2011 Ekim Anneleri

kızlar bu arada aranızda sigara içen, hamile olduğunu öğrenince sigarayı bırakan ya da bırakamayan..var mı?

evet ben bırakamadım sigarayı eskiden günde yaklaşık 10 tane içerdim şimdi 3 e düşürdüm keşke tamamen bıraksam ama yapamadım işte.

evet çok büyük bir acı yaşadı arzu, hepimiz onu anlamaya, yaşamaya çalıştık ama ateş düştüğü yeri yakmıştır. Allah sabır versin aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah hakkında hayırlısı olsun.
arkadaşına destek olmak için güçlü olman lazım. çok zor biliyorum, istesek de hormonların ve hamileliğin verdiği annelik duygusunun etkisi ile bunu yapmamız zor. Allah hepimize kolaylık versin.

iyiyim tskler sen nasılsın aslında bı sıkıntım var pazar gununden berı ishalim ıcım dısıma cıktı zaten mmıdem bulanıyor napıcamı bılemıyorum ya..

ah canım sen söyledin yine aklıma geldi dün 7-8 tane kuru kayısı yedim yemez olaydım canım çıktıpatates haşlaması ye bari biraz geçirir kolayla koyu çayda iyi gelirde tavsiye edemem sana şimdi...

herkeze gunaydın... bugun sabah yıne nasıl bır mıe bulantısıyla uyandım.. bebısle bulantı zor oluyo...

ah canım sen söyledin yine aklıma geldi dün 7-8 tane kuru kayısı yedim yemez olaydım canım çıktıpatates haşlaması ye bari biraz geçirir kolayla koyu çayda iyi gelirde tavsiye edemem sana şimdi...

yanı herkes kabız olur kayısı yer duzelsın dııye ben ıshal cok ılgın yanı hemde sıvı tuketmıyorum sureklı kuru seyler yıyorum tost makarna vs boyle yanı bılemıyorum patates yedım ama bugun bıraz daha apartıcam

günaydın annişler ve melekleri
1 haftadır hastalıktan kırıldım geçen haftasonu bulantım vardı, öğürtü geliyor ama çıkaramıyordum p.tesi işe gittim mahvoldum. Derken grip oldum, 4 gün rapor aldım benim gribim de çok ağır olur göz yaşım sel olur ateşim çıkar ilaç da alamıyorum dr. sadece rapor verdi.. Kızlar 1 haftadır doğru dürüst bişey yemedim ve 2 kilo vermişim folic asiti zorla içiyorum bikaç kez içemedim midem almadı.. Şimdi daha iyiyim nete girdim hemen, aman dikkat edin kendinize..bebeğimi hiç besleyemedim dün salata yedim dr. ye diyor ama mide almıyor ki...

amin insallah guclu olmalıyız zaten hepımız bırer riskli anne adayıyız ne malum basımıza gelmeyecegı RABBİM bizi ve bebişlerimizi korusun..

bende hamilelikten önce sigara içiyordum ama tiryaki degıldım. yani hiç içmedıgım gunler, haftalar, aylar çok olmustur. ama içmekten keyif alıyor bırakmıyordum. 2 ay hiç içmedim ama asla bıraktım demedım. ne zaman ki bebişim geldi hemen bıraktım. daha da içmem bebişimde temiz havada buyusun babamızda içmiyor zaten,ciğerleri tanısmasın sıgarayla...

ayrıca içen arkadaslarım için uzuluyorum, umarım en kısa zamanda tiksinirsiniz. lutfen her yaktıgınızda kötüyü düşünün ya bişey olursa diye içiniz içinizi yesin inşallah...

cok guzel dua ettım içenler için kimse alınmasın...

kızlarrrrrrrrr cok mutluyummmmmmmm su an 7 haftalıgızzz ve bebısımın kalp atıslarını duydukk cok sukur allahıma nasıl hızlı atıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ....cok guzeldı sımdı yıne dınlemek ıstıyorummm :S:44:

of of off hepsi üst üste gelmiş. geçmiş olsun. bundan sonra daha rahat eder ve bol bol gıda alır, bebeğini de beslersin umarım.

Geçmiş olsun, gribi nasıl atlattın cnm benim boğazlarım çok fena gece kalkıp 3 defa bal ve limon aldım ama nafile yutamıyorum acıyor gene.

herkeze gunaydın... bugun sabah yıne nasıl bır mıe bulantısıyla uyandım.. bebısle bulantı zor oluyo...

ayy süprizin annesi gelmiişş hoşgelmiiiş allah yardımcın olsun canım tuzlu şeylerle meyve yemeye çalış aklına getirme temiz hava al biraz ..

oh oh maşallah :) sağlıcakla hep böyle devam etsin inşallah.

bende sigaradan kurtulmaya çalışıyorum ( azalttım baya umarım bırakacağım.. bu arada dişlerim felaket durumda.. hızla çürüyor.. çok yoğun ağrım olduğunda mecburen parol alıyorum.. ne yapacağım bilmiyorum yaa.. zaten dişçi fobim var..

sen ne yaptım peki bülent beye gidecektin nasıl sevdinmi doktorunu

canım gittik pıt pıtlarımızı duyduk. bulent bey gercekten mukemmel bı doktormus. yazılanların hepsı dogruymus. bi de hatırlarsan ben 117 kıloyum gercı 115 dustum de. beni çok rahatlattı. eşimde cok sevdi. 1 kilo bile almamı ıstemıyor. nasıl olcak bılmıyorum sen bana bırak gerısınız dusunme dedı. bırde bacagımda damarlarımdan bırınde kacak var kanı sulandırıp dolasımı kalıtelılestırmek ıcın coraspin verdi. (kalp damar doktorumdan da izin aldık tabii. hamılelıkten once de ıcıyordum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…