oh oh maşallah :)sağlıcakla hep böyle devam etsin inşallah.
Ankaralılar hangi hastaneye ve doktora gidiyor acaba? :)
Benim dr Belgin Polat. oğlumda da doktorumuz oydu. ben çok memnun kaldım. doğumu Zekai Tahir de özel odada yapmıştım. epidural sezeryan. Oda, hemşireler, bakım süperdi. allah kısmet ederse 2. bebişimi de aynı şekilde doğurmayı düşünüyorum..
evet canım tunalı hilmi de
ben dün dr gittim kalp atışlarını gördüm... inanılmaz bi duygu ben hamile oldğumu öğrendiğimde bile bu kadar mutlu olmamıştım...
bide kötü haber aldım aslında tahlil sonuçlarım çıktı... kanım iyi şekerim iyi yalnız tsh hormonu düşük çıktı... bugün t3 t4 hormon tahlilleri yaptırdım yarın alıcam sonuçları... offf çalışanlar anlar beni sürekli izin alamıyorum çok canım sıkılıyor.... tsh hormonu düşük olan varmı benim gibi.... hadi kendinize iyi bakın.... bebişim dr söylemesine göre 1 cm olmuş.... 6 + 3
kızlar bu arada aranızda sigara içen, hamile olduğunu öğrenince sigarayı bırakan ya da bırakamayan..var mı?
peki ne kadar ödüyosun muayenesine testleri zekai tahirdemi yaptırıyor?
valla ben her gün 3 paket içerdim evlenene kadar2 yıl önce evlendiğimde günde 1 pakete düşürdüm. hamile olduğumu öğrendiğim an hiç içmeyeceğim demiştim, 3 şubatta öğrendim, 10 gün daha içmeye devam ettim ama günde 5-6 tane.. şimdi ise içmiyorum, en fazla 5 günde bir, o da 1 tane
darısı başıma... nasıl becerdin yaa...
aaaaaa ben daha hiç kusmadımm yaa ne yedın hangı kokudan tiksindin canım yaa
zeynep 9+1 olmuşsun ve ilk kez kustum diyosun,bravo. Benim sabahları hop oturup hop kalkıyor, 1 saat sürüyor sonrasında pek bişe yok gibi ama biraz huzursuz bugün midem. Senin kadar dayansam yine iyi. Geçmiş olsun.
kıss her sabah işe gitmeden önce mutlaka kusardımm ama bu sabah kusmadım işe geldim burda arkadaşların içindee iğrençtii allahtan öğürme sesim fazla çıkmadıı yaa üfffff bütün yediklerin gettiiiiiiiii
kıss her sabah yeşil acı su kusuyodum aç karnınaa bu sefer kahvaltı ettikten sonra iş yerinde çıktıııı arkadaşların içinde fena oldu ilk defaa gözlerimden şarıl şarıl su aktııı benim bebişş sekiz haftalık 8+1 o tablo sata göre yaa bi hafta ilerii onuda değiştirmek istedim olmadı yawwwwwww
slm kızlarr bugun itibariyle 8+6 olduk 9.haftaya girecegime hala inanamıyorum bu aralar buraya pek gelemiyorum bulantılarımdan dolayı zati uyuklamaktan başka bişi yapamıyorum sizlerde ne var ne yok bakalımmm
hanzade cnm sen doktora gıttın ne dedı doktor sana kahve renklı akıntılar ıcın normalmıymıs utrasyona gırdı mı nee cıktı bebegı falan gordun mu
işşallah alırız sag saglim yavrularımızı kucagımızacin takvimine gore erkek :))) benimde icime dogan erkek zaten..hayirlisi saglikli olsun bebisim
Sağol canım teş. ederim
canım kaynanamı kovarmıyım ben milleti kovdum gözümün bakışı lafların yetti okadar biliyodularda neden kapımızı açmıyolar demi artık ben bu yolda tekim kaynanam hastanede kanıma kadar sildi hakkını ödeyememe o konudaMillet laf etmeye geldimi ağzını kapayaöıyor. Ama kimseden kimseye fayda yok şu dünyada. Millet çekemiyor bile iyi olduğunu. Bir yerde okumuştum millete derdini anlatma yüzde sekseni sana acımaz, önemsemez...yüzde yirmiside hakettiğini düşünür diyordu. Gerçekten böyle bencede çok nadir insanlar dışındaa
canım ne varsa eşlerde var inan böylesi daha iyi allahım başımızdan eksik etmesin işşallahSağol canım teş. ederim
kız o sevtunun yazısıydı ben gibi olmuş ama bende cevap vereyim, defolun evimden demedim elbette eşime yanlız kalmak kimseyi görmek istemediğimi söyledim o hepsini gönderdi canım. :) benim ne kadar üzüldüğümü kahrolduğumu görüp soranlara şöyle kötü böyle ağlıyor böyle berbat diyeceklerini biliyorum sağolsunlar dedikodu konusunda kimse ellerine su dökemez o yüzden kendi söküğümü kendim dikiyorum işte yanımda eşim olsun başka kimseyi istemiyorum.
