2011 Ekim Anneleri

kusunca rahatlıyo insan zaten sabahta eşimle tartıştımm küscek sandım biraz ağır olduuu ama küsmemiş aradı hemen işe gelincee allahtann bende abartılı bağırdım ama olsun sölemem hayattaa o alttan alcak illakidee nolduu biliyomusunuzz iki gün önce ben buna parfüm hediye almıştım parfümü bitti diyee kenzoo neysee bi dündeğil evvelsigün sabah işe giderken sıkmış sıkmış üstüne boşaltmış resmen neyse bende evden bundan sonra çıkıyorum yaa kokudan ölüyorum bitiyorum oda spreyui ve parfüm kokusu kusturuyo beni neyse dedim ben bi daha kapıda sık dokunuyo bana Tamam dedii dünde aynı şeyi yaptı kibarcaa dedimm sıkma dışard yada iş yerinde sıkk tamam dedi sabah kalktımm işe giderkenn sıkmış Anammmmmm kıyameti koparttım ama biraz fazla abarttım kedi gibi oldu gitti buu işee bişide demedi allaha ısmarladık dedi sadece dedim daha konuşmaz benle biraz fazla oldu diye ama allahtan hemen aradııı heheh Yaptığı şeyi anladı ama abartımıda hoş görmüşşşşş hamile olmasamda bunu yapsaydıımm varyaa kızzlarrrrrrrr dahada konuşmazdı benlee haaaaa

sevtun arkadaşım ağrı kesici sormuşsun bana önceki bebeğimde minoset vermişti doktrum onun zararı yok herhelde ama doktruna danış bi bide diş ağrısı çeken arkadaş karanfil çiğne ağzında azda olsa işe yarar hep ağrı kesici içeceğine...

git bakalım sevtun hanıım. hepimizi ağlattın gider ayak, git hadi canım kendine de iyi bak. Allah kabul etsin.

canım ben ankaralıyım dr. müge aksoya gidiyorum. özel muayenehanesi var. normal doğum istiyorum o da normal doğumu destekliyo.

kızlar kız ya da erkek bebişlerinize isim düşündünüz mü

boşalttım canım msj kutumu.

ben daha hala tedirginlerdeyim hiç isim düşünemiyorum malesef. Kız olursa haticenur koymak isterim ama eşimde sümeyra rumeyse rubeyda isimlerini çok seviyor. hayırlısı olsunda buluruz inş. isim :)

arzucum inan çok üzüldüm Allah sana sabır versin. Benim doktorum daha ilk gittiğimde dedi ki:"Eğer bebeğe bi şey olursa unutma öyle bir düzen var ki Allah o bebeği sakat olacağı için almıştır." Çok şükür hamile kalabiliyosun tetkikler yapılır ve nedeni belli olur ona göre bi daha ki hamileliğinde doktor almanız gereken önlemleri belirler. Doktora tekrar gittiğinde haber ver bize olur mu?

canım o ilacı ne kadar içiyosun birde agrısı geçiyomu ben çok kötüyümde[/QUOTE]

günde bir en fazla iki kez.. ama önce mutlaka doktoruna danışmalısın bence. Hamilelikte tek önerilen ağrı kesici diye biliyorum oğluma hamileyken de kullanmıştım ama dediğim gibi önce bir sor..

erkek istemiyrsun galiba :) hayırlısı tabi canım ama ne biliyim biz daha sevgiliyken bile belirlemiştik hatta msn adresi bile açtık onlara :) onlara diyorum bir kız için bir de erkek için yani :)) lekelenmelerin geçmedi mi canım ondan mı tedirginsin

Bi düşüğüm var canım. Kendimi çok kabullendirmek istemiyorum sanırım.

Hayal bile kuramıyorum

canım o kadar çok isminde olan kişi varki bulamadım seni.

ben sana msj atıcam 10 dk. bir msj atılabiliniyor. ismimi söylerim beni eklersin. seni facedeki gruba kaydederim.

Erkek kız farketmez canım. Hayırlısı olsun inş. Erkek olursa Efendimiz (s.a.v. ) isimlerinden birini koymak isterim açıkcası. Habibullahımın ismini n koyulduğu kullara azab etmekten haya ederim buyuruyor Rabbimiz.

benimde bir düşüğüm var tatlım ilk zamanlar hamile değilmişim gibi düşünüyordum bağlanmamak için sonra ddim ki bu yavrumun ne suçu var Rabbim alacaksa alır ben engel olamam hem kimi kandırıyorum dedim hatta eşim ilk bebeğim de işe giderken ALLAH A EMANET OLUN derdi snra bunu öğrendik alışmayalım birşey olur diye SİZ li konuşmuyordu bizimle snra na da dedim bu yavrumun suçu ne sende bence boşver sev dyasıya kuzunu ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN.

Dün akşam eşimlede konuşuyoruz. Eşimde 3 ay geçsin alışırsın diyor. İnş. benim kanamam elh. durmuş içerdeydi zaten. Ve kendimi yorduğum için olmuştu iki gün üst üste misafir çağarmıştım. Biride yemekliydi ne kadar dikkat etsende yoruluyorsun. sonraki hafta çok dikkat ettim. Dr az kalmış kanaman dedi. Çok şükür...haklısın bunun ne suçu var ama ben onu kabul etmiycem demiyorumki. Onun içinde diğeri gibi elimden geleni yapıyorum sadece abartmamaya çalışıyorum :)

daha 2 dk önce prof serdar oğuzun kliniğini aradım normalde zekai tahirdeymiş kendisi muayenehaneside 200 tl

canım ekledim face ten. inşallah hayırlısıyla atlatırız tüm hamilelik sürecini 3 adan sonra da erken dğum krkusu sonra doğumda birşeyler olma korkusu sonra bebişleriiz hasta olacak diye korku aman ya anne baba olmak hep korkmak demekmiş şimdi daha iyi anlıyorum üzerine titriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…