2011 Ekim Anneleri

benim de rutin test sonuçlarım çıktı. idrarda yoğun enfeksiyon ve karaciğer enzimlerinde hafif yükselme var dedi doktorum. enfeksiyon için ilaç yazdı haftaya tekrarlanacak testler..

HRS kadın sağlığı hastanesine gidiyorum, dr ömer bey. geçen ay ilk kez gittim, bu cumartesi 2. gidişimiz olacak. sgk anlaşması var, fiyatlar ve kalite anlayışından memnun kaldım.

Ben aslında bayan kadın doğumcu hiç istemedim ama Belgin Hanımla tanışınca fikrim değişti.. herşeyden önce çok güleryüzlü ve ilgili bir de zekai tahirde çalıştığı için doğum masrafımız olmadı sadece muayenehane için ücret ödedik o da hakkı. en önemlisi bazı doktorlar gibi bıçak parası almıyor hatta tamamen karşı.. hala kararsız olanlara şiddetle tavsiye edebilirim. Bu arada eşi de Gurur Polat medicana da olması lazım o da çok iyi bir doktor..

geçmiş olsun estenye. benimde tsh ile başım dertte. ama tam aksi şekilde, yüksek çıkıyor benimki. 10,22 idi bir ay önce, şimdi 6,72. senin kaç değerin? gebelikte olması gereken ideal sonuç 2 ile 2,5 arasıymış. hipertiroidi mi var sende? benimki hipotiroidi. çok dert etme, ilaç verecektir doktorun. hormon alman gerekecek dışardan.

kızlar bu arada aranızda sigara içen, hamile olduğunu öğrenince sigarayı bırakan ya da bırakamayan..var mı?

valla ben her gün 3 paket içerdim evlenene kadar 2 yıl önce evlendiğimde günde 1 pakete düşürdüm. hamile olduğumu öğrendiğim an hiç içmeyeceğim demiştim, 3 şubatta öğrendim, 10 gün daha içmeye devam ettim ama günde 5-6 tane.. şimdi ise içmiyorum, en fazla 5 günde bir, o da 1 tane

darısı başıma... nasıl becerdin yaa...

hanzade cnm sen doktora gıttın ne dedı doktor sana kahve renklı akıntılar ıcın normalmıymıs utrasyona gırdı mı nee cıktı bebegı falan gordun mu

darısı başıma... nasıl becerdin yaa...

valla şöyle becerdim, hamile kalmadan önce bir yerde şöyle bir şey okumuştum: içilen her sigara bebeğe altı saat yemek gitmemesine neden oluyormuş..
gerçi sonradan öğrendim ki bu bilginin bilimsel bir geçerliliği yok, ancak beni o kadar etkiledi ki aklıma hep bunu getiriyorum. yani kendimi buna koşulladım. sanki ben sigara içince bebeğimi aç bırakıyormuşum gibi hissediyorum. sonuçta sigara içerek bebeğe verdiğimiz zarar onu aç bırakmak olmasa da ondan aşağı kalır zararları yok..

aaaaaa ben daha hiç kusmadımm yaa ne yedın hangı kokudan tiksindin canım yaa

kıss her sabah işe gitmeden önce mutlaka kusardımm ama bu sabah kusmadım işe geldim burda arkadaşların içindee iğrençtii allahtan öğürme sesim fazla çıkmadıı yaa üfffff bütün yediklerin gettiiiiiiiii

zeynep 9+1 olmuşsun ve ilk kez kustum diyosun,bravo. Benim sabahları hop oturup hop kalkıyor, 1 saat sürüyor sonrasında pek bişe yok gibi ama biraz huzursuz bugün midem. Senin kadar dayansam yine iyi. Geçmiş olsun.

kıss her sabah yeşil acı su kusuyodum aç karnınaa bu sefer kahvaltı ettikten sonra iş yerinde çıktıııı arkadaşların içinde fena oldu ilk defaa gözlerimden şarıl şarıl su aktııı benim bebişş sekiz haftalık 8+1 o tablo sata göre yaa bi hafta ilerii onuda değiştirmek istedim olmadı yawwwwwww

anlayışla karşılamışlardır, halden anlayan kişilerdir canım sıkıntı yapma. şimdi daha fazlasını yeme zamanın :) kusucam diye yememezlik yapma sakın.

keşke ben de kusabilsem, sabahları midem çok bulanıyor ama bommboş oluyor, hiç bir şey çıkmıyor. safra kusmak da yemek borumu, boğazımı, genzimi feci yakıyor, o aşamaya gelmeden atlatıyorum Allahtan.

slm kızlarr bugun itibariyle 8+6 olduk 9.haftaya girecegime hala inanamıyorum bu aralar buraya pek gelemiyorum bulantılarımdan dolayı zati uyuklamaktan başka bişi yapamıyorum sizlerde ne var ne yok bakalımmm

bende bayadır aranızdan uzak kaldım kızlar....işlerim çok yogun bir kaptırdım kendimi ben bile toplıyamıyorum..... öle böle derken maşallah bebişler büyüyor kızlar farkında olmadan :) benim bulantılarım daha yeni yeni başlıyor ama bende acayip bir mide kazıntısı var sizde de aynı şikayet varmı kızlar ne kadar yemek yesemde yiyeyim kazıntıdan geberecem hiç doymuyor gibiyim ilaç kullanmak istemiyorum.... ne yapacam bilmiyorum...