canım bak biz varız inan senin uygunu anlıyorum senin rahatlaman için bir şey anlatıcam önce allahımın sevdigi kulusun bunu bil çünkü acısını görmüşün ama benim gibi degil çünkü ben 2 tane 5 aylık ogullarımı 7 sene arayla kaybettim erken dogumdan onları ultorsonda gördüm yavrum dedim sevdim hediyeler aldım okşadım sevdim ilk oglumu kanamalarım oldu düşük riski var dendi yattım nerden bilicektimki 5 aylıkken kaybedecegimi ellerim boş kaldı helede bedenim götürdü gömdü kaynatam beni tutana aşk olsun bebegimi aldık hastaneden balkona koyduk yavrumu martın 6 sen düşün kedinin cigere baktıgı gibi yavruma baktım dedim kaynanama anne ne olur o daha çok küçük üşür orda beni koyun onu alın içeri diye çok yalverdım bir kat var tepeden tırnaga kaynanam balkonda bı-uldu beni dedi kızım gir içeri dedim yok o üşyo burda ben ona kıyamadım canlıydı dogdugumda can çekiş eçekişe öldü yavrum içerden eşimi çagırdı diyo canım ne olur gel bak hasta olucaksın dedim onu içeri alın bende girmem okadar aglamışımki gerisini hatırlamıyorum evdem gömmeye götürüyolardı çok yalvardım zapdedemediler beni insanını başına herşey geliyo bak 7 sene tedavi olmam çocugum olmadı gene hamile kaldım gene kalp atışları gene y-tekmeler ama oda beni bırakıp gitti oda dogdugunda canlıydı çok çırpındım olmadı eve gelşdim nasıl aglıyorum psiikolojim bozuk artık gerisini siz düşününbugün kalp atışları için dr gidecektik
büyük bir hevesle uyandım sabah
o duyguyu tadacaktım aklım sıra
bebeğimi görecektim
ama nasip olmadı
bebeğin %95 ölü kürtaj dedi
inanmadım yakıştıramadım konduramadım
başka bir dr gittim
oda cuma günü gel kürtaj olacaksın dedi
bu benim 2. başarısız hamileliğim
ne yapim ben şimdi siz söyleyin
bu acıyı ne dindirecek
nasıl ben kendimi toparlayacam bir daha
neden allahım diye içim içimi yiyor
ne yapaytım ben
hergün bir yasin okudum
hergün selavat getirdim
hergün tesbih çektim
herşeyi bebeğim için yaptım
ama bugün dünyam 2. kez başıma yıkıldı
söyleyin şimdi bana ben bi daha ayağa kalkabilecek miyim
ben bi daha kendimi toparlayabilecekmiyim
içim çok acıyor çoooooooooookkkkkkkkkk
tahmin bile edemezsiniz şuanki durumumu
lanet olsun bu gurbete
kimsem yok
tek başımayım bu lanet şehirde
kim beni ayağa kaldıracak kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdedim ben seni kıyamazdım bir şey olucak diye ama gen hüran çok agladım çok suçladım okadar agladımki kafayı yicektim ben 22 ekimde dogum yaptım arkadaşım vardı oda hamile dedim bebegim öldü emel oda dediki abla benim yerimde olsan dahamı iyiydi dedim onun yavrusu kurban bayramı dogdu 10 gün evde yaşadı kalp yetmezliginden kaybetti gözlerinin önünde ölmüş küçück bedeni can vermiş artık emeli siz düşünün ne halde oldugunu eşim eve geldi dedim emelin kızı ölmüş dediki canım bak sen allahım sevdigi kulusun en azından yavrularımızı görmedin ya emel gibi olsaydım ne yapardın 10 gün al besle emzir yıka uyut öp kokla allahım bu nasıl bir acı dedim ozaman şükürler olsun dedim rabbim ya emelin yerinde ben olsaydım ne yapardım kafayı yerdim şimdi yaradanıma şükrediyorum ban böyle bir acı verdigi için ya onun gibi olsaydım emzirseydim öpseydim kıkasaydım allahım düşüncesi bile zor bakem 23 şubatta anne olucaktım ben ama yaradan yanıma aldı 23 şubatta ögrendim gene anne oldugumu yaradan ne biyük sakın kardeşim üzülme inan bana dahası olsaydı benim gibi emel gibi olsaydın ne olurdu yavrum karnımda tekme ata ata bacaklarımın afedersin arasında can çekişe çekişe öldü çaresizlik ne kadar zorki bilemezsin senin yapıcagın önce dik durucaksın metanetli olucaksın rabbim sen verdin sen aldın diceksin allahtan geldik allah gidicez canım
