ya arkadaşlar bişey sorcam benim oğlum 34 günlük zinco damladan günde 3 defa 3 damla kullanıyorum fazla değil değilmi kullanaan vardır mutlaka aranızda..
bide bu damladan sora oğlumun midesi bulanıyor...
canım evet aynen oyle..poacaların ustune attıgımız siyah susam (çörek otu)
Günlerdir uğradığım yok çççooookkkkk özledim sizi valla
Bugün aşıları yapıldı kızımın. yavrum kolunda bişey anlayamadı ama bacaklarından yapılınca çok ağladı eve geldikten bi kaç saat sonra ağrı yaptı herhalde bacaklarını oynattıkçada ağladı biraz ateşi çıktı hemen yarım fitil attık ağrısıda ateşide kalmadı bu geceyi hayırlısıyla atlatırız inşallah. kilosuna çok çok iyi dediler 5500 olmuş boyuda doğduğunda 42cmdi şimdi 52cm olmuş
Nida'nın bahçesine keyif yapmaya gidiyomuşuz eeee o zamana benim kız yüremeye başlamış olur inşallah çünkü o bahçeyi dağıtıcak birisine ihtiyaç var
Eeeee gelmişken resim koymadan gitmeyelim bari
Eki Görüntüle 287131
Eki Görüntüle 287130
Eki Görüntüle 287132
Kızımın küpesini beğendinizmi teyzeleri
Eki Görüntüle 287135
selam arkadaşlar uzun zamandan sonra anca girebildim sonunda doğum yaptım normal doğumm oldu rahat oldu ama çok huysuz bir oğlum var gece gündüz uyumuyor dayanamıyorum annemle bakıyorum artık
sagolun kizlarbende bikac resim yukliyim dedim insallah olmustur Eki Görüntüle 287313 Eki Görüntüle 287314 Eki Görüntüle 287315 Eki Görüntüle 287316
Çocuğumun sümükleri çıkmıyor bir türlü, sinir oluyorum yaaa... Nefes alamıyor, burnundan büyük insan sesi gibi sesler geliyor. Keşke benim tıkansada onun ki açılsa:106:
Nejlacığım nasılsın, Ahmet Yiğit nasıl annesi. Epeydir karşılaşamıyoruz.
Nidacığım davetin çok teşekkürler canım. Biraz kendimizi davet ettirdik gibi oldu ama
canım ,izotonik sıktıktan sonra burnunu temizlemeye çalış bide kızı yüz üstü tutki çekemesin ,ama dün drum dediki ,genelde aspiratörle temizlemeyi değilde bol izotonik sıkarak genzinden yutturmayu tercih ediyomul kendisi ,bende öyle yapıyorum ,bol bol izotonik yutuyo yawrum ama açılıyo burnu ..zararı yokmuş izütüniğin sadece tuzlu su ..umarım bi zaraı olmaz..dr bol bol kullan dedi ,başka ilaç vermedi ,bide burnunu açmazsak kulakları iltihaplanırmış..
canım ne davet ettirmsi ,biz edayla facede konuştuk ,önce ben davet ettim zaten ,hep beraber otururuz dedim ..
Çocuğumun sümükleri çıkmıyor bir türlü, sinir oluyorum yaaa... Nefes alamıyor, burnundan büyük insan sesi gibi sesler geliyor. Keşke benim tıkansada onun ki açılsa:106:
Nejlacığım nasılsın, Ahmet Yiğit nasıl annesi. Epeydir karşılaşamıyoruz.
