Heya anlaşmış gibi hem aynı gün doğurmuşuz, hemde aynı adı koymuşuz. Ama çıktı netten Edut göremedi yazdığımı...
Sizinkide güzel tesadüf olmuş.
Bu arada yazın İstanbula anneme tatile gittiğimde bende Nidaların bahçesinde sizinle oturup bol bol sohbet etmek istiyorum. Beni de unutmayın hatunlar.
yesıl zeytınım goremedım ne yazmıstın acababıde bı damladan bahsedılmıs ne damlası kım kullandı ıyı mı adı ne ?
oh beee nihayet oğlum çiçeklerin arasında tek böcek kalıyodu uras da gelsin tek kalmasın oğlum
nidaaa nın bahçesi bizim bahçemiz canım ne demekarsız yslzytn
Uras böyle sağa sola bağırmaya devam ederse çevresinde pek çiçek kalmaz ama belki yaza kadar kişiliği otururTamam o zaman yazın Nidalarda buluşalım. Nida da mutlu olur eminim. Arsız Sibel
ok canımcım bız rota vırusunu ılk bebgımızede yaptırmadık sımdı sordum bunada yaptırmıycakmısız luzum yokmus ole soyledı ama bı baskası sorarsa yanıtı yaptırsanız sakıncası yok oluyo mesulıyetten dolayı sanırım ama paralı olan hıc bı asıyı yaptırmadık ılk oglumda egerkı yaparsa soylerım ben sıze :) . bız kemız ıcın yanı d vıtamını olarak devıt 3 kullanıyoruz esım onu almıs ılkındede saglık ocagı onu vermıstı bakalım ılk asımızda sızınkındenmı verıcekler
neyse kızlar dızıde yalan oldu bugun halı koltuk sıldım yarında temızlık var evım mıs olsun kocada nobetcı yarın oh mıs gıbı otururum evımde takı koca gelıp pısletmeye baslıyana kadar hepınızı opuyoruz
hee belliydi bir şeyin seni engellediği yoksa sende benim gibi foto koyma potansiyeli yükseklerdendinşimdik anlaşıldı haydi bakalım gün sayalım kızımızı görmek için napalım vera"yla rüzgar göbekten kertme ama karar gençlerin tabi gönülleri kayar felan oğlumun kararlarına saygı duyarım ekim anneleri buluşmasında da tek erkek benim rüzgardı
oh beee nihayet oğlum çiçeklerin arasında tek böcek kalıyodu uras da gelsin tek kalmasın oğlum
nidaaa nın bahçesi bizim bahçemiz canım ne demekarsız yslzytn
Maşallah sübhanallah barekallah küpesini yesin teyzesi o yanaklardan öpüorummmGünlerdir uğradığım yok çççooookkkkk özledim sizi valla
Bugün aşıları yapıldı kızımın. yavrum kolunda bişey anlayamadı ama bacaklarından yapılınca çok ağladı eve geldikten bi kaç saat sonra ağrı yaptı herhalde bacaklarını oynattıkçada ağladı biraz ateşi çıktı hemen yarım fitil attık ağrısıda ateşide kalmadı bu geceyi hayırlısıyla atlatırız inşallah. kilosuna çok çok iyi dediler 5500 olmuş boyuda doğduğunda 42cmdi şimdi 52cm olmuş
Nida'nın bahçesine keyif yapmaya gidiyomuşuz eeee o zamana benim kız yüremeye başlamış olur inşallah çünkü o bahçeyi dağıtıcak birisine ihtiyaç var
Eeeee gelmişken resim koymadan gitmeyelim bari
Eki Görüntüle 287131
Eki Görüntüle 287130
Eki Görüntüle 287132
Kızımın küpesini beğendinizmi teyzeleri
Eki Görüntüle 287135
selam kızlar bız geldıkkk...
