2011 Ekim Anneleri

melsss
hatice3112 kullanıcısından alıntı
Hadi merakımızı yenelim ama nasıl bakcam ben 1981 Ağustos doğumluyum 29 mu 30 a bakacaz şimdi

29a bakıcaksın canım galiba doldurduğumuz yaşa bakılıyor diye biliyorum bende .Bugün 16:22Yalug
hatice3112 kullanıcısından alıntı
Hadi merakımızı yenelim ama nasıl bakcam ben 1981 Ağustos doğumluyum 29 mu 30 a bakacaz şimdi
30 a bakacan yasini ufaltma :))))))

Yaaaaa zatem muallakta kaldığım için sormuştum 29 ise kız 30 ise erkek KISMET ARTIKKK

Şekerim bir şey kalmadı zaten.. Sık dişini.. Yakında hepimiz öğreneceğiz cinsiyetini

cnm benimde 25 aralık satım.yaşım 25 batmanda yaşıyorum,tahmini doğum tarihi 01 ekim 2011 pıtpıtlarını duydum benide listeye eklermisin?:)

Defne nerede yaşıyorsun İstanbulsa sana doktor konusunda yardımcı olabilirim. Bu kanamayı kesinlikle iğnenin yaptığını düşünüyorum cnm ben, mells, tuğba kaya, mihrimah sen ve iki kişi daha var hepimiz iğne kullanıyoruz hepimiz aynıyız... Beklicez görücez ağlama sakin ol lütfen ne olucaksa zaten olucak kendimizi yiyip bitirmekten helak olduk canım daha sakin daha sabırlı olmaya çalış sende. Düşünmemeye çalış biliyorum zor ama kanser olucaz üzüntüden valla allah korusun biraz daha sağduyulu davranmak zorunayız artık kabullenmemiz lazım durumumuzu. Kendimize yapıyoruz. Biliyorum çok zor, çok zooor ama 9 ayı ağlayarak geçiremeyiz, bir yandan hayat devam ediyor. Hadi toparlan artk sende güzelim şööyle deerin bir nefes al Allahın dediği olucak sonunda biz elimizden geleni yapıyoruz..

bebeğin hayırlı olsun inş bu defa sağlıkla kucağına alırsın tek değilsin burda yaklaşık 10 kişiyiz iğne kullanan Allah yardımcın olsun cnm seninde.

Sağol canım teş. ederim

saol canım ama kocaelide yaşıyorum benim iğneden değil ben kanamamın 3.günü gittim bana öyle ilaç verdi benim iğnem de innohep kan sulandırıcı düşükle ilgili de progestan verdi aslında bide coraspin yazmış ama onu almayı unutmuşuz o da kanı sulndırıyomuş gerek yok heralde.valla bu belirsizlik öldürüyo beni ne olcaksa bi an önce olsada rahatlasam bende belirti falanda yok bide hafiften göğüslerim acıyo o kadar sadece keseyi gördüm c.tesi ondanda içim rahat değil cuma günü bi doktor bulup gitcem artık

kızlar..midesi bulananlar ve bunu dışarı çıkarmak zorunda kalanlar :))

bu kusma normal üşütmede olduğu gibi mi oluyor ben dünden beri mahvolmuş durumdayım özellikle sabah kahvaltısından sonra oluyor önceden günde bir kere olurken şimdi 3 kez istifra ediyorum üşüttüğümü düşünmeye başladım:44:

Ben pek kusmuyorum. Beni içten fethediyor. Sadece bi kere kustum oda ne yediysem çıkarmıştım ve çok kötüydü. Hayatımda hiç bir zaman öyle kustuğumu hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…