2011 Ekim Anneleri

Selam kizlar,
bugün kontrolüm vardi bebisimizin kalbinin nasil attigini gördük :) 2.1 cm olmus melegim. Doktora kalp atislarinida duymak istiyorum dedigimde bana onun simdi duyulmiycagini daha cok kücük oldugunu ve ilerki aylarda duyabilicegimizi söyledi! Sasirdim kaldim ya, siz basbaya duydunuz dimi kalp atislarini?

Son düzenleme:

sorma birde gizli iciyorum onumde sigara icen ornekler var onlar olmasa belki icmeyecegim..bak o icti bisey olmadi diyorum..annem icmis gayet saglikliyim iste insallah cok zarar vermiyoruzdur bebislerimize

Napıyosunuz kızlar siz Allah aşkına? Bebekleriniz sakat olabilir, kalbi delik olabilir, geçen gün bir arkadaş daha yazdı bunu, iradenize sahip olun lütfen bebekleriniz için yazık günah daha minicikler ve onları şimdiden 1-0 yenik başlatıyorsunuz. Bende kullanıyordum öğrendiğim anda kestim zor değil kendi nefsinizden daha çok düşünmeniz gereken bebekleriniz var artık. Bir çok arkadaş kanama yüzünden bebeğini kaybetme tehlikesinden dolayı kafayı yiyor bende dahilim, ya bir şey olursa diye hiçmi korkmuyorsunuz?

kac haftaliksin 8 haftalikken duyuluyormus...bende daha duymadim bebegimin kalp atisini...11+4 gunluk hamileyim..onumuzdeki hafta kontrolum var...kismetse o zaman duyarim insallah

korkmazmiyiz..korkuyoruz ama inan olmuyo...baska seylerle ilgileneyim kafami dagitayim diyorum...yine sigara dusunurken buluyorum kendimi...

Ya bu listeye kendimi nasıl ekleyebilirim.Bende Ekim annesi olaCagiM insallah

heyooo ben de hamileyimyuppi süpper.
Hayırlı olsun gözünüz aydın bilgilerinizi yazın listeye ekliyim sizide
Kızlar çok şükür o minicik kalbin sesini duydummm.inşallah darısı duymayanların başına...

herkeze gunaydın... dun doktor kontrolumuz vardı.. kalp atıslarımızı dınlemeye gıttık... cooook guzeldı... pıt pıt atıyodu kalbı... cok mutlu oldum:)
Ne güzel duymuşsunuz Bu pıt pıtlarda sonra rabbim inşallah onların ağlama seslerini duymayıda nasip eder
merhaba arkadaşlar benim bebegimde sanırım ekim sonunda olucak kasımada sarkabilir bilemiyorum.
6 haftalık hamileyim.
Listeye eklenmek istersen bilgilerini yaz ekim sonu diye ekleyelim

merhaba kızlar bende hamilelikten önce 3, 5 tane içiyordum ovulasyon döneminden sonra hemen bıraktım. heleki ilk bebeğimi kaybettikten sonra insan daha bi tedirgin oluyo her dakka allahıma yalvarıyorum sağlıklıdır inşallah diye, yarın kontrolümüz var dua edin arkadaşlar, heycan korku kimseye anlatamıyosun... allah hepimizin bebeklerini sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

sat 25 aralik.53 kilo ile hamile kaldim.daha pitpit lari duyamadim.

Öncelikle herkese merhabalar,
adım rukiye bende aranıza bugün katılan bir anne adayıyım..10 haftalık hamileyim ve çok zor günler geçiriyorum. sizlerdede aynı durumlar varmıdır merak ediyorum. aşırı mide bulantısı, halsizlik, mutsuzluk, sürekli ağlama isteği.. bu durumlar ne zaman geçicek ve normal yaşama dönücem çok merak ediyorumç
şimdiden cevaplar için teşekkür ederim..

tüm hamile arkadaşlarıma güzel günler dilerim..

kac haftaliksin 8 haftalikken duyuluyormus...bende daha duymadim bebegimin kalp atisini...11+4 gunluk hamileyim..onumuzdeki hafta kontrolum var...kismetse o zaman duyarim insallah

8+6 yim.. Ama Burda 7 haftalik olanlarda da okudum Pit pitlari duyduklarini onun icin sasiriyorum benim Doktorum niye dinletmedi diye. Insallah duyariz cnm hayirlisiyla..,

Sigara konusuna gelince, ben Allahtan 4 hafta önce fena tiksindim.. Gerci ondan öncede cok icen biri degildim günde 2-3 tane. Ilk hamileligimde de tiksinmis icmemistim. Darisi tüm hamislerin basina.

