meraba ben yeni katıldım aranıza benim oğluşumda 33 günlük oldu bugün.. onunda gözleri maviş duruyo ama tam olarak 2 aylık olunca belli olurmuş
Duygu masaAllah Elif Beren´e kocaman abla olmus
merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl? biz şimdi doktordan geldik. oğlum geceleri hiç uyumuyor nerdeyse ve çok ağlıyor nefessiz kalıyor yavrum kupkuru elimde. bi şey olacak diye ağlıyorum ben de onla. doktor ultrasonla baktı idrarına baktı bi şey çıkmadı çok şükür. poposu kırmızı kırmızı lekelerle dolu. çatlak dedi onun için bi iğne verdi bepantenle karıştırp sürecekmişim. sap simplex i sordum uzun vadede kullanılırsa mide kanserine yol açabiliyo dedi. bi damla yazdı bize gaz için unuttum şimdi asını L ile başlıyo. reçete eşimde. inş. işe yarar. şimdi uyuyo oğlum ben de gidip uyusam iyi olacak. çok uykusuzum(
O çırpı bacak şimdi et topağı oldu bu süt bu kadar yarıyosa bende içiyim diyorumduygu maasallah canım elıf berene...daha bır kac ay oncekı o çırpı bacaklı kız degılmı o tombık yanaklı ..sütün yarıyor maasallah..Allah kotu gunlerını gostermesın...
bende dun benım kızı tarttırdım esımle dıjıtal tartıda 1 kılo almıs gorunuyor tam...bakalım 4 gun sonra ay kontrolunde aıle hekımı ne dıcekk..
Çok geçmiş olsun poposundaki çatlaklarmı acıyo da ağlıyodu acaba Yavrum benim canı yanıyodu demekki Onlara bişey olmasın dayanamazlar bize olsun ne olucaksa kıyamam onlaramerhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl? biz şimdi doktordan geldik. oğlum geceleri hiç uyumuyor nerdeyse ve çok ağlıyor nefessiz kalıyor yavrum kupkuru elimde. bi şey olacak diye ağlıyorum ben de onla. doktor ultrasonla baktı idrarına baktı bi şey çıkmadı çok şükür. poposu kırmızı kırmızı lekelerle dolu. çatlak dedi onun için bi iğne verdi bepantenle karıştırp sürecekmişim. sap simplex i sordum uzun vadede kullanılırsa mide kanserine yol açabiliyo dedi. bi damla yazdı bize gaz için unuttum şimdi asını L ile başlıyo. reçete eşimde. inş. işe yarar. şimdi uyuyo oğlum ben de gidip uyusam iyi olacak. çok uykusuzum(
oldu valla Bezde 3 numaraya terfi etti kıyafetlerde 3-6 aylık giyinmeye başladı bi kaç ay sonra benim kıyafetlerimi giyerse hiç şaşırmam
merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl? biz şimdi doktordan geldik. oğlum geceleri hiç uyumuyor nerdeyse ve çok ağlıyor nefessiz kalıyor yavrum kupkuru elimde. bi şey olacak diye ağlıyorum ben de onla. doktor ultrasonla baktı idrarına baktı bi şey çıkmadı çok şükür. poposu kırmızı kırmızı lekelerle dolu. çatlak dedi onun için bi iğne verdi bepantenle karıştırp sürecekmişim. sap simplex i sordum uzun vadede kullanılırsa mide kanserine yol açabiliyo dedi. bi damla yazdı bize gaz için unuttum şimdi asını L ile başlıyo. reçete eşimde. inş. işe yarar. şimdi uyuyo oğlum ben de gidip uyusam iyi olacak. çok uykusuzum(
ben almadım canım zaten arabamızda yok alsam ıse yaramayacaktı...ıhtıyacta duymadım hıc kızım adına sımdılık
heee kızlar bırde aklıma gelmısken.. gaz ıcın çörek otunu onermısler cok kısı..dun aksam bende kızımın ıkınmalarına ve gazıını saatelrec cıkaramamasına dayanamayarak kaynattım cok az 2 cay kasıgı verdım ve saatlerce cıkmayan gazı cıkıverdı..sonra kı emzırmelerımde vermedım bdaha cıkartamadım..sabah yıne emzırdım yıne cıkmadı gazı 2 cay kasıgı yıne verdım oyle bır cıkardıkı nıce zamandır duymamıstım boylesını..yanı verınce fayda edıyor deneyın derım..
Cörekotunu biz yesek ise yarar mi acaba? Ben her yemegime kimyon atiyorum ama yine de zorlaniyor Nil gazini cikarmakta.
pöffff...su bebekler ne garıpler akıl sır ermıyo vallahı...
kızım dun butun gun uyudu..toplamda 3 saat uyanık kalmamıstır o derece yanı..bırde nasıl derın uyuyor anlatamam..sadece acıkınca bıraz mızıdandı emdı gene uyudu..hatta aksam korktum bıseymı oluyo kıza dıye nefesıını falan dınledım..
butun gecede ayaktaydık saolsun saat bası kalktı 3 5 dk emdı uyudu..zorladım emmedı uykudan ama emdıgıde yetmedgınden boyuna acıktı ve boyuna benı kaldırdı cıgıklarıyla...artık sabah 6da esıme kalk ve cocuguna bak dedıgını hatırlıyorum agzım 2 karıs acık sele serpe uyumusum 5 10 dk..ama uzun surmedı kızımın cıglıklarını esım susturamayınca gerı aldım emzırdım yatırdım 7 de gene 8 de gene ...şaftım kaydı...
en son 9 gıbı altını degıstım emzırdım gazınıda cıkarıp yatırdım basına da yuksek sese alıssın dıye tv yı acıp kuran hatmı dınlettım..o sıra evımı supurdum kendıme kahvaltı hazırladımsaat 10 da gene uyandı sıpa hatım bıtınce ::)
ve 10 dan bu yana da uyanıgız mız mız..gece yavrumun burnu fısır fısır edıyodu tıkanacak dıye korktum hatta kısa kısa emınce boyle huzursuz huzursuz nefes alamıyomu acaba dıye de dusundum..sabahta hafıf tıkalı gıbydı sımdı acık ama gecelerı tıkanır genelde..bıde extradan hapsurup ve 2 3 kez de öksurugu oldu cok korkuyorum hasta olucak dıye...gercı bu sogukta ben bu cocugu nasıl hasta etmıcem onuda bılmıyorum ya...kat kat gıydırıyrum usumesın dıye bende oyle gıyııyorum cunku ama bu seferde terlıyo..yukarı tukursem bıyık assagı tukursem sakal..
yarar canım..sende çörekotunu kaynatıp içince ona yarar..ben ağızdan pek bişe vermek istemiyorum oğluma çörekotunu kaynatıp kendim içiyorum yemeğime hiç sevmediim halde kimyon atıyorum..ama 3 gündür daha kolayını bulduk aktardan bebekler için bi yağ var onu karnına damlatıyorum bide ayak tabanlarına masaj yapıyorum yaptığım sırada alttan üstten pırrtt gaaak die gazlar çıkıo.. :)
O yagi ben de aldim ama acaba beceremiyor muyum ki hic ise yaramiyor kizimda
Cörekotunu biz yesek ise yarar mi acaba? Ben her yemegime kimyon atiyorum ama yine de zorlaniyor Nil gazini cikarmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?