2011 Ekim Anneleri

.................................

Son düzenleme:

oh beee nihayet oğlum çiçeklerin arasında tek böcek kalıyodu uras da gelsin tek kalmasın oğlum
nidaaa nın bahçesi bizim bahçemiz canım ne demek arsız yslzytn

yesıl zeytınım goremedım ne yazmıstın acaba bıde bı damladan bahsedılmıs ne damlası kım kullandı ıyı mı adı ne ?

ahanda kopyaladım
kızlar birşey sorucam karma aşı diye bir aşı varmış bugün doktorumuz "yaptırdınız mı" diye sordu
sağlık ocağı 14 kasım pazartesiye verdi aşı gününü ama hepatit için bildiğim kadarıyla,doktorumuz" karma aşı içinde gün verirler muhtemelen"dedi ...
şimdi sorum şuuuu
bu aşı (karma aşı)yapldıktan tam 1 ay sonra yapılması önerilen bir aşı varmış (zorunlu değil) adı ratateq (rota virüsü) eğer yaptırcaksanız dedi 115 tl imiş ve 1 ay aralıklarla 3 ay yapılıyormuş ..size önerildimi? yaptırıcakmısınız? bilginiz varmı ? zehracım sana zahmet babana bi soruversen mavipatiklim sende bi zahmet eşine soruversen

monovitten konuştuk canım kemik gelişimi için sağlık ocakları ücretsiz veriyor
ama gaz için tavsiye istersen kesinlikle neo baby i tavsiye ederim

oh beee nihayet oğlum çiçeklerin arasında tek böcek kalıyodu uras da gelsin tek kalmasın oğlum
nidaaa nın bahçesi bizim bahçemiz canım ne demek arsız yslzytn

Uras böyle sağa sola bağırmaya devam ederse çevresinde pek çiçek kalmaz ama belki yaza kadar kişiliği oturur Tamam o zaman yazın Nidalarda buluşalım. Nida da mutlu olur eminim. Arsız Sibel

ok canımcım bız rota vırusunu ılk bebgımızede yaptırmadık sımdı sordum bunada yaptırmıycakmısız luzum yokmus ole soyledı ama bı baskası sorarsa yanıtı yaptırsanız sakıncası yok oluyo mesulıyetten dolayı sanırım ama paralı olan hıc bı asıyı yaptırmadık ılk oglumda egerkı yaparsa soylerım ben sıze :) . bız kemız ıcın yanı d vıtamını olarak devıt 3 kullanıyoruz esım onu almıs ılkındede saglık ocagı onu vermıstı bakalım ılk asımızda sızınkındenmı verıcekler

neyse kızlar dızıde yalan oldu bugun halı koltuk sıldım yarında temızlık var evım mıs olsun kocada nobetcı yarın oh mıs gıbı otururum evımde takı koca gelıp pısletmeye baslıyana kadar hepınızı opuyoruz

Uras böyle sağa sola bağırmaya devam ederse çevresinde pek çiçek kalmaz ama belki yaza kadar kişiliği oturur Tamam o zaman yazın Nidalarda buluşalım. Nida da mutlu olur eminim. Arsız Sibel

yerim onun canını ben ya o çiçekler şakıyormu sanıyorsun sen, onlar çığlık kıyamet anlaşıcaklar aynı dili konuşuyorlar nede olsa

canım çok teşekkür ederim eşine hürmetler

çenem düştü gene kaç saattir burdayım uzun zamandır ilk defa bu kadar takılabildim anam saolsun
ama artık nöbeti devir alma zamanı
Allah a emanet olun ekim(eylül+kasım) anneleri ve bebekleri
bol sütlü, gazsız günler geceler bizlerin olsun efem

koyardım tabi teyzoşlarına göstermiycemde kime göstericem kızımı ama söz verdik bikere rüzgar sanslı çocuk cnm benim etrafında daha ana karnındayken bile bir sürü kız vadı bizim kızada bayramda ilk talibi çıktı 3 yasında bi velet asıldı kızıma sarıldı sevdi kokladı elden gidiyodu kızım valla annesine anne çok tatlı çok güzel bu bizde kalsın deyip durdu bütün gece

arkadaşlar inş. ben 2012 mart annesi olacağım. medipole gidiyorum ama son zamanlarda kötü şeyler duydum. paracı olduğunu söylenen doğum ücretinden fazla ücret ödendiğini işitme testi aşılar ve anne tahlili için falan... medipolde doğum yapan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? memnun kaldınız mı? ne kadar ücret ödediniz? söylenen ücretin üzerinde mi? cevaplarınız için çok teşekkürler...

Günlerdir uğradığım yok çççooookkkkk özledim sizi valla
Bugün aşıları yapıldı kızımın. yavrum kolunda bişey anlayamadı ama bacaklarından yapılınca çok ağladı eve geldikten bi kaç saat sonra ağrı yaptı herhalde bacaklarını oynattıkçada ağladı biraz ateşi çıktı hemen yarım fitil attık ağrısıda ateşide kalmadı bu geceyi hayırlısıyla atlatırız inşallah. kilosuna çok çok iyi dediler 5500 olmuş boyuda doğduğunda 42cmdi şimdi 52cm olmuş
Nida'nın bahçesine keyif yapmaya gidiyomuşuz eeee o zamana benim kız yüremeye başlamış olur inşallah çünkü o bahçeyi dağıtıcak birisine ihtiyaç var
Eeeee gelmişken resim koymadan gitmeyelim bari

Kızımın küpesini beğendinizmi teyzeleri

duyguuu bende uzun süredir uğramadım topiğe ama açınca güzel meleğini görünceeee...oy oy oy die kendimden geçtim resmen! maşallah yaa nası güzel olmuş dahada..allahım nazardan korsun miniklerimizi..

Maşallah sübhanallah barekallah küpesini yesin teyzesi o yanaklardan öpüorummm

canim niye gunah olsunki hamile kalip,bebegi aldirmak bence gunah onlem aliyoruz cana kiymiyoruzki.esimi ikna etmeye calisiyim,benim normalde 1 hafta suruyor zaten 3 gun daha sursun nolcak bilgilerin icin sagol canim.

duyguuu bende uzun süredir uğramadım topiğe ama açınca güzel meleğini görünceeee...oy oy oy die kendimden geçtim resmen! maşallah yaa nası güzel olmuş dahada..allahım nazardan korsun miniklerimizi..

Maşallah sübhanallah barekallah küpesini yesin teyzesi o yanaklardan öpüorummm

Teşekkür ederiz teyzeleri
Kulağınıda ananesi deldi azcık ağlasam mı ağlasam mı moduna girdi sonra sustu kuzum

duygu cok tatli olmus yerim o yanaklari tam isirmalik olmus cadi kizimiz gozleride renkli galiba,allah esirgesin nazarrdan korusun ins.

duygu cok tatli olmus yerim o yanaklari tam isirmalik olmus cadi kizimiz gozleride renkli galiba,allah esirgesin nazarrdan korusun ins.

Sanırım renkli baba da anne de kahverengi gözlü ama kız maviş oldu Kimiside süt buğusu, anne sütü alıyo diye oluyo sonra döner diyo bakalım ilerleyen günlerde nolucak

meraba ben yeni katıldım aranıza benim oğluşumda 33 günlük oldu bugün.. onunda gözleri maviş duruyo ama tam olarak 2 aylık olunca belli olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…