2011 Ekim Anneleri

canım ban yolla seve sev yerim ben onu birde dikkat et yediklerin yogurda çünkü iyi marka önemli katkı maddesi çok olandan yeme bu arada keçi sütü bebegi daha iyi besliyomuş haberiniz olsun:2::2::2:

bende ne sut icebiliyorum nede yogurt yiyebiliyorum... yemem gerektigini biliyorum ama olmuyo gecmiyo bogazimdan

Merhaba sevgili anne adayları,

Ben de 17 ocak ta son reglimi oldum. Bebişim kalp atımlarını gördük. Tek sorun obez hamile olmam...
Bu konu ile ilgilenen bildiğiniz diyetisyenler var ise iletişim bilgilerini siteye eklemenizi rica ediyorum.
Hepimize bol şans:)))

canım ban yolla seve sev yerim ben onu birde dikkat et yediklerin yogurda çünkü iyi marka önemli katkı maddesi çok olandan yeme bu arada keçi sütü bebegi daha iyi besliyomuş haberiniz olsun:2::2::2:

ne güzel yiyebiliyosun demek, ben sütü ağzıma koymadım hamilelikten beri. yoğurdu da zorluyorum. inan hazır yoğurtları yemesek daha iyi, çok fazla katkı maddesi var o yüzden bi sütçü buldum kendime haftalık süt alıp kendim mayalıyorum hem tadı güzel hem sağlıklı. bulabilirseniz siz de tavsiye ederim.

ben çıkıyorum arkadaşlar 3 saat dersim var akşama buralardayım yine. bol kalsiyumlu günler dilerimm

canım bende sendenim merak etmebende kilo verdim sende verebilirsin haşlama ye brokoli havuç yiye yiye bir hal oldum bol su iç 3 beyazdan uzak dur kendine güven gerisi geliyo inan bana kankim benim be iyi sevindim dişime göre birini buldum yaşasın
bende ne sut icebiliyorum nede yogurt yiyebiliyorum... yemem gerektigini biliyorum ama olmuyo gecmiyo bogazimdan
canım bende tizkinme yokta dişimden yiyemiyorumki ama dikkat ediyorum yedişklerime kilo veriyorum saglıkçasına birde diyet yapıyorum olup bitiyor:81::81::81:
canım bizim burda öyle bir yer yok ama bir marketen eşim şişe süt alıyo onu yapıp yiyorum

Kızlar bugün randevum vardı. Çok şükür Allahıma bebeğimi gördüm. Rabbim muayeneye gidecek olan arkadaşlarım sizlerede nasip etsin inşaallah, o andaki adrenalimi tahmin edemessiniz, hep kötü bekliyordum çok şükür rabbime, ama lekelerim hala devam ediyor ilaçlara ve istirahate devam yani, anlayacağınız 12. haftaya kadar hala risk taşıyorum bunun tarama testlerinden filan bahsetti doktorum canım sıkıldı biraz. Bitmicek bu telaşlarımız doğuma kadar anlaşılan, her muayene gerilim filmi gibi kendimi hazırlayana kadar canım çıkıyor 10 gün sonra tekrar gidicem umarım o zamana kadar bişi olmaz bakın gene yaptım ah hanzade ahhh akıllanmıcaksın sen, nasip olurda doğarsa çok fena bişe olcak benim bu panik atağım onada geçerse bir ağzı yerde bir ağzı gökte olur valla aman olsun doğsunda sağ salim bakarım ben ona sabahlara kadar :)

Son düzenleme:

ya diet nasil yapiyorsunuz...53 kilo ile hamile kaldim..cok abartili yemiyorum.surekli buharda hasladigim sebzeleri yiyorum yagsiz tuzsuz...56 kilo oldum...3 ayda 3 kilo...korkuyorum cok fazla kilo ile bitirecegim hamileligimi..cogu insan bu donemde ya kilo almiyor yada kilo veriyolar..kilo takintim cok var..

