2011 Ekim Anneleri

ben sürekli acıkıyorum ama canım bişey istemiyo ne yapıcan ben.... bebeğimin beslenmesi lazım benimde kan şekerim düşüyo deli gibi acıkıyorum yemek yiyemiyorum....

ya ben bugün pıt pıtları duymaya gidicem ama ankara karalar altında , yollar kapalı. nasıl bir şans bendekiiii

arkadaslar selam..11+5 gunluk hamileyim...yurtdisinda yasiyorum.(arap ulkesi)..hamileligimi 4+3 gunlukken ogrendim..doktora o zaman gittim....burdaki doktorlar hicbisey anlamiyolar valla.muayeneyi altan yapti.icimi desti resmen.hamilelik hormonum yuksek cikti fakat bebek gorunmuyodu..yarin yine gel detay ultrason yapalim dedi.ertesi gun yine gittim..detay ultrasona yine alttan bakildi..yine destiler icimi.bu seferde cocuk hormonlarima gore cok ufak gozuktu.raporu elime aldigimda bir gordum ki raporla ultrason goruntulerindeki degerleri yanlis yazmislar.(cahil birisi olsam daha ne cok deseceklerdi beni acaba) bu kadar sorumsuzlar iste.ne yapcam buralarda bilmiyorum..ne kalp atisi icin beni tekrar cagirdi nede bahsettiginiz ilaclari kullanmami soyledi...sadece folic asid iciyorum...sali gunune randevum var.tam 12 haftalik olacak bebisim..hic mide bulantisi yasamadim..sadece 1-2 gun yemeklerden tiksindim...birsey yemek istemedim..hic kanamam olmadi allaha sukur.hamileligim sorunsuz gidiyor.insallahta boyle devam eder..

ben sürekli acıkıyorum ama canım bişey istemiyo ne yapıcan ben.... bebeğimin beslenmesi lazım benimde kan şekerim düşüyo deli gibi acıkıyorum yemek yiyemiyorum....

hic uzulme..bebek ilk 3 ay annenin depoladiklariyla beslenirmis..direkt senin yediklerinle su an beslenmiyor...o yuzden endiselenme beslenemiyo diye...gecicek hepsi..

az önce çıkardım yine safran midem kötü zorladım kendimi biraz tost yedim. kasık ağrım ve halsizliğim çok. ne zaman geçecek bunlar ya ((( bebeğime odaklanamıyorum ağrılardan bulantılardan

Şekerim öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Benim doktorum da alttan bakıyor. Çevremdeki bir çok arkadaşıma da alttan bakmışlardı 3 aylık olana dek. Ama senin dediğin gibi bir rahatsızlık vermiyor alttan bakması. Daha net görebilmek için bakıyorlarmış alttan. 9 ay boyunca hiç doktor yüzü görmeden son derece sağlıklı bebekler dünyaya getiren milyonlarca kadın var. Fazla kafana takma. Belki araştırırsan oranın iyi bir doktorunu bulursun. Çoğu hamilelikte burdaki doktorlar da 4 aylık olana dek folik asitten başka birşey vermiyorlar. Bazen kansızlık falan bulunursa kan hapı ya da multi vitamin veriyorlar.

öyküozgür bende aynı telaşı yaşadım bir çok arkadaş böyle 6. haftada benimde hassasyeti kesildi, şimdi biraz büyük ama ilk başlardaki gibi değil kesinlikle sancı acı önceki gibi değil yani tek değilsin. :)

Ayrıca yine kağan kocatepenin videosunda izlemiştim dün -hamilelik belirtileriyle ilgili bir videoydu- orda diyordu ki bir çok hamilenin beli ağrır.. Her türlü için rahat olsun şeker

saol canım benim. benim zaten ağrıyordu arada bir ama 2 haftadır geçmişti yoktu. şimdi adet ağrısı yine başladı. olabiliyormuş dediğin gibi :)

Gözün aydın şeker, Allah tamamını erdirsin inşallah

gozun aydın cnm bende dun duymustum ınsanı gercekten cok mutlu edıyo cok farklı seyler hısedıyosun o an allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm

Hayırlısı olsun arkadaşım bizimde cumartesi günü randevumuz inşallah bizde hayırlısıyla duyabiliriz.

cok tesekur ederım hepınıze... Allah herkeze nasıp etsın... ıns hepımız saglıkla alırız kucagımıza:)

ya ben bugün pıt pıtları duymaya gidicem ama ankara karalar altında , yollar kapalı. nasıl bir şans bendekiiii

present sende akropol den bulent bey in hastasıydın degıl mı??? biz gecen hafta pıt pıtlarımızı duyduk cok sukur. bulent bey super bı dr. cok rahatlatıcı. artık folik asit içme dedi. bıraktım bende. bacagımdakı damrlardan bırınde kacak var. ondan dolayı coraspin 100 lük verdi. yollar korkunc durumda. biz cayyolundayız hayat burada durdu. allah yardımcın olsun sağsalim gidip hayırlı haberlerle gelin inşallah...

saol canım benim. benim zaten ağrıyordu arada bir ama 2 haftadır geçmişti yoktu. şimdi adet ağrısı yine başladı. olabiliyormuş dediğin gibi :)

canım bende adet goruyor gıbıyım. karnım sert, goguslerım şiş, bel agrısı ve kasık sancısı. normalmiş bu da bızım sansımız demek ki...

bende keseyı gördukten 2 hafta sonra kalp dınlemek ıcın çağırdı

dişi ağrıyan arkadaş ılac ıçmek ıstemıyorsan buz torması koy yanağındannn
canım bende öyle yapıyorum geçiyo sagolasın beni bilgilendirdigin için
çok güzel yazmışsın cnm ailenden başka kimse senın için gerçekten üzülemezzz üzülür belkı allah korkusu vardır temiz kalplıdır ama annen kadar değil
evet canım aile çok önemli bencede allahım hayırlı kişilerle karşılaştırsın işşallah
herkeze gunaydın... dun doktor kontrolumuz vardı.. kalp atıslarımızı dınlemeye gıttık... cooook guzeldı... pıt pıt atıyodu kalbı... cok mutlu oldum:)
canım işşallah bende duyarım ama benimki biraz nazlı bir göstermedi kendini
canım ilaçlarını sakın ihmal etme ben öyle çok biliyorum saglıklı dogum yapan
kızlar dün adet günümdü. iki gündür belim nasıl ağrıyor adet olcakmışım gibi...sizdede oluyormu?

canım 2 gebelik geçirdim seni korkutmak için demiyorum ama hep dogumlarımı ozamanlara ve kanamalarımı ozamanlarda oldu sana tavsiyem o zaman gelince sakın aklına koyma edt günüm diye birde dikkat et iş yapma bende doktoruma dedim osda her ay normal rahim adet olmayı arar dedi allahım sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin işşallah

önüme bi kase yoğurt koydum ben ona bakıyorum o bana bakalım kim kimi yiyecek
canım ban yolla seve sev yerim ben onu birde dikkat et yediklerin yogurda çünkü iyi marka önemli katkı maddesi çok olandan yeme bu arada keçi sütü bebegi daha iyi besliyomuş haberiniz olsun:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…