2011 Ekim Anneleri

çok teşekkür ederim inanın içime su serpiyosunuz hepimizin bebişlerine allah sağlık versin İNŞALLAH...

defne arkadaşım geç döllenmeyi bana sorsana tam 3 hafta var sat ile ultrason da ama doktoruma göre bizim için beta hcg nin yükselme zamanı önemlidir benimde yarın pıt pıt dinleme operasyonumuz var ama korkuyorum kısmet artık dua ediyorum ki herkes mutlu olsun herkese hayırlı cumalarrrrrr

ayyy inanmıyorummmmmmm maş.. bebişine canımmmmmm

erkek olmasın sakınnn erkeklerin hemen belli olurmuş eli ayağı hareketlerii Rabbim hayırlısını versin inş.

Çok sağol, darısı başına şekerim. Baya hareketliydi teyzesi, bilmemki ilk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi. sağlıklı olsun da kız ya da erkek olması çok da önemli değil.

görür inş merak etme sıkma canını hangi doktora gittin eşinle konuşucam diyodun?

marie senın bebeiş kaç haftalık arkadaşım hani kollarını bacaklarını gördük dedinya ondan sordum.

hanzadecim hoşgeldin saol canım ya inşallah heralde öyledir iğne vuruluyodum ya ben innohep doktor dediki bunu niye vermiş doktor kan pıhtılaşması testi yaptımıki verdi dedi kullanma bu iğneyi dedi napsam acaba kullanmsamamı ya??

ben doktor buldum sonunda askeri hastaneye gittim özleden bile daha iyiydi adam çok şükür bi doktorum oldu sonunda benimde:)

Günaydın kızlar,

Biz dün bebişimizi ultrasonda hareket ederken gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu, çok güzeldi. Allah görmeyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah.

oo sen yolu yarılamışsın canım bişe kalmamış doğuma :)
gözün aydın. darısı henüz göremeyenlerin, bizlerin başına inşallah.

marie senın bebeiş kaç haftalık arkadaşım hani kollarını bacaklarını gördük dedinya ondan sordum.

Canım ben 12.haftaya girdim sanırım. Dün tam olarak 10+6'ydı bugün 11+0'dayız .. Ben Kağan kocatepenin videosunda izlemiştim eğer rastlayabilirseniz bebeğin hareketlerini görebilirsiniz diyordu. şansa gördük yani.

hadi ya nasıl olmuşta bu kadar geç döllenmişiz ya.canım inşallah duyarsın duymasanda benim gibi telaş yapma sonuçta bizimkiler geriden geliyo:)

Bu arada kızlar, siz kutu meyve suyu içiyor musunuz? benim de çok su içince midem bulanıyor.

normalde içmiyordum, şimdi hiç içmiyorum. katkı maddesi filan çok ya, ondan.
evde taze sıkmaya gayret ediyorum.
meyve suyu neyse de, suyu midemiz bulansa da içmeliyiz hanımlar. bakın nasıl anlatmış alper mumcu. çok önemliymiş.

yok yok canını sıkma. dozun iyi ayarlanınca 2 veya 2,5 civarına sabitleyip bırakacak doktorun. benimkini birden arttırdı ve kalbim çok çarpıyor uçacak ağzımdan kaçacak. öyle kötü etkiledi ama olsun, faydası oldu iki tahlil arası 10 günde 10,22'den 6,72'ye düştü. ay sonuna kadar 4-5 olsa iyi. ondan sonra inmeye devam eder. senin de öyle olur inşallah. çarpıntı yapıyor mu sende??

Çok sağol, darısı başına şekerim. Baya hareketliydi teyzesi, bilmemki ilk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi. sağlıklı olsun da kız ya da erkek olması çok da önemli değil.

valla ben bi kaç kişiden duydum canım. Abimlerde bebek bekliyor onunda yeniyken gitmiştik 2,5 aylık felandı. elleri kolları nasıl hareketliydi bıcırığın. Dedim bu erkek heralde erkek çıktı

az önce akıl istiyordu şimdi akıl veriyor bak bak bak. işte böyle ol

ben bi kendime akıl veremiyom zaten kendimi hep en kötüsüne alıştırıyorum ki sonra çok üzülmeyeyim eşim bebek mobilyası bakalım diyo hayır belki bişey olcak allah korusun diyorum daha kimseye yaymadım zaten hamile olduğumu şu düşük tehlikem geçsin 3 ayı bi atlatayım hayırlısıyla da öyle söylicem:))

çarpıntım yok şükürler olsun sen ne kadar doz alıyosun?bide özel hastahaneyemi gidiyosun

çarpıntım yok şükürler olsun sen ne kadar doz alıyosun?bide özel hastahaneyemi gidiyosun

aman olmasın çarpıntı çok fenaaa. ama benden etkilenme sakın. tansiyonum çok düşüktür benim, normal tansiyonum düşük yani. onun etkisi de olabilir.
50 mg alıyorum 24 şubattan beri. özele gidiyordum, her ay yaptırmam gerektiği için numune hastanesine gidicem artık. aksi halde hem çok masraflı oluyor. hem de numunedeki doktor daha açıklayıcı, ben istemeden tüm tahlilleri istiyor, böbrek üstü bezi dahil, diğer tüm hormonlara aynı anda bakıyor, tam kan sayımı yapıyor... özeldeki sadece tiroid hormonuna bakıyor ilaç dozunu ayarlayıp gönderiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…