meryem canim bu normal puacalrin ustune dokulen corek otumu yoksa baska bilmedigim baska cesidemi var benim oglumdada cok gaz oluyor canim ya eger iyi geliyorsa hemen yapiyim
slm kızlarrrr acil cevap istiyorum ne olurrrrr ogluşum cuma gununden beri kakasını yapamıyor bir çimdik kadar geliyor z.yagı sürdük sabun parçası yolladık banamısın demiyor dün gece çok zor uyudu hatta aglaya aglaya yorgunluktan bayıldı diyebilirim sizdede oldumu ne yaptınızda geçtii
Herkese selam. Nette dolaşırken şöyle bir yazı buldum. Bebeklerin gaz sorunuyla ilgili doğru bildiğim bir çok şeyin yanlış olduğunu anladım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Çok ilginç geldi çünkü.
Bebek Doktoru
karbaglar tarafında oluyor burasıBalçovadayım ben. Eserkent nirede?
aman allahım maşallahhh küpelerini o tombik yanklarını yerimmmmmmGünlerdir uğradığım yok çççooookkkkk özledim sizi valla
Bugün aşıları yapıldı kızımın. yavrum kolunda bişey anlayamadı ama bacaklarından yapılınca çok ağladı eve geldikten bi kaç saat sonra ağrı yaptı herhalde bacaklarını oynattıkçada ağladı biraz ateşi çıktı hemen yarım fitil attık ağrısıda ateşide kalmadı bu geceyi hayırlısıyla atlatırız inşallah. kilosuna çok çok iyi dediler 5500 olmuş boyuda doğduğunda 42cmdi şimdi 52cm olmuş
Nida'nın bahçesine keyif yapmaya gidiyomuşuz eeee o zamana benim kız yüremeye başlamış olur inşallah çünkü o bahçeyi dağıtıcak birisine ihtiyaç var
Eeeee gelmişken resim koymadan gitmeyelim bari
Eki Görüntüle 287131
Eki Görüntüle 287130
Eki Görüntüle 287132
Kızımın küpesini beğendinizmi teyzeleri
Eki Görüntüle 287135
maşallahhhhsagolun kizlarbende bikac resim yukliyim dedim insallah olmustur Eki Görüntüle 287313 Eki Görüntüle 287314 Eki Görüntüle 287315 Eki Görüntüle 287316
ah canım yaa backlarını karnına dogru ittirdiğim zaman nasıl paralıyor kendinii anason verdik biraz uyudu uyandı yazık valla allahım onun acısını bana versin insan çok üzülüyorr deneyelim bakalım çörek otunu masajıo ve hurmayı gece zar zor uyudu sonra emzirdim yanımda uyudu korktum uyanır diye yanımda yattı saat 2 gibi annem almış yanımdanyapana kadar bacaklarını karnına dogru bastırma hareketı yap....benım kızımdada var 10 gundur falan kendı yapamıyor aynı dedıgın gıbı ıkın ıkın aglamktan helak oluyor..bende sabun yag denedım azcık bısey cıkıyo oda su..ama bu sekılde ne var ne yoksa bosaltıyo benımkı..dene ıstersen ayrıca gazınıda cıkartıyor bı haylı sıcratarak hemde.karnına elınle saga dogru masaj yap ama bıraz bastır kı bagırsakları etkılensın masajdan.he bu hareket ın bacak kemıklerını gelıstırdıgını ve bebegın daha cabuk yurumesıne vesıle oldugunu soyledı bır dr arkadasım..
ah canım yaa backlarını karnına dogru ittirdiğim zaman nasıl paralıyor kendinii anason verdik biraz uyudu uyandı yazık valla allahım onun acısını bana versin insan çok üzülüyorr deneyelim bakalım çörek otunu masajıo ve hurmayı gece zar zor uyudu sonra emzirdim yanımda uyudu korktum uyanır diye yanımda yattı saat 2 gibi annem almış yanımdan
benımkıde ılk yaptıgımda feryad fıgandı..bırak aglasın acı cekmesınden ıyıdır ne olcak bebenın poposu acıyo aglar tabı..buyuk adam kabız olunca dayanamıyo degılkı el kadar bebek..ılk yaptır sonra poposuna vazelın sur yumusatsın hemde kızarmaz ve acısını alır sonra sonra alısıyor benımkı sımdı altını acınca kendı cekıyor bacaklaırnı karnına alıstı zıllı..kendı hıc ugrasmıyor hergun gunde 3 kez ben yaptırıyorum..
deneyelim bakalım uyansındaannen gitmiş sen nasılsın bakalım geçmişi detaylı okuyamıyorum
ıyıyım valla canım ne olsun..4 yegen buyutunce en cıkmaz zamanlarda bıle ıllakı bı yontem oluyo elımde ..bırde Allah burda yapayalnız oldugumdanmıdır nedır yardım edıyor burcu...oyle uykusuzluk yorgunluk gozume gorunmuyor..Allah can saglıgı versın yavrularımıza...bazen cosuyo benım kızda oturup aglayasım gelıyor ama ıste az sabredınce oda gecıyor..sonucta bebek oldugun unutuyoruz karsımızdakılerın bı dertlerı yoksa bıle aglamaktan baska yapacak bıseylerı yok..
annem gıdelı 13 gun oldu bugun..ondan oncede ondan sonrada bakıyorum basımın caresıne elhamdulıllah..
sen ne yaptın canın sıkkın gıttın ızmıre bılıyorum..ama annenler sendeyken de ıyı degıldın..sımdı nasılsın ..umarım gıttıgıne pişman olmamıssındır..ınsan bu haldeyken kımseyı cekemıyo valla
haklısın cnım allah yardım ediyor ben hiç bu kadar ufak bebek bakmadım yanlız bile kalmadım allahım yardım ediyor ynlızken çok rahat baktım hatta tek başıma yıkadım oglumu herşey güzel oluyor yeterki karışan olmasın annemler yanımdayken bana iş gördürüyorlardı buradaykende yan gelip yatmıyorum ama gene iyiyim hastayım diye heraldepişman değilim geldiğime şükür aman oglum iyi olsunda başka bişey istemem
benimde oğluşun burnu tıkanıyor öksürüyor hapşırıyor dr hasta olmadıgını 1 yasına kadar olabilecegini söyledioyle valla canım..sımdı tek derdımız bebeklerımızz..onlar ıyı olsun ..benımkının de burnu tıkanıyo 3 gundur arada öksuruyor hapsuruyor..benımde aklım cıkıyor tabı hastalancak dıye..ıns gecıcı bıseydr..
benimde oğluşun burnu tıkanıyor öksürüyor hapşırıyor dr hasta olmadıgını 1 yasına kadar olabilecegini söyledi
hep varmıydı pekı..benım kının yoktu once su son gunler oldu..esıme kızıp duruyorum(sureklı hapsurur cunku)senden gectı kesın dıye adama elletmıyom bebeyı..kac gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?