Su çok önemli diye biliyorum. >Çünkü suyun içinde yaşıyorlar. Ama ben hiç içemiyorum midemi bulandırıyor çok
bol su iç diyor millet ama niye dediğimde e iiç işte diyorlar :) ben de tamam diyorum :) bolca içmeye gayret ediyorum, çok severim zaten suyu çok içerim ama belli bir ölçüsü var mı onu bilemedim. bu arada ne kadar su içersem içeyim kabızlıktan kurtulamıyorum. meyve, süt, yoğurt vs düzenli besleniyorum ama faydası yok maalesef kötüyüm.
oyy canım o zamna şey yap. Sabah aç karna yiyebiliyorsan 3 kuru kayısı gün kurusu olsun doğal üzerinede ılık su iç bir bardak. Bi tanede armut ye. Şimdi deveci armutları var çok güzeller. Suda içersen bak nasıl kabızlığın geçicek inş.
çok saol canım haftaya bekliyo kalp atışı için hiçbi belirtim de yok göğüs hasssasiyeti dışında allahım bebişlerimi korusun şuan 6+3 üm ama kese 5haftalık gibiymiş zar zor gördü bebeği daha ben göremedim
kızlar doktordan geldim az önce bebeği gördü hayal meyal ama kalp atışını duyamadı 6 haftalığım düşük tehlikem var haftaya yine gitcem dua edin kalp atışını duyayım endişeliyim acaba bebek yaşamıyomu diye bunun bi belirtisi varmı ya bide benim kese 5 haftalık boyutundaymış heralde geç dölllenme olmuş normalmi sizce??
cnm ya problem bende var gunde 1 lıtre su ıcıyorum ama yınede bı etkısı olmnuyo senı cok ıyı anlıyorum ınanılmaz rahatsız edıyo ınsanı kayısı yıyorum ben ama cok ıse yaradıgını soylıyemıcem en azından benım ıcın
aç karnına içiyorsan onun için bulandırıyordur. sabah aç karnına ilaç içiyorum ben, ondan sonra çok kötü oluyorum ama ilacı çıkarmamak için kusmamak gerekiyor, direniyorum filan. çok fena. üstüne bi şeyler yiyince toparlanıyor midem.
evet haklısın, hep aklımdaydı ama almaya gidemedim bir türlü. haftasonu aklımdaydı. gün kurusu diye isteyim madem iyi. armutu çok sevmem ama yiycem artık napim. yeter ki iyi gelsin. hemoroid olucam yoksainşallah iyi gelicek tatlım çok sağol.
Senin böyle evham yapman iyi bşey değil ama. İyi düşünki iyi olsun.
Bir arkadaş demişti çok doğru burda. Korktuğum başıma geldi demektense iyi düşünelim iyi olsun. sen şimdi kötü düşünürsen bebek napsın annem beni istemiyormu der
inş. haftaya görürsün. Haftayada görmessen hiç korkma. 8-9. haftaya kadar görülemeyebiliyor. Kişiden kişiye değişiyor tamamen. içini ferah tut
her kayısı olmuyordur belki. doğal gün kurusu yemek lazımmış. bi de 1 lt az geldi bana, biraz daha fazla içmelisin sanki. 1 litreyi öğlene kadar içiyorum ben.
ay allahım tamam evham yapmıcam düşünmek istemiyorum ama olmuyo eşim de bıktı artık bu evhamımdan sinirimden tamam bugünden sonra yapmıcam evham ilaçlarımıda iççem gerisi allaha kalmış teşekkür ederim mihrimah
Telaşlanma şeker, geç döllenme olup son derece sağlıklı hamilelik geçiren bir sürü insan var.
Günaydın kızlar,
Biz dün bebişimizi ultrasonda hareket ederken gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu, çok güzeldi. Allah görmeyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah.
çok moralim bozuldu değerimi görünce doktor ilacımı 1 buçuk tablete çıkardı 10 gün sonra bir daha tahlil yaptırıcam inş değerim düşer..ilk üç ay bebek için tiroid hormonu çok önemliymiş sonra zaten kendi üretiyormuşseymacim geçmiş olsun. çok düşükken birden tavan yapabiliyor, benim de öyle oldu şok oldum sonuçları gördüğümde. nasıll yaa dedim gözlerime inanamadım ama oluyor. bebeğe ve sana ayrı ayrı hormon ihtiyacı oluyor, bu durumda vücudun üretmekte yetersiz kalıyor. dışardan takviye yapman gerekiyor, burda da doz ayarlaması önemli. doktorun uygun hormon dozunu iyi takip etsin, düşük tehlikesi yapıyor ama ilacını düzenli kullandığın sürece bişe olmaz. aynı zamanda vitamin, demir hapı vs kullanıyorsan tiroid ilacını içtikten en az 4 saat sonra içmelisin onları. aç karnına içip bir saat bir şey yeme. çok sıkıntı yapma kendine, tansiyon hastalığı gibi bu tiroid sorunu. ne kadar stres yaparsan, endişe yaşarsan o kadar çabuk yükseliyor. 6 ay önce 25lik kullanıyordum ben, bebek gelince 37,5 içmeye başladım, iki hafta sonra bi daha tahlil yaptırdım yine yetmemiş 50'ye çıkardı. her ay tahlil yaptırman lazım. en son tsh değerim 6,72. her ay sonunda kontrole gidicem bundan böyle..
kızlar doktordan geldim az önce bebeği gördü hayal meyal ama kalp atışını duyamadı 6 haftalığım düşük tehlikem var haftaya yine gitcem dua edin kalp atışını duyayım endişeliyim acaba bebek yaşamıyomu diye bunun bi belirtisi varmı ya bide benim kese 5 haftalık boyutundaymış heralde geç dölllenme olmuş normalmi sizce??
Günaydın kızlar,
Biz dün bebişimizi ultrasonda hareket ederken gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu, çok güzeldi. Allah görmeyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?