2011 Ekim Anneleri

Hanzadeee anlamadın doğum için mi gittiğin doktor bukadar yoksa başka bir problem var onun için mi gittiğin doktor

Hanzadeee anlamadın doğum için mi gittiğin doktor bukadar yoksa başka bir problem var onun için mi gittiğin doktor

ben yüksek riskli gebelik grubuna giriyorum canım daha önce 3 düşüğüm var bu 4. gebelik profösöre gidiyorum ki ilk nişantaşına muayenehaneye gittim 350 verdim dedim gelemem böyle çok zor olur oda çalıştığı hastaneye çağırdı şimdi oraya gidiyorum düşün orda bile 180 doğumu düşünmedim canım rabbim o günleri göstersinde keşke parası mühim değil yeterki sağ salim olsunda hayırlısı ile hepimizin inşallah :)

bence sen çok gerilmişsin, kimse bebeğine bir şey olsun istemiyor burada. 'burda bebeklerimize bir şey olacak diye akla karayı seçiyoruz demşsin' inan sigara içen arkadaşlar da bebeklerinin sağlığını senin bebeğini düşündüğün kadar düşünüyorlardır. sanırım hiç sigara içmedin, sigara tiryakiliğiyle çay tiryakiliği maalesef aynı değildir. sigara uyuşturucu gibidir ve hiçbir sigara tiryakisi AZARLANMAYLA sigarayı bırakmaz. buradakiler 'oh ne güzel sigara içmeye devam edelim' demiyorlar, nasıl bıraktınız biz de bırakalım diyorlar. şu tavrınla onlara yardımcı olmuyorsun. tatlı bir dille sigaranın zararlarından bahsetmen daha faydalı olabilirdi, kimse kimseyi azarlama ve yargılama hakkına sahip değil.

Yok ya bende özele gidiyorum benimde etrafımdakiler çok dediler ama yapcak bişey yok o yüzden sordum Beylikdüzü medeicana mehtap derelioğlu doktorum hem doktorumu çok sevdim hemde hastane değil odalar sanki otel konforunda dediğin gibi madem çalışıyoruz hem bebeğimi hemde kendimide düşünüyorum

Yok ya bende özele gidiyorum benimde etrafımdakiler çok dediler ama yapcak bişey yok o yüzden sordum Beylikdüzü medicana mehtap derelioğlu doktorum hem doktorumu çok sevdim hemde hastane değil odalar sanki otel konforunda dediğin gibi madem çalışıyoruz hem bebeğimi hemde kendimide düşünüyorum

ahh benim güzel miniğiiim kıyamam senin pır pır atan pıt pıtlarına. nasıl yoruluyordur. maşallah annesi, hep böyle sağlıcakla atsın inşallah minik kalbiniz.
tsh düzene girecek inşallah, benim ilacımın dozunu yükseltti. kalp çarpıntısından ölüyorum bu yüzden. yavrumun kalbi çarpsın diye ben can vericem valla.

Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah kontrolünden, korkma ama sigarayı bırak görmedim sanma seni hımm :))

Ama en azından saklamıyorum içmemek istiyorum ama olmuyor heee bide şu var yakıyorum ve atıyorum da sanki keşler gibi 1 kere 1kere diyorum kendi kendime her gece dua ediyorum allahım tiksindir beni diye ama daha bişey yok

evet canım takip ediyorum seni de, cumartesi aynı gün gidiyoruz biliyorum.
hakkımızda hayırlısını diliyorum haticecim. ben de panik haldeyim, eşime hiç yansıtamıyorum da. ya sağlıklı değilse, ya bir şeyler yolunda gitmezse diye endişe içindeyim. belki de onun stresi yüzünden kalbim çok çarpıyor. ablamla konuştum bugün, adak ada dedi. hastaneye doğru yola çıktığında hayırlısını dile, sağlıklı olması halinde de şunu şunu yapıcam diye adağın olsun dedi. içimi ferahlattı biraz.