Şekerim bazı doktorlar kalbi atımını duymak için yapılan işlemde bebeğe çok enerji verdiğini düşündüklerinden bu haftalarda bakmıyorlar. Ondan bakmamıştır. meraklanma sen

korkmazmiyiz..korkuyoruz ama inan olmuyo...baska seylerle ilgileneyim kafami dagitayim diyorum...yine sigara dusunurken buluyorum kendimi...

sana bir şey söyliyeyimmi? anlayamıyorum seni, 4. bebeğime hamileyim 3 ünü kaybettim, dehşet stresli bir gebelik yaşıyorum 15 yıldır sigara kullanıyorum. Krizlere girdiğim anlarda dahi almadım. Öldüm sigarada sigara diye ama alamadım bir nefes bile çekemedim, tiksinmedim aksine sigaraya aşerdim, ama içmedim. Bunun vicdan azabını kaldırıcak gücüm yok çünkü benim. Senin var demekki arkadaşım. Katıyım kusura bakma bu konuda çünkü anne olmak için çıldıran milyonlarca kadın var, bize ne güzel hamilelik duygusu bahşedilmiş en azından henüz kucağımızda olmasalarda ve bence bunun kıymetini bilmelisin bilmeliyiz arkadaşım benim söyleyeceklerim bunlar gerisi tabiki senin kararın.

#
# hanzadee
# hayel1
# seyma4
# mrdmysmn
# mariecurie
# rukcay
# nejla_nemus
# usluem
# wonder_fuls
# Yalug
# hatice3112
# duygu7785
# nurayaydin84
SİZE GÜZEL VE HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM BENİM NAMAZ KILMAM LAZIM ÇIKIYORUM ALLAHIMA EMANET OLUN İŞŞALLAH GENE GÖRÜŞÜRÜZ SİGARAYIDA NEFİS YAPIYO BUNU İNANIN BEN BUNU İÇMİCEM DEYİM İÇMİYOSUNUZ OKADAR KİLO VERMEK İSTEDİM AMA OLMADI AZMİMM SAYESİNDE BEN BUNU YAPCAM YAPABİLİRİM DEDİM ÖNCE SİGARADAN SONRADA YAVAŞ YAVAŞ KİLOLARIMDAN KURTULUYORUM İSTEMEK BAŞARMAGIN YARISIDIR BUNU UNUTMAYIN

haklisin sana diyecek tek kelime lafim bile yok..allah yardimcimiz olsun..ama bu kadar laf yetti bana bi daha elim sigaraya gidince seni dusunecegim hanzade..soz icmicem artik.

Şekerim bazı doktorlar kalbi atımını duymak için yapılan işlemde bebeğe çok enerji verdiğini düşündüklerinden bu haftalarda bakmıyorlar. Ondan bakmamıştır. meraklanma sen

Öyleyse baktirmam zaten canim, kalbinin atisini gördüm zaten. Dedigin gibidir umarim canim sagol rahatlattin icimi.

kızlar bugün başıma ne geldi tiroidim var benim onun için kan tahlili yaptırdım ordan hat dersine yazılmıştım ilk bugün başladım sınıfa girdim hocada ders gösterirken ayaktaydık başım bir dönmeye başladı fenalaştım oturdum bayılmaya ramak kalmıştı o sırada tam hoca sınıftan çıktı bir kustum daha ilk girdiğim sınıfa rezil oldum

slm annecikler.inş hamilelik güzel gidiyordur.sanırım çoğunuz facebook kullanıyorsunuzdur.dün bir uygulamaya rastladım sizinlede paylaşmak istedim.face de arama motoruna bebişim yazıyorsunuz orda çıkan bölüme tıklayın güzel bir uygulama çıkıyor denemenizi isterim bebeğinize günlük tutabiliyorsunuz isim seçebeliyorsunuz ve güzel makaleler okuyabiliyorsunuz.tavsiye ederim

haklisin sana diyecek tek kelime lafim bile yok..allah yardimcimiz olsun..ama bu kadar laf yetti bana bi daha elim sigaraya gidince seni dusunecegim hanzade..soz icmicem artik.

:) inşallah arkadaşım bunun bana bi faydası yok yanlış anlama sakın beni, senin bebeğin için senin için söylüyorum. Bebeğinin ağzına duman üflediğini düşün içine çekeceğin anda tamammı? inan içemiceksin :) Allah yardımcın olsun.

Geçmiş olsun canım, rezillik demeyelim bilerek yapmıyosun ki, bebeğinin azizliği bunlar :)) ay gülesim geldi valla, sizleri okuyunca kanamamı unutuyorum, bu hormonlar ne zaman düzene giricek acaba bi ağlıyorum bi gülüyorum deli gibi sen bana bakma çoook geçmiş olsun cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…