yanlış kişiden alıntı yapmışım canım özlemdenizden ordan okursun :)
canım ekledim face ten. inşallah hayırlısıyla atlatırız tüm hamilelik sürecini 3 adan sonra da erken dğum krkusu sonra doğumda birşeyler olma korkusu sonra bebişleriiz hasta olacak diye korku aman ya anne baba olmak hep korkmak demekmiş şimdi daha iyi anlıyorum üzerine titriyorsun
bahaneyle benim de dikkatim muhabbete takıldı ne öyle 200 9 ayda en iyi ihtmal 1800 oh maşallah
bahaneyle benim de dikkatim muhabbete takıldı ne öyle 200 9 ayda en iyi ihtmal 1800 oh maşallah
yaa özlemcim 200 tl abartı geldi bana ki bizim çok şükür riskli bir gebeliğimiz yok çook uzun yıllar uğraştan sonra hamile kalmışlığımız yok en uzunu bir kaç sene bildiğim kadarıyla... 200 tl ye ne yapıyorlar anlamadım bide tüm tetkikleri devlet hastanesinde yaptırdığı halde!!!
anaamm 200 ne kıss. mucize mi yaratıyolarmış töbe töbee.
leynaa hrs iyi hrs ye gitcen sen de eninde sonunda :)
geçmiş olsun estenye. benimde tsh ile başım dertte. ama tam aksi şekilde, yüksek çıkıyor benimki. 10,22 idi bir ay önce, şimdi 6,72. senin kaç değerin? gebelikte olması gereken ideal sonuç 2 ile 2,5 arasıymış. hipertiroidi mi var sende? benimki hipotiroidi. çok dert etme, ilaç verecektir doktorun. hormon alman gerekecek dışardan.
sağol canım benim değer 0,242 çıktı aile hekimim kadın doğuma yönlendirdi... oda benden t3 t4 hormonlarının dahlili istedi bugün onları yaptırdım yarın sonuç alıcam bakalım ilaç verir heralde... umarım seninkide düzelir hepimiz harika , sağlıklı hamilelikler geçiririz.... bu arada senin bebişte 6 + 3 günlük... sat göremi yoksa dr söyledi.... benimde 6 + 3 ama sat 10 ocak ben biraz geç yumurtlamışım.. neyse kendine iyi bak
Şekerler merhabalar, bugün iş yoğunluğundan hiç msj yazamadım size. 17:00de doktor randevum var, benim için dua edin olur mu? Çooook heyecanlıyım
hanzede merhaba cnm sana ozelden msj attım bı bakabılırmısın?
merhabaa hoşgeldin tatlım. çok yorma kendini.
benim randevum cumartesi, ben bile şimdiden heyecanlıyıımmm :)
güzel şeyler duyarsın inşallah iyi haberlerle gelirsin.
merhabaa hoşgeldin tatlım. çok yorma kendini.
benim randevum cumartesi, ben bile şimdiden heyecanlıyıımmm :)
güzel şeyler duyarsın inşallah iyi haberlerle gelirsin.
Denissss kız benimde randevu cumartesi çok heyecanlıyım ama bikaç gündür pıt pıtları duymayan gidenlerden kötü haberler geliyor ya sanki o gün gelmesin diyorum neler olacak acaba bizim görüşmelerimizde aklıma gelince resmen elim ayağım titriyor.
hım sevındım senın adına tahlıller herkese yapılyo onda bırsey yok be tatlım ona takılma ben bıle 5 haftalıkkken yaptırdım hepsını kan ıdrar falan rutın kontrol ıcın onlar ......... bana gelınce kendı kendımede soruyorum ben nasılım bılmıyorum kı nasıl oldugumu bazen ıyım bazen kotu delı gıbı morelım gercekten bozuk arzu arkadasada cok uzuldum eskı gunlerım geldı aklıma dusuk yaptıgım zamanlar ama burdan arkadaslara sunu dıyebılırım kı kendı kendını dusuk yapmaktansa kurtaj olmayı tercıh ederım ıkı tane basarısız geelıgım oldu bırı kalp atısları yoktu kurtaj oldum dıgerı gecenın bı yarısında sancı bır vurdu sabaha kadar omrumden omur gıttı ıstersem on tane cocugum olsun onu yıne unutamam neyse ıste beterın beterı var dedıgın gıbı taktırı ılahı elden bırsey gelmez ınsallah allahın ıznı ıle hersey hepımızın herseyı yolunda gıder .... rabbım bu acıyı en kotu dusmanıma bıle yasatmasın .... gecen gunlere bakarak bugun cok ıyım temızlıgımı yaptm yemegımı yaptım ne kanama nede akıntım var sadece ıcımde korku yuregımde acı yuzumdede tedırgınlıgım var
yaa özlemcim 200 tl abartı geldi bana ki bizim çok şükür riskli bir gebeliğimiz yok çook uzun yıllar uğraştan sonra hamile kalmışlığımız yok en uzunu bir kaç sene bildiğim kadarıyla... 200 tl ye ne yapıyorlar anlamadım bide tüm tetkikleri devlet hastanesinde yaptırdığı halde!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?