cin takvimine gore erkek :))) benimde icime dogan erkek zaten..hayirlisi saglikli olsun bebisim
Hadi merakımızı yenelim ama nasıl bakcam ben 1981 Ağustos doğumluyum 29 mu 30 a bakacaz şimdi
Hadi merakımızı yenelim ama nasıl bakcam ben 1981 Ağustos doğumluyum 29 mu 30 a bakacaz şimdi
melsss
hatice3112 kullanıcısından alıntı
29a bakıcaksın canım galiba doldurduğumuz yaşa bakılıyor diye biliyorum bende .Bugün 16:22Yalug
hatice3112 kullanıcısından alıntı
30 a bakacan yasini ufaltma :))))))
Yaaaaa zatem muallakta kaldığım için sormuştum 29 ise kız 30 ise erkek KISMET ARTIKKK
Şekerim bir şey kalmadı zaten.. Sık dişini.. Yakında hepimiz öğreneceğiz cinsiyetini
Şekerim bir şey kalmadı zaten.. Sık dişini.. Yakında hepimiz öğreneceğiz cinsiyetini
aynen hanzade benimde 7.gnü az az açık kahve hatta bazen yeşilimsi ama progestan kesti azalttı heralde ben daha doktor bile bualamadım sinirden oturdum ağladım ağlayıncada bebek hisseder üzüntüden düşecek diye susuyorum valla bende kafayı yemek üzereyim.ya çok merak ediyorum şimdi bu kan nerden geliyo sebebi ne yani bide kahverengi ya bu önceden olan bi kanamaymış beklediği için rengi koyulaşıyomuş
Herkese günaydın
Kızlar bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim düşük olmuştu kalp atışını hiç alamamıştık. Bunda 6+1 de kalp atışını gördük çok şükür maşallah. Üniversitede kan pıhtılaşma testi yaptrımıştık sonuçları dün çıktı ve MTHFR c677 Hetero Mutasyon saptanmıştır yazıyordu tabi nasıl panik oldum anlatamam. Cumarteside kontrole gidicem bu arada doktoru aradım cumartesi gelirken getir sonuçları dedi . Ama ben nasıl dayanayım cumartesiye kadar zübeyde hanımdaki doktorumu aradım bu seferde sonuçları al gel hastanedeyim dedi. Gittim hastaneye baktı sonuçları kan pıhtılaşma faktörün olduğunu gösteriyor tekrar düşük yapabilirsin emen kanı sulandırmaya başlamamız gerek dedi. Bir test daha yaptı zübeyde de kan testi Aptt galiba. Onda sonuçlar normal çıktı. En düşük dozda iğne yazdı. Kendin yapabilirsin deri altına dedi.Hergün 1 tane iğne yapıcam artık
Biz daha sizin kadr büyükmedik teyzesi 12 mart ta randevumuz var kalp atışları için önce hayırlısıyla bi duyalım sonra kız erkek farketmez hayırlısıyla
canım bende öyle yapıyorum geçiyo sagolasın beni bilgilendirdigin için
evet canım aile çok önemli bencede allahım hayırlı kişilerle karşılaştırsın işşallah
canım işşallah bende duyarım ama benimki biraz nazlı bir göstermedi kendini
canım ilaçlarını sakın ihmal etme ben öyle çok biliyorum saglıklı dogum yapan
canım 2 gebelik geçirdim seni korkutmak için demiyorum ama hep dogumlarımı ozamanlara ve kanamalarımı ozamanlarda oldu sana tavsiyem o zaman gelince sakın aklına koyma edt günüm diye birde dikkat et iş yapma bende doktoruma dedim osda her ay normal rahim adet olmayı arar dedi allahım sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin işşallah
sorma benim ilk çocugumda dikiş dendi 2 hamileligimde yok çıktı kanamalarım az oldu gittim 4 doktora daha gene açık yok boyu iyi dendi geri yollandım her seferindeama yavrum dünyayya geldi ekimin 22 de dedilerki sen bile bile katlettin insan yavrusunu öldürebilirmi sana soruyorum okadar umud ederek bekledimki oglumu 5 ay yattım etlerim acıya acıya kimseler bakmadı insan yatakta aglarmı kimse kapımı açmıyo diye ban dogum ettim baş saglıgına gelmişler kaynanamda vardı kızdı ama dedim defolun ban o zaman şimdi lazın degilsiniz kovdum ne görüşüyorum ne yüzlerine bakıyorum allahıma şükürler olsunki ban gerçek yüzlerini gösterdi artık kendimi üzzmüyorum yaradn eşimden başka kimseye muhtaç etmesin işşallah
Gerçekten kovdunmu kayınvalidenleri yaa?