hanzade cnm sen doktora gıttın ne dedı doktor sana kahve renklı akıntılar ıcın normalmıymıs utrasyona gırdı mı nee cıktı bebegı falan gordun mu

canım dün yazmıştım ama görmedin sanırım, dün gittim gördüm elhamdülillah ama lekeler az az devam ediyor dün çok dışarda kaldm biraz arttı şimdi evdeyim yine azaldı, istirahat ve ilaçlara devam tarama testleriden filan bahsetti biraz cnm sıkıldı lekelerin mühim olmadığını söyledi neden olur dedim önemli dğeil bunlar yerleşmedende iğnedende olabilir dedi ama ben tedirgin oldum aynen devam işte ama daha sakinim, günü yaşıyorum Allah korusun ama yarın acı cekeceksem zaten o gün onun acısını yaşıcam bugünden kendimi kahretmemeye karar verdim, olacakla öleceğe çare yok, arzu arkadaşın hiç bir belirtisi yokken normal muayenede kalbinin atmadığını görmüş oda daha önce kalp atışını görmüştü düşün yani bişey olacaksa olur görsekte görmesekte bu tamamen takdiri ilahi hayatım, kanama olması bizi daha tedirgin ediyor ama aslında herkes risk altında dilerim herkes sağ salim tamamlar. Sende artık rahatla daha bişey olmadan kendimizide bebeklerimizide korkudan mahfettik. Şimdilik böyleyim az sonra çıkıcam ilaç yazdırmaya gidicem yine karda var düşmeden gidip gelsem bari, kapıda araba var araba kullanmayıda yasakladı dr. ya eşimde götürmüyor acil bir şey olursa gidebileyim diye ama şimdi kar var ya çıkaramam kayar filan allah korusun neyse tabana kuvvet sağlık ocağı yakın zaten yürüim biraz hem bakayım yürüyünce leke artacakmı kendimi kontrol edeyim bira. Sen nasılsın nasıl oldun?

cin takvimine gore erkek :))) benimde icime dogan erkek zaten..hayirlisi saglikli olsun bebisim
işşallah alırız sag saglim yavrularımızı kucagımıza

hım sevındım senın adına tahlıller herkese yapılyo onda bırsey yok be tatlım ona takılma ben bıle 5 haftalıkkken yaptırdım hepsını kan ıdrar falan rutın kontrol ıcın onlar ......... bana gelınce kendı kendımede soruyorum ben nasılım bılmıyorum kı nasıl oldugumu bazen ıyım bazen kotu delı gıbı morelım gercekten bozuk arzu arkadasada cok uzuldum eskı gunlerım geldı aklıma dusuk yaptıgım zamanlar ama burdan arkadaslara sunu dıyebılırım kı kendı kendını dusuk yapmaktansa kurtaj olmayı tercıh ederım ıkı tane basarısız geelıgım oldu bırı kalp atısları yoktu kurtaj oldum dıgerı gecenın bı yarısında sancı bır vurdu sabaha kadar omrumden omur gıttı ıstersem on tane cocugum olsun onu yıne unutamam neyse ıste beterın beterı var dedıgın gıbı taktırı ılahı elden bırsey gelmez ınsallah allahın ıznı ıle hersey hepımızın herseyı yolunda gıder .... rabbım bu acıyı en kotu dusmanıma bıle yasatmasın .... gecen gunlere bakarak bugun cok ıyım temızlıgımı yaptm yemegımı yaptım ne kanama nede akıntım var sadece ıcımde korku yuregımde acı yuzumdede tedırgınlıgım var

# kelebeklikuzu
# zeynepkaygin+
# ozlemdeniz59
# cakire
# MiHRiMaH24
# denisss_ruj
# advocate85
# hatice3112
# tugba_kaya123
# wonder_fuls
# hanzadee
# baharesk
# usluem
# megaira
# yslzytn
# duygutimur
# deyan
sizlere iyi muhabettler canlarım ben çıkıyorum namaz saatim geldi rabbime emanet olun rabbim yavrularımızı korusun acılarını göstermesin işşallah sag saglim alalım kucagıma öpüp koklayalım işşallah allahım o günleri göstermeyi nasip etsin

Son düzenleme:
Sigara içen arkadaşlara sesleniyorum. Nasıl oluyorda içiyorsunuz?!!! ben yemeklerde ve sonrasında çay bile içmiyorum yediğim şeylerin vitaminini almasın die. Yediklerime dikkat ediyorum sebze meyve süt et ürünleri bakliyat fındık badem ceviz hepsini ayarlayıp tüketiyorum. Bazen oluyorki yemekten sonra çay içmek istiyorum arkasından meyve yiycem vitamini gidicek die çay yine içmiyorum. Ki bende çay tiryakisi bir insandım bir oturuşta, bir demleyişte 10-15 bardak çay içerdim. İçmediğimde sarhoş gibi olur başım çatlarcasına ağrırdı.

Bizim komşumuz sigara içiyordu ilk hamileliğimde bişey olmadı diye. İkinci bebeğini dünyaya getirince kanaması bir türlü durmamış. Meğer kadının bütün rahmi çürümüş ve bu kadın 32 yaşında. Rahmini almak zorunda kaldılar. İkinci çocuğunu dnyaya getirdi. Çocuğuda çok küçük ve zayıf doğdu. Oda ölebilirdi!! bu nasıl bir vijdansızlık anlamıyorum.

Burda hepimiz bebeklerimize bişey olcak die akla karayı seçiyoruz. Midemz bizi öldürdüğü halde bulantıdan, bulantı ilacı dahi içmiyoruz. yeterki onlara bişey olmasın die.

Bence yaptığınız bebeklerinziin resmen hakkına girmek.

Kırılmayın ama malesef gerçekler, kırdığım olduysada hakkını helal etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…