Nidacığım davetin için çok teşekkürler canım. Biraz kendimizi davet ettirdik gibi oldu ama
genetikerin elifcim kızının sarılığı nasıl oldu bizimkine hap verdi kullanıyoruz bakalım inş. geçcek.
slm kızlar nasılsınız biz hastanelik olduk bugün(
kızım cuma 11den beri kakasını yapmadı çok huzursuzdu yavrum 2 gün boyunca yaptığım hiç bişeyde işe yaramadı gaz çıkartıyo ama kaka yok götürdüm bugün hastaneye iyikide götürmüşüm evde gaz çıkartıyordu ama genede çok fazla gazı varmış karnı çok sertti ve kakası çok sertleşmiş müdahale ettiler popuşuna fitil falan baya uğraştılar yavrumda yapabilmek için çok çaba sarfetti canıda yandıkeşke dün getirseymişim dedim ama drlarda 2 gün kaka yapmazsa kabız sayıyoruz üzülme zamanında getirdin dediler o kadar uğraşmaya yarım saat 45 dak. sonra anca yaptı yavrum ama nasıl rahatladı anlatamam şimdi mışıl mışıl uyuyo kuzucuk allah dermansız dert vermesin yavrularımıza....
sağol cnm sütüm yyetmediği için günde 1 2 defa mama vermeye başlamıştım drlar onun yaptığını söyledilerNevincim bizim sariligimiz 9 düzeyinde aynen devam ediyor. Doktorumuz hicbir sey vermedi, sararma artarsa getirin dedi sadece. Bi de Nil in sariligi sadece yuzunde belli vücudunda öyle cok belli degil. Seninkinde belli mi?
Elif cok gecmis olsun canim Sude ye ins tekrarlamaz kayisi hosafi falan ic kuru kayisi ye bol bol. Ben hergün yiyorum.
Ben anakucagi ile ilgili birsey sormustum, Meltem almadim demis, aramizda kullanan yok mu?
elifcim çok geçmişolsun canım.inş bir daha aynı sıkıntıyı yaşamazsınız.2 gün önce ahmet yiğitinde aynı sorunu vardı evde kabız olursa dr bir fitil vermişti onu attım yavrucak hemen rahatladı.
Maşallahhhhsagolun kizlarbende bikac resim yukliyim dedim insallah olmustur Eki Görüntüle 287313 Eki Görüntüle 287314 Eki Görüntüle 287315 Eki Görüntüle 287316
Duygucum maşallah kızına yaaaa ne kadar da büyümüş yavrum benim. Küpesi de pek yakışmış ayol
maşallah duygucum,kızın pek bi güzelleşmiş. büyümüş kuzucun, allah nazarlardan korusun.
Duyguuuuuu çoooookkkkkkkk tatlıııııııııı maşallah fıstığa...
duygucum maşallah berene gün geçtikçe dahada güzelleşiyo bu kız
masallah abla olmus hakkaten yeım ben onukulagında kupe mı var bu arada benmı oyle gordum
aman allahım maşallahhh küpelerini o tombik yanklarını yerimmmmmm
Maşallah kuzuya, çok tatlı annesi. Allah nazarlardan saklısın. Severim onun küpelerini ben...
Sağolun kızlar teşekür ederim Çok çabuk büyüyolar valla bizimki ufaktan ufaktan agucuklara başladı konuşuyosun gülücükler felan atıyo Harika bişeymiş anne olmak Babasıda dünden beri bize bakıp bakıp annelerin hakkı ödenmez diyip duruyo Sen olmasan ben asla bakamam felan diyoduygu kızın çook tatlı olmuşş ..hele o gözlerr..maşşallah kuzumaa..
slm bacılarr ogluş hala kakasını yapamadı masjlar yaptık egzersizler yaptık yok yok yok şimdi eczaneden gidip fitil aldım bi akşam bir sabah kullanıcam inşallah işe yarar adı sup.gliserin kansuk süppozituar
bu arada gögsünü sagan arkadaşlar gögsünüzü hissediyormusunuz???ben 1 aydır sağ gögsümü hissetmiyorum süt geliyor ama öyle şakır şakır değil yeteri kadar yani diğer gögsümden gelen süt kadar gelmiyor mıncıklıyoırum sıkıyorum ucu dışında hiçbir yerini hissetmiyorum his kaybı varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?