2011 Ekim Anneleri

zeynepcim dün aklımdan geçtin nasılsın murat batu nasıl canım

geçmişi okumaya çalışıyorum ama beceremedim.iyiyim canım çok şükür kuzucumda iyi sen nasılsın ve minik aşkın.pazar gn 40 mız çıkcak bakalım neler olcak merakla bekliyorum.bolca misafir ağırlıyorum delirmek zereyim bakalım ne zaman pesetçem.bide doktorum beni kontrole çağırdı sizleride çağırdımı

maşallah canım Allah iyilik versin ne güzel benim pek gelenim gidenim yok siz yazdıkça boğazım düyümleniyo neden kimse gelmiyor diye sanırım sanalda sevildiğim kadar reelde sevilmiyorum
keşke senin ki kadar ilgili olsaydı doktorum değil kontrole sezeryandan sonra kadını neredeyse görmedim bile kendime bir doktor bulmam lazım bende bi görünmek istiyorum alt üst

Kızlar birşey soracam size. Vitamin olarak sağlık ocağı monovit damla verdi bize. Ama çevremdeki taze anneler eczaneden multitaps damla alıyorlar. Özel muayneye gidiyorlar, dr.ları onu tavsiye ediyormuş. Siz ne kullanıyorsunuz.

kızlar 2. ayda sağlık ocağında yapılacak aşı haricinde özlede yapılan aşıları bilen varmı ?

canım bende monovit aldım günde 3 damla veriyorum eşimin arkadaşı aile hekimi o getirdi hatta başka bişi önermedi bu yeterlidir heralde :26:

fatoş cnm sağol tavsiyelerin için tatlım haklısın ben takıp sorun ettikçe sonuç daha kötü oluyo oluruna bırakmak en iyisi galiba

yslzytn maşallah canım oğluşuna
bize kalça usgsi için 2 aylıkken demişlerdi siz 1 aylıkken yaptırmışsınız kafam karıştı şimdi
cnm banada 2. ayda çektirmemi söylediler 1.ayda çekilende bazen sonuç yanlış çıkıyormus 2. ay tekrar istiyorlarmış garanti olsun diye 2 ayda yaptırın dediler
cnm bizim dr bizede önerdi isteğe bağlı yaptırabilirsiniz dedi bide tek sefer ödüyorsun galiba o parayı cnm 3 seferde yapılıyo bende tam fiyatını sormadım ama 100 civarı demişti dr bu arada maşallah benim rüzgarıma çok yakışıklı olacak bu oğlan eda çok canlar yakacak

cnm ben 5 sene hap kullandım hiç bişeycikler olmadı bana korunmadığım ilk ay hamile kaldım ama bebiş sütten kesilene kadar hap kullanamazsın aylık yada 3 aylık iğne vurduramazsın

kızlar 2. ayda sağlık ocağında yapılacak aşı haricinde özlede yapılan aşıları bilen varmı ?

Az önce konusu geçti dr. 1er ay arayla 3 defa yapılan zehirli ishale karşı bir aşı varmış, dr. onu yaptırın dedi. Size bu aşıdan bahseden olmadımı.
Bu arada canım aynı günde doğum yapmışız seninle, ve bebişlerimize aynı adı koymuşuz. Adaşlar yani bizimkiler...

teşekkür ederiz elifim ama bozuluyorum heee ben hala sudenazımı göremedim
bugün nidayla yaz için planlar yaptık sen ben nida duygu ve bebelerimiz nidaların bahçesinde keyif yapcez
duyguyla senin haberin yok daha tabi
aşıyı yaptırıcakmısın canım peki :26:

wışşş hadi ya hem adaş hemde aydaşmı sizin erkekler tesadüfe bak ya çok şaşırdım
aytenle benimde sat 22 ocak muhtemel doğum tarihimiz 29 ekimdi burçlarımız aynı hatta eşlerimizinde burçları aynı ve utkuyla rüzgar ikiz gibiler çok benziyorlar

