Ben pek kusmuyorum. Beni içten fethediyor. Sadece bi kere kustum oda ne yediysem çıkarmıştım ve çok kötüydü. Hayatımda hiç bir zaman öyle kustuğumu hatırlamıyorum.
Sağol canım teş. ederim
kız o sevtunun yazısıydı ben gibi olmuş ama bende cevap vereyim, defolun evimden demedim elbette eşime yanlız kalmak kimseyi görmek istemediğimi söyledim o hepsini gönderdi canım. :) benim ne kadar üzüldüğümü kahrolduğumu görüp soranlara şöyle kötü böyle ağlıyor böyle berbat diyeceklerini biliyorum sağolsunlar dedikodu konusunda kimse ellerine su dökemez o yüzden kendi söküğümü kendim dikiyorum işte yanımda eşim olsun başka kimseyi istemiyorum.
Ben düşük yaptığımda. Hamile olduğumu bilmiyordum çünkü olmuyordu çok tedavi görmüştük. plates yapıyordum. Sonra hamile olduğumu öğrennce hemen bıraktım. Bebeğim biyokimyasal çıkmıştı haliyle düşük yaptım. 2-3 gün düşük ağrısı çektim öldüm geberdim ağrıdan. Hiç kimseler yanımda yoktu, kürtaj olmaya gittim geldi herkez. Bide kaynanam olacak insan demezmi sen spor yaptında ondan düştü die orda kadını boğmak istedim resmen. Hangi birine yanayım bilemedim.
Her zıkkımı yapıyor ediyor, zehirli diliyle zehirliyor. Ondan sonrada ben demedim, ben yapmadım diyor. Herkezde ona inanıyor eee 50 yaşında kadın bana inaancak değiller yaa
Allahıma havale ediyorum
ya nasıl oluyo bu mide bulantısı bende daha tık yok tırsamaya başladım bende bi anormallik mi var??
Ben pek kusmuyorum. Beni içten fethediyor. Sadece bi kere kustum oda ne yediysem çıkarmıştım ve çok kötüydü. Hayatımda hiç bir zaman öyle kustuğumu hatırlamıyorum.
Herkezde olcak die bişey yokki canım. Benim bir arkadaşım var iki doğum yaptı bir kere bile midesi bulanmadı. rahat ol kaç haftalıksın?
Herkezde olcak die bişey yokki canım. Benim bir arkadaşım var iki doğum yaptı bir kere bile midesi bulanmadı. rahat ol kaç haftalıksın?
saol canım ama kocaelide yaşıyorum benim iğneden değil ben kanamamın 3.günü gittim bana öyle ilaç verdi benim iğnem de innohep kan sulandırıcı düşükle ilgili de progestan verdi aslında bide coraspin yazmış ama onu almayı unutmuşuz o da kanı sulndırıyomuş gerek yok heralde.valla bu belirsizlik öldürüyo beni ne olcaksa bi an önce olsada rahatlasam bende belirti falanda yok bide hafiften göğüslerim acıyo o kadar sadece keseyi gördüm c.tesi ondanda içim rahat değil cuma günü bi doktor bulup gitcem artık
oh bee iyi bari sevindim 6 haftalık daha
canım benimde bütün yediklerim dışarda gözlerim yerinden fırlıyordedim bende acaba midemi mi üşüttüm önceden sadece bulanıyordu tutuyordum kendimi şimdi birden bulantılar hızlanıyor bırakıyorum mecbur...bebişlerimiz sağlıklı olsunda razıyım bu durumuma dışarda olmasın yeter :))
oh bee iyi bari sevindim :) 6 haftalığım daha
Anladım canım bence bebeğinide görüceksin :) ama tedirginlik yinede gitmiyor.. Benimde aynı senin gibi belirtim yoktu göğüs hassasiyetim azalmıştı belirti olsa bile biz moral bozukluğundan odaklanamıyoruz bide, ben bugün gördüm elhamdülillah, rabbimin izli ile sende görüceksin :) ama dedim ya tedirginliğin gitmiyor...
aynen mide bulantılarına razıyım :) yeterki sağlıkla gelsinler. portakal da iyi geliyor mide bulantısına. Ama ben bol limonlu salatalar yiyoyrum hem doyuyorum hemde hiç midem bulanmıyor :)
Bundan sonrada başlayabilir. İnş. hiç olmaz rahat rahat geçirirsin. Bi sabah bi kalkarsın miden bulanmaya başlamış
saol canım ama kocaelide yaşıyorum benim iğneden değil ben kanamamın 3.günü gittim bana öyle ilaç verdi benim iğnem de innohep kan sulandırıcı düşükle ilgili de progestan verdi aslında bide coraspin yazmış ama onu almayı unutmuşuz o da kanı sulndırıyomuş gerek yok heralde.valla bu belirsizlik öldürüyo beni ne olcaksa bi an önce olsada rahatlasam bende belirti falanda yok bide hafiften göğüslerim acıyo o kadar sadece keseyi gördüm c.tesi ondanda içim rahat değil cuma günü bi doktor bulup gitcem artık
ay inşallah canım ya bazen çok abarttığımı düşünüyorum ailemden tepki alıyorum sürekli çok takıyosun stres yapıyosun diyolar.belirti yok diye de takıyorum kafama yani anlayacağın kafama takacak şey çok cumayı bekliyorum mübarek gün inşallah hayırlı haberler alırım :)
bende kocaelide oturuyorum hangi doktora gidiyosun burda?
Amiin canım inşallah. Hormonlarımızda alt üst zaten hamilelikten kaynaklanan iniş çıkışlar var biz birde ekstra hormon alıyoruz progestanla, e doğal olarak bizi alt üst ediyor. Sana dua edicem için rahat olsun :)
kızlar ne yemeğiniz var? ne yaptınız yada ne yapacaksınız ? :)
ay başlasın çekmeye razıyım en azından varlığını hissetmiş olurum bari :)
benimde 8. haftada başladı canım bulantılar ama bulantı yaşamayanlar şanslı insanlar bence sende onlardan olursun inşallah rahat bir hamilelik dönemi geçirmek dileğiyle...
kızlar ne yemeğiniz var? ne yaptınız yada ne yapacaksınız ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?