anlayışla karşılamışlardır, halden anlayan kişilerdir canım sıkıntı yapma. şimdi daha fazlasını yeme zamanın :) kusucam diye yememezlik yapma sakın.
Keşke ben de kusabilsem, sabahları midem çok bulanıyor ama bommboş oluyor, hiç bir şey çıkmıyor. Safra kusmak da yemek borumu, boğazımı, genzimi feci yakıyor, o aşamaya gelmeden atlatıyorum allahtan.
# kelebeklikuzu
# zeynepkaygin+
# ozlemdeniz59
# cakire
# MiHRiMaH24
# denisss_ruj
# advocate85
# hatice3112
# tugba_kaya123
# wonder_fuls
# hanzadee
# baharesk
# usluem
# megaira
# yslzytn
# duygutimur
# deyan
sizlere iyi muhabettler canlarım ben çıkıyorum namaz saatim geldi rabbime emanet olun rabbim yavrularımızı korusun acılarını göstermesin işşallah sag saglim alalım kucagıma öpüp koklayalım işşallah allahım o günleri göstermeyi nasip etsin
MİHRİMAH sana özelden msj atmak istiyrum ama msj kutun doluymuş...:44:
Ankaralılar hangi hastaneye ve doktora gidiyor acaba? :)
Benim dr Belgin Polat. oğlumda da doktorumuz oydu. ben çok memnun kaldım. doğumu Zekai Tahir de özel odada yapmıştım. epidural sezeryan. Oda, hemşireler, bakım süperdi. allah kısmet ederse 2. bebişimi de aynı şekilde doğurmayı düşünüyorum..
kızlar kız ya da erkek bebişlerinize isim düşündünüz mü
boşalttım canım msj kutumu.
ben daha hala tedirginlerdeyim hiç isim düşünemiyorum malesef. Kız olursa haticenur koymak isterim ama eşimde sümeyra rumeyse rubeyda isimlerini çok seviyor. hayırlısı olsunda buluruz inş. isim :)
erkek istemiyrsun galiba :) hayırlısı tabi canım ama ne biliyim biz daha sevgiliyken bile belirlemiştik hatta msn adresi bile açtık onlara :) onlara diyorum bir kız için bir de erkek için yani :)) lekelenmelerin geçmedi mi canım ondan mı tedirginsin
peki ne kadar ödüyosun muayenesine testleri zekai tahirdemi yaptırıyor?
Bi düşüğüm var canım. Kendimi çok kabullendirmek istemiyorum sanırım.
Hayal bile kuramıyorum
canım o kadar çok isminde olan kişi varki bulamadım seni.
ben sana msj atıcam 10 dk. bir msj atılabiliniyor. ismimi söylerim beni eklersin. seni facedeki gruba kaydederim.
Erkek kız farketmez canım. Hayırlısı olsun inş. Erkek olursa Efendimiz (s.a.v. ) isimlerinden birini koymak isterim açıkcası. Habibullahımın ismini n koyulduğu kullara azab etmekten haya ederim buyuruyor Rabbimiz.
benimde bir düşüğüm var tatlımilk zamanlar hamile değilmişim gibi düşünüyordum bağlanmamak için sonra ddim ki bu yavrumun ne suçu var Rabbim alacaksa alır ben engel olamam hem kimi kandırıyorum dedim hatta eşim ilk bebeğim de işe giderken ALLAH A EMANET OLUN derdi snra bunu öğrendik alışmayalım birşey olur diye SİZ li konuşmuyordu bizimle snra na da dedim bu yavrumun suçu ne sende bence boşver sev dyasıya kuzunu ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN.
benimde bir düşüğüm var tatlımilk zamanlar hamile değilmişim gibi düşünüyordum bağlanmamak için sonra ddim ki bu yavrumun ne suçu var Rabbim alacaksa alır ben engel olamam hem kimi kandırıyorum dedim hatta eşim ilk bebeğim de işe giderken ALLAH A EMANET OLUN derdi snra bunu öğrendik alışmayalım birşey olur diye SİZ li konuşmuyordu bizimle snra na da dedim bu yavrumun suçu ne sende bence boşver sev dyasıya kuzunu ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN.
benim bildiğim kadarıyla kamu da calısan doktorlar muayenelerini kapattı. yani ya muayene ye yada devlete devam edebiliyorlar. yanlış mı biliyorum??
Dün akşam eşimlede konuşuyoruz. Eşimde 3 ay geçsin alışırsın diyor. İnş. benim kanamam elh. durmuş içerdeydi zaten. Ve kendimi yorduğum için olmuştu iki gün üst üste misafir çağarmıştım. Biride yemekliydi ne kadar dikkat etsende yoruluyorsun. sonraki hafta çok dikkat ettim. Dr az kalmış kanaman dedi. Çok şükür...haklısın bunun ne suçu var ama ben onu kabul etmiycem demiyorumki. Onun içinde diğeri gibi elimden geleni yapıyorum sadece abartmamaya çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?