sanırım okadar kısı ıcınden bı kısı gunaydın demeyecek sohpet koyu sıze ıyı sohpetler...[/Q
öğlen oldu günaydınımı kaldı kız, ben grip oluyorum galiba eskilere bakıyodum bişler yapan varmı bitkisel filan diye, öyle mel mel bakınıyodum görmedim cnm :)))
önemli degıl canım alınganlıgım ustumde bosver
ilahi canım ya tatil ve işemi gidiyorsun :)) ilk defa duydum böylesinide ama tek değilsin bunu unutma seninle birlikte yorulan bide bebiş var artık şimdi o seninle koşuyor sonra sen onun peşinden koşarsın :))) ayyy inş o günlerde gelir....
canım teşekkür ederim inşAllah artık daha dikkat etcem zaten sadece bebeğimi düşünüyorum zorla da olsa yemeye çalışcam ama şükür daha iyiyim bulantı da ciddi oranda azaldıof of off hepsi üst üste gelmiş. geçmiş olsun. bundan sonra daha rahat eder ve bol bol gıda alır, bebeğini de beslersin umarım.
Canım sana da çok geçmiş olsun acil şifalar.. Ben öğretmenim o yüzden faranjitte hiç gitmez benden boğaz ağrısını iyi bilirim, ılık suyun içine limon sık iç, normal içtiğin su bile az ılık olsun asla soğuk bişey içme.. Ben evde hep yattım hiç bir işe elimi sürmedim, portakal limon çok tükettim, limon tansiyonumu düşürüyor ama mide bulantıma da iyi geliyordu.. Meyve ye ayrıca sabahları pekmezin içine limon sık ve ılık suyla sulandırıp iç bana hemşire söyledi çok iyi geldi..Geçmiş olsun, gribi nasıl atlattın cnm benim boğazlarım çok fena gece kalkıp 3 defa bal ve limon aldım ama nafile yutamıyorum acıyor gene.
bende sigaradan kurtulmaya çalışıyorum( azalttım baya umarım bırakacağım.. bu arada dişlerim felaket durumda.. hızla çürüyor.. çok yoğun ağrım olduğunda mecburen parol alıyorum.. ne yapacağım bilmiyorum yaa.. zaten dişçi fobim var..
canım gittik pıt pıtlarımızı duyduk. bulent bey gercekten mukemmel bı doktormus. yazılanların hepsı dogruymus. bi de hatırlarsan ben 117 kıloyum gercı 115 dustum de. beni çok rahatlattı. eşimde cok sevdi. 1 kilo bile almamı ıstemıyor. nasıl olcak bılmıyorum sen bana bırak gerısınız dusunme dedı. bırde bacagımda damarlarımdan bırınde kacak var kanı sulandırıp dolasımı kalıtelılestırmek ıcın coraspin verdi. (kalp damar doktorumdan da izin aldık tabii. hamılelıkten once de ıcıyordum)
kızlarrrrrrrrr cok mutluyummmmmmmm su an 7 haftalıgızzz ve bebısımın kalp atıslarını duydukk cok sukur allahıma nasıl hızlı atıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ....cok guzeldı sımdı yıne dınlemek ıstıyorummm :S:44:
bende sigaradan kurtulmaya çalışıyorum( azalttım baya umarım bırakacağım.. bu arada dişlerim felaket durumda.. hızla çürüyor.. çok yoğun ağrım olduğunda mecburen parol alıyorum.. ne yapacağım bilmiyorum yaa.. zaten dişçi fobim var.. [/Q
anne olmaya aday her kadının dikkat etmesi gereken en önemli şey aslında diş ağrısı dehşet oluyor müdahelede edilemiyor, kalsiyum emilimi çok fazla olduğu için direk dişlerden gidiyor.
Ankaralılar hangi hastaneye ve doktora gidiyor acaba? :)
Benim dr Belgin Polat. oğlumda da doktorumuz oydu. ben çok memnun kaldım. doğumu Zekai Tahir de özel odada yapmıştım. epidural sezeryan. Oda, hemşireler, bakım süperdi. allah kısmet ederse 2. bebişimi de aynı şekilde doğurmayı düşünüyorum..
Canım sana da çok geçmiş olsun acil şifalar.. Ben öğretmenim o yüzden faranjitte hiç gitmez benden boğaz ağrısını iyi bilirim, ılık suyun içine limon sık iç, normal içtiğin su bile az ılık olsun asla soğuk bişey içme.. Ben evde hep yattım hiç bir işe elimi sürmedim, portakal limon çok tükettim, limon tansiyonumu düşürüyor ama mide bulantıma da iyi geliyordu.. Meyve ye ayrıca sabahları pekmezin içine limon sık ve ılık suyla sulandırıp iç bana hemşire söyledi çok iyi geldi..
Gribin tek ilacı istirahat ve c vitaminli meyve sebzeler...
Teşekkürler arkadaşım ya, portakal delisiyim her gün bir kilo yiyorum, sabahları kahvaltıda suyunu içiyorum limonla aram yok pek midemi yakıyor, ama şu pekmezi deneyeyim ne pekmezi olduğunun önemi varmı? dut üzüm farketmez sanırım dimi? 1 haftadır lekelenmeden dolayı raporluydum, yarın mecbur gidicem acil bekleyen işler var ama sonra bi kaç gün yine istirahat edicem. Şu üç ayı böyle böyle atlatırım inş bişey olmadan.
Ankaralılar hangi hastaneye ve doktora gidiyor acaba? :)
Benim dr Belgin Polat. oğlumda da doktorumuz oydu. ben çok memnun kaldım. doğumu Zekai Tahir de özel odada yapmıştım. epidural sezeryan. Oda, hemşireler, bakım süperdi. allah kısmet ederse 2. bebişimi de aynı şekilde doğurmayı düşünüyorum..
hanzade sanırım doktora gitsem 12. haftayı doldurmamı bekleyecek.. ama parol ün zarar vermediğini bildiğim halde yine korkuyorum..
canım sadece pekmez dedi evde dut pekmezi ve keçiboynuzu vardı ama ben dut pekmezi içtim diğeri çok ağır geliyor boğazımı yakıyor.. öksürük de varsa ki bende feci halde var keçiboynuzu pekmezi iç hem grib içinde iyi diyorlar tadı çok yoğun ama..
acil şifalar canım işler bekler yine önce bebişlerimiz..
rabbim hepimizin meleklerini korusun
slm kızlarr bugun itibariyle 8+6 olduk 9.haftaya girecegime hala inanamıyorum bu aralar buraya pek gelemiyorum bulantılarımdan dolayı zati uyuklamaktan başka bişi yapamıyorum sizlerde ne var ne yok bakalımmm
muayenehanesimi var kendisinin?
Gözünaydın cnm maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?