2011 Ekim Anneleri

kanaması olan arkadaşlar bugün nasılsınız bi değişiklik varmı ya bu ara da beni de ekleseneze dicem ama kim ekliyo nasılk ekleniyo onu da bilmiyorum sat 25 ocak

çok geçmiş olsun, boşver bebeğin iyi olsunda rezil olucak bir durum yok.

teşekkürler cnm sanada güzel günler inşallah, bu belirtilerin bebeğinin sağlıklı olduğunun belirtileri olduğunu düşün o zaman memnun olursun, ağlamayı hiç sorma, dengesiz ruh halim var kızgın panikli öfkeli gülen ağlayan, hormonlarımın bana bunu yapabileceğine inanmazdım tabi ben ekstra ilaçlar alıyorum bununda etkisi var bakalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

kanaması olan arkadaşlar bugün nasılsınız bi değişiklik varmı ya bu ara da beni de ekleseneze dicem ama kim ekliyo nasılk ekleniyo onu da bilmiyorum sat 25 ocak

defne benim kanamamın 7. günü sanırım bu gün hala az az açık kahve şeklinde devam bugün doktora gittim iğne ilaç ve istirahate devam cnm. 12. hafftaya kadar bile sürebilir dedi, kanama geçse gelişimini merak edicem bu tarama testlerinden de baya bir tırsıyorum yani mağdurumda mağdurum gene canım ama ağlamıyorum artık deli gibi, ağlamaktan içim çıktı günlerdir bi nefes alayım ya yoksa vallahi ölecem gamdan kederden aynı senin gibiyim bende.

aynen hanzade benimde 7.gnü az az açık kahve hatta bazen yeşilimsi ama progestan kesti azalttı heralde ben daha doktor bile bualamadım sinirden oturdum ağladım ağlayıncada bebek hisseder üzüntüden düşecek diye susuyorum valla bende kafayı yemek üzereyim.ya çok merak ediyorum şimdi bu kan nerden geliyo sebebi ne yani bide kahverengi ya bu önceden olan bi kanamaymış beklediği için rengi koyulaşıyomuş

selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. ben pek iyi sayılmam kalbim çok çarpıyor çarpıntım var çok fazla. çok bitkinim bu yüzden sanırım.
ankara bembeyaz bugün, 24 saattir kar yağıyor, işe gidemedik kocişimle evdeyiz. az sonra yürüyüşe çıkıcaz, kolumuzu bacağımızı kırmadan geliriz umarım.
kendinize iyi bakın öpüyorum.

aynı şeyi bende çok merak ediyorum ....bugün evdeyim gidemedim işe mide bulantısından iş yerindede rezil oldum zaten olur olmadık yerde öğürtü geliyo dr 10 haftalıktan sonra azalacağını sölemişti umarım ölede olur ben 9 haftalığım 10. haftayı bu yüzden iple çakiyorum inşallah sizin en kısa sürede biter

peki biz cinsiyetleri ne zaman ogrenecegiz..burasi sacma sapan bir ulke oldugu icin 5.aydan once soylemiyorlar..ben dayanamam ki 5 aya kadar ((

bende gülün diye anlatıyom ama varya sınıfa kötü izlenim bıraktım..kan tahlili yaptırdım ya tansiyonum düştü herhalde onun etkisiyle..sende iğne vuruluyon herhalde geçen bir arkadaşım gelmişti onada kanaması var diye iğne vermişler onun arkadaşıda iğne kanamaya yol açar demiş vurulmamış şimdi tosun gibi oğlu var..benimde hiç kanamam olmadı ama doktor tedbir için progestan vermişti içmiyorum ALLAHıma şükür bişeyim yok..

çok geçmiş olsun, boşver bebeğin iyi olsunda rezil olucak bir durum yok.

sağol ama orda gerçekten utanç vericiydi herkes ne oluyor bu kıza demiştir..ALLAHTAN hoca çıkınca kustum yoksa hocanın yüzüne bakamazdım bir daha hocada erkek:)normalde bulantım olmadı hiç bugün tansiyondan herhalde aniden oldum şimdi toparladım yani..

peki biz cinsiyetleri ne zaman ogrenecegiz..burasi sacma sapan bir ulke oldugu icin 5.aydan once soylemiyorlar..ben dayanamam ki 5 aya kadar ((

Öncelikle hayirlisi olsun. Insan merak edio tabiki ama cinsiyeti degil sağlikli olmasi cok daha önemli! Sacma sapan bi ülke derken? Nerde yasiyosun ki? Dünyanin her yerinde 5. Aydan sonra gösterio kendini bebek benim bildigim! Ben avrupada yasiyorum ama türk hekimleri saniyorum dünyanin en iyi hekimlerinden... Tip cok gelismis ülkemizde.

umman da yasiyorum..ama turkiyede daha erken soyluyorlar diye biliyorum..tabiki saglikli olmasi en onemlisi...ilk bebegimde..cinsiyetin bir onemi yok aslinda ama insan merak ediyor iste..

canım benim tarihlere bir el atsana sat=4 ocak tahmini doğum tarihi = 9 ekim olacak

kızlar ben diyetisyenime gitmeye karar verdim. başladığım zaman gayet iradeli uyguluyorum diyetimi.... aranızda diyet yapacak olan var mı? beraber başlayalım yarışalım ne dersiniz

canım işine karışamk gibi olmasın ama rahim açıklıgına baktır ben derim genede sen bilirsin
canım strestende olabilir kansızlıktanda haberin olsun hastaneye gidince bir kan tahlili ettir bebekim aman ihmal etmeyesin kanı olmayan insan çok su içer haberin olsun

canım çin takvimine bir bak istersen çıkıyomuş benim 2 oglumuda bildi bakalım 3 oglan diyo ama görücez rabbim bilir 3 aylıkken ögreniliyo biliyorum oglumda 3 aylıktı ögrendik biz birde eczanelerde bir test varmış bebegin cinsiyetini belirliyomuş ne kadar dogru ne kadarı yanlış bilemicem

cin takvimine gore erkek :))) benimde icime dogan erkek zaten..hayirlisi saglikli olsun bebisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…