar. Bu bebeğimi annem dahi bilmiyor, eşim ben birde patronum biliyor kimseye söylemiyorum. 3 ay çıkana kadarda söylemeyi düşünmüyorum. Kafamı şişirmesin kimse miğdem bulanıyor artık. bizim sıkıntımız zaten bize yetiyor birde milletin aptallıkları deli ediyor insanı, ama hiç kasma eğer sinirini bozan varsa kov gitsin ben çok kovdum iyide yaptım şimdi bişe olsa dahi kimse öyle çok yaklaşamaz yanıma.....
canım bende öyle yapıyorum geçiyo sagolasın beni bilgilendirdigin içinbende keseyı gördukten 2 hafta sonra kalp dınlemek ıcın çağırdı
dişi ağrıyan arkadaş ılac ıçmek ıstemıyorsan buz torması koy yanağındannn
evet canım aile çok önemli bencede allahım hayırlı kişilerle karşılaştırsın işşallahçok güzel yazmışsın cnm ailenden başka kimse senın için gerçekten üzülemezzz üzülür belkı allah korkusu vardır temiz kalplıdır ama annen kadar değil
canım işşallah bende duyarım ama benimki biraz nazlı bir göstermedi kendiniherkeze gunaydın... dun doktor kontrolumuz vardı.. kalp atıslarımızı dınlemeye gıttık... cooook guzeldı... pıt pıt atıyodu kalbı... cok mutlu oldum:)
canım ilaçlarını sakın ihmal etme ben öyle çok biliyorum saglıklı dogum yapanHerkese günaydın
Kızlar bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim düşük olmuştu kalp atışını hiç alamamıştık. Bunda 6+1 de kalp atışını gördük çok şükür maşallah. Üniversitede kan pıhtılaşma testi yaptrımıştık sonuçları dün çıktı ve MTHFR c677 Hetero Mutasyon saptanmıştır yazıyordu tabi nasıl panik oldum anlatamam. Cumarteside kontrole gidicem bu arada doktoru aradım cumartesi gelirken getir sonuçları dedi . Ama ben nasıl dayanayım cumartesiye kadar zübeyde hanımdaki doktorumu aradım bu seferde sonuçları al gel hastanedeyim dedi. Gittim hastaneye baktı sonuçları kan pıhtılaşma faktörün olduğunu gösteriyor tekrar düşük yapabilirsin emen kanı sulandırmaya başlamamız gerek dedi. Bir test daha yaptı zübeyde de kan testi Aptt galiba. Onda sonuçlar normal çıktı. En düşük dozda iğne yazdı. Kendin yapabilirsin deri altına dedi.Hergün 1 tane iğne yapıcam artık
kızlar dün adet günümdü. iki gündür belim nasıl ağrıyor adet olcakmışım gibi...sizdede oluyormu?
canım korkmuyorum ama allah yardımcım olsun hemde grip oldum vallahi bu bbegin hastalıklı bir annesi var hem panik atagım kum döküyorum dişim kudurdu devamlı yatmam lazım rahimde yetmezlik var nedir bu yavrumun benden çektigi dün oturdum aglıyorum dişimin acısından annem kızdı neden aglıyosun diye dedim anne bu çocuk beni işşallah bırakıp gitmez daha çok küçük benle çekiyo garibim acıyı dedin dün sadece su içebildim yemek nafile ilaçlarımıda içtim yavrum aç kaldı diye aglıyorum annem dedi daha küçük yaradan rıskını veriri korkma senin kanından besleniyo daha dedi annelik böyle bir şey allahım bana bunu bagışlar işşallah çünkü yolun yarısına gelipte tamamlayamamak çok acı bir şey inanın ban yaşayaman anlayamaz şimdi bazılarınız ban kızıcak ama düşügün acısı nedirki acısı zordur ama 5 aylık erken dogum daha zor okadar tekmelerini hareketlerini hissediyosun helede insanların sana acıyarak bakmalarında cabası sakat bile diyen oldu ban bunun rahimi tutmuyo bebekleri bir ay sonra rahim kusuyo diyenler çok oldubenim suçum degilki bu hastalık herkezde olyuyo dikişle kurtuluyo ama normal bir hamilelik geöiremiyosun 9 ay bebek gibi yatıyosun ilaçları çok agır çarpıntı yapıyo kalbin dışarı çıkıcak gibi oluyo allahım ne verirse hayırlısını versin işallah tek dilegim yavrumu sag saglim dogum yapayım diyeyimki bakın bende sizin gibi saglamım ben sakat degilim demek istiyorum allah biliyoya
Sakat olan o insanların beyinleri canım sen ben yada bizim gibi olanlar değil, cahil cüheyla insanların laf olsun diye konuşmaları bir öncekinde herkesi kovdum evimden başına gelen bilir bunun ne demek olduğunu insana moral verecem diye daha beter ediyorlar. Bu bebeğimi annem dahi bilmiyor, eşim ben birde patronum biliyor kimseye söylemiyorum. 3 ay çıkana kadarda söylemeyi düşünmüyorum. Kafamı şişirmesin kimse miğdem bulanıyor artık. bizim sıkıntımız zaten bize yetiyor birde milletin aptallıkları deli ediyor insanı, ama hiç kasma eğer sinirini bozan varsa kov gitsin ben çok kovdum iyide yaptım şimdi bişe olsa dahi kimse öyle çok yaklaşamaz yanıma.....
canım desene sende benim kafadansın benimkisinide kimse bilmiyo sadece hakkeden kişiler biliyoen azından dedigimiz gibi kafamızı şişirmezler demi inan suratlarını görünce bakmıyorum adam olana balılır benim kitabımda bana gelen 1 gelsin ben bin gideyim demi allahıma emanet bebegim artık
canım ban yolla seve sev yerim ben onuönüme bi kase yoğurt koydum ben ona bakıyorum o bana bakalım kim kimi yiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?