Şekerler merhabalar, bugün iş yoğunluğundan hiç msj yazamadım size. 17:00de doktor randevum var, benim için dua edin olur mu? Çooook heyecanlıyım
Bende özele gidiyorum 180- tl ve her hafta gidiyorum buda ayda 4 ediyor 2 si kontrol, ikisi ücretli yani 360 ilaçlar vs. 400 buluyor yaallahtan çalışıyoruzda karşılayabiliyoruz, sosyal güvencem var ama dr anlaşması yok malesef. İyi olayımda parası umrumda değil canımız sağolsun.
Öyle kötü şeyleri aklına getirme. İnşallah hayırlısıyla her şey çok güzel olacak
Hanzadeee anlamadın doğum için mi gittiğin doktor bukadar yoksa başka bir problem var onun için mi gittiğin doktor
Keşke getiremeyebilsem ama kısmet işte bencede herşey ii olucak diye kendimi motive ediyorum hayırlısısyla bir atlatsak bu olayı
Sigara içen arkadaşlara sesleniyorum. Nasıl oluyorda içiyorsunuz?!!! ben yemeklerde ve sonrasında çay bile içmiyorum yediğim şeylerin vitaminini almasın die. Yediklerime dikkat ediyorum sebze meyve süt et ürünleri bakliyat fındık badem ceviz hepsini ayarlayıp tüketiyorum. Bazen oluyorki yemekten sonra çay içmek istiyorum arkasından meyve yiycem vitamini gidicek die çay yine içmiyorum. Ki bende çay tiryakisi bir insandım bir oturuşta, bir demleyişte 10-15 bardak çay içerdim. İçmediğimde sarhoş gibi olur başım çatlarcasına ağrırdı.
Bizim komşumuz sigara içiyordu ilk hamileliğimde bişey olmadı diye. İkinci bebeğini dünyaya getirince kanaması bir türlü durmamış. Meğer kadının bütün rahmi çürümüş ve bu kadın 32 yaşında. Rahmini almak zorunda kaldılar. İkinci çocuğunu dnyaya getirdi. Çocuğuda çok küçük ve zayıf doğdu. Oda ölebilirdi!! bu nasıl bir vijdansızlık anlamıyorum.
Burda hepimiz bebeklerimize bişey olcak die akla karayı seçiyoruz. Midemz bizi öldürdüğü halde bulantıdan, bulantı ilacı dahi içmiyoruz. yeterki onlara bişey olmasın die.
Bence yaptığınız bebeklerinziin resmen hakkına girmek.
Kırılmayın ama malesef gerçekler, kırdığım olduysada hakkını helal etsin
ben yüksek riskli gebelik grubuna giriyorum canım daha önce 3 düşüğüm var bu 4. gebelik profösöre gidiyorum ki ilk nişantaşına muayenehaneye gittim 350 verdim dedim gelemem böyle çok zor olur oda çalıştığı hastaneye çağırdı şimdi oraya gidiyorum düşün orda bile 180 doğumu düşünmedim canım rabbim o günleri göstersinde keşke parası mühim değil yeterki sağ salim olsunda hayırlısı ile hepimizin inşallah :)
ben yüksek riskli gebelik grubuna giriyorum canım daha önce 3 düşüğüm var bu 4. gebelik profösöre gidiyorum ki ilk nişantaşına muayenehaneye gittim 350 verdim dedim gelemem böyle çok zor olur oda çalıştığı hastaneye çağırdı şimdi oraya gidiyorum düşün orda bile 180 doğumu düşünmedim canım rabbim o günleri göstersinde keşke parası mühim değil yeterki sağ salim olsunda hayırlısı ile hepimizin inşallah :)
deniss teyzesi benim bebişimde 6 + 3 günlük 1 cm olmuş, kalbi pıt pıt atıyö görümdü ultrasonda... çok hızlı büyüyolar da bize zaman geçmiyo gibi geliyor... evet evet kendimize iyi bakalım.... bizi çok güzel bekliyo inşallah:..... bide bu tsh düzene koysak ah ah
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah kontrolünden, korkma ama sigarayı bırak görmedim sanma seni hımm :))
Denissss kız benimde randevu cumartesi çok heyecanlıyım ama bikaç gündür pıt pıtları duymayan gidenlerden kötü haberler geliyor ya sanki o gün gelmesin diyorum neler olacak acaba bizim görüşmelerimizde aklıma gelince resmen elim ayağım titriyor.
