bence sen çok gerilmişsin, kimse bebeğine bir şey olsun istemiyor burada. 'burda bebeklerimize bir şey olacak diye akla karayı seçiyoruz demşsin' inan sigara içen arkadaşlar da bebeklerinin sağlığını senin bebeğini düşündüğün kadar düşünüyorlardır. sanırım hiç sigara içmedin, sigara tiryakiliğiyle çay tiryakiliği maalesef aynı değildir. sigara uyuşturucu gibidir ve hiçbir sigara tiryakisi AZARLANMAYLA sigarayı bırakmaz. buradakiler 'oh ne güzel sigara içmeye devam edelim' demiyorlar, nasıl bıraktınız biz de bırakalım diyorlar. şu tavrınla onlara yardımcı olmuyorsun. tatlı bir dille sigaranın zararlarından bahsetmen daha faydalı olabilirdi, kimse kimseyi azarlama ve yargılama hakkına sahip değil.
korkma yalniz degilsin :)) bende ayni dertten muzdaribim...surekli uyku modundayim..sabah kalkmak istemiyorum..gun icinde surekli uyukluyorum..
yaa kızlar benim de bir bağımlılığım var. uyku. feci uykuluyum yaa sürekli uykum var. ayakta uyuyorum nerdeyse. kolumu kaldıramıyorum. hiçbir şey yapacak halim yok, çok çok çok bitkinim. tansiyonum normalde hep 9/6 8/5 falandı şimdi iyice düşüyor sanırım.
kan değerlerim normal olduğu için elevit vermedi doktorum. cumartesi gittiğimde istemeyi düşünüyorum. vitamin toparlar belki biraz canlandırır beni.
benim gibi olanınız var mı?
bence sen çok gerilmişsin, kimse bebeğine bir şey olsun istemiyor burada. 'burda bebeklerimize bir şey olacak diye akla karayı seçiyoruz demşsin' inan sigara içen arkadaşlar da bebeklerinin sağlığını senin bebeğini düşündüğün kadar düşünüyorlardır. sanırım hiç sigara içmedin, sigara tiryakiliğiyle çay tiryakiliği maalesef aynı değildir. sigara uyuşturucu gibidir ve hiçbir sigara tiryakisi AZARLANMAYLA sigarayı bırakmaz. buradakiler 'oh ne güzel sigara içmeye devam edelim' demiyorlar, nasıl bıraktınız biz de bırakalım diyorlar. şu tavrınla onlara yardımcı olmuyorsun. tatlı bir dille sigaranın zararlarından bahsetmen daha faydalı olabilirdi, kimse kimseyi azarlama ve yargılama hakkına sahip değil.
Ben şu an evde olduğum için anlamıyorum ama çalışırken sabah dinç kalkıyordum öğleye yakın sızıyordum masada, bir defasında saatimin izi kalmıştı yanağımda nasıl dalmışsam artık, ay rezil olmuştum :))
hanzadeye soz verdimmmmm.dunden beri sigara icmiyorum...bakalim insallah devam eder boyle :)))
ben masaya başımı koyma olayını aştım, öğle tatillerinde bizim katta boş oda varsa gidip kapıyı arkadan kilitleyip uyuyoruuuum. 50 dk uyuyor, 15-20 dk yemek yiyorum :)
yaa kızlar benim de bir bağımlılığım var. uyku. feci uykuluyum yaa sürekli uykum var. ayakta uyuyorum nerdeyse. kolumu kaldıramıyorum. hiçbir şey yapacak halim yok, çok çok çok bitkinim. tansiyonum normalde hep 9/6 8/5 falandı şimdi iyice düşüyor sanırım.
kan değerlerim normal olduğu için elevit vermedi doktorum. cumartesi gittiğimde istemeyi düşünüyorum. vitamin toparlar belki biraz canlandırır beni.
