2011 Ekim Anneleri

günaydın
market girişlerindeki kapı tipi dedektörler hamilelere zararlıymış ben yeni öğrendim

ben bi yerde okumuştum pek zararlı değil korkmayın telefonun bağlanma esnasında yaydığı kadar ışın yayıyomuş ama yinede mesela işyerine girerken çıkarken ben o kapıdan geçmiyorummmmmmmm etrafını dolanıyorum yinede nolur nolmazz biss tedbirimizi alalımdaa dimiiiiiiiii

kıssslarrrrrrrrrrrrrr
bişii sorrcaaaaaaammmmmmm
satı ocak olannlarrr hiçç kiloo aldınızmıı yada verdiniiizmiii çookkk merak ediyorumm
aldıysanızz kaç kiloooooooo göbüşş çıktımııııı
paylaşaalım burrdaaaaa
ben 3 kilo vermişim kusmaktan göbeeeiimde çıkmadıı heç aynı
sadece gögüslerim büyüdü azcıkkkkk

bende 2 kilo verdim göğüslerim şiş çok kusmasamda hiçbişi yemediğim için zayıfladım

ben gunde 3 tane alıyorum ama soyledıgım gıbı fıtıl seklınde doktorum sanırım 10 kez demıstır sakın agzından alma hıc bı ıse yaramaz dıye yanı agızdan alınan hapı fıtıl olarak kullandırıyor bana umarım kılo almam o lekede cabucak gecer pıt pıtladık ama ınanın dusuk teklıkesı dıyınce duymadım desem yerıdır hepımızın mınıklerını rabbım korusun ben cıkıyorum sımdı oglusumun yanına gıdıcem eve gelmıyomus sıpa hoscakalın

herkeze gunaydın cnm progestan ılacından son gıttıgımde verdı banada doktorum ama ben gunde 1 tane kulanıyorum mıde bulantısı bas donmesı yapar dedı o yuzden yatmadan once alıyoum ben

GÜNAYDIN güzel anneler dün bebeğimi gördüm aynı anasına benziyor yavrumun kolları bacakları oluşmaya başlamış minik minik çook güzel bir duyguuu

seymacim geçmiş olsun. çok düşükken birden tavan yapabiliyor, benim de öyle oldu şok oldum sonuçları gördüğümde. nasıll yaa dedim gözlerime inanamadım ama oluyor. bebeğe ve sana ayrı ayrı hormon ihtiyacı oluyor, bu durumda vücudun üretmekte yetersiz kalıyor. dışardan takviye yapman gerekiyor, burda da doz ayarlaması önemli. doktorun uygun hormon dozunu iyi takip etsin, düşük tehlikesi yapıyor ama ilacını düzenli kullandığın sürece bişe olmaz. aynı zamanda vitamin, demir hapı vs kullanıyorsan tiroid ilacını içtikten en az 4 saat sonra içmelisin onları. aç karnına içip bir saat bir şey yeme. çok sıkıntı yapma kendine, tansiyon hastalığı gibi bu tiroid sorunu. ne kadar stres yaparsan, endişe yaşarsan o kadar çabuk yükseliyor. 6 ay önce 25lik kullanıyordum ben, bebek gelince 37,5 içmeye başladım, iki hafta sonra bi daha tahlil yaptırdım yine yetmemiş 50'ye çıkardı. her ay tahlil yaptırman lazım. en son tsh değerim 6,72. her ay sonunda kontrole gidicem bundan böyle.

evet özlemcim çok doğru söylemişsin. ilaçlarını ihmal etmemesi lazım. senin de aklında olsun, onu içerken başka ilaçla birlikte içmemeye gayret etmelisin. doktorum yeni söyledi bana onu. demir falan içiyosanız aynı aynda içmeyin. demir de aç karnına içiliyo çünkü. ben karıştırıyordum,o yüzden faydası olmamış.