senin ilk yapıcagım şey genetik tanı testiyle kan pıhtılaşması varmı diye ona baktır öyle arkadaşlarım çok bebeklarini kaybettiler acına saygım var canım iyi bir dediklerimi yap neden düştügü belli olur bu arada kusura bakmayım düşüncelşeri yazmak istedim şimdi 3 hamileyim ya kalp atışını duamazsam ya gene ogullarım gibi beni terklederlerse ben ne yaparım diyorumhem kum var hem panik atak hastasıyım 8 senedir hemde sişim apseli kaç gündür kıvranıyorum ilaç bile içamiyorum yavruma bir şey olur diye allahım beterinden korusun yaradan hepimizin evlatlarını yüğce mevlam bizlere sag saglim bagışlasın ,işşallah yavruılarımızı
canım işşallah bende senin gibi mutlu olurum duyarım ne kadarlıktı duydun 6 haftalıkken duymadı benimki biraz üsten baktı ondan görmedi biraz tombulumdakızlarrrrrrrrr cok mutluyummmmmmmm su an 7 haftalıgızzz ve bebısımın kalp atıslarını duydukk cok sukur allahıma nasıl hızlı atıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ....cok guzeldı sımdı yıne dınlemek ıstıyorummm :S:44:
bende sigaradan kurtulmaya çalışıyorum( azalttım baya umarım bırakacağım.. bu arada dişlerim felaket durumda.. hızla çürüyor.. çok yoğun ağrım olduğunda mecburen parol alıyorum.. ne yapacağım bilmiyorum yaa.. zaten dişçi fobim var..
canım o ilacı ne kadar içiyosun birde agrısı geçiyomuben çok kötüyümde
canım dün yazmıştım ama görmedin sanırım, dün gittim gördüm elhamdülillah ama lekeler az az devam ediyor dün çok dışarda kaldm biraz arttı şimdi evdeyim yine azaldı, istirahat ve ilaçlara devam tarama testleriden filan bahsetti biraz cnm sıkıldı lekelerin mühim olmadığını söyledi neden olur dedim önemli dğeil bunlar yerleşmedende iğnedende olabilir dedi ama ben tedirgin oldum aynen devam işte ama daha sakinim, günü yaşıyorum Allah korusun ama yarın acı cekeceksem zaten o gün onun acısını yaşıcam bugünden kendimi kahretmemeye karar verdim, olacakla öleceğe çare yok, arzu arkadaşın hiç bir belirtisi yokken normal muayenede kalbinin atmadığını görmüş oda daha önce kalp atışını görmüştü düşün yani bişey olacaksa olur görsekte görmesekte bu tamamen takdiri ilahi hayatım, kanama olması bizi daha tedirgin ediyor ama aslında herkes risk altında dilerim herkes sağ salim tamamlar. Sende artık rahatla daha bişey olmadan kendimizide bebeklerimizide korkudan mahfettik. Şimdilik böyleyim az sonra çıkıcam ilaç yazdırmaya gidicem yine karda var düşmeden gidip gelsem bari, kapıda araba var araba kullanmayıda yasakladı dr. ya eşimde götürmüyor acil bir şey olursa gidebileyim diye ama şimdi kar var ya çıkaramam kayar filan allah korusun neyse tabana kuvvet sağlık ocağı yakın zaten yürüim biraz hem bakayım yürüyünce leke artacakmı kendimi kontrol edeyim bira. Sen nasılsın nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?