wışşş hadi ya hem adaş hemde aydaşmı sizin erkekler tesadüfe bak ya çok şaşırdım
aytenle benimde sat 22 ocak muhtemel doğum tarihimiz 29 ekimdi burçlarımız aynı hatta eşlerimizinde burçları aynı ve utkuyla rüzgar ikiz gibiler çok benziyorlar
Günlerdir uğradığım yok çççooookkkkk özledim sizi valla
Bugün aşıları yapıldı kızımın. yavrum kolunda bişey anlayamadı ama bacaklarından yapılınca çok ağladı eve geldikten bi kaç saat sonra ağrı yaptı herhalde bacaklarını oynattıkçada ağladı biraz ateşi çıktı hemen yarım fitil attık ağrısıda ateşide kalmadı bu geceyi hayırlısıyla atlatırız inşallah. kilosuna çok çok iyi dediler 5500 olmuş boyuda doğduğunda 42cmdi şimdi 52cm olmuş
Nida'nın bahçesine keyif yapmaya gidiyomuşuz eeee o zamana benim kız yüremeye başlamış olur inşallah çünkü o bahçeyi dağıtıcak birisine ihtiyaç var
Eeeee gelmişken resim koymadan gitmeyelim bari
Eki Görüntüle 287131
Eki Görüntüle 287130
Eki Görüntüle 287132
Kızımın küpesini beğendinizmi teyzeleri
Eki Görüntüle 287135
sagolun kizlarbende bikac resim yukliyim dedim insallah olmustur Eki Görüntüle 287313 Eki Görüntüle 287314 Eki Görüntüle 287315 Eki Görüntüle 287316
Bugün aşıları yapıldı kızımın. yavrum kolunda bişey anlayamadı ama bacaklarından yapılınca çok ağladı eve geldikten bi kaç saat sonra ağrı yaptı herhalde bacaklarını oynattıkçada ağladı biraz ateşi çıktı hemen yarım fitil attık ağrısıda ateşide kalmadı bu geceyi hayırlısıyla atlatırız inşallah. kilosuna çok çok iyi dediler 5500 olmuş boyuda doğduğunda 42cmdi şimdi 52cm olmuş
Nida'nın bahçesine keyif yapmaya gidiyomuşuz eeee o zamana benim kız yüremeye başlamış olur inşallah çünkü o bahçeyi dağıtıcak birisine ihtiyaç var
Eki Görüntüle 287131
Eki Görüntüle 287130
Eki Görüntüle 287132
Eki Görüntüle 287135
kızlar birşey sorucam karma aşı diye bir aşı varmış bugün doktorumuz "yaptırdınız mı" diye sordu
sağlık ocağı 14 kasım pazartesiye verdi aşı gününü ama hepatit için bildiğim kadarıyla,doktorumuz" karma aşı içinde gün verirler muhtemelen"dedi ...
şimdi sorum şuuuu
bu aşı (karma aşı)yapldıktan tam 1 ay sonra yapılması önerilen bir aşı varmış (zorunlu değil) adı ratateq (rota virüsü) eğer yaptırcaksanız dedi 115 tl imiş ve 1 ay aralıklarla 3 ay yapılıyormuş :26: ..size önerildimi? yaptırıcakmısınız? bilginiz varmı ? zehracım sana zahmet babana bi soruversenmavipatiklim sende bi zahmet eşine soruversen
selam kızlar bız geldıkkk...
ben ılk gebelıgımden sonra spıral taktırmıstım sıze tecrubelerımı anlatayım1. sı adetlıyken takılıyo cogu kısı emzırdıgınden adet olmuyo ve taktıramıyo bunun ıcın bebek 42 gunlukken gıdersenız takıyorlar ben oyle yaptırdım cunku benden 3 ay once dogum yapan arkadasım adet olmamıs ve yıne hamıle kalmıstı bebegı henuz 3 aylıkken onun ıcın taktırcaklar lohusalıktan 2 gun sonra saglık ocagında ucretsız taktırabılır. koruma yonunden cok rahattım 3 seneyı geckın kullandım cıkartırdım hamıle kaldım.2. benım adetlerım zaten uzundu uzattı adetı uzun olanlara takmıyorlar ben 5 gun demısttım 10 gun surdu adetlerım.3. su benım hıc adet agrım olmazdı ama dogumdan sonra cok kotu adet agrıları cektım kımı dogumdan once cekmeyenler dogumdan sonra ceker der ondanmı spıraldenmı bılemedım.4. su nasıl korudugunu ogrendım dollanmayı engellemıyo yumurta dollenıyo ve cenınmı dıyodu dollenmıs yumurtaya 5 gunluk olup rahme yerlesmek uzere ılerlıyo spıral rahımde ıltıhaplı alan olusturuyo ve dollenmıs yumurtanın oraya tutunmaını engellıyo bunu ogrenınce anladımkı her ay yumurtam dollenıyosa 5 gunluk bebek dusuruyorum gunahmı dıye arastırdım kesın bırsey ogrenemedım bunun ıcınde kararsızım kesın ogrenmeden tekrar taktırmam 5.sı ben oyle takılma vs yasamadım ne ben ne esım hıssetmedık spıralı avantajları korunmaya gerek kalmıyo ıyıbı korunma yontemı baska seye luzum kalmıyo kafan rahat oluyo dez avantajları ıse adetı uzatıyo bende adet sancısı yaptı ve gunahmı ?
