gözünaydın şekerim,
nasıl memnun kaldın mı selcuk bey den. onu da cok övüyorlar...
Günaydın arkadaşlar:)
benim gibi yaz tatiline odaklanan var mı ya? Bana günler geçmiyor sanki, biran önce şu montlardan, atkılardan kurtulmak, tiril tiril elbiseler falan giymek istiyorum. İşe falan da gitmek istemiyorum, ders anlatasım da gelmiyor hiç. Bu dönem randımanım iyi değil. Hemen yaz gelsin, güneş çıksınnnn
hayır hayatım hiç memnun kalmadım çok suratsız o kadar şebeklik yaptım muayene boyunca güldüremedim adamı bende eve gelince bülent beyi aradım haziran ayına randevu aldım iyimi :)))
sinem ahmete cevap yazıyorum... arkadaşım benim klomenle ve prengly iğnesiyle oluştu hamileliğim. o yüzden doktorum riskli dedi... hamile kalmadan öncede kullanıyodum progestan ı şimdi de kullanıyorum. önceden günde 2 yada 3 taneydi şimdi bi taneye indirdi... o kanamayı engelliyormuş düşük tehlikesi olnalara veriyorlar sanırım. ben ağızdan kullanıyorum. doktoruna sor istersen nasıl kullanacağını ama alttan kullanılacağını sanmam.. birde demekki o yaptı benim bu kiloalarımı ve evet acayip uyku yapıyo o yüzden gece almak lazım aslında
bak yine değiştirmiş
doktorlarla yıldızın bir türlü barışmadı canım napıcaz sana doktor beğendiremedikgel sen beni dinle, bir kere de şu hrs ye git.
ay napıyım hastaneyi sevsem doktoru beğenmiyorum doktoru sevsem hastaneyi beğenmiyorum sinirlerim bozuldu ağlayasım var dünden beri mutluluğumuda yaşayamadım suratsız doktor yüzünden çok istediğim bi doktor var onadada randevuyu taaa hazirana verdi hrs hakkındada bişeyler duymuştum orası da içime sinmiyor ama sen sakın yanlış anlama sen çok beğenmişsin benim beğenmeyenlerle önyargım oluştu.. bilmiyorum napıcam
su tüketimi ile ilgili doktorlarınız bir şeyler söyledi mi? su içmenin önemini tam olarak bilen var mı arkadaşlar??
su tüketimi ile ilgili doktorlarınız bir şeyler söyledi mi? su içmenin önemini tam olarak bilen var mı arkadaşlar??
kızlar doktordan geldim az önce bebeği gördü hayal meyal ama kalp atışını duyamadı 6 haftalığım düşük tehlikem var haftaya yine gitcem dua edin kalp atışını duyayım endişeliyim acaba bebek yaşamıyomu diye bunun bi belirtisi varmı ya bide benim kese 5 haftalık boyutundaymış heralde geç dölllenme olmuş normalmi sizce??
Vallaben bilmiyorum ama günde 1,5 litre su içmeye çalışıyorum. Hem kabızlık olmuyor, hem şişkinlik az oluyor. Hemde iyiyimiş diye biliyorum
Geç döllenme olmuşsa ve bebek 5 haftalıksa zaten kalp atışlarını duymamamsı çok normal canım. Sen kendini üzme bunun için :)
bi daha ne zaman gidiceksin 7 haftadan sonra gidersen inş. görürsün
bol su iç diyor millet ama niye dediğimde e iiç işte diyorlar :) ben de tamam diyorum :) bolca içmeye gayret ediyorum, çok severim zaten suyu çok içerim ama belli bir ölçüsü var mı onu bilemedim. bu arada ne kadar su içersem içeyim kabızlıktan kurtulamıyorum. meyve, süt, yoğurt vs düzenli besleniyorum ama faydası yok maalesef kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?