2011 Ekim Anneleri

Ben pek kusmuyorum. Beni içten fethediyor. Sadece bi kere kustum oda ne yediysem çıkarmıştım ve çok kötüydü. Hayatımda hiç bir zaman öyle kustuğumu hatırlamıyorum.

canım benimde bütün yediklerim dışarda gözlerim yerinden fırlıyor dedim bende acaba midemi mi üşüttüm önceden sadece bulanıyordu tutuyordum kendimi şimdi birden bulantılar hızlanıyor bırakıyorum mecbur...bebişlerimiz sağlıklı olsunda razıyım bu durumuma dışarda olmasın yeter :))

Anladım canım bence bebeğinide görüceksin :) ama tedirginlik yinede gitmiyor.. Benimde aynı senin gibi belirtim yoktu göğüs hassasiyetim azalmıştı belirti olsa bile biz moral bozukluğundan odaklanamıyoruz bide, ben bugün gördüm elhamdülillah, rabbimin izli ile sende görüceksin :) ama dedim ya tedirginliğin gitmiyor...

aynen mide bulantılarına razıyım :) yeterki sağlıkla gelsinler. portakal da iyi geliyor mide bulantısına. Ama ben bol limonlu salatalar yiyoyrum hem doyuyorum hemde hiç midem bulanmıyor :)

oh bee iyi bari sevindim :) 6 haftalığım daha

Bundan sonrada başlayabilir. İnş. hiç olmaz rahat rahat geçirirsin. Bi sabah bi kalkarsın miden bulanmaya başlamış

ay inşallah canım ya bazen çok abarttığımı düşünüyorum ailemden tepki alıyorum sürekli çok takıyosun stres yapıyosun diyolar.belirti yok diye de takıyorum kafama yani anlayacağın kafama takacak şey çok cumayı bekliyorum mübarek gün inşallah hayırlı haberler alırım :)

ay başlasın çekmeye razıyım en azından varlığını hissetmiş olurum bari :)

bende kocaelide oturuyorum hangi doktora gidiyosun burda?

Amiin canım inşallah. Hormonlarımızda alt üst zaten hamilelikten kaynaklanan iniş çıkışlar var biz birde ekstra hormon alıyoruz progestanla, e doğal olarak bizi alt üst ediyor. Sana dua edicem için rahat olsun :)

benimde 8. haftada başladı canım bulantılar ama bulantı yaşamayanlar şanslı insanlar bence sende onlardan olursun inşallah rahat bir hamilelik dönemi geçirmek dileğiyle...

çok teşekkür ederim belki benimde o zaman başlar seninde geçer inş bi an önce bulantılarında sende rahat bi hamilelik geçiririsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…