ıste boyle arastırıp sorabılecegınız guvenılır bırılerı varsa gunah olup olmadıgını sorarsanız sevınırım bana gunah dıyende oldu yok herkes yapıyo dıyende aklım karıstı ılk etapta dusunmuyorum ama kazadan korkuyorum 3. yu ıstıyorum ama en az 2 sene sonra gercı esım asla dıyo ama bırazda bundan taktırmıyorum malum ıstedıkten sonra kadın yapar yapacagını ben karar verırısem 3. ye kocısı ıkna etmeme gerek kalmadna hallederım
Eki Görüntüle 287131
Eki Görüntüle 287130
Eki Görüntüle 287132
Eki Görüntüle 287135
Kizlar size bsy sorucam smd bizim bu kucuk vakumlar surekli emmek istiyo ya en azindan bizde boyle simdilik benm goguslerim hic sismiyo bu yuzden. Sizde nedir durum her 1.5 saatte bir bazen daha sik emziriyorum bu yuzden mi sismiyo goguslerim yada sut mu yok acaba
sagolun kizlarbende bikac resim yukliyim dedim insallah olmustur Eki Görüntüle 287313 Eki Görüntüle 287314 Eki Görüntüle 287315 Eki Görüntüle 287316
Kizlar size bsy sorucam smd bizim bu kucuk vakumlar surekli emmek istiyo ya en azindan bizde boyle simdilik benm goguslerim hic sismiyo bu yuzden. Sizde nedir durum her 1.5 saatte bir bazen daha sik emziriyorum bu yuzden mi sismiyo goguslerim yada sut mu yok acaba
canım göğüslerinin şişmesini nie bekliosun kii...benim sütüm olduğunda ama çocuğu emzirmediğimde göğüslerim şişio mesela geceleri..onun dışında şiş deil yani..kii sütün yetmese dr takviye yapar bence yetiodur sütün sen pimpirikleniosun..olumsuz düşünme..böle olumsuz düşünmen asıl sütünü etkiliycek bakk..
Ya sen çok takıyorsun kafaya bu süt olayını olumsuz etkileyeceksin kendini. Sütünün yetip yetmediğini aylık kontrolünde anlarsınız gerekirse doktor zaten takviye verir. Kesinlikle olumsuz düşünme memelerin şişmese de bebek emdiği an süt salgılanıyormuş eminim ki sütün de yetiyordur. Benim özellikle akşam çok şişiyor ama gün içinde sık emiğinden şişmiyor fakat aylık kontrolde kilo alımı güzel çıktı o yüzden kafaya takmıyorum artık.
heee kızlar bırde aklıma gelmısken.. gaz ıcın çörek otunu onermısler cok kısı..dun aksam bende kızımın ıkınmalarına ve gazıını saatelrec cıkaramamasına dayanamayarak kaynattım cok az 2 cay kasıgı verdım ve saatlerce cıkmayan gazı cıkıverdı..sonra kı emzırmelerımde vermedım bdaha cıkartamadım..sabah yıne emzırdım yıne cıkmadı gazı 2 cay kasıgı yıne verdım oyle bır cıkardıkı nıce zamandır duymamıstım boylesını..yanı verınce fayda edıyor deneyın derım..
hurmetler bızden canım :)canım çok teşekkür ederim eşine hürmetler
masallah abla olmus hakkaten yeım ben onuGünlerdir uğradığım yok çççooookkkkk özledim sizi valla
Eki Görüntüle 287131
Eki Görüntüle 287130
Eki Görüntüle 287132
Eki Görüntüle 287135
elbette bebk aldırmak daha gunah ama aklımda soru ısaretı varken yaptıramam ben bakalım zaten bu sefer ılk etapta ıstemıyorum cok agrı yaptı bendecanim niye gunah olsunki hamile kalip,bebegi aldirmak bence gunah onlem aliyoruz cana kiymiyoruzki.esimi ikna etmeye calisiyim,benim normalde 1 hafta suruyor zaten 3 gun daha sursun nolcak bilgilerin icin sagol canim.
oy mınnak prenses yerım onun esnemesını ben kız cocukların her halı baskasagolun kizlarbende bikac resim yukliyim dedim insallah olmustur Eki Görüntüle 287313 Eki Görüntüle 287314 Eki Görüntüle 287315 Eki Görüntüle 287316
canım babam gelsin sorucam mutlaka.
Ben de spiral düşünüyordum ama sen böyle deyince arada kaldım şimdi ya. Acaba alo fetva hattına mı sorsak?
Duygucum maşallah kızına yaaaa ne kadar da büyümüş yavrum benim. Küpesi de pek yakışmış ayol
canım tarifi kim verdi bilmiyorum ben kaçırmışım sende yakaladım. nasıl hazırlıyosun kaç dakka kaynatıyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?