Daha önce Medikana bahçelievlerde düzgün korkmaza gitmştim bende, oda çok iyi bir doktor aslında ama Şimdi Sennur Zorer'e gidiyorum çokta memnunum kendinden emin ve işini çok iyi biliyor çok güveniyorum insanın doktoruna güvenmesi çok önemli, geçen gün kanama olduğu gün hastaneyi aradım o panikle cebini aramak aklıma dahi gelmedi, sonra eski dr gittim serum filan takıldı vs neyse sonra kendisini buldum bana çok kızdı, cebimi neden aramadın sen benim hastamsın ben takip ediyorum ve müdaheleyi takip eden kişinin yapması çom mühim dedi. Bu ilgisi ve hastasını önemsemesi beni tatmin ediyor açıkçası.

Ama en azından saklamıyorum içmemek istiyorum ama olmuyor heee bide şu var yakıyorum ve atıyorum da sanki keşler gibi 1 kere 1kere diyorum kendi kendime her gece dua ediyorum allahım tiksindir beni diye ama daha bişey yok

bebeğinin biraz daha büyük ultrasonlarını görünce kıyamıcaksın zaten içemiceksin inş tiksinirsin.

hanzadeye soz verdimmmmm.dunden beri sigara icmiyorum...bakalim insallah devam eder boyle :)))

ahh kıyamam yaa. sen de acı çekiyorsun, bebeğinde acı çekiyor. ikinizi de bir an önce bu illetten Allah kurtarsın. dün gazetede gördüm, sağlık bakanlığı sigarayı bırakmak isteyenlere yardımcı oluyormuş. sigarayı bırakma danışma hattı filan vardı. gazeteyi bulursam bakayım şimdi yazarım. bir an önce bırakırsınız inşallah tüm içenler...

haha:)) ay çok güldüm bu kocalarımızın çektiği nedir ya ben normalde çok posifitim herşeye hırlamam ama bu kanamaydı şuydu buydu hamilelik hormonu derken, herşey gözüme batıyor, eşim iş ark demişki benim için, resmen saldırıyor bana kaçacak yer arıyorum üstüne gitmiyorum anlıyorum psikolojisi alt üst kıyamam ya şimdi biraz daha frenlemeye çalışıyorum geçen gün patronuma dedim ki telefonda iyiki raporluyum maşallah 10 defa arıyosunuz :))))) eşim dediki ben olsaydım seni kovardım, ama napayım cnm tam dalıyorum zor bela zırr telefon :S

yaa kızlar benim de bir bağımlılığım var. uyku. feci uykuluyum yaa sürekli uykum var. ayakta uyuyorum nerdeyse. kolumu kaldıramıyorum. hiçbir şey yapacak halim yok, çok çok çok bitkinim. tansiyonum normalde hep 9/6 8/5 falandı şimdi iyice düşüyor sanırım.
kan değerlerim normal olduğu için elevit vermedi doktorum. cumartesi gittiğimde istemeyi düşünüyorum. vitamin toparlar belki biraz canlandırır beni.
benim gibi olanınız var mı?

korkma yalniz degilsin :)) bende ayni dertten muzdaribim...surekli uyku modundayim..sabah kalkmak istemiyorum..gun icinde surekli uyukluyorum..

maalesef ben de çok gerginim kızlar.acaip agresifimm ppoff böyle olmak istemiyorum ben
psikoloji uzmanı birine mail atmıştım geçen gün, durumumu anlatmış. birkaç kitap önerisi istemiştim. yazmış. okumak isteyen olursa şu açıklamayı yapmış bana :
Merhaba Deniz HAnım
ŞİMDİNİn GÜCÜ" Echarte Tolle
"Sevgiyle yükselmek" Bert Helinger
"Duygular" Osho
"Farkındalığın şifresi" banu gökçül
Aklıma gelirse yine yazarım
sevgiler bu ara 2 yaşına kadar siz çocuk için çok önemlisiniz lütfen dikkatli olun travmatik bir çocuk daha yaratmayın
Sevgiler Işkla KAlın

demiş. ilk tavsiye ettiği kitabı d&r dan sipariş ettim bugün. iki üç gün içinde gelir. okuycam bakalım faydası olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…