2011 Ekim Anneleri

canım ben torbasız olanını tavsiye ederim. tozun biriktiği hazne çok kolay çıkıyor ve her temizlik sonrası rahat boşaltabiliyorsun. Emiş gücüne gelince halıyı çok iyi kavrıyor benim evi süpürme sürem inanılmaz kısaldı. benim evim 110 metre kare ve her yeri süpürmem yalnızca 15 dakikamı alıyor. Etrafta uçuşan tozlarda yok. Toz torbasız olduğu için çektiği tozu dışarıya üflemiyor yani havada asılı toz kalmıyor. Biz bu ürünü netten almadan önce mağazaya gidip inceledik. Sesine, emiş gücüne ve kullanım kolaylığına baktık. Makinenin kullanışlı olduğunu görüncede netten araştırıp aldık. Biz akakçe.com dan almıştık bu ürünü. Bu sitede en ucuz fiyattan yukarıya doğru ürünü satan mağazalar sıralanıyor. Böylece bir kaç mağaza içinden sana uygun ve güvenilir geleninden alışveriş yapabiliyorsun. Az önce baktım maraton akakçede 400,00 tl ye var :)) Ben daha önce torbalı süpürge kullanmış ve şuan toz torbasız süpürge kullanan biri olarak bu ürünü sana gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirm. umarım yardımcı olabilmişimdir..

Kızlar acele sorum olacak görenler lütfen cevap versin;

Humana Rezene Çayı nı kullanan var mı gaz problemi için?

Bir de gaz için ilaç dışında deneyip de sonuç aldığınız yöntem var mı? (Acı elma yağını da uygulamayı düşünmüyorum)

hayatım cok tesekkur ederım yardımların ıcın ama ıkı supurge arasındayım senınkının emıs gucu 350 wat bıtanede 500 waat emıs gucu olan var ve fıyatları aynı bıde yıne senınkının ustu cıkmıs 450 waat olanı toz torbası aklımı karıstırmasa 500 waat olanı alıcam hıc toz torbası kullanmadım cunku son bı arastırma yapıp almayı dusunuyorum normalde magzada 500 waat olan 650 ıdı alıcaktım nete bakıyım dedım nette 400 korkuttu acaba 2. elmı garantısı nasıl dıye sanal reyonum sıtenın adı duydunmu hıc bıde senınkının ucuda ucgenmı memnunmusun o uctan cok saol bılgıler ıcın bu arada bıktım cekmeyen supurgeden

Filiz,[B] Blackpearl,[B] Genetikerin, Fatosersin, Ayçam[/B]....[/B] kızlar Allah sabrınızı artırsın benimkide yarın geliyo Bir sürü şey almış yaptırmış ama hiç biri gözümde yok, çok abartıcağını sanmıyorum ben izin vermem çünkü...

Sanse iyi yapıyosun canım bence, çok yakınsınız çünkü, mesafeni koruman iyi... Öbür türlü önüne geçemessin ben olsam bende hasta bebeğimi kucağa vermek istemezdim. Zaten huzursuz çocuk, yatırıp dinlendirmek lazımken kucakta işi ne etleri kemikleri acıyo onların anlamıyolar... Valla bende eşime sürekli söylüyorum helede akrabaları çocuklarının kucağına filan vermek isterlerse çok fena olur diye, oda haklısın diyor ki ben kucağa vermicem artık alışıyo almayın dicem. İsteyen kırılsın, kayınvalideme bişi demem çok abartmassa ama yok uyuyan çocuğu filan uyandırırsa bende kızarım ve dile getiririm bunu kesinlikle engellerim...

