2011 Ekim Anneleri

selam kızlar
bu gece garip bir rüya gördüm
bir tane hoca, ben ve babanem varız odada. hoca kuranı kerimi dizlerine koyuyor, benimde ellerimi kuranın üzerine koymamı istiyor, sonra diyorki senin oğlunun adı Ahmed olmalı, bu bebek bu yüce ismi taşıyabilecek bir insan olacak ..
korktum valla

bu arada liste için bende bilgileri vereyim, duygu arkadaşım inşallah kaçırmazsın mesajımıda listede benimde datalarım tam olur :)
yaş 26
kilo 63
sat 17 aralık olmasına rağmen adet düzensizliği nedeniyle yumurtlma geç oluşmuş. tam 1 ay fark var. SAT 15 ocak olmalıydı aslında, bunu nasıl girersin tablona bende bilmiyorum :)
tahmini doğum tarihi 22 ekim

ne guzel canım benım ya ALLAH kolay dogum naıp etsın ınsallah bızde ogunlere gelecekmıyız bılmıyorum RABBİM bılır su aralar cok wcye gıdıyorsundur sen bende su aralar ılk 3 ayın ıcındeyım surelık wcdeyim ve gıtmedıgımde kasıklarım agrıyor gıdıyorum 1 damla bundan sıkayetcıyım son aylardada oluyo dıyorlar suan sende varmı bu sıkıntı?

cok güzl bir rüya görmüssün canim bence eger oglun olursa iki isim düsünüyosan ahmet ismini koy sonrada kendi istedigin ismi koy.rüyada görülürse koyulmasi gerekiyo diye bisey duymusstum yalnis hatirlamiyosam tabiki ama sen iyice arastir yanlis bilgi vermek istemem asla

sağol sehnaz, bugün şirketteki arkadaşlarda senin dediğini dedi, öyle rüya görülünce ismi konurmuş diye
bizim oğlşumuz olursa diye evlendiğimiz zamanlardan tuğra olsun adı diyoduk :) bir sene önce yani..,
Ahmed Tuğra olur belki

süper olur ahmed tugra harika uyumlu olmus bence hadi annesi ismiyle buyusun ins bebis

slm hanımlar bende bugün itibariye 8+5 hamileyim. 6 haftalıkken doktora gittim bebegi ve kalp atısını gördük.. sabahları mide bulantım ve kusmam vardı.. ama kac gündür yok oldu.. yarın doktora gidicem ama cok korkuyorum neden hemen kaybldu bu sikayetlerim bebege bişey mi oldu acaba

Ahmet Tuğra güzel isim. çalsak mı ne
Ama benim kutum pembe bence :)

Son düzenleme:

zaten zamanla geçiyomuş bulantılar falan. ben de o günleri iple çekiyoru. inan hamileden çok hasta gibiyim, yaşayamıyorum ki hamileliği ağrıdan sancıdan. inş. tez zamanda geçer benim de.
Yüreğini ferah tut bi şey yoktur inş.

inşallah canım dua edin

topikde tiroid hastaları vardı sanırım bende tiroid hastasıyım hamile kaldığımda tiroidim 0.860 çıkmıştı bu hafta tahlillerde 8.25 çıktı çok moralim bozuldu..euthyrox 50 mg 1 tane kullanıyodum doktor 1 buçuğa çıkardı hapımı değeri yükselenler düşük yapaıyomuş çok korkuyorum.kızlar sizin değerleriniz nasıl beni bilgilendirin?

bu durumlar dogrultusunda benımde yuzde yuz kızım olacak gıbı duruyo ama bazen annem derkı cocugun ne gelecegı ıle mısafırın kım gelecegı asla kesın bellı olmaz

günaydın kızlar dunkonturolumuz vardıbızde pıt pıtlarımızı duyduk sıkısık gıtmedıgım ıcın bebek pek net gozukmedı kesenın altında bır yer gosterdı kahverengı lekemı ne dedı ısmıne dusuk tehlıkesıymıs progestan mı ne oyle bı ılaca basladık sabah 1 aksam 2 tane vajınal yoldan bunun uyku ve kılo yapacagını soyledı doktor agır kaldırma ayakta durma yolculuk yapma ıs yapma dedı ne kadar mumkunse tabı %50 hamılelerde oluyor dedı bunlarında %50 sı dusukle sonuclanıyor dedı mıde bulantılrım ve halsızlıgım ıcın surucek bu sekılde dedı tıt tahmlılı yaptı ıyı cıktı sık sık az ye dedı ben yıyemıyorum dedım vıtamın verdı folık asıtın bıtınce buna basla dıye ama baslamıycam oda kılo yapıyo bebegın gerekenı alıyo bu vıtamın senın ıcın dedı ıste bızden haberlerbu kadar gayet halsızım mıdem bulanıyo hıc bır sey ıstemıyo canım meger nımetmıs alısverıse cıkabılmek bıle ona bılegıdemıyorum anneme gıdıyorum bı oglum 2 gundur onda kalıyo bende sabah gıdıp aksam gelıyorum aynı sıtedeyız
progestan kullananlar uyku yaptımı sızde vajınal yoldanmı alıyorsunuz dozu nedır kılo yaptımı ne kadar sure kullanıcakmısız sormayı unuttum bunu
ahmet tugra guzel olmus bu arada benım oglumda ahmet berat

canım bende de var haşimato hastasıyım benim t3 t4 nrmal olduğu için 25likle başladım öncesinde kullanmıyordum bebek gelince tsh 6.5 lmuştu hemen hapa başlıyoruz dedi dktrum ama dozun işe yarayıp yaramadığı ancak 8 hafta sonra belli olur dedi bu kadarının (tsh) bebeğine zararı olmaz korkma dedi ama kan değerlerin nasıl benim kanımda çokmuş o yüzden şanslısın dedi bir bayana göre çok kaım varmış :)) hormon tedevisi olduğu için 8 hafta geçmeden bir gün yüksek birgün az çıkar dedi normalini 8 haftada anlarız dedi şimdilik bi sıkıntım yok 5 haftalıktı başladığımda şimdi 10. hafta dolacak kısmetse yarın. bebeğimin gelişimide normal sat ımla aynı gidiyr korkma canım ama ilaçlarını ihmal etme sakın Allah a emanetiz hepimiz.

canım ben kullanıyorum prgestan ben nrmal içiyrum sabah öğlen ve akşam şekinde 100 mg lik kullanıyrum ilk bebeğim düşmüştü her ihtimale karşı kullanalım dedi doktorum şimdilik iyiyiz kanamam lekelenmem hiç olmadı ama uyku gerçekten çok yapıyor özellikle ilk günler çok yaptı şimdide devam ediyr ama hamilelikten mi yoksa haptan mı tam bilemiyorum. kilo dersen tartılmadım ama fark ediyrum popo ve göbişte büyüme oldu onuda bilmiyorumhamilelikten mi yoksa haptan mı.... kullanım süresi yanlış hatırlamıyrsam 20. haftaya kadar dedi ama çok iyi hatırlamıyrum.

ben günde 6 adet alıyorum, dehşet baş dönmesi yapıyor, uyuşuyorum resmen ama 1 saat sonra geçiyor.

günaydın
market girişlerindeki kapı tipi dedektörler hamilelere zararlıymış ben yeni öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…