2011 Ekim Anneleri

himm anladim canim bir care bulucaz artik galiba banada prezevatif yollari gorunuyor ins hamile kalmam korkuyorum prezervatifden ben ya patlarda kacarsa

yok canim beceriksizim ben bu sayfayi kaydettim esim gelince yazini okutucam ins o yapabilir:26:

oooooo korunmalı fik fik konuşuluyooben çok pis korkuyom yaaaa istanbula dönmesemmi

valla bende korkuyorum, bizde uzun süredir tık yoktu hamilelik yüzünden , gerçi suni sancı esnasında nidanın değimiyle örümcek tutan mağaranın örümcekleri bayaa temizlendi ama sezaryen kesisi yüzünden acı olucak diye bende korkuyorum.

burcu sen ne yapmayi dusunuyosun bir fikir ver bi fik fik hakkinda bacim

korkum geçinceyi sordun demi valla bacım hap 2 yıl sonra yumurtaları tembelleştiriyormuşş eee özgür bey kardeş ister hap iptalspiral de münüşe toka gibi takılıyomuş annem bana dedi ki fik fik sırasında canın yanar takılır makılır sagından solundan sarkar ondanda korktum poşet(prezervatif) tek çare oluyor varsa başka çare deyin valla

Tam erkek olmus bu

kızlar sizler yeni dogum yaptınız bilirsiniz aranızda epidural sezeryan olupta sonda takılmayan var mı?

sonda takılması gerekir idrarını nasıl yapacaksın ki 5-6 saat uyuşuk oluyor belden aşgısı acaba sen lavmanımı soruyosun ki?? onu sorduysan bana yapmadılar lavman

gözden mi kaçtı ecabaaaaaaaaaa :26:

kiz burcu alemsin valla bayiliyorum senin yazilarina cok pozitif birisin gercekten senin yazilari okuyunca kopuyorum resmen birde koldan bir alet takiliyomus onu arastiracam bakalim eger olumlu birsey soylerlerse sizede onericem:44:

Merhaba kızlar... Bu sefer baya okudum geçmişi.
Top 3 te;
1. kaynana sorunu (Maalesef bende de var o sorun, yine geliyorlar pofffff)
2. bebişlerin sabaha kadar uyanık kalması + gaz ( bizimkide 2den önce asla uyumuyor)
3. fik fikte korunma olayı ( bana daha 1 ay daha yassak , sezeryan olanlar size de öylemi, henüz onu düşünmeye başlayamadım yani)

Offff Hanzade banada aynısını yapıyorlar, mememe bakmalar mı desem, hastanede daha neler neler oldu. Of şimdi yine gelecekler. Kabus gibi ya. Anneciğimde gidiyor. Kendimi nerelere atsam ben. Walla sütüm kesilcek diye korkuyorum. Süt olsun diye 9 takla atıyorum zaten.

Hemşire ağzına damlatırsan 3 damla, kaşığa koyarsan 4 damla demişti. Ben kaşığa koyuyorum, üstünede biraz sütümden sıkıyorum. Cup cup emiyor kaşığı

Ay maşallah miniğime, çok tatlı Edoş. Allah nazarlardan saklasın hepimizinkini.

Edoş benim dr.da aynı aşıyı söyledi bana. Zehirli ishal içinmiş. Acaba herkese söyleniyor mu ki. Bende merak ettim. Ama benim karma aşıda Aralıkta, o bahsettiğimiz aşıda Aralıkta. Sana arası 1 aymı olsun dendi.

EDAAAAA gaz damlasını bulamadık canım
koskoca kayseride 1 tek eczanede ve depolarda yok
bu arada RÜZGARA kocaman maşallah

sonda takılması gerekir idrarını nasıl yapacaksın ki 5-6 saat uyuşuk oluyor belden aşgısı acaba sen lavmanımı soruyosun ki?? onu sorduysan bana yapmadılar lavman

yok canım lavmanı sormuyorum sondadan bahsediyorum acaba o uyusukluk gecinceye kadar yani ayaga kalkana kadar hasta beziyle falan idare edilemez mi ya vallahi dogumdan cok sondadan korkuyorum :18:

canım 1-2 damlayla olmaz ben damlalığın hepsini doldurup birden fışkırtıyorum ,genzine kaçıyo ,sonra yutkunuyo ,1-2 dk bekleyip kızı yüzüstü çeviriyorum kucağımda,yüzü dizime bakıyo yani ,o arada aspiratörü sıkıp burnuna sokuyorum ,çıkarıp temizliiyorum hızlıca ,sonra tekrar tekrar ,en az 5 kez yapıyorum bunu ,ozaman baya başarılı oluyorum ,ben bu aralar çok çektim bundan ,kendimce bu yöntemi buldum ..umarım işine yarar ,günde 5-6 kere yapıyorum nerdeyse.rahatlıyo yavrum.

yok canım lavmanı sormuyorum sondadan bahsediyorum acaba o uyusukluk gecinceye kadar yani ayaga kalkana kadar hasta beziyle falan idare edilemez mi ya vallahi dogumdan cok sondadan korkuyorum :18:

canım o denli korkulacak birşey yok, ilk başta çok rahatsız ediyor haklısın ama ameliyat olunuyor sonuçda katlanmakdan başka çare yok, ama rahim açıklığı kontrolü kadar zor değil öyle diyim ben sana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…