2011 Ekim Anneleri

benimde 8. haftada başladı canım bulantılar ama bulantı yaşamayanlar şanslı insanlar bence sende onlardan olursun inşallah rahat bir hamilelik dönemi geçirmek dileğiyle...

benim teeee 4+6 da başlamıştı. hala devam ediyor. Haftasonları tatildeyiz. Hiç bulanmıyor desem yeridir, nası bişeyse annem rahat etsin diyor. Paertesi mesai başlıyor sonra

konak hastahanesinde erkan türköze gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim herşeyi açıklıyor kafanda soru işareti kalmıyor ..hangi doktora giidyodun

evet onun methini çok duydum aslında adam çok doluymuş randevu almak çok zormuş ama arkadaşta ona gidiyo şimdi randevu alsam ne zamana verir allah bilir dimi

evet onun methini çok duydum aslında adam çok doluymuş randevu almak çok zormuş ama arkadaşta ona gidiyo şimdi randevu alsam ne zamana verir allah bilir dimi

evet ama konak hastahanesini ara kadın doğum bölümünün sekereterliğini iste sekretere kanaman olduğunu durumunun acil olduğunu söylersen randevu verrir erken alabilirsin..

çok teşekkür ederim belki benimde o zaman başlar seninde geçer inş bi an önce bulantılarında sende rahat bi hamilelik geçiririsin...

rica ederim canım inşallah hepimiz için herşey güzel olur..iğnene devam ediyorsun değil mi...

benim teeee 4+6 da başlamıştı. hala devam ediyor. Haftasonları tatildeyiz. Hiç bulanmıyor desem yeridir, nası bişeyse annem rahat etsin diyor. Paertesi mesai başlıyor sonra

yavrum ya annesini şimdiden düşünüyor bak ne şanslısın canım benimki de babasını kıskanıyor galiba ne zaman çıkalım bi hava alalım desek başlıyor bulantılar:)

kızlar yarın kontrolüm var dua ederseniz çok sevinirim, hepinizi öpüyorum allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar yarın kontrolüm var dua ederseniz çok sevinirim, hepinizi öpüyorum allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

benimde doktora gitmeme aşşa yukarı 12 saat kaldı, çookk heyecanlıyım
kalp atışlarını duymaya gidicem, inş her şey yolundadır

Allah hepimizin gönlüne göre versin

Aramızda benim gibi Adana'da oturan arkadaşlar varsa eğer doktor & hastane konusunda fikir alış verişi yapalım...

benimde doktora gitmeme aşşa yukarı 12 saat kaldı, çookk heyecanlıyım
kalp atışlarını duymaya gidicem, inş her şey yolundadır

Allah hepimizin gönlüne göre versin

amin canım. bana ayın 18ine gün verdi ama erken gidecem galiba dayanamiyorum:18::18::18::18:

Ya inanmıyorum bulunduğum ülkede doktora ayrı ultrasona ayrı tahlile ayrı para ödüyoruz.Buda 300 tl yi buluyor.

çok kazanıyosunuz geri verin mi demek istiyolar acaba şaka bi yana 300 çok fazla ya git direkt cihazı al kendin bak. ne de olsa önünde daha çook aylar var lazım olur. daha mı ucuza gelir ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…