İrem yanlız değilsin canım sen inançlı bi insansın hemde oldukça kuvvetli inancın Yaradan sana yar canım daha kim olsun ağla için açılsın ve rahatla ama sonra şükret bak bebeğin ne kadar güzel ve sağlıklı eşin ne kadar iyi seni ve kızını çok seviyor :)

Sinem görünmüyosun uzun süredir iyisindir umarım canım, bebeklerle uğraşıyosundur gerçi, ev işlerinde kendini paralama çocuklar yetiyor sana kadın al çok uğraşma hasta olursun mop çu sinem diyesim geldi :))

Çok yorgunum etlerim dökülüyor resmen, bayram tam bir curcuna içinde geçti... Kızım bayramda hiç olmadığı kadar huzursuzlandı uyku filan hak getire sürekli ağlama mızırdanma mdunda sürekli uykusuzdu dün gecede hep mızır mızır zoraki uyudu.. Bu gecede uyuyacağını sanmıyorum 2 saattir ağlıyor kıpkırmızı mosmor oluyo gazdan sanırım ilaç verdim zor bela sallaya sallaya uyuttum <( güya sallamaya ve kucağa alıştırmıcaktım) Neyse iyi olsunda ben bitik ve harap olayım sorun değil.. Gerçi dikişlerimi üşütmesem iyi olcak şiiyo dün gece çok sancım oldu..

Bizden haberler bu kadar... Kayınvalidemden sonra şok şok şok flaç flaş flaş diye giriş yapmam inşallah topiğe :))) Ayy gerilmicem 3 5 gün kalıp gidicek diye düşünüyorum herzaman burda değil diye avutuyorum kendimi ama nasıl tahammül edicem bilmiyorum..

Eşim et istedi bu saatte bide onu kavuruyorum hiç işim bitmiyo ya daha katlancak çamaşırlarım var kız gece uyusa sabah dökülmesem yapıcam ama nerdee, fırsat buldukça acil işlerimi hallediyorum.

Ben çıkayım şu ete bakim pişmişmi eşimi uyandırcam daha oy oyy bitmez işler güçler inş. mina uyanmaz bu arada biraz uyur bari..

Son düzenleme:

canım ayağına sıcaksu koy bebeğin ,kendi ayaklarınıda sıcak tut..bide ben bayadır sabah kahvaltısında bile rezene içiyorum ama humana falan değil ,kendim demliyorum ,bazen alvinin ağzınada bikaç damla verdiğimde oluyor..

ya evet bide o var .. her akşam bebek uyurken başiğin başına dikilip bağıra çağıra seviyo ,yüzünü yüzüne değdirip kokluyo falan ama ,işten gelmiş oluyo ,bide ağzından tükürük falan saçıyo bazenleri ..40 yaşında kadına ellerin temizmi,bebeğe çok yaklaşmadan konuş ,bebek uyuyo uyanmasın çok bağırma demek benide geriyo ama napıyım ,içim gidiyo..

Yüz üstü yatırıp sırtını sıvazlamak.. Sıcak suyla pamuk ıslatıp popoşunu silmek altını açmak...

Bide bugün bitkisel bri şurup aldım, ilaç değil içerik tamamen bitkisel vereli 2 saat oldu daha gaz çıkmadı ama Ay napcamı şaşırdım bende yaa (

Ya Nida ben salaklık yaptım gazı olmuyor çıkarıyor diye emzirip emzirip yatırdım doğduğundan beri artık burada patladı sanırım 1 haftadır feci durumda. Bende de gaz var ama neden kaynaklanıyor çözemedim emzirirken mi üşütüyorum nedir. Hanzade gibi ben de her şeye alıştırdım kucak sallama ne ararsak var. Buna da şükür ama uykusuzluk ciddi manada zorluyor artık. Sıcak su torbası varmış minik bir tane annemlerde, onu alıcam bu akşam giderken bir de şu rezeneyi deniyim umarım faydası olur ((

Ya bu insanlar nasıl düşünemiyor anlamıyorum ve inanılmaz kızıyorum yüzünü kimseye öptürmedim daha kayınvalidemde umarım denemez... Ben bile başını alnını öpüyorum, ay isterse küsün isterse alınsın doğru dürüst sevsinler daha ne ki bunlar hele bi 5 aylık filan olsun..