hanzadeye soz verdimmmmm.dunden beri sigara icmiyorum...bakalim insallah devam eder boyle :)))
maalesef ben de çok gerginim kızlar.acaip agresifimm ppoff böyle olmak istemiyorum ben
psikoloji uzmanı birine mail atmıştım geçen gün, durumumu anlatmış. birkaç kitap önerisi istemiştim. yazmış. okumak isteyen olursa şu açıklamayı yapmış bana :
Merhaba Deniz HAnım
ŞİMDİNİn GÜCÜ" Echarte Tolle
"Sevgiyle yükselmek" Bert Helinger
"Duygular" Osho
"Farkındalığın şifresi" banu gökçül
Aklıma gelirse yine yazarım
sevgiler bu ara 2 yaşına kadar siz çocuk için çok önemlisiniz lütfen dikkatli olun travmatik bir çocuk daha yaratmayın
Sevgiler Işkla KAlın
demiş. ilk tavsiye ettiği kitabı d&r dan sipariş ettim bugün. iki üç gün içinde gelir. okuycam bakalım faydası olur umarım.
cnm ben elevıt kullanıyorumda ne oluyo sankı 24 saattı 12 sınden fazla uyku gerısıde sarhos gıbıyım pazartesı doktora gttım orda beklerken bıle ayakda sayıklıyordum dusun artık
Hımm "şimdinin gücü" ve "farkındalığın şifresi" isimleri güzelmiş, bende senin tavsiyenden sonra internetten bir çok yazı okudum birazda maneviyat tabi, sakinleştim sonra yavaş yavaş... faydasını gördüm, kötüsüde gelse başıma üzülücem evet ama yapıcak birşeyim yok, şimdiki zamanlarımı heba etmek istemedim, şimdiki bebeğimi onunla kötü zaman geçirerek üzgün göndermek istemiyorum, gidiceksede annesiyle güzel vakitler geçirmiş olarak gtisin yavrum. Kalırsada inşallah, bir ağzı gökte bir ağzı yerde olmasın, benim gibi diye kendime geldim :))) sakin mutlu bir bebek olsun doğduğunda huzursuz stresli bir bebek olmasın annesinin yüzünden, artık inşallah iyi olucak herşey kendimi herşeye hazırladım...
yaa gerçekktenn mii... tek ümidimdi valla.
ablam çok uyuklayanların kızı olurmuş dedi bugün. doğru olabilir diye düşünüyorum. 8 ayın sonuna kadar hoplaya zıplaya çalıştı, işten zorla gönderdiler bi şey olacak diye. oğlu oldu. benim miskinlik kıza işaret olabilir belki doğrudur...
deniss benim de tansiyonum çok düşüyo ama doktor düşmesi sakıncalı diil biz hamilelerde yüksek tansiyondan korkuyoruz dedi..yaa kızlar benim de bir bağımlılığım var. uyku. feci uykuluyum yaa sürekli uykum var. ayakta uyuyorum nerdeyse. kolumu kaldıramıyorum. hiçbir şey yapacak halim yok, çok çok çok bitkinim. tansiyonum normalde hep 9/6 8/5 falandı şimdi iyice düşüyor sanırım.
güvenilir bir kaynaktan aldım kitap isimlerini. okuyup fayda sağlamayı umuyorum.
sen de bir gitmedir tutturdun be güzelim aaaa :) yok yok yokk kimsenin bir yere gittiği yok. bak miniğin sana yapıştı kaldı. hiçbir yere de gitmeyecek inşallah hepppp anneciğiyle. sen bu kitapları oku, moralini motivasyonunu yükselt bak bomba gibi olucaz.
benim bu bayana sorum şuydu :hamileyim, bebeğimi ve eşimi çok seviyorum bu bebeği istiyorum fakat asabiyet halimden bunun mutluluğunu yaşayamıyorum. sürekli endişeliyim. bu durumdan çıkmak için destek istiyorum filan demiştim. bakalım, artık tıp da bi şey yapamazsa hacıya hocaya gitcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?