2011 Ekim Anneleri

teşekkür ederiz sibel teyzesi
bu arada bana fik fik 1.5 ay yasak dendi halvete 10 gün kaldı
sibelim sen söyleyince çark etti karma aşıyla aynı gün olsun dedi doğru diyosun bacım aşıya tarih aldığında benden de gün al dedi hatta sen yazında aklıma geldi bu konuşma diğer mesajımda tamamen sallamışım
sen yaptırcakmısın :26: bide 3 kere yapılcakmış ya 3 kere 115 tlmi ödiycez yoksa 1 kereyemi mahsus :26:

Ya benim basima gelenler hastanede. Gazimi cikaracagim oda erkek kayniyor. Wc ye gidecegim oda erkek kayniyor arkadan kan gecmisse diye cikaramiyorum sesimi. Uyuyacagiz annemle geceden uykususuz saat sabahin 1i oda erkek kayniyo. Emziriyorum kapi calinmadan odaya daliniyor neremi kapatayim sapitiyorum... Ben delirmedim ya su günlerde bundan sonra da delirmem ins... Ama ikinciyi yapmayi hiiiic düsünmüyorum bu aileye... Ha ilerde coook uzak oluruz kizim yalniz kalmasin diye belki, ama yoksa ayni seyleri asla yasamak istemiyorum tekrar...

Bu yöntem de mantikli, su vermiyorum ya bunu yapayim bari. Ama bugün agzina damlatmayi basarabildim

yok canım lavmanı sormuyorum sondadan bahsediyorum acaba o uyusukluk gecinceye kadar yani ayaga kalkana kadar hasta beziyle falan idare edilemez mi ya vallahi dogumdan cok sondadan korkuyorum :18:

ben genel anestezi oldum sonda takıldığını çıkartmak için geldiklerinde öğrendim hiç korkma canım

Bende karar veremedim Edoş, babaya kalsa kesin yaptırcaz. Ama ben ben bi araştırayım diyorum. Aynı gün yapılacakmış evet. Ağır olmaz mı acaba. Ücrete gelince tanesi 115. Maşallahı var yani. Bu arada bana 2 ay yassak. Niye acaba. Hamileliğimde de 9 ay yasaktı. Çok heyecanlı günler beni bekliyor

Benimde korkunçtu hastane günlerim. Aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor. Şimdi yine geliyorlar düşünsene. Evde soğuk. Emzirmek için yaldır yaldır buz gibi yatak odasına taşınacağım. Nerede anlayış.....

EDAMMMMM çok sağol kuzum
bende rüzgarımı öpüyorum
ecza deposuna not bıraktık haber bekliyoruz,ilgin için çok teşekkürler,en son seni yorarız,bu arada ilaç çok iyiyimiş inşallah faydası olur kuzuma şuan çığlık çığlıga
bu arada bana telefonunu yaz canım,senin gibi bir arkadaşı kaybetmek istemem

yaa size kim dedi fik fik yasak diyee bize kimse dimedi 40 tan sonra serbestmişş gaynanam öle dedi utanmasa söyle yapın böyle yapın dicekkbilalllll bilallllllll

yaa size kim dedi fik fik yasak diyee bize kimse dimedi 40 tan sonra serbestmişş gaynanam öle dedi utanmasa söyle yapın böyle yapın dicekkbilalllll bilallllllll

Sez. olanlara 40 günden daha fazla yasak oluyormuş Canomcum. Bu arada İzmir'desin dimi, anacığın nerede oturuyor merak ettim.

bende karar veremedim gerçekten gereklimi şüphelerim var :26: ücretide pek tuzluymuş:18: bilgi alırsan banada ver bacım
kız 15 günün lafı olmaz kocaya zaten çok hasretlik çekmişiniz siz

Sez. olanlara 40 günden daha fazla yasak oluyormuş Canomcum. Bu arada İzmir'desin dimi, anacığın nerede oturuyor merak ettim.

kızzzzz alnındann şlak diye öptümmmmmmm bugun duydugum en güzel haberne kadar yasakmış onuda deyiverrrrr
annemler eserkentte oturuyorlar evet hala izmirdeyimmm

canım benim ne demek aynı şeyleri yaşıyor yavrularımız hepimiz birbirimiz için aynı şeyi yaparız eminim teyze anne yarısıdır hem :) yormak ne kelime eczanede kargoda kapımın önünde aşşa inmeden sepet sallasam hallederim lütfen öyle düşünme kuzum iiyi olsun yeterki numaramı yolluyorum hiç kaybetmiyelim birbirimizi

bende karar veremedim gerçekten gereklimi şüphelerim var :26: ücretide pek tuzluymuş:18: bilgi alırsan banada ver bacım
kız 15 günün lafı olmaz kocaya zaten çok hasretlik çekmişiniz siz

Haber veririm. Topikten başka yokmu bu aşıyı yatıracak olan yahu...
Ay yorgunluktan gözümün koca mı gördüğü var benim Edoşum. Yatağın bana tek hatırlattığı şey şu aralar uyumak uyumak uyumak...

yıh yıh yıh gelsin bilocanlar dinle gız gaynananı görmül geçirmiş kadın sonuçta

oyy o zaman isabet olmuş size süre uzatılması

kızzzzz alnındann şlak diye öptümmmmmmm bugun duydugum en güzel haberne kadar yasakmış onuda deyiverrrrr
annemler eserkentte oturuyorlar evet hala izmirdeyimmm

Doktor bana 2 ay yasak dedi. Edoşa 1,5 ay demiş. Sende kafana göre takıl yani Bu arada İzmir'i hala öğrenememişim, onu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…