selam kızlar bız geldıkkk...
ben ılk gebelıgımden sonra spıral taktırmıstım sıze tecrubelerımı anlatayım 1. sı adetlıyken takılıyo cogu kısı emzırdıgınden adet olmuyo ve taktıramıyo bunun ıcın bebek 42 gunlukken gıdersenız takıyorlar ben oyle yaptırdım cunku benden 3 ay once dogum yapan arkadasım adet olmamıs ve yıne hamıle kalmıstı bebegı henuz 3 aylıkken onun ıcın taktırcaklar lohusalıktan 2 gun sonra saglık ocagında ucretsız taktırabılır. koruma yonunden cok rahattım 3 seneyı geckın kullandım cıkartırdım hamıle kaldım.2. benım adetlerım zaten uzundu uzattı adetı uzun olanlara takmıyorlar ben 5 gun demısttım 10 gun surdu adetlerım.3. su benım hıc adet agrım olmazdı ama dogumdan sonra cok kotu adet agrıları cektım kımı dogumdan once cekmeyenler dogumdan sonra ceker der ondanmı spıraldenmı bılemedım.4. su nasıl korudugunu ogrendım dollanmayı engellemıyo yumurta dollenıyo ve cenınmı dıyodu dollenmıs yumurtaya 5 gunluk olup rahme yerlesmek uzere ılerlıyo spıral rahımde ıltıhaplı alan olusturuyo ve dollenmıs yumurtanın oraya tutunmaını engellıyo bunu ogrenınce anladımkı her ay yumurtam dollenıyosa 5 gunluk bebek dusuruyorum gunahmı dıye arastırdım kesın bırsey ogrenemedım bunun ıcınde kararsızım kesın ogrenmeden tekrar taktırmam 5.sı ben oyle takılma vs yasamadım ne ben ne esım hıssetmedık spıralı avantajları korunmaya gerek kalmıyo ıyıbı korunma yontemı baska seye luzum kalmıyo kafan rahat oluyo dez avantajları ıse adetı uzatıyo bende adet sancısı yaptı ve gunahmı ?
ıste boyle arastırıp sorabılecegınız guvenılır bırılerı varsa gunah olup olmadıgını sorarsanız sevınırım bana gunah dıyende oldu yok herkes yapıyo dıyende aklım karıstı ılk etapta dusunmuyorum ama kazadan korkuyorum 3. yu ıstıyorum ama en az 2 sene sonra gercı esım asla dıyo ama bırazda bundan taktırmıyorum malum ıstedıkten sonra kadın yapar yapacagını ben karar verırısem 3. ye kocısı ıkna etmeme gerek kalmadna hallederım

bu arada masallah ruzgara tam kucuk irkeke olmus tu tu tu tu

40ımız perşembe günü çıkıyo cnm cuma günü koyucam artık kocişle söz verdik birbirimize 40 a kadar resim falan koymak yok diye o sözünü tutunca bende tutmak zorunda kaldım
planlarda süper olmuş cnm ya ama mutlaka yapalım rüzgar artık hangi kızı beğenirse ama onun ayben teyzesinin kızında gözü vardı dimi
aşı için tam karar vermedik daha cnm ya

Heya anlaşmış gibi hem aynı gün doğurmuşuz, hemde aynı adı koymuşuz. Ama çıktı netten Edut göremedi yazdığımı...
Sizinkide güzel tesadüf olmuş.
Bu arada yazın İstanbula anneme tatile gittiğimde bende Nidaların bahçesinde sizinle oturup bol bol sohbet etmek istiyorum. Beni de unutmayın hatunlar.

sozde okudum gecmısı ama gormedım hemen bakıyorum canım tabıkı sorarım

yesıl zeytınım goremedım ne yazmıstın acaba bıde bı damladan bahsedılmıs ne damlası kım kullandı ıyı mı adı ne ?

hee belliydi bir şeyin seni engellediği yoksa sende benim gibi foto koyma potansiyeli yükseklerdendin şimdik anlaşıldı haydi bakalım gün sayalım kızımızı görmek için napalım vera"yla rüzgar göbekten kertme ama karar gençlerin tabi gönülleri kayar felan oğlumun kararlarına saygı duyarım ekim anneleri buluşmasında da tek erkek benim rüzgardı

....................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…