canım ban yolla seve sev yerim ben onubirde dikkat et yediklerin yogurda çünkü iyi marka önemli katkı maddesi çok olandan yeme bu arada keçi sütü bebegi daha iyi besliyomuş haberiniz olsun:2::2::2:
canım ban yolla seve sev yerim ben onubirde dikkat et yediklerin yogurda çünkü iyi marka önemli katkı maddesi çok olandan yeme bu arada keçi sütü bebegi daha iyi besliyomuş haberiniz olsun:2::2::2:
canım desene sende benim kafadansın benimkisinide kimse bilmiyo sadece hakkeden kişiler biliyoen azından dedigimiz gibi kafamızı şişirmezler demi inan suratlarını görünce bakmıyorum adam olana balılır benim kitabımda bana gelen 1 gelsin ben bin gideyim demi allahıma emanet bebegim artık
aynen öyle canım, kimse umrumda değil bir şey olsa dahi kimse duymadan hallederim kendi derdim varken birde onların saçmalıklarını çekemem, inanın toplumumuz bu konuda inanılmaz cahil ve anlayışsız, tamam yaşadığımız durum dolayısı ile bizde hassasız ama bunun olması son derece doğal değilmi zaten bebeğini parçanı kaybediyorsun doğumu kürtajı cabası üstüne üstlük birde milletle uğraş.
canım bende sendenim merak etmeMerhaba sevgili anne adayları,
Ben de 17 ocak ta son reglimi oldum. Bebişim kalp atımlarını gördük. Tek sorun obez hamile olmam...
Bu konu ile ilgilenen bildiğiniz diyetisyenler var ise iletişim bilgilerini siteye eklemenizi rica ediyorum.
Hepimize bol şans:)))
canım bende tizkinme yokta dişimden yiyemiyorumkibende ne sut icebiliyorum nede yogurt yiyebiliyorum...yemem gerektigini biliyorum ama olmuyo gecmiyo bogazimdan
canım bizim burda öyle bir yer yok ama bir marketen eşim şişe süt alıyo onu yapıp yiyorumne güzel yiyebiliyosun demek, ben sütü ağzıma koymadım hamilelikten beri. yoğurdu da zorluyorum. inan hazır yoğurtları yemesek daha iyi, çok fazla katkı maddesi var o yüzden bi sütçü buldum kendime haftalık süt alıp kendim mayalıyorum hem tadı güzel hem sağlıklı. bulabilirseniz siz de tavsiye ederim.
aynen öyle canım, kimse umrumda değil bir şey olsa dahi kimse duymadan hallederim kendi derdim varken birde onların saçmalıklarını çekemem, inanın toplumumuz bu konuda inanılmaz cahil ve anlayışsız, tamam yaşadığımız durum dolayısı ile bizde hassasız ama bunun olması son derece doğal değilmi zaten bebeğini parçanı kaybediyorsun doğumu kürtajı cabası üstüne üstlük birde milletle uğraş.
sorma benim ilk çocugumda dikiş dendi 2 hamileligimde yok çıktı kanamalarım az oldu gittim 4 doktora daha gene açık yok boyu iyi dendi geri yollandım her seferindeama yavrum dünyayya geldi ekimin 22 de dedilerki sen bile bile katlettin insan yavrusunu öldürebilirmi sana soruyorum okadar umud ederek bekledimki oglumu 5 ay yattım etlerim acıya acıya kimseler bakmadı insan yatakta aglarmı kimse kapımı açmıyo diye ban dogum ettim baş saglıgına gelmişler kaynanamda vardı kızdı ama dedim defolun ban o zaman şimdi lazın degilsiniz kovdum ne görüşüyorum ne yüzlerine bakıyorum allahıma şükürler olsunki ban gerçek yüzlerini gösterdi artık kendimi üzzmüyorum yaradn eşimden başka kimseye muhtaç etmesin işşallah
sorma benim ilk çocugumda dikiş dendi 2 hamileligimde yok çıktı kanamalarım az oldu gittim 4 doktora daha gene açık yok boyu iyi dendi geri yollandım her seferindeama yavrum dünyayya geldi ekimin 22 de dedilerki sen bile bile katlettin insan yavrusunu öldürebilirmi sana soruyorum okadar umud ederek bekledimki oglumu 5 ay yattım etlerim acıya acıya kimseler bakmadı insan yatakta aglarmı kimse kapımı açmıyo diye ban dogum ettim baş saglıgına gelmişler kaynanamda vardı kızdı ama dedim defolun ban o zaman şimdi lazın degilsiniz kovdum ne görüşüyorum ne yüzlerine bakıyorum allahıma şükürler olsunki ban gerçek yüzlerini gösterdi artık kendimi üzzmüyorum yaradn eşimden başka kimseye muhtaç etmesin işşallah
Amiin valla ben onada minnetsizim :)) çok minnetsizim kasapa minnet edeceğime keser kolumu yerim misalii, desteği bana çok fazla hiç bişi yapmasa bile varlığı yetiyor yanımda ama gel görki huy işte hiç bir hamileliğimde kimseden yardım almadım temizlik hariç ona kadın geldi, geri kalan yemek çamaşır vs hep kendim yaptım hemde çalıştım, birinde yattım bilirim o evde sürekli yatma psikolojisini rabbim kim varsa yatakta olan çeken yardım etsin. Ve hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Onlarlada bir zaman sonra mesafeni koruyalar ilişkini seviyeli bir yerde tutarsın. Tabiki gerekeni söyle ama karıncayı sev belini kırma işte :))) ben öyle yaptım
