AHHHH AHHHHH Bu kimse itiraf edemiycek zannetmiştim ama bende senin gibiyim tamam eskisi gibi fazla içmiyom ama günde yarımda olsa 5 tane falan içiyorum napcaz be arkadaşım tamam ayıp günah kendimden nefret ediyorum ama içiyorum işte
AHHHH AHHHHH Bu kimse itiraf edemiycek zannetmiştim ama bende senin gibiyim tamam eskisi gibi fazla içmiyom ama günde yarımda olsa 5 tane falan içiyorum napcaz be arkadaşım tamam ayıp günah kendimden nefret ediyorum ama içiyorum işte
Selam kizlar,
bugün kontrolüm vardi bebisimizin kalbinin nasil attigini gördük :) 2.1 cm olmus melegim. Doktora kalp atislarinida duymak istiyorum dedigimde bana onun simdi duyulmiycagini daha cok kücük oldugunu ve ilerki aylarda duyabilicegimizi söyledi! Sasirdim kaldim ya, siz basbaya duydunuz dimi kalp atislarini?
Napıyosunuz kızlar siz Allah aşkına? Bebekleriniz sakat olabilir, kalbi delik olabilir, geçen gün bir arkadaş daha yazdı bunu, iradenize sahip olun lütfen bebekleriniz için yazık günah daha minicikler ve onları şimdiden 1-0 yenik başlatıyorsunuz. Bende kullanıyordum öğrendiğim anda kestim zor değil kendi nefsinizden daha çok düşünmeniz gereken bebekleriniz var artık. Bir çok arkadaş kanama yüzünden bebeğini kaybetme tehlikesinden dolayı kafayı yiyor bende dahilim, ya bir şey olursa diye hiçmi korkmuyorsunuz?
Ya bu listeye kendimi nasıl ekleyebilirim.Bende Ekim annesi olaCagiM insallah
Hayırlı olsun gözünüz aydın bilgilerinizi yazın listeye ekliyim sizideheyooo ben de hamileyimyuppi süpper.
Kızlar çok şükür o minicik kalbin sesini duydummm.inşallah darısı duymayanların başına...
Ne güzel duymuşsunuz Bu pıt pıtlarda sonra rabbim inşallah onların ağlama seslerini duymayıda nasip ederherkeze gunaydın... dun doktor kontrolumuz vardı.. kalp atıslarımızı dınlemeye gıttık... cooook guzeldı... pıt pıt atıyodu kalbı... cok mutlu oldum:)
Listeye eklenmek istersen bilgilerini yaz ekim sonu diye ekleyelimmerhaba arkadaşlar benim bebegimde sanırım ekim sonunda olucak kasımada sarkabilir bilemiyorum.
6 haftalık hamileyim.
Hayırlı olsun gözünüz aydın bilgilerinizi yazın listeye ekliyim sizide
Ne güzel duymuşsunuz Bu pıt pıtlarda sonra rabbim inşallah onların ağlama seslerini duymayıda nasip eder
Listeye eklenmek istersen bilgilerini yaz ekim sonu diye ekleyelim
kac haftaliksin 8 haftalikken duyuluyormus...bende daha duymadim bebegimin kalp atisini...11+4 gunluk hamileyim..onumuzdeki hafta kontrolum var...kismetse o zaman duyarim insallah
Selam kizlar,
bugün kontrolüm vardi bebisimizin kalbinin nasil attigini gördük :) 2.1 cm olmus melegim. Doktora kalp atislarinida duymak istiyorum dedigimde bana onun simdi duyulmiycagini daha cok kücük oldugunu ve ilerki aylarda duyabilicegimizi söyledi! Sasirdim kaldim ya, siz basbaya duydunuz dimi kalp atislarini?
korkmazmiyiz..korkuyoruz ama inan olmuyo...baska seylerle ilgileneyim kafami dagitayim diyorum...yine sigara dusunurken buluyorum kendimi...
sana bir şey söyliyeyimmi? anlayamıyorum seni, 4. bebeğime hamileyim 3 ünü kaybettim, dehşet stresli bir gebelik yaşıyorum 15 yıldır sigara kullanıyorum. Krizlere girdiğim anlarda dahi almadım. Öldüm sigarada sigara diye ama alamadım bir nefes bile çekemedim, tiksinmedim aksine sigaraya aşerdim, ama içmedim. Bunun vicdan azabını kaldırıcak gücüm yok çünkü benim. Senin var demekki arkadaşım. Katıyım kusura bakma bu konuda çünkü anne olmak için çıldıran milyonlarca kadın var, bize ne güzel hamilelik duygusu bahşedilmiş en azından henüz kucağımızda olmasalarda ve bence bunun kıymetini bilmelisin bilmeliyiz arkadaşım benim söyleyeceklerim bunlar gerisi tabiki senin kararın.
Şekerim bazı doktorlar kalbi atımını duymak için yapılan işlemde bebeğe çok enerji verdiğini düşündüklerinden bu haftalarda bakmıyorlar. Ondan bakmamıştır. meraklanma sen
haklisin sana diyecek tek kelime lafim bile yok..allah yardimcimiz olsun..ama bu kadar laf yetti banabi daha elim sigaraya gidince seni dusunecegim hanzade..soz icmicem artik.
merhaba arkadaşlar benim bebegimde sanırım ekim sonunda olucak kasımada sarkabilir bilemiyorum.
6 haftalık hamileyim.
kızlar bugün başıma ne geldi tiroidim var benim onun için kan tahlili yaptırdım ordan hat dersine yazılmıştım ilk bugün başladım sınıfa girdim hocada ders gösterirken ayaktaydık başım bir dönmeye başladı fenalaştım oturdum bayılmaya ramak kalmıştı o sırada tam hoca sınıftan çıktı bir kustum daha ilk girdiğim sınıfa rezil oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?