Eşin bu duruma ne dedi? ben böyle bişey yapsam eşimde beni kovar heralde.
Millet laf etmeye geldimi ağzını kapayaöıyor. Ama kimseden kimseye fayda yok şu dünyada. Millet çekemiyor bile iyi olduğunu. Bir yerde okumuştum millete derdini anlatma yüzde sekseni sana acımaz, önemsemez...yüzde yirmiside hakettiğini düşünür diyordu. Gerçekten böyle bencede çok nadir insanlar dışındaa
buradan hesaplanıyor galiba ama yine anlamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/12118-cin-takvimi-20.html
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. ben pek iyi sayılmam kalbim çok çarpıyor çarpıntım var çok fazla. çok bitkinim bu yüzden sanırım.
ankara bembeyaz bugün, 24 saattir kar yağıyor, işe gidemedik kocişimle evdeyiz. az sonra yürüyüşe çıkıcaz, kolumuzu bacağımızı kırmadan geliriz umarım.
kendinize iyi bakın öpüyorum.[/QUO
Tşk cnm ben aynıyım ama moralmen biraz daha iyiyim sanırım dikkat edin kendinize özelliklede sen çok dikkat et iyice yapış kocacığının koluna :)
Defne nerede yaşıyorsun İstanbulsa sana doktor konusunda yardımcı olabilirim. Bu kanamayı kesinlikle iğnenin yaptığını düşünüyorum cnm ben, mells, tuğba kaya, mihrimah sen ve iki kişi daha var hepimiz iğne kullanıyoruz hepimiz aynıyız... Beklicez görücez ağlama sakin ol lütfen ne olucaksa zaten olucak kendimizi yiyip bitirmekten helak olduk canım daha sakin daha sabırlı olmaya çalış sende. Düşünmemeye çalış biliyorum zor ama kanser olucaz üzüntüden valla allah korusun biraz daha sağduyulu davranmak zorunayız artık kabullenmemiz lazım durumumuzu. Kendimize yapıyoruz. Biliyorum çok zor, çok zooor ama 9 ayı ağlayarak geçiremeyiz, bir yandan hayat devam ediyor. Hadi toparlan artk sende güzelim şööyle deerin bir nefes al Allahın dediği olucak sonunda biz elimizden geleni yapıyoruz..
Sağol canım teş. ederim
Gerçekten kovdunmu kayınvalidenleri yaa?
Eşin bu duruma ne dedi? ben böyle bişey yapsam eşimde beni kovar heralde.
Millet laf etmeye geldimi ağzını kapayaöıyor. Ama kimseden kimseye fayda yok şu dünyada. Millet çekemiyor bile iyi olduğunu. Bir yerde okumuştum millete derdini anlatma yüzde sekseni sana acımaz, önemsemez...yüzde yirmiside hakettiğini düşünür diyordu. Gerçekten böyle bencede çok nadir insanlar dışındaa
kız o sevtunun yazısıydı ben gibi olmuş ama bende cevap vereyim, defolun evimden demedim elbette eşime yanlız kalmak kimseyi görmek istemediğimi söyledim o hepsini gönderdi canım. :) benim ne kadar üzüldüğümü kahrolduğumu görüp soranlara şöyle kötü böyle ağlıyor böyle berbat diyeceklerini biliyorum sağolsunlar dedikodu konusunda kimse ellerine su dökemez o yüzden kendi söküğümü kendim dikiyorum işte yanımda eşim olsun başka kimseyi istemiyorum.
kızlar..midesi bulananlar ve bunu dışarı çıkarmak zorunda kalanlar :))
bu kusma normal üşütmede olduğu gibi mi oluyor ben dünden beri mahvolmuş durumdayım özellikle sabah kahvaltısından sonra oluyor önceden günde bir kere olurken şimdi 3 kez istifra ediyorum üşüttüğümü düşünmeye başladım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?