bende ria düşündüm ama kociş onaylamıyor, prezervatife devam :))))
müberra tigin canım, ama ona devam etmicem, haftaya 1 aylık olduğumuzda hem kontrrol hem aşı için fatihde 29 mayıs hastanesine gidicem evime yakın olsun diye, nisaya gidene kadar 1 saatten fazla yolda vakit harcıyoduk .
canım Allah razı olsun ağzına sağlıkayrıca teşekkür ederiz
resim eklemek için mesaj yazdığın ekran üstte ataç var ona tıkayıp dosya ekle diyip bilgisayardan ekliyceğin resmi seçip ekliyorsun sonra bitti diyorsun bitiyoreklede gözümüz gönlümüz açılssın
oooooo korunmalı fik fik konuşuluyooben çok pis korkuyom yaaaa istanbula dönmesemmi
oooooo korunmalı fik fik konuşuluyooben çok pis korkuyom yaaaa istanbula dönmesemmi
burcu sen ne yapmayi dusunuyosun bir fikir ver bi fik fik hakkinda bacim
iyi akşamlar
bugün oğluşumun kontrolü vardı 3560 gr 53 cm olmuş kuzum 1 ayda 900 gr almış gelişimi iyi kalça ultrasonu temiz herşey yolunda çok şükür maşallahben ucundan accık gribim ama bugün daha iyim, inşallah sizler ve bebelerinizde iyisinizdir
oğluşumun 32 günlükken yani bugünmaşallah deyin teyzeleri okuyun üfleyin ekrana ekrana
kızlar sizler yeni dogum yaptınız bilirsiniz aranızda epidural sezeryan olupta sonda takılmayan var mı?
kızlar birşey sorucam karma aşı diye bir aşı varmış bugün doktorumuz "yaptırdınız mı" diye sordu
sağlık ocağı 14 kasım pazartesiye verdi aşı gününü ama hepatit için bildiğim kadarıyla,doktorumuz" karma aşı içinde gün verirler muhtemelen"dedi ...
şimdi sorum şuuuu
bu aşı (karma aşı)yapldıktan tam 1 ay sonra yapılması önerilen bir aşı varmış (zorunlu değil) adı ratateq (rota virüsü) eğer yaptırcaksanız dedi 115 tl imiş ve 1 ay aralıklarla 3 ay yapılıyormuş :26: ..size önerildimi? yaptırıcakmısınız? bilginiz varmı ? zehracım sana zahmet babana bi soruversenmavipatiklim sende bi zahmet eşine soruversen
korkum geçinceyi sordun demivalla bacım hap 2 yıl sonra yumurtaları tembelleştiriyormuşş eee özgür bey kardeş ister hap iptal spiral de münüşe toka gibi takılıyomuş annem bana dedi ki fik fik sırasında canın yanar takılır makılır sagından solundan sarkar ondanda korktum poşet(prezervatif) tek çare oluyor varsa başka çare deyin valla
Dün aşımız vardı eve gellince kızım çok huzursuzlandı ağla ağla susmadı çocuk içim ezildi. Gazıda vardı sanırım, zgecede sürekli inledi hep bi gözüm açık sürekli kalk yat kalk yat, sabah işkence gibiydi kalkmak istemiyorum yani vücüt kalkamıyor artık ama kız ağlıyo zor bela bismillah dedim aldım emzirdim... ev dandiniydi akşam kaynanam geliyo off o geliyo diye kaynımlarda geliyo halbuki bu gün kardeşinde gidin görün onda illa benim dötüme yapışıcaklar ya uyuzlar eminim kaynanam kzıakrdeşlerinide takar peşine sülalece. ev topla temizle vs. daha yemek yapıcam kızım durmuyo ve ben sinirdne daha şimdiden delirmek üzereyim. Lohusa kadına en az 2 ay kimse gitmemeli...
