2011 Ekim Anneleri

genetikerin elifcim kızının sarılığı nasıl oldu bizimkine hap verdi kullanıyoruz bakalım inş. geçcek.

ya arkadaşlar bişey sorcam benim oğlum 34 günlük zinco damladan günde 3 defa 3 damla kullanıyorum fazla değil değilmi kullanaan vardır mutlaka aranızda..
bide bu damladan sora oğlumun midesi bulanıyor...

ya arkadaşlar bişey sorcam benim oğlum 34 günlük zinco damladan günde 3 defa 3 damla kullanıyorum fazla değil değilmi kullanaan vardır mutlaka aranızda..
bide bu damladan sora oğlumun midesi bulanıyor...

ben kullanıyorm canım kızıma.doktoru bize günde 3 kez 4 damla diye verdi ama ben günde 2 kere kullanıyorum bi sabah bi akşam. bulantısı olmuyor tadını da sevmiyor ama ben verdikten hemen sonra emzriyorum ki hem çabuk gitsin midesine hem de ağzı tatlansın diye.

canım evet aynen oyle..poacaların ustune attıgımız siyah susam (çörek otu)

sagol canim yaptim valla icirdim sen soylemistin galiba yuzustu yatirin diye onuda yaptim 15 dakika zor uyuyan oglum iki saati gecti uyuyor canim allah razi olsun keske once yapsaydim yavrum kivraniyordu misil misil uyuyor simdi

Maşallah kuzuya, çok tatlı annesi. Allah nazarlardan saklısın. Severim onun küpelerini ben...

selam arkadaşlar uzun zamandan sonra anca girebildim sonunda doğum yaptım normal doğumm oldu rahat oldu ama çok huysuz bir oğlum var gece gündüz uyumuyor dayanamıyorum annemle bakıyorum artık

Güle güle büyüt bebeğini, Allah bağışlasın canım. Annelerimiz olmasa yanmıştık walla.

Maşallah yavrucuğuna, çok tatlı annesi. Allah bağışlasın canım...

Çocuğumun sümükleri çıkmıyor bir türlü, sinir oluyorum yaaa... Nefes alamıyor, burnundan büyük insan sesi gibi sesler geliyor. Keşke benim tıkansada onun ki açılsa:106:
Nejlacığım nasılsın, Ahmet Yiğit nasıl annesi. Epeydir karşılaşamıyoruz.
Nidacığım davetin için çok teşekkürler canım. Biraz kendimizi davet ettirdik gibi oldu ama

Son düzenleme:
selam kızlarr..benim bıdıkla uğraşmaktan bi elim değipte yazamıyorum ...bugünlerde daha iyi gibiyiz çok şükür ,gündüz baya uyuyo ,acaba şu rezeneli anasonlu karışımdan içiyorum ondan mıkii??? :26::26:2 bardak içiyodum normalde bugün 1 bardağa düşürdüm ...her emzirmeden önce kızın burnuna enjektörle izotonik sıkıyorum ,nefesi açılıyo öyle emiyo ..biraz rahatladı yawrucak ama öksürmesi arttı kızlar ?? bu iyi bi gelişmemi anlamadım ,hırıltı falan yok ,acaba genizden gelen balgamı yutarkenmi öksürüyo anlamadım bir bilen varmı acabaa???:26::26::26:

duygu kızın çook tatlı olmuşş ..hele o gözlerr..maşşallah kuzumaa..
fatmacım seninde kızın çok tatlı maşşallahh...

canım ,izotonik sıktıktan sonra burnunu temizlemeye çalış bide kızı yüz üstü tutki çekemesin ,ama dün drum dediki ,genelde aspiratörle temizlemeyi değilde bol izotonik sıkarak genzinden yutturmayu tercih ediyomul kendisi ,bende öyle yapıyorum ,bol bol izotonik yutuyo yawrum ama açılıyo burnu ..zararı yokmuş izütüniğin sadece tuzlu su ..umarım bi zaraı olmaz..dr bol bol kullan dedi ,başka ilaç vermedi ,bide burnunu açmazsak kulakları iltihaplanırmış..

canım ne davet ettirmsi ,biz edayla facede konuştuk ,önce ben davet ettim zaten ,hep beraber otururuz dedim ..

Sağol canım. Aspiratörü beceremiyorum zaten. Çocuğun burnunu yara yapacağım soka soka. İltihap falan olmasında Allah korusun. Ayrıca inşallah yazın denk gelirde buluşuruz. Hepinizle tanışmak çok isterim.

slm kızlar nasılsınız biz hastanelik olduk bugün (
kızım cuma 11den beri kakasını yapmadı çok huzursuzdu yavrum 2 gün boyunca yaptığım hiç bişeyde işe yaramadı gaz çıkartıyo ama kaka yok götürdüm bugün hastaneye iyikide götürmüşüm evde gaz çıkartıyordu ama genede çok fazla gazı varmış karnı çok sertti ve kakası çok sertleşmiş müdahale ettiler popuşuna fitil falan baya uğraştılar yavrumda yapabilmek için çok çaba sarfetti canıda yandı keşke dün getirseymişim dedim ama drlarda 2 gün kaka yapmazsa kabız sayıyoruz üzülme zamanında getirdin dediler o kadar uğraşmaya yarım saat 45 dak. sonra anca yaptı yavrum ama nasıl rahatladı anlatamam şimdi mışıl mışıl uyuyo kuzucuk allah dermansız dert vermesin yavrularımıza....

selam kızlar.