bence öyle bi birikme mümkün değil ,olsa olsa bebek alışkanlık kazanmamıştır diycem ,ama bunun alışması olurmu bilmiyorum,gece kalktığın zaman mutlaka bi yelek al ama ,bide bikaç yöntem daha öneriyim ,inşallah işine yarar ,rahatlar yawrucak ..canım popişe kulak çubuğuyla zeytin yağı sür,bi arkadaş zararlı demişti ama 1-2 kez yapabilirsin ,alışkalnlık olmucak şekilde..
,bide kimdi biri battaniyeye koyup sallayın demişti ,ama bebek böyle sağa sola dönecek şekilde,
popişini aç ,dizlerini karnına doğru bastır ,fazla sert olmasın ,ama çokta yumuşak olmasın karnına biraz bassın yani ,bikaçkez yap bunu,birazda bisiklet çevirme hareketi yaptır ,benim kızda işe yaradı ...
bide niye damla denemiyosun ,ben sabsimpleks aldım oda baya işe yaradı.

Son düzenleme:

çok sevdiklerinden şüphem yok ama maalesef hiç biri bizim kadar hassas düşünemiyo ,kaynanam diyoki sakınan göze çöp batarmışş ..ee sakınsaydık bayram günü illa dedesinin mezarına götürelim dermiydik ,ama olan oldu iştee..hem bidaha derse söylücem ,kendisi sakınmamışta olmöuş ,çocuklarının yüzü yara bere izleriyle dolu

ah hanzade sorma oluyorum hergun yorgunlukta bebek bana yapısık yasıyo resmen yanımda uyuyo yatakta uyanıyo gece uyku yok gunduz oturmak yok kadın gelıcek cumartesı camasır telasındayım makıne hıc durmuyo sımdı yıkadım yusufu yatırdım netten suourge sıparısı verıp yatıcam oglanda huysuzlastı kardes kıskanclıgı malum sende ıyısındır umarım canım kendıne ıyı bak sende yormakendını haftaya duzene gırıcek hersey umarım gercım annem anjıo olcak ama hastaneye gıdemem cocukla umarım ıyı gecer yusuf mızırdanıyo offff 2 dk nefes alamıyorummm ((

fatosersın canım 500 waatlıgı alıcam umarım ıyı cıkar
herkesı opuyorum

eliiiff nerelerdsin canım merak ettim seni ,az önce tam 21:35 te arıycaktım seni ama akşam akşam rahatsız etmiyim dedim ,sütün ne durumda ,bebiş mamayı kabul ettimii??

geçmiş olsun canım annene ,inşallah ciddi bişey çıkmaz ...
bu arada güle güle kullan makineni ..ama asla mop un yerini almasına izin vermee...

slm kızlar nasılsınız diycem ama kaynanalar coşmuş gene canlar sıkılmış.... üzülmeyin diycem ama insan takıyor işte
nidacım sizede çok geçmiş olsun yavru kuş hasta olmuş kıyamam ona ben
gelelim bana bıktım artık şu göğüs problemimden 1 ay oldu ya bi düzene girmezmi artık yaralar düzelse süt gelmez süt olsa yarası bezesi bitmez bebek emmez şimdide sağ göğüsüm şişti dayanamıyorum acısına dokunamıyorum bile ateş ve halsizlikte var sağıyorum ama pek bişey çıkmıyo yarın gene dr yolu göründü bana bide psikolojik etkileride cabası ağlama krizleri of offff

eliiiff nerelerdsin canım merak ettim seni ,az önce tam 21:35 te arıycaktım seni ama akşam akşam rahatsız etmiyim dedim ,sütün ne durumda ,bebiş mamayı kabul ettimii??

ah cnm ahhh elif nasıl olsun sinirlerim harap oldu iyice herşey beni buluyo sanki mamayı 4 5 sefer verdim ama pek beğenmedi cadı 30 cc yapıyorum ama onu bile bitirmiyo süt olsun diye neler yapıyorum sürekli bişeyler içmekten acıkmıyorum bile şuan sağ göğüsüm gene pert durumda zaten emmiyo sağıp veriyorum anlamıyorum nesi tıkanıyorsa yarın dra gidicem bakıcak gene antibiyotik ağrı kesici verecek

Sakınmayalımda mikropmu kapsınlar ya, ne gıcık anlayışsızlar sanki kendileri hiç anne olmamış hiç yaşamamış...