canım sana bir şey diyeyimmi ama abartmıyorum ben panik atak hastasıyım 8 senedir ilaçla tedavi gördüm kiloda vardı ama aldım sigarayıda bıraktım tam 113 kilo oldum şimdi 90 canım ne kafana takıyosun kiloyu dahada veriyorum saglıklı haşlama tuzlu yeme bol su iç gerisi geliyo sen maşşallah kendine kilolumu diyosun bunu okuyanlard aynı şu surat olucak kesin deyimde ahanda böel23 kilo verdim azimle istemek azmin yarısıdır bunu unutmayın topigin en tombulu benim galiba

Hepimiz ve sen içinde hayırlı hamilelikler diliyorum obez derken kaç kg.sınki bende pek zayıf sayılmam

Yalug kullanıcısından alıntı

Ben bu konuda biraz şanslıyım galiba çünkü ist. oturuyoruz fakat bizim kendi hayvanlarımız var 2 günde 1 lt.süt yolluyor kayınvalidem ama ben içemiyorum bende ekmek doğruyorum sütün içine birazda toz şeker bari böyle faydalansın diyorum küçüçüğüm yoğurdu severek yiyorum ama gel görelim ben manyak peynir yerim günde 5 öğünde yesem 5 öğünde mutlaka peynir olur soframızda

yaaa benim gibi sigara icen varmi? ben sigarayi birakamadim..bi ara tiksinmistim icemiyordum..simdi yine icmeye basladim...eskisi gibi cok degil tabiki..ama gunde 5-6 yi buluyo valla

yaaa benim gibi sigara icen varmi? ben sigarayi birakamadim..bi ara tiksinmistim icemiyordum..simdi yine icmeye basladim...eskisi gibi cok degil tabiki..ama gunde 5-6 yi buluyo valla

AHHHH AHHHHH Bu kimse itiraf edemiycek zannetmiştim ama bende senin gibiyim tamam eskisi gibi fazla içmiyom ama günde yarımda olsa 5 tane falan içiyorum napcaz be arkadaşım tamam ayıp günah kendimden nefret ediyorum ama içiyorum işte

canım ben panik atakla bıraktım bebekim ya kalbime bıcak saplanması gibi oldu acile zor attı eşim düşün 24 yaşında kalp spazmı geçirdim bırakış o bırakışiçmekte istetem biride içse kızıyorumben de bunu burakıcam karnımdakine eziyet ediyorum de olsun bitsin içmem ozaman :82::82:

ben de senden sayılırım merak etme kendi doktorum yurtdışında olduğu için kalp atışını duymaya başka bir doktora gittim. kilolu hamile kalmışsın dedi, meyveyi bile kısıtlamaya kalkıştı moralim çoook bozuldu. ekmek, makarna vs.yi kısıtlarsın hadi bir şekilde anlarım da meyveyi kısıtlamak nedir yaa?? zaten abartı yemiyorum, günde tek porsiyona düşürmenin mantığı ve insafsızlığı nedir?? sanki diyetisyene gitmişim gibi hissettim kendimi. kaldı ki onlar bile daha insaflıdır!

Aman gözünüzü seveyim içmeyin şu meredi. Bizim bi komşumuz hamileliği boyunca ne sigarayı ne çayı bıraktı, sonrasında 7 aylık, nefes borusu vs gelişmemiş bir bebek dünyaya getirdi, o da yaşamadı zaten Allah korusun yaa

bakın akıl vermek gibi olmasın haddimi aşıyosam kusura bakmayın ben ilk oglumda içiyodum kanamalarım olunca doktor dediki hem kendine hem bebege zararı var aklıma sigara gelince aynı şu lafı haturlardım annecim ne olur sigara içme ben burda çok kötü bunalıyorum sen benim annemsin ban zarar vermek istemzsin demi diye aklımdan geçiriyodum öyle bıraktım saglıklı bir hamilelik geçirmek istiyorsanız onu bırakınbırakamasaydım ben bırakamazdım 11 sene içtim ben okadar sigara koliktim ama yavrum için nelerden vazgeçtim bir bilseniz

Niye kusura bakayım be arkadaşım sen doğrusunu yapıp bırakmışsın her gece dua ediyorum allahım ne olur tiksindir beni diye ama daha olmadı azalttım ama sıfırlayamadım bilyorum zarar vericem bende o yüzden sü yoğurt peyniri aşırı yiyom belk, bi destek olur diye ama kesin bırakmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…