merhaba sibelciğim iyiyimşükür canım sen nasılsın?ahmet yiğitte iyi teyzesi ellerinden öper.senin oğluşun nasıl?
evet canım bende giriyorum geçmişi okuyupçıkıyorum yazmaya pek zaman kalmıyor dün alıntı yaptım tam yazıcaktım işim çıktı yazamadım kaldı.dün kızlar resim eklemişlerdi hepsine bayıldım maaşaallah kuzucuklara Allah nazarlardan saklasın bütün bebişleri.
canım damla kullanmıyomusun burnunu temizlemek için yoksa açılmıyor bebişlerin burnu.yiğitin tıkanınca ben hemen damladan damlatıp burun aspratörüyle temizliyorum sonra rahatlıyor yavrucuğum.

genetikerin elifcim kızının sarılığı nasıl oldu bizimkine hap verdi kullanıyoruz bakalım inş. geçcek.

Nevincim bizim sariligimiz 9 düzeyinde aynen devam ediyor. Doktorumuz hicbir sey vermedi, sararma artarsa getirin dedi sadece. Bi de Nil in sariligi sadece yuzunde belli vücudunda öyle cok belli degil. Seninkinde belli mi?

Elif cok gecmis olsun canim Sude ye ins tekrarlamaz kayisi hosafi falan ic kuru kayisi ye bol bol. Ben hergün yiyorum.

Ben anakucagi ile ilgili birsey sormustum, Meltem almadim demis, aramizda kullanan yok mu?

elifcim çok geçmişolsun canım.inş bir daha aynı sıkıntıyı yaşamazsınız.2 gün önce ahmet yiğitinde aynı sorunu vardı evde kabız olursa dr bir fitil vermişti onu attım yavrucak hemen rahatladı.

Dünta cok kücük tesadüfen gecmis msjlara bakarken Viyana da dil kursundan arkadasimi bu topikte buldum iyi mi.

Yarin biz evleneli tam 1 yil oluyor kizimsa 3 haftalik oldu bile, ama ben hic iyi hissetmiyorum kendimi aksine cok mutsuzum, esim arkadaslariyla cikti aksam da dügüne gidiyor, bense kayinvalidemin oturma odasina hapsettim kendimi, kizimla ilgileniyorum, depresyona fena giris yaptim sanirim.

sağol cnm sütüm yyetmediği için günde 1 2 defa mama vermeye başlamıştım drlar onun yaptığını söylediler

sağol tatlım bende aldım fitilin adını yarın alıcam ne olur ne olmaz bulunsun evde

Selam kizlar ben coktan girememistim.
Eymenim dogdu 26.10.2010 tarihinde :) Normal dogum oldu cok sükür.
Boyu 54 cm kilosu 3520 g, masallah diyelim :)
Emzirme dönemine girdik, geceleri cok yorucu oluyo ama napalim.
Eymen efendi ellerinizden öper görüsmek üzere insallah

Maşallahhhh Bizden sonra bi fıstık daha gelmiş
Niye kimse resim eklemiyo merak ediyoruz yiğenlerimizi
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/475718-2011-ekim-anneleri-melekleri.html
Bu topiğe koyunda burda arada kayboluyo göremiyoruz
Duygucum maşallah kızına yaaaa ne kadar da büyümüş yavrum benim. Küpesi de pek yakışmış ayol

maşallah duygucum,kızın pek bi güzelleşmiş. büyümüş kuzucun, allah nazarlardan korusun.

Duyguuuuuu çoooookkkkkkkk tatlıııııııııı maşallah fıstığa...

duygucum maşallah berene gün geçtikçe dahada güzelleşiyo bu kız

masallah abla olmus hakkaten yeım ben onu kulagında kupe mı var bu arada benmı oyle gordum

aman allahım maşallahhh küpelerini o tombik yanklarını yerimmmmmm

Maşallah kuzuya, çok tatlı annesi. Allah nazarlardan saklısın. Severim onun küpelerini ben...

duygu kızın çook tatlı olmuşş ..hele o gözlerr..maşşallah kuzumaa..
Sağolun kızlar teşekür ederim Çok çabuk büyüyolar valla bizimki ufaktan ufaktan agucuklara başladı konuşuyosun gülücükler felan atıyo Harika bişeymiş anne olmak Babasıda dünden beri bize bakıp bakıp annelerin hakkı ödenmez diyip duruyo Sen olmasan ben asla bakamam felan diyo

slm bacılarr ogluş hala kakasını yapamadı masjlar yaptık egzersizler yaptık yok yok yok şimdi eczaneden gidip fitil aldım bi akşam bir sabah kullanıcam inşallah işe yarar adı sup.gliserin kansuk süppozituar

bu arada gögsünü sagan arkadaşlar gögsünüzü hissediyormusunuz???ben 1 aydır sağ gögsümü hissetmiyorum süt geliyor ama öyle şakır şakır değil yeteri kadar yani diğer gögsümden gelen süt kadar gelmiyor mıncıklıyoırum sıkıyorum ucu dışında hiçbir yerini hissetmiyorum his kaybı varr

kız cano
dikine ikiye böl fitili elinde yuvarlat yumuşat öle koy emi
kalın çok canı acıo
bizim dr öle kullanmamızı sölediydi

Elif
cano geçmiş olsun kızlar Allah başka sıkıntı vermesin
nidacım size de geçmiş olsun aradım ama bakamadın sanırım müsait olduğunda görüşelim
Bizde mamaya başladık artık süt yetiştiremiyorum tombul yanağa 1-2 defa mama veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…