Ya bide bebek emzirirken çok afedersiniz mok var ibi mememe bakmalarından nefret ediyorum o kadar örtüyorum hala gözlerini dikiyolar yemin ettim bidaha öyle bakan olursa ne oldu diye sorucam ben kapatıyorum demekki bakılmasını istemiyorum dimi gerizekalılar görgüsüzler... Meraktan geberiyolar 7 kilo fazlam var ama boy olduğu için iyi duruyorum komple aldığım için kiloyu, fena değilim tabş sıkılaşmak lazım o başka... neymiş ay nasıl zayıfmışım ay şöyleymişim bunu görümcemler söylüyo, saçımdan tırnağıma kadar süzüler yaaa.. ay karnını açsana bakalım filan diyo bide.. gerizekalı pislik nefret ediyroum açsam kıçımada bakçak merakından.. Saçmalama diye bozdum bi güzel milletin içinde hatta aç sneinkine bakalım dicektim kendisi benim iki katım gibi duruyoda...
Kizim 5 ten beri emiyo uyuyo 10 dk gecmeden gaz sancisindan ciyakliyo. Adacayi yagi surdum emzirdim ustune de 15cc kadar mama icti uyuyo cok sukur. Ama uykusuzluktan beynimde davul caliyorlar sanki bittim bittim
Hanimlar siz d vitaminini nasil veriyorsunuz? Ben agzina damlatamiyorum kapatiyor hemen. Kasikla vereyim dedim yarisi kasikta kaldi. Bibronun ucuna koydum emdirdim onda da bir miktar kaliyo ama digerlerine gore daha iyi bir yontem. Baska teknik gelistiren var mi?
iyi akşamlar
bugün oğluşumun kontrolü vardı 3560 gr 53 cm olmuş kuzum 1 ayda 900 gr almış gelişimi iyi kalça ultrasonu temiz herşey yolunda çok şükür maşallahben ucundan accık gribim ama bugün daha iyim, inşallah sizler ve bebelerinizde iyisinizdir
oğluşumun 32 günlükken yani bugünmaşallah deyin teyzeleri okuyun üfleyin ekrana ekrana
kızlar birşey sorucam karma aşı diye bir aşı varmış bugün doktorumuz "yaptırdınız mı" diye sordu
sağlık ocağı 14 kasım pazartesiye verdi aşı gününü ama hepatit için bildiğim kadarıyla,doktorumuz" karma aşı içinde gün verirler muhtemelen"dedi ...
şimdi sorum şuuuu
bu aşı (karma aşı)yapldıktan tam 1 ay sonra yapılması önerilen bir aşı varmış (zorunlu değil) adı ratateq (rota virüsü) eğer yaptırcaksanız dedi 115 tl imiş ve 1 ay aralıklarla 3 ay yapılıyormuş :26: ..size önerildimi? yaptırıcakmısınız? bilginiz varmı ? zehracım sana zahmet babana bi soruversenmavipatiklim sende bi zahmet eşine soruversen
sonda takılması gerekir idrarını nasıl yapacaksın ki 5-6 saat uyuşuk oluyor belden aşgısı acaba sen lavmanımı soruyosun ki?? onu sorduysan bana yapmadılar lavman
Kızlar tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz
kızımın burnu tıkalı. bugün doktor serum fizyolojik damla verdi. günde 6 kez 2 şer damla damlatılıcakmış. birde burun aspiratörü kullanmamızı söyledi. Bizde aldık tabi damlayıda ikinci kez damlattık fakat bu burun aspiratörünü nasıl kullanıcağımızı pek anlıyamadık. birde damladan hemen sonramı yapmalıyız. herzamanmı böyle çok tıkandığındamı aspiratörü kullanıcaz? bide epey işe yarıyomu yani birden burnumuz açılcakmı.
kullanalar yazarsa çok sevinicem.i İnşallah becerebiliriz :)
gözden mi kaçtı ecabaaaaaaaaaa :26:
yok canım lavmanı sormuyorum sondadan bahsediyorum acaba o uyusukluk gecinceye kadar yani ayaga kalkana kadar hasta beziyle falan idare edilemez mi ya vallahi dogumdan cok sondadan korkuyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?