2011 Ekim Anneleri

ayy haklısın valla. Hiç bitmiyor değilmi..ama en rahatı ikinci üç aymış. Benim bu gün mide alt üst durumda ben çıkıyorum artık :)

hoşçakalın kızlar

bahaneyle benim de dikkatim muhabbete takıldı ne öyle 200 9 ayda en iyi ihtmal 1800 oh maşallah

yaa özlemcim 200 tl abartı geldi bana ki bizim çok şükür riskli bir gebeliğimiz yok çook uzun yıllar uğraştan sonra hamile kalmışlığımız yok en uzunu bir kaç sene bildiğim kadarıyla... 200 tl ye ne yapıyorlar anlamadım bide tüm tetkikleri devlet hastanesinde yaptırdığı halde!!!

ben 20 veriyordum yeni 25 olmuş ama işte tahliller fazlaca tutabiliyor tahlilleride orada yaptırıyorum. ama devlet hastanesi çilesi çekeceğime sıra eklemeden işimi hallediyorum. Allah maddi durumu iyi olmayanlara güç kuvvet ve sabır versin.

anaamm 200 ne kıss. mucize mi yaratıyolarmış töbe töbee.
leynaa hrs iyi hrs ye gitcen sen de eninde sonunda :)

hahahah bu gidişle oryada bi uğrarım gibi geliyo ama şimdi bilgi hastanesinde selçuk beye gitme sırası :) gideyimde kuzucuğumu bir göreyim görüşmek üzere kızlar yarın sizinle paylaşırım dua edelim birbirimize bol bol sizi seviyorum

sağol canım benim değer 0,242 çıktı aile hekimim kadın doğuma yönlendirdi... oda benden t3 t4 hormonlarının dahlili istedi bugün onları yaptırdım yarın sonuç alıcam bakalım ilaç verir heralde... umarım seninkide düzelir hepimiz harika , sağlıklı hamilelikler geçiririz.... bu arada senin bebişte 6 + 3 günlük... sat göremi yoksa dr söyledi.... benimde 6 + 3 ama sat 10 ocak ben biraz geç yumurtlamışım.. neyse kendine iyi bak

Şekerler merhabalar, bugün iş yoğunluğundan hiç msj yazamadım size. 17:00de doktor randevum var, benim için dua edin olur mu? Çooook heyecanlıyım

evet 2 nin çok altında çıkmış, onu 2 buçuğa filan çıkaracaktır doktorun. endişe etmene gerek yok. ilaç verirse her gün düzenli içmen lazım. ben öyle yapıyorum, kısa sürede yarıya indirdim. çok şükür iyiye gidiyorum şimdi. ay sonunda tekrar tahlil yaptırıcam. hatta sen de her ay yaptıracaksın bundan böyle.
benim sat a göre canım, lilipie öyle uygun görmüş. sat ım 24 ocak. doktor çok minik olduğu için ilk gittiğimde çıkaramadı tam. bu cumartesi gidiyorum, her şeyini öğrenicem inşallah.
sen de kendine iyi bak canım sıkıntı yapma kendine. ilacını düzenli iç mutlaka.

Şekerler merhabalar, bugün iş yoğunluğundan hiç msj yazamadım size. 17:00de doktor randevum var, benim için dua edin olur mu? Çooook heyecanlıyım

merhabaa hoşgeldin tatlım. çok yorma kendini.
benim randevum cumartesi, ben bile şimdiden heyecanlıyıımmm :)
güzel şeyler duyarsın inşallah iyi haberlerle gelirsin.

deniss teyzesi benim bebişimde 6 + 3 günlük 1 cm olmuş, kalbi pıt pıt atıyö görümdü ultrasonda... çok hızlı büyüyolar da bize zaman geçmiyo gibi geliyor... evet evet kendimize iyi bakalım.... bizi çok güzel bekliyo inşallah:..... bide bu tsh düzene koysak ah ah

merhabaa hoşgeldin tatlım. çok yorma kendini.
benim randevum cumartesi, ben bile şimdiden heyecanlıyıımmm :)
güzel şeyler duyarsın inşallah iyi haberlerle gelirsin.

Denissss kız benimde randevu cumartesi çok heyecanlıyım ama bikaç gündür pıt pıtları duymayan gidenlerden kötü haberler geliyor ya sanki o gün gelmesin diyorum neler olacak acaba bizim görüşmelerimizde aklıma gelince resmen elim ayağım titriyor.

Öyle kötü şeyleri aklına getirme. İnşallah hayırlısıyla her şey çok güzel olacak

Maşallah canım Allah tedirginliğini tamamen alsın inşallah, benim takıldığım kan testleri değil ense kalınlığı zeka ve ikili testler, düşük yapanlarda daha riskli olabiliyor bu biz şimdi iğnelerle bebeğimizin beslenmesini daha rahat yapıyoruz ama o bebek hasta ise filan anlamadım ya kafam çok karıştı neyse boşver seninde kafanı karıştırmıyım :) Hayırlısı neyse o olsun elimizden başka bişey gelmiyor nede olsa. Sende en kısa sürede iyi bri doktora git bakalım bi görün içindeki acabaların gitsin.

Bende özele gidiyorum 180- tl ve her hafta gidiyorum buda ayda 4 ediyor 2 si kontrol, ikisi ücretli yani 360 ilaçlar vs. 400 buluyor ya allahtan çalışıyoruzda karşılayabiliyoruz, sosyal güvencem var ama dr anlaşması yok malesef. İyi olayımda parası umrumda değil canımız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…