Ayy Allah yardımcın olsun canım valla senin işin daha zor inş herşey en kısa sürede düzene girer sende rahat bir nefes alırsın artık..

Canım hala düzelmedimi emmediği için sütmü biriktide şişti acaba? Sancısıda zor olur Allah şifa versin canım yaa..

Elif bence uğraşma süt olsun psikolojisini at kafandan düşünme ne kadar uğraşırsak o kadar çıkmaza giriyoruz çünkü. Sen düzenli yemeğini ye yeter gelecekse gelir sütün miranda hiç biş yemiyo ama yinede geliyo sütü, bu yemekle ilgili değil çok fazla sen kendi düzenine göre ye gerisi gelir bide aklından at artık şu emme sorunu ve süt artırma durumunu bu gerginlik ve streste sütün olmasını engelliyor eğer rahatlarsan inan herşey çok daha güzel olucak ve yoluna giricek mamayı beğenmediyse değiştir canım başka dene bazı bebekler seçermiş..

kızlar acil durummmmm.... !!!!!!!!!!!

oğlumu bugün emzirdim uyudu bitti emmesi yarım saat sonra ağlamaya başladı tekrar acıkma ağlması tekrar emzirdim biraz aman geçti tekrar ağladı tekrar verdim ama böyle cokur cokur emmiyo mıy mıy emiyo uyukluyo filan... dedim herhalde emme refleksi olduunu yeni farketti herhalde.artık emzilk falan mı alsak dedim yoksa beni böyle emzik yerine kulanıcak falan dedim.biraz sonra eşimin aklına geldi süt azalmış kesilmiş filan olmasın dicem ama annem gibi olmiim falan dedi.. sonra aklıma takıldı tut dedim em bakalım bayaaa bi direetikten sonra emdi çekiyo çekiyo yok ki bişey diyooo.elime alıyorum sıkıyorum 1-2 damla çıkıyo ama ağzına hiç gelmemiş.solu verdim ondan 1-2 damla gelmiş...ama diyorum daha öğlen çocuk memeyi birden ağzından çıkarınca şıpır şıpır akıyodu...

kızlar noooluyo yaaaaaaaaaa. sütüm mü kesiliyoooo. napıcam ben

ayy canım benim yaaa..benimde bi göğsümden süt gelmiyodu nerdeyse ,kızım nasıl yapıyodu anlamıyorum ağzına alır almaz sanki unucu ters mi çeviriyodu ,böyle kırar büker gibi bişeyler yapıyodu ,resmen kendimi sıkıyodum acıdan ,bu defa geleceği varsada gelmiyodu ,yani seninki kadar değil belki ama o acıyı bilirim ,inşallah hemen tedavi olur...
bu arada benimde sütüm çok az ,bikaç gündür ,sabah akşam 1 er kase ,ayva veya armut kompostosu yiyorum (marankiden ) ,bugünde rezene,kimyon ve anason kaynattım 5 dk . onu içtim sabah ve akşam ,aralardada humana içiyorum ,aaa bak bugün içmedim ,fındık ,fıstık ,incir ,dün bide havuç yedim ,gerçi sürekli düşündüğüm için süt olmuyo gibi bence ,bugün kızım biraz iyileşiyo gibime geldi bide gelişimiyle ilgili güzel haberler alınca mutlu oldum arttı gibi sankii maşşalllahh sende moralini yüksek tutmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…