2011 Ekim Anneleri

iyi akşamlar
bugün oğluşumun kontrolü vardı 3560 gr 53 cm olmuş kuzum 1 ayda 900 gr almış gelişimi iyi kalça ultrasonu temiz herşey yolunda çok şükür maşallah ben ucundan accık gribim ama bugün daha iyim, inşallah sizler ve bebelerinizde iyisinizdir

oğluşumun 32 günlükken yani bugün maşallah deyin teyzeleri okuyun üfleyin ekrana ekrana

Eklentiler

• $IMG_0259.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 41
yslzytn maşallah canım oğluşuna
bize kalça usgsi için 2 aylıkken demişlerdi siz 1 aylıkken yaptırmışsınız kafam karıştı şimdi

yslzytn maşallah canım oğluşuna
bize kalça usgsi için 2 aylıkken demişlerdi siz 1 aylıkken yaptırmışsınız kafam karıştı şimdi

saol canım :)
1-3 arasında yapılması gerekirmiş bize doktorumuz 1 aylıkken gelin dedi bugğn sonucu gösterdikten sonrada "tekrarlanmıyacak" dedi bende erken yapıldığını 1-2 ay sonra birdaha isteyeceklerini düşünmüştümde

Maşallah rüzgara

masallahh kııızzz

kızlar birşey sorucam karma aşı diye bir aşı varmış bugün doktorumuz "yaptırdınız mı" diye sordu
sağlık ocağı 14 kasım pazartesiye verdi aşı gününü ama hepatit için bildiğim kadarıyla,doktorumuz" karma aşı içinde gün verirler muhtemelen"dedi ...
şimdi sorum şuuuu
bu aşı (karma aşı)yapldıktan tam 1 ay sonra yapılması önerilen bir aşı varmış (zorunlu değil) adı ratateq (rota virüsü) eğer yaptırcaksanız dedi 115 tl imiş ve 1 ay aralıklarla 3 ay yapılıyormuş :26: ..size önerildimi? yaptırıcakmısınız? bilginiz varmı ? zehracım sana zahmet babana bi soruversen mavipatiklim sende bi zahmet eşine soruversen

slm şoktyım bennnnnnnnn ddogumlardan sonra ilk kez bu kadr kalablık burasııııııııııııııııııııııııııı
kaynanalardan konuşulmuşş bende inci yazayım çatlak kaynanam annemi deli etti manykmı nee
sürekli burayı arıyor nasılsınız diye bebk nasıl diye kontrol ediyor benim grip daha geçmedi
biede öksürük başladı sormayın kadın başladı telde sen daha kötü hastalnmışın nasıl olur iyileşiyordun
falan dedi annemde duydu üzüldü ben size bakamıyomuşum gidin kaynann baksın demeye başladı
allaha şükür çok iyi bakıyor ben kaynanamdan saklıyorum özgürün gaz sancılarını aglamalarını falan annemde boş bulunmuş dün gece agladıgını söyledi gece resmen sinir etti bizi valla psikolojimi bozdu kadın yüzünede söyledim valla anne kendi bebegim ama hasta edersem beni döveceginden korkuyorrum dedim gülüyor ama hasta edersem bebişi elimden almaya çalışır korkusu sardı beni iyice sıyırdıııı

canim bittim valla cok tatli kuzucuk yerim onun takimlarini nazar boncugu takmayi unutma.okuyup ufledim canim bende ekleyebilseydim keske resim ,cok istiyorum ama yapamadik bir turlu .

edaa tatlım rüzgar oğlumuzu okudum üfledim :)) Allah nazarlardan saklasın yakışıklını. bugün bizde kalça ultrasonumuzu çektirdik herşey yolundaymış. buarada boy ve kilonuz benim kıza yakınmış :)) yani boyu boyumuza kilo kilomuza diyorum dünür :))

canim bittim valla cok tatli kuzucuk yerim onun takimlarini nazar boncugu takmayi unutma.okuyup ufledim canim bende ekleyebilseydim keske resim ,cok istiyorum ama yapamadik bir turlu .

canım Allah razı olsun ağzına sağlık ayrıca teşekkür ederiz
resim eklemek için mesaj yazdığın ekran üstte ataç var ona tıkayıp dosya ekle diyip bilgisayardan ekliyceğin resmi seçip ekliyorsun sonra bitti diyorsun bitiyor eklede gözümüz gönlümüz açılssın

kizlar konuyla alakasi yok ama nasil korunmayi dusunuyorsunuz?ben kara kara dusunuyorum sprail taktirriyim diyorum esim yok diyor neden bilmiyorum ilac icmeyide ben istemiyorum hem tansiyon hasligi yapiyormus hemde kilo alirim diye korkuyorum ne yapicam sasirdim esim gun sayiyor hamile kalmak istemiyorummm

Kızlar tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz
kızımın burnu tıkalı. bugün doktor serum fizyolojik damla verdi. günde 6 kez 2 şer damla damlatılıcakmış. birde burun aspiratörü kullanmamızı söyledi. Bizde aldık tabi damlayıda ikinci kez damlattık fakat bu burun aspiratörünü nasıl kullanıcağımızı pek anlıyamadık. birde damladan hemen sonramı yapmalıyız. herzamanmı böyle çok tıkandığındamı aspiratörü kullanıcaz? bide epey işe yarıyomu yani birden burnumuz açılcakmı.
kullanalar yazarsa çok sevinicem.i İnşallah becerebiliriz :)

ağzına sağlık fatoşummmmmmm maşallah eylül kızıma dünürün sevsin sizin canınızı neden olmasın :122:

benimde kızımın burnu tıkanmıştı damlayı damlattıktan sonra beklemeden aspiratörle çektim. biraz rahatlatıyor burnunu tamamen açıyor aspiratör. tabi sonra yine tıkanıyor ama. içinde o anlık ne var ne yok temizliyor. yanlız benim kızım hiç sevmiyordu. cıyak cıyak apartmanı inletiyordu yaparken zor zaptediyordum

hımmm tabi bunuda düşünmenin vakti geldi dimi

canım biz otri bebenin aspratörünü aldık çokta memnunuz önce damla damlatıpsonra temiliyrz baya rahatlatıyor tavsiye ederim

bende ria düşündüm ama kociş onaylamıyor, prezervatife devam :))))

aaa biz tam 1 aylıkken yptırdık çocuk drunuz kim??

müberra tigin canım, ama ona devam etmicem, haftaya 1 aylık olduğumuzda hem kontrrol hem aşı için fatihde 29 mayıs hastanesine gidicem evime yakın olsun diye, nisaya gidene kadar 1 saatten fazla yolda vakit harcıyoduk .

canım bizimde burnumuz tıkanıyor aspiratör aldık rahat kullanamadık çekilmiyor boşu boşuna almışız :100:damlayı kullanıyorum sadece 1 kere kulk temizleme çubugu ile fazla sokmadan temizledik rahatladı bebiş başkada ypmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…