ben ılk gebelıgımden sonra spıral taktırmıstım sıze tecrubelerımı anlatayım1. sı adetlıyken takılıyo cogu kısı emzırdıgınden adet olmuyo ve taktıramıyo bunun ıcın bebek 42 gunlukken gıdersenız takıyorlar ben oyle yaptırdım cunku benden 3 ay once dogum yapan arkadasım adet olmamıs ve yıne hamıle kalmıstı bebegı henuz 3 aylıkken onun ıcın taktırcaklar lohusalıktan 2 gun sonra saglık ocagında ucretsız taktırabılır. koruma yonunden cok rahattım 3 seneyı geckın kullandım cıkartırdım hamıle kaldım.2. benım adetlerım zaten uzundu uzattı adetı uzun olanlara takmıyorlar ben 5 gun demısttım 10 gun surdu adetlerım.3. su benım hıc adet agrım olmazdı ama dogumdan sonra cok kotu adet agrıları cektım kımı dogumdan once cekmeyenler dogumdan sonra ceker der ondanmı spıraldenmı bılemedım.4. su nasıl korudugunu ogrendım dollanmayı engellemıyo yumurta dollenıyo ve cenınmı dıyodu dollenmıs yumurtaya 5 gunluk olup rahme yerlesmek uzere ılerlıyo spıral rahımde ıltıhaplı alan olusturuyo ve dollenmıs yumurtanın oraya tutunmaını engellıyo bunu ogrenınce anladımkı her ay yumurtam dollenıyosa 5 gunluk bebek dusuruyorum gunahmı dıye arastırdım kesın bırsey ogrenemedım bunun ıcınde kararsızım kesın ogrenmeden tekrar taktırmam 5.sı ben oyle takılma vs yasamadım ne ben ne esım hıssetmedık spıralı avantajları korunmaya gerek kalmıyo ıyıbı korunma yontemı baska seye luzum kalmıyo kafan rahat oluyo dez avantajları ıse adetı uzatıyo bende adet sancısı yaptı ve gunahmı ?
ıste boyle arastırıp sorabılecegınız guvenılır bırılerı varsa gunah olup olmadıgını sorarsanız sevınırım bana gunah dıyende oldu yok herkes yapıyo dıyende aklım karıstı ılk etapta dusunmuyorum ama kazadan korkuyorum 3. yu ıstıyorum ama en az 2 sene sonra gercı esım asla dıyo ama bırazda bundan taktırmıyorum malum ıstedıkten sonra kadın yapar yapacagını ben karar verırısem 3. ye kocısı ıkna etmeme gerek kalmadna hallederım
duyguuu bende uzun süredir uğramadım topiğe ama açınca güzel meleğini görünceeee...oy oy oy die kendimden geçtim resmen!maşallah yaa nası güzel olmuş dahada..allahım nazardan korsun miniklerimizi..
Maşallah sübhanallah barekallah küpesini yesin teyzesi o yanaklardan öpüorummm
Günlerdir uğradığım yok çççooookkkkk özledim sizi valla
Bugün aşıları yapıldı kızımın. yavrum kolunda bişey anlayamadı ama bacaklarından yapılınca çok ağladı eve geldikten bi kaç saat sonra ağrı yaptı herhalde bacaklarını oynattıkçada ağladı biraz ateşi çıktı hemen yarım fitil attık ağrısıda ateşide kalmadı bu geceyi hayırlısıyla atlatırız inşallah. kilosuna çok çok iyi dediler 5500 olmuş boyuda doğduğunda 42cmdi şimdi 52cm olmuş
Nida'nın bahçesine keyif yapmaya gidiyomuşuz eeee o zamana benim kız yüremeye başlamış olur inşallah çünkü o bahçeyi dağıtıcak birisine ihtiyaç var
Eeeee gelmişken resim koymadan gitmeyelim bari
Eki Görüntüle 287131
Eki Görüntüle 287130
Eki Görüntüle 287132
Kızımın küpesini beğendinizmi teyzeleri
Eki Görüntüle 287135
duygu cok tatli olmus yerim o yanaklari tam isirmalik olmus cadi kizimiz gozleride renkli galiba,allah esirgesin nazarrdan korusun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?