2011 Ekim Anneleri

bizim en son 12ydi canım sarılık değeri doktor kan almayalım artık canı yanmasın dedi çünkü daha 1 hafta önce alınmıştı kanı bütün tahliller tekrarlandı ama şükür temiz çıktı.vücudunda direk bakınca değil de parmağımla bastırıp bırakınca iz kalıyo yoksa bariz sarı bi renk yok sende oluyo mu öle bastırınca derisine ?

evlilik yıldönümünüzü kutlarım canım daha nice güzel huzurlu sağlıklı günler geçirin inşallah eşin sen ve kızın.ayrıca deprsyona falan girme sakın engelle kendini.mutlu olki kızın da mutlu olsun onların en yakını biziz yani anneleri.

kız cano
dikine ikiye böl fitili elinde yuvarlat yumuşat öle koy emi
kalın çok canı acıo
bizim dr öle kullanmamızı sölediydi

ayyy şimdi baktımda kız kocman buuu oglanın dötü minnacık nası gircek töbe töbe uyuyor uykusunu bölmeyeyim dedim
sen nasılsın kızz bebiş nasılll anlt bakemmmm

İnşallah fitil işe yarar
ben hala sağıyorum ama öyle his kaybı felan hiç yaşamadım bazen çektikçe göğsümün içine iğne batırıyolar gibi oluyo
Ben sağmaya başladığım zaman çekiyorum çekiyorum süt gelmeye başlayınca sağ elimin serçe parmağıyla yüzük parmağı karıncalanıyo sanki uyuşuyo gibi oluyo geçiyo bende sizde oluyomu diye bunu sorucaktım unutuyorum hep varmı böyle olan

canım inşallah fitil işe yarar bide kayısı çok işe yarıyor suyu da kurusu da.yani hem sana hem oğluna yarar.bide göğsünü hissetmemek önemli olabilir ilk kez duydum senden bi doktora görün bence.

Meltem bugün bizde eşimle aynı senin gibi düşündük temmuz - ağustos gibi hamile kalıp nisan-mayıs gibi doğurmak lazım en azından gazı falan olduğunda bindir arabaya in sahile ohhh tabi bir daha doğurmaya cesaret edebilirsem :))
ayy canom geçmiş olsun canım ya bizde dün ve bugün hala devam eden sancıyı çekiyor yavrum ne yaptımsa fayda etmedi bişey bulursan banada haber ver
elifcim çok geçmiş olsun canımm

Ben anakucagi ile ilgili birsey sormustum, Meltem almadim demis, aramizda kullanan yok mu?

canım ben anakucağının kıvrımlı kısmına bi minder koyup bebeği düz bi şekilde yatırıyorum ,biraz daha büyüyünce kaldırırım minderi ,hem bence şimdilik emniyet kemerine ihtiyacı yokki ,kıpraşamıyo yawrucak,ben bağlamıyorum .

ELİFF çok geçmiş olsun sude naza ,ya yawrularımız ne çabuk etkilenip hemen hasta oluyolar yaaa...bende kızım hastalanınca keşke ben olaydım dedim ...

evet canım sanırım çatlak yüzünden ağlıyo bu kadar. dünden beri kullanıyoruz ilaçlarımızı sanki şe yaradı gbi. gerçi hala gececiyiz ama öyle çok yırtınarak ağlamadı dün gece.

sorma duygu ya o öyle ağlayınca içim gidiyo benim de birlikte ağlıyoruz eşim de kızıyo bana yeter ağladığ
ın diye ama dayanamıyorum napim

canım müzk açıyoruz ama pek oralı olmuyo oğluş. ana kucağı ben de aldım ama kullanmadım hala bana da rahat etmiyor gibi geldi. hastaneye battaniyeyle götürdük. port bebe mi alsak diye düşünüyoruz ama hiç de sevmiyorum portbebe. siz nasıl yapıyosunuz dışarı çıkınca??