Yok ya bende özele gidiyorum benimde etrafımdakiler çok dediler ama yapcak bişey yok o yüzden sordum Beylikdüzü medicana mehtap derelioğlu doktorum hem doktorumu çok sevdim hemde hastane değil odalar sanki otel konforunda dediğin gibi madem çalışıyoruz hem bebeğimi hemde kendimide düşünüyorum
Ama en azından saklamıyorum içmemek istiyorum ama olmuyor heee bide şu var yakıyorum ve atıyorum da sanki keşler gibi 1 kere 1kere diyorum kendi kendime her gece dua ediyorum allahım tiksindir beni diye ama daha bişey yok
Ama en azından saklamıyorum içmemek istiyorum ama olmuyor heee bide şu var yakıyorum ve atıyorum da sanki keşler gibi 1 kere 1kere diyorum kendi kendime her gece dua ediyorum allahım tiksindir beni diye ama daha bişey yok
hanzadeye soz verdimmmmm.dunden beri sigara icmiyorum...bakalim insallah devam eder boyle :)))
kusunca rahatlıyo insan zaten sabahta eşimle tartıştımm küscek sandım biraz ağır olduuu ama küsmemiş aradı hemen işe gelincee allahtann bende abartılı bağırdım ama olsun sölemem hayattaa o alttan alcak illakidee nolduu biliyomusunuzz iki gün önce ben buna parfüm hediye almıştım parfümü bitti diyee kenzoo neysee bi dündeğil evvelsigün sabah işe giderken sıkmış sıkmış üstüne boşaltmış resmen neyse bende evden bundan sonra çıkıyorum yaa kokudan ölüyorum bitiyorum oda spreyui ve parfüm kokusu kusturuyo beni neyse dedim ben bi daha kapıda sık dokunuyo banaTamam dedii dünde aynı şeyi yaptı kibarcaa dedimm sıkma dışard yada iş yerinde sıkk tamam dedi sabah kalktımm işe giderkenn sıkmış Anammmmmm kıyameti koparttım ama biraz fazla abarttım kedi gibi oldu gitti buu işee bişide demedi allaha ısmarladık dedi sadece dedim daha konuşmaz benle biraz fazla oldu diye ama allahtan hemen aradııı heheh Yaptığı şeyi anladı ama abartımıda hoş görmüşşşşş hamile olmasamda bunu yapsaydıımm varyaa kızzlarrrrrrrr dahada konuşmazdı benlee haaaaa
yaa kızlar benim de bir bağımlılığım var. uyku. feci uykuluyum yaa sürekli uykum var. ayakta uyuyorum nerdeyse. kolumu kaldıramıyorum. hiçbir şey yapacak halim yok, çok çok çok bitkinim. tansiyonum normalde hep 9/6 8/5 falandı şimdi iyice düşüyor sanırım.
kan değerlerim normal olduğu için elevit vermedi doktorum. cumartesi gittiğimde istemeyi düşünüyorum. vitamin toparlar belki biraz canlandırır beni.
benim gibi olanınız var mı?
haha:)) ay çok güldüm bu kocalarımızın çektiği nedir ya ben normalde çok posifitim herşeye hırlamam ama bu kanamaydı şuydu buydu hamilelik hormonu derken, herşey gözüme batıyor, eşim iş ark demişki benim için, resmen saldırıyor bana kaçacak yer arıyorum üstüne gitmiyorum anlıyorum psikolojisi alt üst kıyamam ya şimdi biraz daha frenlemeye çalışıyorum geçen gün patronuma dedim ki telefonda iyiki raporluyum maşallah 10 defa arıyosunuz :))))) eşim dediki ben olsaydım seni kovardım, ama napayım cnm tam dalıyorum zor bela zırr telefon :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?