kızlar bu arada aranızda sigara içen, hamile olduğunu öğrenince sigarayı bırakan ya da bırakamayan..var mı?
günaydın tatlım nasılsın ???
tskler canım sagolasın ıyıyım bugunlerde bıraz hassasım bıde arzu en yakın arkadasım 2 .dusugunu yaptı ılk dusugu oldu benımde ilk dusuk oldu sımdı ıkımız aynı gıdıyorduk cok uzuldum moralım sıfır yanı ne dıycegımı bılemıyorum hamılelık ınsanı cok hassaslastırıyor durmadan aglıyorum neden bılmıyoruum..
iyiyim tskler sen nasılsın aslında bı sıkıntım var pazar gununden berı ishalim ıcım dısıma cıktı zaten mmıdem bulanıyor napıcamı bılemıyorum ya..
merhaba canım bülent beyden tekrar randevu almak için uğraşmadım.. bilgi hastanesine başlıycam bu gün bakalım neler olacak
hayırlısı olsun canım. umarım memnun kalırsın, sağlıkla bebişini zamanında kucagına alırsın...
ah canım sen söyledin yine aklıma geldi dün 7-8 tane kuru kayısı yedim yemez olaydım canım çıktıpatates haşlaması ye bari biraz geçirir kolayla koyu çayda iyi gelirde tavsiye edemem sana şimdi...
evet çok büyük bir acı yaşadı arzu, hepimiz onu anlamaya, yaşamaya çalıştık ama ateş düştüğü yeri yakmıştır. Allah sabır versin aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah hakkında hayırlısı olsun.
arkadaşına destek olmak için güçlü olman lazım. çok zor biliyorum, istesek de hormonların ve hamileliğin verdiği annelik duygusunun etkisi ile bunu yapmamız zor. Allah hepimize kolaylık versin.
sanırım okadar kısı ıcınden bı kısı gunaydın demeyecek sohpet koyu sıze ıyı sohpetler...[/Q
öğlen oldu günaydınımı kaldı kız, ben grip oluyorum galiba eskilere bakıyodum bişler yapan varmı bitkisel filan diye, öyle mel mel bakınıyodum görmedim cnm :)))
günaydın annişler ve melekleri
1 haftadır hastalıktan kırıldım geçen haftasonu bulantım vardı, öğürtü geliyor ama çıkaramıyordum p.tesi işe gittim mahvoldum. Derken grip oldum, 4 gün rapor aldım benim gribim de çok ağır olur göz yaşım sel olur ateşim çıkar ilaç da alamıyorum dr. sadece rapor verdi.. Kızlar 1 haftadır doğru dürüst bişey yemedim ve 2 kilo vermişim folic asiti zorla içiyorum bikaç kez içemedim midem almadı.. Şimdi daha iyiyim nete girdim hemen, aman dikkat edin kendinize..bebeğimi hiç besleyemedim dün salata yedim dr. ye diyor ama mide almıyor ki...
günaydın annişler ve melekleri
1 haftadır hastalıktan kırıldım geçen haftasonu bulantım vardı, öğürtü geliyor ama çıkaramıyordum p.tesi işe gittim mahvoldum. Derken grip oldum, 4 gün rapor aldım benim gribim de çok ağır olur göz yaşım sel olur ateşim çıkar ilaç da alamıyorum dr. sadece rapor verdi.. Kızlar 1 haftadır doğru dürüst bişey yemedim ve 2 kilo vermişim folic asiti zorla içiyorum bikaç kez içemedim midem almadı.. Şimdi daha iyiyim nete girdim hemen, aman dikkat edin kendinize..bebeğimi hiç besleyemedim dün salata yedim dr. ye diyor ama mide almıyor ki...
herkeze gunaydın... bugun sabah yıne nasıl bır mıe bulantısıyla uyandım.. bebısle bulantı zor oluyo...
kızlar bu arada aranızda sigara içen, hamile olduğunu öğrenince sigarayı bırakan ya da bırakamayan..var mı?
kızlarrrrrrrrr cok mutluyummmmmmmm su an 7 haftalıgızzz ve bebısımın kalp atıslarını duydukk cok sukur allahıma nasıl hızlı atıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ....cok guzeldı sımdı yıne dınlemek ıstıyorummm :S:44:
sen ne yaptım peki bülent beye gidecektin nasıl sevdinmi doktorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?