zeynepcim dün aklımdan geçtin nasılsın murat batu nasıl canım
sen nerde oturuyorsun canım
ay ben kafm göre takılırsam 3-4 ay yassahhhçok tırsıyommm hehehehe
geçmişi okumaya çalışıyorum ama beceremedim.iyiyim canım çok şükür kuzucumda iyi sen nasılsın ve minik aşkın.pazar gn 40 mız çıkcak bakalım neler olcak merakla bekliyorum.bolca misafir ağırlıyorum delirmek zereyim bakalım ne zaman pesetçem.bide doktorum beni kontrole çağırdı sizleride çağırdımı
Kızlar birşey soracam size. Vitamin olarak sağlık ocağı monovit damla verdi bize. Ama çevremdeki taze anneler eczaneden multitaps damla alıyorlar. Özel muayneye gidiyorlar, dr.ları onu tavsiye ediyormuş. Siz ne kullanıyorsunuz.
cnm banada 2. ayda çektirmemi söylediler 1.ayda çekilende bazen sonuç yanlış çıkıyormus 2. ay tekrar istiyorlarmış garanti olsun diye 2 ayda yaptırın dedileryslzytn maşallah canım oğluşuna
bize kalça usgsi için 2 aylıkken demişlerdi siz 1 aylıkken yaptırmışsınız kafam karıştı şimdi
cnm bizim dr bizede önerdi isteğe bağlı yaptırabilirsiniz dedi bide tek sefer ödüyorsun galiba o parayı cnm 3 seferde yapılıyo bende tam fiyatını sormadım ama 100 civarı demişti dr bu arada maşallah benim rüzgarıma çok yakışıklı olacak bu oğlan eda çok canlar yakacakkızlar birşey sorucam karma aşı diye bir aşı varmış bugün doktorumuz "yaptırdınız mı" diye sordu
sağlık ocağı 14 kasım pazartesiye verdi aşı gününü ama hepatit için bildiğim kadarıyla,doktorumuz" karma aşı içinde gün verirler muhtemelen"dedi ...
şimdi sorum şuuuu
bu aşı (karma aşı)yapldıktan tam 1 ay sonra yapılması önerilen bir aşı varmış (zorunlu değil) adı ratateq (rota virüsü) eğer yaptırcaksanız dedi 115 tl imiş ve 1 ay aralıklarla 3 ay yapılıyormuş :26: ..size önerildimi? yaptırıcakmısınız? bilginiz varmı ? zehracım sana zahmet babana bi soruversenmavipatiklim sende bi zahmet eşine soruversen
korkum geçinceyi sordun demivalla bacım hap 2 yıl sonra yumurtaları tembelleştiriyormuşş eee özgür bey kardeş ister hap iptal spiral de münüşe toka gibi takılıyomuş annem bana dedi ki fik fik sırasında canın yanar takılır makılır sagından solundan sarkar ondanda korktum poşet(prezervatif) tek çare oluyor varsa başka çare deyin valla
kızlar 2. ayda sağlık ocağında yapılacak aşı haricinde özlede yapılan aşıları bilen varmı ?
fatoş cnm sağol tavsiyelerin için tatlım haklısın ben takıp sorun ettikçe sonuç daha kötü oluyo oluruna bırakmak en iyisi galiba
cnm banada 2. ayda çektirmemi söylediler 1.ayda çekilende bazen sonuç yanlış çıkıyormus 2. ay tekrar istiyorlarmış garanti olsun diye 2 ayda yaptırın dediler
cnm bizim dr bizede önerdi isteğe bağlı yaptırabilirsiniz dedi bide tek sefer ödüyorsun galiba o parayı cnm 3 seferde yapılıyo bende tam fiyatını sormadım ama 100 civarı demişti dr bu arada maşallah benim rüzgarıma çok yakışıklı olacak bu oğlan eda çok canlar yakacak
cnm ben 5 sene hap kullandım hiç bişeycikler olmadı bana korunmadığım ilk ay hamile kaldım ama bebiş sütten kesilene kadar hap kullanamazsın aylık yada 3 aylık iğne vurduramazsın
Az önce konusu geçti dr. 1er ay arayla 3 defa yapılan zehirli ishale karşı bir aşı varmış, dr. onu yaptırın dedi. Size bu aşıdan bahseden olmadımı.
Bu arada canım aynı günde doğum yapmışız seninle, ve bebişlerimize aynı adı koymuşuz. Adaşlar yani bizimkiler...
kizlar konuyla alakasi yok ama nasil korunmayi dusunuyorsunuz?ben kara kara dusunuyorum sprail taktirriyim diyorum esim yok diyor neden bilmiyorum ilac icmeyide ben istemiyorum hem tansiyon hasligi yapiyormus hemde kilo alirim diye korkuyorum ne yapicam sasirdim esim gun sayiyor hamile kalmak istemiyorummm
teşekkür ederiz elifim ama bozuluyorum heee ben hala sudenazımı göremedim
bugün nidayla yaz için planlar yaptık sen ben nida duygu ve bebelerimiz nidaların bahçesinde keyif yapcez
duyguyla senin haberin yok daha tabi
aşıyı yaptırıcakmısın canım peki :26:
wışşş hadi ya hem adaş hemde aydaşmı sizin erkekler tesadüfe bak ya çok şaşırdım
aytenle benimde sat 22 ocak muhtemel doğum tarihimiz 29 ekimdi burçlarımız aynı hatta eşlerimizinde burçları aynı ve utkuyla rüzgar ikiz gibiler çok benziyorlar
bu arada masallah ruzgaratam kucuk irkeke olmus tu tu tu tu
40ımız perşembe günü çıkıyo cnm cuma günü koyucam artık kocişle söz verdik birbirimize 40 a kadar resim falan koymak yok diye o sözünü tutunca bende tutmak zorunda kaldım
planlarda süper olmuş cnm ya ama mutlaka yapalım rüzgar artık hangi kızı beğenirse ama onun ayben teyzesinin kızında gözü vardı dimi
aşı için tam karar vermedik daha cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?