2011 Ekim Anneleri

Su çok önemli diye biliyorum. >Çünkü suyun içinde yaşıyorlar. Ama ben hiç içemiyorum midemi bulandırıyor çok

aç karnına içiyorsan onun için bulandırıyordur. sabah aç karnına ilaç içiyorum ben, ondan sonra çok kötü oluyorum ama ilacı çıkarmamak için kusmamak gerekiyor, direniyorum filan. çok fena. üstüne bi şeyler yiyince toparlanıyor midem.

cnm ya problem bende var gunde 1 lıtre su ıcıyorum ama yınede bı etkısı olmnuyo senı cok ıyı anlıyorum ınanılmaz rahatsız edıyo ınsanı kayısı yıyorum ben ama cok ıse yaradıgını soylıyemıcem en azından benım ıcın

evet haklısın, hep aklımdaydı ama almaya gidemedim bir türlü. haftasonu aklımdaydı. gün kurusu diye isteyim madem iyi. armutu çok sevmem ama yiycem artık napim. yeter ki iyi gelsin. hemoroid olucam yoksa inşallah iyi gelicek tatlım çok sağol.

Senin böyle evham yapman iyi bşey değil ama. İyi düşünki iyi olsun.

Bir arkadaş demişti çok doğru burda. Korktuğum başıma geldi demektense iyi düşünelim iyi olsun. sen şimdi kötü düşünürsen bebek napsın annem beni istemiyormu der

inş. haftaya görürsün. Haftayada görmessen hiç korkma. 8-9. haftaya kadar görülemeyebiliyor. Kişiden kişiye değişiyor tamamen. içini ferah tut

Telaşlanma şeker, geç döllenme olup son derece sağlıklı hamilelik geçiren bir sürü insan var.

her kayısı olmuyordur belki. doğal gün kurusu yemek lazımmış. bi de 1 lt az geldi bana, biraz daha fazla içmelisin sanki. 1 litreyi öğlene kadar içiyorum ben.

yok canım yok aç karnına içmiyorum. şimdi bile su deyince midem bulanıyor. Şimdiden öğeln yemeğini düşünüyorum nasıl yicem diye. hayır çok fena bişey bu bulantı çünkü acıkınca çok fena bulanıyo yiyosun daha çok bulanıyo ama şikayet etmiyorum bebişim iyi olsunda

Aman aman hemoroid olma. Çok kötü bişeyy

kızlar sabah aç karnına yerseniz kayısıyı ve üstüne bir bardak ılık su içerseniz bakın bakalım kabızlık geçiyormu geçmiyormu :)

birde sebze meyvede bol bol tüketmek lazım. lifli besinler malum

ay allahım tamam evham yapmıcam düşünmek istemiyorum ama olmuyo eşim de bıktı artık bu evhamımdan sinirimden tamam bugünden sonra yapmıcam evham ilaçlarımıda iççem gerisi allaha kalmış teşekkür ederim mihrimah

her kayısı olmuyordur belki. doğal gün kurusu yemek lazımmış. bi de 1 lt az geldi bana, biraz daha fazla içmelisin sanki. 1 litreyi öğlene kadar içiyorum ben.

cok suyla aram yoktur normalde hamılekte ıcemem gerektıgı ıcın zorluyorum kendımı bıde senın dedıgın kayısıdan denım umarım ıse yarar

Günaydın kızlar,

Biz dün bebişimizi ultrasonda hareket ederken gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu, çok güzeldi. Allah görmeyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah.

rica ederim tatlımm :)

kızlar ben çıkıyorum. Hayırlı cumalar bol bol dua edelim birbirimizin bebişlerine, bebişlerimize inş..

hoşçakalınnn:79:

Günaydın kızlar,

Biz dün bebişimizi ultrasonda hareket ederken gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu, çok güzeldi. Allah görmeyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah.

ayyy inanmıyorummmmmmm maş.. bebişine canımmmmmm

erkek olmasın sakınnn erkeklerin hemen belli olurmuş eli ayağı hareketlerii Rabbim hayırlısını versin inş.

çok moralim bozuldu değerimi görünce doktor ilacımı 1 buçuk tablete çıkardı 10 gün sonra bir daha tahlil yaptırıcam inş değerim düşer..ilk üç ay bebek için tiroid hormonu çok önemliymiş sonra zaten kendi üretiyormuş

7 ve 8. haftaşarda görülüyor zaten defne birde karından baktı ise çok normal görmemesi benimkiside görülmemişti, bide geç döllenme diyosun daha 5 haftalıksa görülmemesi normal başka bir şey olsa doktorun söylerdi sakin ol, evham yapma hemen bir hafta sonra tekrar gidersin tatlım üzme kendini şimdiden.

güle güle mihrimah bende çıkcam şimdi acıktım:) kutu meyvesuyunu içmiyorum ben canım katkı maddesi vardır diye içmiyorum kendim meyve suyu yapıyorum %100 meyvesularına da güvenmiyorum.

Günaydın kızlar,

gözün aydın canım maşallah suphanallah ay yerim ben onu ya hareket de edermiş allahım benim bebişimin de hareketlerini görmeyi nasip et

gelişimi bir iki hafta geriden takip eden gebilikler var defne. o tür bir gebilik geçiriyor olabilirsin. haftaya yine gidecekmişsin o zamana kadar dengeyi sağlayabilir vücudun. bebeği kaybetmiş olsaydınız, doktor bunu bilseydi neden içinde kalmasına müsaade etsin canım sen içini ferah tut. haftaya gittiğinde duyarak geleceksin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…