slm kızlar yazdıklarınıza şöyle bir bakıp geçmişe gidiverdim. aylar aylar önce aynı konuları bizlerde konuşmuştuk. kese göründümü, bebiş var mı, kalp atışı duyuldu mu... daha neler neler şimdi ise sancılar başladımı, kaç günümüz kaldı doğuma gibi sorulara geçtik rabbim sizlerede bunları konuşmayı nasip etsin vede sağlıcakla kavuşun bebişlerinize. artık ben son bir kaç hafta içindeyim darısı başınıza...
selam kızlar
bu gece garip bir rüya gördüm
bir tane hoca, ben ve babanem varız odada. hoca kuranı kerimi dizlerine koyuyor, benimde ellerimi kuranın üzerine koymamı istiyor, sonra diyorki senin oğlunun adı Ahmed olmalı, bu bebek bu yüce ismi taşıyabilecek bir insan olacak ..
korktum valla
sağol sehnaz, bugün şirketteki arkadaşlarda senin dediğini dedi, öyle rüya görülünce ismi konurmuş diye
bizim oğlşumuz olursa diye evlendiğimiz zamanlardan tuğra olsun adı diyoduk :) bir sene önce yani..,
Ahmed Tuğra olur belki
sağol sehnaz, bugün şirketteki arkadaşlarda senin dediğini dedi, öyle rüya görülünce ismi konurmuş diye
bizim oğlşumuz olursa diye evlendiğimiz zamanlardan tuğra olsun adı diyoduk :) bir sene önce yani..,
Ahmed Tuğra olur belki
slm hanımlar bende bugün itibariye 8+5 hamileyim. 6 haftalıkken doktora gittim bebegi ve kalp atısını gördük.. sabahları mide bulantım ve kusmam vardı.. ama kac gündür yok oldu.. yarın doktora gidicem ama cok korkuyorum neden hemen kaybldu bu sikayetlerim bebege bişey mi oldu acaba
amin canım sağolasınsüper olur ahmed tugra harika uyumlu olmus bence hadi annesi ismiyle buyusun ins bebis
Ahmet Tuğra güzel isim. çalsak mı ne
Ama benim kutum pembe bence :)
zaten zamanla geçiyomuş bulantılar falan. ben de o günleri iple çekiyoru. inan hamileden çok hasta gibiyim, yaşayamıyorum ki hamileliği ağrıdan sancıdan. inş. tez zamanda geçer benim de.
Yüreğini ferah tut bi şey yoktur inş.
yaa gerçekktenn mii... tek ümidimdi valla.
ablam çok uyuklayanların kızı olurmuş dedi bugün. doğru olabilir diye düşünüyorum. 8 ayın sonuna kadar hoplaya zıplaya çalıştı, işten zorla gönderdiler bi şey olacak diye. oğlu oldu. benim miskinlik kıza işaret olabilir belki doğrudur...
topikde tiroid hastaları vardı sanırım bende tiroid hastasıyım hamile kaldığımda tiroidim 0.860 çıkmıştı bu hafta tahlillerde 8.25 çıktı çok moralim bozuldu..euthyrox 50 mg 1 tane kullanıyodum doktor 1 buçuğa çıkardı hapımı değeri yükselenler düşük yapaıyomuş çok korkuyorum.kızlar sizin değerleriniz nasıl beni bilgilendirin?
günaydın kızlar dunkonturolumuz vardıbızde pıt pıtlarımızı duyduk sıkısık gıtmedıgım ıcın bebek pek net gozukmedı kesenın altında bır yer gosterdı kahverengı lekemı ne dedı ısmıne dusuk tehlıkesıymıs progestan mı ne oyle bı ılaca basladık sabah 1 aksam 2 tane vajınal yoldan bunun uyku ve kılo yapacagını soyledı doktor agır kaldırma ayakta durma yolculuk yapma ıs yapma dedı ne kadar mumkunse tabı %50 hamılelerde oluyor dedı bunlarında %50 sı dusukle sonuclanıyor dedı mıde bulantılrım ve halsızlıgım ıcın surucek bu sekılde dedı tıt tahmlılı yaptı ıyı cıktı sık sık az ye dedı ben yıyemıyorum dedım vıtamın verdı folık asıtın bıtınce buna basla dıye ama baslamıycam oda kılo yapıyo bebegın gerekenı alıyo bu vıtamın senın ıcın dedı ıste bızden haberlerbu kadar gayet halsızım mıdem bulanıyo hıc bır sey ıstemıyo canım meger nımetmıs alısverıse cıkabılmek bıle ona bılegıdemıyorum anneme gıdıyorum bı oglum 2 gundur onda kalıyo bende sabah gıdıp aksam gelıyorum aynı sıtedeyız
progestan kullananlar uyku yaptımı sızde vajınal yoldanmı alıyorsunuz dozu nedır kılo yaptımı ne kadar sure kullanıcakmısız sormayı unuttum bunu
ahmet tugra guzel olmus bu arada benım oglumda ahmet berat
günaydın kızlar dunkonturolumuz vardıbızde pıt pıtlarımızı duyduk sıkısık gıtmedıgım ıcın bebek pek net gozukmedı kesenın altında bır yer gosterdı kahverengı lekemı ne dedı ısmıne dusuk tehlıkesıymıs progestan mı ne oyle bı ılaca basladık sabah 1 aksam 2 tane vajınal yoldan bunun uyku ve kılo yapacagını soyledı doktor agır kaldırma ayakta durma yolculuk yapma ıs yapma dedı ne kadar mumkunse tabı %50 hamılelerde oluyor dedı bunlarında %50 sı dusukle sonuclanıyor dedı mıde bulantılrım ve halsızlıgım ıcın surucek bu sekılde dedı tıt tahmlılı yaptı ıyı cıktı sık sık az ye dedı ben yıyemıyorum dedım vıtamın verdı folık asıtın bıtınce buna basla dıye ama baslamıycam oda kılo yapıyo bebegın gerekenı alıyo bu vıtamın senın ıcın dedı ıste bızden haberlerbu kadar gayet halsızım mıdem bulanıyo hıc bır sey ıstemıyo canım meger nımetmıs alısverıse cıkabılmek bıle ona bılegıdemıyorum anneme gıdıyorum bı oglum 2 gundur onda kalıyo bende sabah gıdıp aksam gelıyorum aynı sıtedeyız
progestan kullananlar uyku yaptımı sızde vajınal yoldanmı alıyorsunuz dozu nedır kılo yaptımı ne kadar sure kullanıcakmısız sormayı unuttum bunu
ahmet tugra guzel olmus bu arada benım oglumda ahmet berat
günaydın
market girişlerindeki kapı tipi dedektörler hamilelere zararlıymış ben yeni öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?