valla daha doktor bulabilmiş değilim sen kime gidiyosun?
benimde 8. haftada başladı canım bulantılar ama bulantı yaşamayanlar şanslı insanlar bence sende onlardan olursun inşallah rahat bir hamilelik dönemi geçirmek dileğiyle...
Başlasında inş. gör akla karayı
böyle geziceksin
konak hastahanesinde erkan türköze gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim herşeyi açıklıyor kafanda soru işareti kalmıyor ..hangi doktora giidyodun
2 aydır ikinci hamur işi yapıcam. mayalı hamur yoğurdum patatesli ve sade yağda kızartıcam.kaç gündür aklıma geliyordu
salata- birde yeşil mercimek çorbası.
evet onun methini çok duydum aslında adam çok doluymuş randevu almak çok zormuş ama arkadaşta ona gidiyo şimdi randevu alsam ne zamana verir allah bilir dimi
Ay bu çok sakıncalı bi sorucanımız çeker, evde yoktur, yapmaya vaktimiz veya dermanımız yoktur. Aman diiiimm [/QUOTE
ah kafam ahh aklıma gelmedi ki aşerebileceği milletin ne yemek yapayım diye düşünüyodum :26:
çok teşekkür ederim belki benimde o zaman başlar seninde geçer inş bi an önce bulantılarında sende rahat bi hamilelik geçiririsin...
benim teeee 4+6 da başlamıştı. hala devam ediyor. Haftasonları tatildeyiz. Hiç bulanmıyor desem yeridir, nası bişeyseannem rahat etsin diyor. Paertesi mesai başlıyor sonra
evet ama konak hastahanesini ara kadın doğum bölümünün sekereterliğini iste sekretere kanaman olduğunu durumunun acil olduğunu söylersen randevu verrir erken alabilirsin..
hmm mantıklı aslında muayene ücreti ne kadar?
35 tl ama tahlillere para almıyolar..başka randevu vermezlar bende bu ayın 29unda gidicem 11inci haftamda..
Ay bu çok sakıncalı bi sorucanımız çeker, evde yoktur, yapmaya vaktimiz veya dermanımız yoktur. Aman diiiimm [/QUOTE
ah kafam ahh aklıma gelmedi ki aşerebileceği milletin ne yemek yapayım diye düşünüyodum :26:
valla ben her gün düşünmekten bıktım. Kendime bir çorba listesi bir salata listesi yaptım. Her gün sırayı takip ediyorum. Yanındada yemeği etli yada sebze bişeyler yapıyorum işte. Binde bir hamur işi yaparım. Eşim çok seviyor ama yok öle hamur işi felan ben nası vercem o kiloları:86:
rica ederim canım inşallah hepimiz için herşey güzel olur..iğnene devam ediyorsun değil mi...
yavrum ya annesini şimdiden düşünüyor bak ne şanslısın canım benimki de babasını kıskanıyor galibane zaman çıkalım bi hava alalım desek başlıyor bulantılar:)
Valla benim lk bulandığından beri haftasonları hiç bulanmıyor nerdeyse çok komiğime gidiyor. Sabahları ve akşamları yemekten sonra başlıyor. ama kusamıyorum. Midemi kesmişler gibi acıyor. öyyyyle idare ediyorum :85:
iyimiş ya akşam bi eşime sorayım bakayım saol canım
amin canım benim hayırlısıyla inşallah kontrolün çok güzel geçer ve hep iyi şeyler duyarsınkızlar yarın kontrolüm var dua ederseniz çok sevinirim, hepinizi öpüyorum allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
35 tl ama tahlillere para almıyolar..başka randevu vermezlar bende bu ayın 29unda gidicem 11inci haftamda..
kızlar yarın kontrolüm var dua ederseniz çok sevinirim, hepinizi öpüyorum allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
benimde doktora gitmeme aşşa yukarı 12 saat kaldı, çookk heyecanlıyım
kalp atışlarını duymaya gidicem, inş her şey yolundadır
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ya inanmıyorum bulunduğum ülkede doktora ayrı ultrasona ayrı tahlile ayrı para ödüyoruz.Buda 300 tl yi buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?