çok kazanıyosunuz geri verin mi demek istiyolar acabaşaka bi yana 300 çok fazla ya git direkt cihazı al kendin bak. ne de olsa önünde daha çook aylar var lazım olur. daha mı ucuza gelir ne
selamlar
yalug benim aklımda hamile kalmadan öncelerde bile epidural normal doğum vardı
baya araştırmıştım
belli bi süre hafif sancıları çektikden sonra belinden yapıyorlar epidurali ondan sonra birşey hissetmiyorsun
emin ellerde felç olma olasılığı yok diyorlar ama milimlik bir durum yani
korkutmuyor değil yani beni
benimde doktora gitmeme aşşa yukarı 12 saat kaldı, çookk heyecanlıyım
kalp atışlarını duymaya gidicem, inş her şey yolundadır
Allah hepimizin gönlüne göre versin
bugün kalp atışları için dr gidecektik
büyük bir hevesle uyandım sabah
o duyguyu tadacaktım aklım sıra
bebeğimi görecektim
ama nasip olmadı
bebeğin %95 ölü kürtaj dedi
inanmadım yakıştıramadım konduramadım
başka bir dr gittim
oda cuma günü gel kürtaj olacaksın dedi
bu benim 2. başarısız hamileliğim
ne yapim ben şimdi siz söyleyin
bu acıyı ne dindirecek
nasıl ben kendimi toparlayacam bir daha
neden allahım diye içim içimi yiyor
ne yapaytım ben
hergün bir yasin okudum
hergün selavat getirdim
hergün tesbih çektim
herşeyi bebeğim için yaptım
ama bugün dünyam 2. kez başıma yıkıldı
söyleyin şimdi bana ben bi daha ayağa kalkabilecek miyim
ben bi daha kendimi toparlayabilecekmiyim
içim çok acıyor çoooooooooookkkkkkkkkk
tahmin bile edemezsiniz şuanki durumumu
lanet olsun bu gurbete
kimsem yok
tek başımayım bu lanet şehirde
kim beni ayağa kaldıracak kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun canım rabbim büyük ve bizi türlü sınavlara tabi tutyo bende ılk bebegımı dusurdum bu gebelıgım ıcınde bos gebelık dedıler dunyam yıkıldı zor toparladım sonra baska dr gıttım bebegı gordum acını anlıyorum allah sabırlar versın kuran okumayı dua etmeyı bırakma çünkü rabbim seni kaldırmassa kimse kaldırmaz önce rabbine sığın rabbim inşallah 3.hamileliğini saglıklı bı sekılde tamamına erdırısın sana dua edıcem ...bugün kalp atışları için dr gidecektik
büyük bir hevesle uyandım sabah
o duyguyu tadacaktım aklım sıra
bebeğimi görecektim
ama nasip olmadı
bebeğin %95 ölü kürtaj dedi
inanmadım yakıştıramadım konduramadım
başka bir dr gittim
oda cuma günü gel kürtaj olacaksın dedi
bu benim 2. başarısız hamileliğim
ne yapim ben şimdi siz söyleyin
bu acıyı ne dindirecek
nasıl ben kendimi toparlayacam bir daha
neden allahım diye içim içimi yiyor
ne yapaytım ben
hergün bir yasin okudum
hergün selavat getirdim
hergün tesbih çektim
herşeyi bebeğim için yaptım
ama bugün dünyam 2. kez başıma yıkıldı
söyleyin şimdi bana ben bi daha ayağa kalkabilecek miyim
ben bi daha kendimi toparlayabilecekmiyim
içim çok acıyor çoooooooooookkkkkkkkkk
tahmin bile edemezsiniz şuanki durumumu
lanet olsun bu gurbete
kimsem yok
tek başımayım bu lanet şehirde
kim beni ayağa kaldıracak kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
korkmazmiyiz..korkuyoruz ama inan olmuyo...baska seylerle ilgileneyim kafami dagitayim diyorum...yine sigara dusunurken buluyorum kendimi...
ben istanbuldayım ailem adana da eşim işte herkes tlf da destek olmaya çalışsada acım dinmiyor işte dinmiyor dinmiyorevet ne derse densin boş.üzülme bi daha olacakve yaşayacak.hayırlısı değilmiş. Allah bir zaman vermiştir denilecek inşallahta böyle olacak.ama acın dinmez.haklısın Allah sabır versin.herkesin yaşayabileceği birşey herkes aday bu duruma şu an.Allah herkesinkini korusun tabiki ve sanada sabır versin.ikinci defa olduğuna göre bir sebep sunacaklar sana.bir nedeni vardır bunun tıpta.hangi şehirde gurbettesin.ailen nerede.eşin en büyük desteğin olacaktır tabiki en önemlisi o.
geçmiş olsun canım rabbim büyük ve bizi türlü sınavlara tabi tutyo bende ılk bebegımı dusurdum bu gebelıgım ıcınde bos gebelık dedıler dunyam yıkıldı zor toparladım sonra baska dr gıttım bebegı gordum acını anlıyorum allah sabırlar versın kuran okumayı dua etmeyı bırakma çünkü rabbim seni kaldırmassa kimse kaldırmaz önce rabbine sığın rabbim inşallah 3.hamileliğini saglıklı bı sekılde tamamına erdırısın sana dua edıcem ...
ben istanbuldayım ailem adana da eşim işte herkes tlf da destek olmaya çalışsada acım dinmiyor işte dinmiyor dinmiyor
emanetçiler emanetçisi allahım bebeğim sana emanet diye dua ettim her gün her gece abdestsiz gezmemeye dikkat ettim özellikle her lokmamda gece yatarken
ne yapayım ki daha ne gelir elimden
canım çok üzüldüm arzucum çok zor durumun ALLAH nelere kadirdir ama ..senin belirtilerinmi vardı doktora gittin öyle dediler.. ALLAH yardımcın olsun canım benim..
kızlar dünden beri ara ara şiddetli baş dönmelerim başladı.6.haftadayım aranızda bunu yaşayan kimseler varmı?????bide kalp çarpıntısı ölecem sanki
kızlar dünden beri ara ara şiddetli baş dönmelerim başladı.6.haftadayım aranızda bunu yaşayan kimseler varmı?????bide kalp çarpıntısı ölecem sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?