ya benim de öyle kalktı mı yatmıyo bi türlü. gecelr çok zor meltem ya gözünün içine bakıyorum 1 saat uyusun diye ama beşiğe koymamla ağlaması bir oluyo. inş. 40ları çıkınca düzelirler.
bu arada yarı kırk dediğiniz olayda ne yaptınız bi şey okundu mu nasıl olacak ??

inş. canım tşk ederiz

meltemcim doktor burun tıkanıklığı için damla vermişti eczaneye gitmiş eşim arkadaşı eczacı izin vermemiş damlaya anne sütü damlatın demiş. annem de öyle diyince denedim ben burnu tıkanınca iyi geldi sanki geçti tıkanıklığı bi dene istersen.
benim evim de soğuk ya. kaloriferler yanıyor ama 1. kattayım alt boş ev soğuk battaniyeden hiç çıkarmıyorum oğlumu. orta odada yatıyoduk. ben tekli bazada eşim garibim yer yatağı yapıyodu baktık olmuyo yatak odamıza geçtik orası da soğuk ufo yakıyorum ama yine de gece buz gibiydi. çok korkuyorum hastalanacak diye aklım çıkıyor (

canım zeytınyaglı cubuk ve sabunu deneyıpte fayda etmedıgını gorunce bıdaha yapmadım zaten..cunku poposu tahrıs oluyo ıyıceden canı yanıyodu..sonra masajla yaptırmaya basladım ve oyle yaptırıyorum...dr arkadasım kendı kızına da hep boyle yaptıgını 10 aylıkken bu yuzden yurudugu ve cok ıyı yaptıgımı soyledı..ayrıca bı zararının oldugunu sanmıyorum..tv de bır dr dan da gormustum nasıl yapıldıgını..yapamayıp bas bas bagırmasına dayanamam..kendı gazından dolayı yapamıyor cunku..su gazlı donemı atlatana kadar kızıma yardımcı oluyorum o yapabıldıgı ıcın bende o huzurlu oldugu ıcın mutluyuz.. :)
sagol canim yaptim valla icirdim sen soylemistin galiba yuzustu yatirin diye onuda yaptim 15 dakika zor uyuyan oglum iki saati gecti uyuyor canim allah razi olsun keske once yapsaydim yavrum kivraniyordu misil misil uyuyor simdi
cumlemızden canım...ben ıkı sabah verdım emzırmeden sonra...sonra gerek kalmadı kendı cıkarıyor bu gunlerde maasallah..sıkıldıgında takvıye yaparsın.. sevındım mınıgın rahatlmasına..

canım bende rezene anason ıcıyorum kızım gunduzlerı sadece acıkınca uyanıyor nerdeyse onun dısında uyuyor..ama ben sabah 1 bardak ıcıyodum gece ıcınce gogsum sısıyor ve akıyor dıye..sabah ta ıcınce aksama kadar sutumle uyuyr sanırım ama gecelerı gunduz gıbı uumuyor..bende esımle bunu konusuyodum bugun aksam 1 bardak daha ıctım gecede uyuması ıcın..bakalım ıse yarayacakmı...anason uyutuyormus..ben bıde bugun ıctıgım 2 bardaga toz zencefıl de koydum hem sutu artırdıgından hemde kızımada sıfa olsun dıye..hemdeee hastalanmamam ıcın..

valla aklımada geldı bılıyomusun..hanı gozlerı cabaklanınca ,memosların ucu catlayınca hep sut ıse yaradı ya..acaba dedım damlatsamm ne olur ....denıcem bakalımmm..

ayyy Allahım ıns hastalanmıyorumdur..arka arkaya 6 kez hapsurdummm..:26:

ya arkadaşlar bişey sorcam benim oğlum 34 günlük zinco damladan günde 3 defa 3 damla kullanıyorum fazla değil değilmi kullanaan vardır mutlaka aranızda..
bide bu damladan sora oğlumun midesi bulanıyor...

doktor günde 3-4 kez verebilirsin dedi 3er damla ben 2-3 kez veriyorum genelde. bi de zinco oluşan gazı almazmış gaz oluşumunu engellerimiş haberiniz olsun. doktorumuz öyle demişti

çok geçmiiş olsun canım sude ye inş. bi daha yaşamazsınız

bi dene inş. işe yarar. dikkat et kendine bebek emziriyoruz onlara geçiyo her şey ama ev soğuk olunca da napcan (

Nida saol cnm cvbin icin.