GÜNAYDIN güzel anneler dün bebeğimi gördüm aynı anasına benziyor yavrumun kolları bacakları oluşmaya başlamış minik minik çook güzel bir duyguuu

günaydın canım. ahh canım beniim ne güzel yaa maşallah yarın gitcem ben de off çok heyecanlıyım :)

bende mide bulantısından eser yok çok şükür düzenli besleniyorum ne kilo aldıım nede verdim aynı klioyla ilk üç ayı bitiricem sanırım

ama sütaş ineği gibi olan göğüslerim dahada büyüdü gömleklerimin düğmesi kapanmaz oldu

Son düzenleme:
bu durumlar dogrultusunda benımde yuzde yuz kızım olacak gıbı duruyo ama bazen annem derkı cocugun ne gelecegı ıle mısafırın kım gelecegı asla kesın bellı olmaz

benim de bu miskinliğe, hatta uyuzluğuma göre kız gözüküyor ama annen çok doğru söylemiş. belli olmaz tabi :)

günaydın zeynepcim
benim satım 24 ocak. kilo almadım henüz. karnım da çıkmadı henüz erken sanki ama çok şişim, feci şişlik var karnımda. göğüslerim benimde büyüdü, ilk zamanlarki acısı kalmadı. çok acıyordu şimdi iyiyim.
son günlerde midem pek iyi değil, o yüzden iştahım azaldı. bu hafta 1 kilo vermiş olabilirim, haftalık tartılıyorum, yarın tartılıcam.
sabah midem kötüydü, nane limon kaynattım içtim. öyle çıktım evden, yolda iyiydim. işe gelince de poşet nane limon çayı içtim. şimdi iyiyim aklınızda olsun.

günaydın öncelikle.. :) ben oğluma hamileyken ilk aylarda bu rehavet ve uyku problemini yaşadım ama onun dışında başka hiçbir kötü etkisi olmadı hamileliğin be kusma ne bulantı 3 aydan sonra zıpkın gibiydim valla kimse inanmıyordu hamile olduğuma :) hatta 28 temmuz p.tesi sabahı doğuma gidecektim, c.tesi gecesi düğüne güttüm 2 gün önce yani :)) doğumdan sonra da yatmadım hiç sezeryanla doğum yapan olursa tavsiyem yatmamaları zaten yattıkça kalkamıyorsunuz çünkü. bu hamileğimde bulantım, rehavetim, keyifsizliğim hep var bu kıza işaretse iyi haber benim için.. ha buarada oğluma hamileyken deli gibi tatlı yerdim şimdi canım hiç çekmiyor..

canım vitamin iştah açtığı için kilo yapar ama sen yatmadan 1 saat önce içersen hiçbirşey yapmaz.. ben de hamileliğimde ve emzirme döneminde elevit kullandım faydasını gördüm bence kullanmalısın.. akşam içersen hiçbirşey olmaz..

siz nasıl öyle kalabiliyorsunuz ya... ben en son ramazanda 57 ydim sonrada ocakta falan da sanırım 60 -62 yle hamile kaldım emin değilim ama bu sabah tartıldım 67.300 çıktı..
ölecem kahrımdan ya... diyetisyenime yalvarıyorum kadın 2 gündür randevu vercek veremedi bi türlü eğer vermezse halim harap...daha kilo alınacak zaman bile gelmedim ki.. 11. haftadan sonra başlıyormuş kilo alımı

sinem ahmete cevap yazıyorum... arkadaşım benim klomenle ve prengly iğnesiyle oluştu hamileliğim. o yüzden doktorum riskli dedi... hamile kalmadan öncede kullanıyodum progestan ı şimdi de kullanıyorum. önceden günde 2 yada 3 taneydi şimdi bi taneye indirdi... o kanamayı engelliyormuş düşük tehlikesi olnalara veriyorlar sanırım. ben ağızdan kullanıyorum. doktoruna sor istersen nasıl kullanacağını ama alttan kullanılacağını sanmam.. birde demekki o yaptı benim bu kiloalarımı ve evet acayip uyku yapıyo o yüzden gece almak lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…