çok teşekkür ederim inanın içime su serpiyosunuz hepimizin bebişlerine allah sağlık versin İNŞALLAH...
ayyy inanmıyorummmmmmm maş.. bebişine canımmmmmm
erkek olmasın sakınnnerkeklerin hemen belli olurmuş eli ayağı hareketlerii Rabbim hayırlısını versin inş.
çok saol canım haftaya bekliyo kalp atışı için hiçbi belirtim de yok göğüs hasssasiyeti dışında allahım bebişlerimi korusun şuan 6+3 üm ama kese 5haftalık gibiymiş zar zor gördü bebeği daha ben göremedim
7 ve 8. haftaşarda görülüyor zaten defne birde karından baktı ise çok normal görmemesi benimkiside görülmemişti, bide geç döllenme diyosun daha 5 haftalıksa görülmemesi normal başka bir şey olsa doktorun söylerdi sakin ol, evham yapma hemen bir hafta sonra tekrar gidersin tatlım üzme kendini şimdiden.
gözün aydın canım maşallah suphanallah ay yerim ben onu ya hareket de edermiş allahım benim bebişimin de hareketlerini görmeyi nasip et
hanzadecim hoşgeldin saol canım ya inşallah heralde öyledir iğne vuruluyodum ya ben innohep doktor dediki bunu niye vermiş doktor kan pıhtılaşması testi yaptımıki verdi dedi kullanma bu iğneyi dedi napsam acaba kullanmsamamı ya??
Günaydın kızlar,
Biz dün bebişimizi ultrasonda hareket ederken gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu, çok güzeldi. Allah görmeyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah.
marie senın bebeiş kaç haftalık arkadaşım hani kollarını bacaklarını gördük dedinya ondan sordum.
defne arkadaşım geç döllenmeyi bana sorsana tam 3 hafta var sat ile ultrason da ama doktoruma göre bizim için beta hcg nin yükselme zamanı önemlidir benimde yarın pıt pıt dinleme operasyonumuz var ama korkuyorum kısmet artık dua ediyorum ki herkes mutlu olsun herkese hayırlı cumalarrrrrr
Bu arada kızlar, siz kutu meyve suyu içiyor musunuz? benim de çok su içince midem bulanıyor.
oo sen yolu yarılamışsın canım bişe kalmamış doğuma :)
gözün aydın. darısı henüz göremeyenlerin, bizlerin başına inşallah.
çok moralim bozuldu değerimi görünce doktor ilacımı 1 buçuk tablete çıkardı 10 gün sonra bir daha tahlil yaptırıcam inş değerim düşer..ilk üç ay bebek için tiroid hormonu çok önemliymiş sonra zaten kendi üretiyormuş
hadi ya nasıl olmuşta bu kadar geç döllenmişiz ya.canım inşallah duyarsın duymasanda benim gibi telaş yapma sonuçta bizimkiler geriden geliyo:)
Çok sağol, darısı başına şekerim. Baya hareketliydi teyzesi, bilmemki ilk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi. sağlıklı olsun da kız ya da erkek olması çok da önemli değil.
az önce akıl istiyordu şimdi akıl veriyor bak bak bak. işte böyle ol
yok yok canını sıkma. dozun iyi ayarlanınca 2 veya 2,5 civarına sabitleyip bırakacak doktorun. benimkini birden arttırdı ve kalbim çok çarpıyor uçacak ağzımdan kaçacak. öyle kötü etkiledi ama olsun, faydası oldu iki tahlil arası 10 günde 10,22'den 6,72'ye düştü. ay sonuna kadar 4-5 olsa iyi. ondan sonra inmeye devam eder. senin de öyle olur inşallah. çarpıntı yapıyor mu sende??
valla ben bi kaç kişiden duydum canım. Abimlerde bebek bekliyor onunda yeniyken gitmiştik 2,5 aylık felandı. elleri kolları nasıl hareketliydi bıcırığın. Dedim bu erkek heralde erkek çıktı
Bilmiyorum ki, nedense benim de içime erkekmiş gibi doğuyor.
çarpıntım yok şükürler olsun sen ne kadar doz alıyosun?bide özel hastahaneyemi gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?