Filiz ben evden cikarken bi ince battaniyesine bi de pelus battaniyesine sarip anakucaginin icine oturtuyorum. Benim aldigim arabanin oturma yeri portbebe de oluyor ama agir baya o yüzden anakucagini tercih ediyorum.

ciddenmi ne ilginç:))) uras pek duyulmamış bir isim ama duyanlar beğendi genelde:)))) Allah bahtlarını güzel yapsın

elif geçmiş olsun sudemiz şimdi daha rahattır inşallah

canom oğluş yapabilmiştir inşallah kakasını bende bütün gün kaka bekledim kızımdan halşada bekliyorum inşallah bu gece yapar

burun tıkanıklığı için tonimer verdi bize dr onu damlatıp 2 dksonrada aspiratörle çekiyorum şükür çok işe yaradı

geçmişi okudum aklımda bişeyler vardı sma gelin görünki uykusuzluktan hafızamda zayıflamış

DUYGUU SÜT SAĞMADA ÖNDEN GİDENLERDENSİN NASIL SAKLIYOSUN BİLGİLENDİRİRMİSİN SAĞOLSUN NİDA YARDIMCI OLMUŞTU ODA SICAKLIĞINDA SAKLAMA SÜRESİ KONUSUNDA AMA BEN GECEDEN SAĞIP SABAH VEREYİM DİYORUM SABAHLARI ERKENDNE KAHVALTI EDEMİYORUM SANKİ sabahları SÜTTE YOOKMUŞ GİBİME GELİYO BİRDE BU LANSİNOHUN SÜT SAKLAMA POŞETLERİ KULLANAN VARSA EĞER TEK KULLANAIMLIKMI ONLAR BENDE Bİ KAÇTANE VAR AMA KULLANIP YIKAYAYIMMI YOKSA ATAYIMMI BİLEMEDİM İNŞALLAH SORULARIMA CEVAP BULABİLRİM

sybell3 acaba bu bahsettiğin aşı edanın sorduğu aşı olabilirmi şu ücreti 115 tl olan yarın sağlık ocağına gidicem unutmazsam bende bir sorayım onu

ohh beeee oglum kakasını yaptı bir kakaya bu kadar sevinecegimi bilemezdim çok mutluyum oglum huzurla uykusuna daldı bileee allahım çok mutluyummmm

kızlar ailesinden çevresinden uzak olanlar bu kırk çıkarma işini nasıl yaptınız yada nasıl yapmayı düşünüyorsunuz

ciddenmi ne ilginç:))) uras pek duyulmamış bir isim ama duyanlar beğendi genelde:)))) Allah bahtlarını güzel yapsın

Amin teyzesi, isimlerinin anlamı gibi şanslı, bahtlı olsunlar inşallah.

Tubacığım poşetler tek kullanımlık. Lansinoh pahalı bir marka, ucuzlarıda var aklında bulunsun. Buzdolabında 4-5 saat, buzlukta 6 ay muhafaza ediliyormuş. Dışarda süt bozuluyormuş canım.

sybell3 acaba bu bahsettiğin aşı edanın sorduğu aşı olabilirmi şu ücreti 115 tl olan yarın sağlık ocağına gidicem unutmazsam bende bir sorayım onu

Evet o aşıdan bahsettim bende. Dr. yaptır dedi. 3 adet, 1er ay arayla yapılıyormuş. Herkese dendi mi merak ettim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…