Amiin valla ben onada minnetsizim :)) çok minnetsizim kasapa minnet edeceğime keser kolumu yerim misalii, desteği bana çok fazla hiç bişi yapmasa bile varlığı yetiyor yanımda ama gel görki huy işte hiç bir hamileliğimde kimseden yardım almadım temizlik hariç ona kadın geldi, geri kalan yemek çamaşır vs hep kendim yaptım hemde çalıştım, birinde yattım bilirim o evde sürekli yatma psikolojisini rabbim kim varsa yatakta olan çeken yardım etsin. Ve hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Onlarlada bir zaman sonra mesafeni koruyalar ilişkini seviyeli bir yerde tutarsın. Tabiki gerekeni söyle ama karıncayı sev belini kırma işte :))) ben öyle yaptım
canım benim elim ayagım eşim allah ondan razı olsun ama bende mesafemi koydum herkezle marhaba mer haba anlıcagın ne yapcen dünya böyle işte 5 ay yattım filan eşime dedimki rabbim yatana yardım etsin dedim ama malesef gene yatıcam 2 mayısta rahim dikilicek sonrası yatak şimdi az hareket ediyorum ama o zaman elim ayagım durucak kadın meselesine gelince başkası yapınca içime sinmiyo sag olsun bir arkadaşım vardı sag olsun o desten verdi okadar gerisi boş ailem memlekette ablam var burda ama yok gibi aman yaramı depiştirmiyim neyse boşver başka şeyleri konuşalım senle
ya diet nasil yapiyorsunuz...53 kilo ile hamile kaldim..cok abartili yemiyorum.surekli buharda hasladigim sebzeleri yiyorum yagsiz tuzsuz...56 kilo oldum...3 ayda 3 kilo...korkuyorum cok fazla kilo ile bitirecegim hamileligimi..cogu insan bu donemde ya kilo almiyor yada kilo veriyolar..kilo takintim cok var..
tebrik ederim canım:) inşallah biz de en kısa zamanda duyarız....Kızlar çok şükür o minicik kalbin sesini duydummm.inşallah darısı duymayanların başına...
Merhaba sevgili anne adayları,
Ben de 17 ocak ta son reglimi oldum. Bebişim kalp atımlarını gördük. Tek sorun obez hamile olmam...
Bu konu ile ilgilenen bildiğiniz diyetisyenler var ise iletişim bilgilerini siteye eklemenizi rica ediyorum.
Hepimize bol şans:)))
canım sana bir şey diyeyimmi ama abartmıyorum ben panik atak hastasıyım 8 senedir ilaçla tedavi gördüm kiloda vardı ama aldım sigarayıda bıraktım tam 113 kilo oldum şimdi 90 canım ne kafana takıyosun kiloyu dahada veriyorum saglıklı haşlama tuzlu yeme bol su iç gerisi geliyo sen maşşallah kendine kilolumu diyosun bunu okuyanlard aynı şu surat olucak kesin deyimde ahanda böel23 kilo verdim azimle istemek azmin yarısıdır bunu unutmayın topigin en tombulu benim galiba
yaaa benim gibi sigara icen varmi? ben sigarayi birakamadim..bi ara tiksinmistim icemiyordum..simdi yine icmeye basladim...eskisi gibi cok degil tabiki..ama gunde 5-6 yi buluyo valla
yaaa benim gibi sigara icen varmi? ben sigarayi birakamadim..bi ara tiksinmistim icemiyordum..simdi yine icmeye basladim...eskisi gibi cok degil tabiki..ama gunde 5-6 yi buluyo valla
canım sana bir şey diyeyimmi ama abartmıyorum ben panik atak hastasıyım 8 senedir ilaçla tedavi gördüm kiloda vardı ama aldım sigarayıda bıraktım tam 113 kilo oldum şimdi 90 canım ne kafana takıyosun kiloyu dahada veriyorum saglıklı haşlama tuzlu yeme bol su iç gerisi geliyo sen maşşallah kendine kilolumu diyosun bunu okuyanlard aynı şu surat olucak kesin deyimde ahanda böel23 kilo verdim azimle istemek azmin yarısıdır bunu unutmayın topigin en tombulu benim galiba
AHHHH AHHHHH Bu kimse itiraf edemiycek zannetmiştim ama bende senin gibiyim tamam eskisi gibi fazla içmiyom ama günde yarımda olsa 5 tane falan içiyorum napcaz be arkadaşım tamam ayıp günah kendimden nefret ediyorum ama içiyorum işte
bakın akıl vermek gibi olmasın haddimi aşıyosam kusura bakmayın ben ilk oglumda içiyodum kanamalarım olunca doktor dediki hem kendine hem bebege zararı var aklıma sigara gelince aynı şu lafı haturlardım annecim ne olur sigara içme ben burda çok kötü bunalıyorum sen benim annemsin ban zarar vermek istemzsin demi diye aklımdan geçiriyodum öyle bıraktım saglıklı bir hamilelik geçirmek istiyorsanız onu bırakınbırakamasaydım ben bırakamazdım 11 sene içtim ben okadar sigara koliktim ama yavrum için nelerden vazgeçtim bir bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?