2011 Ekim Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız bugün? ben saat 3:30 da doktora gidicem nolur benim için dua edin...bu arada benim sat 12 ocak, 25 ocakta doktora rutin kontrol için gittiğimde bi şey görememişti tam odadan çıkarken "Bi dakika bu bebek mi" dedi sonra yok bu senden önceki hastamınmış dedi ama karıştırdı mı bilemiyorum..herhalde benimki de geç döllenme kızlar sata göre yarım hafta geriden geliyo çünkü....

yatmadan önce bir elma yiyip üzerine bir bardak ılık su için, ( hatta bir dilim elma bi yudum su için) yada sıcak bir kase çorba için (ekmeksiz olacak) sabaha kadar bağırsaklarınız gevşiyor, sabah kalkınca tekrar bir bardak su için 5 dakika sonra wc ye gidiceksiniz, kabızlığın verdiği şişkinlik wc de insana doğum sancısı çektiriyor resmen ben bu şekilde buldum çözümü. sancı olmasından ve (kaba olacak biraz af buyurun) ıkınmaktanda çok korkuyorum, çünkü kanama riskini artırıyor, sizlerinde aklınızda bulunsun kabız olduğunuzda ıkınmayın kendinizi zorlamayın kendiliğinden gelmesini bekleyin doktorum söylemişti bunu bana.

25 ocak çok erken tabi bişey görmez ama bu gidişinde kesin görceksin canım hatta kalp atışını bile görebilirsin inşallah

merhaba, şükür iyiyim ben.
sat 12 ocaksa 25 ocakta bebek görememesi çok normal canım yaa. çok erken çünkü. ama bugüne kadar da çok geç :) gerçi haticenin de 3 hafta fark var. bi git bakalım ne diyecek bugün iyi haberlerle gelirsin inşallah.

Bu iğneler illaki kan pıhtılaşması olan hastalara verilmiyor hayatım, benimde kan pıhtılaşmam yok. Kendi doktorumu bulamadığım gün başka bir doktora gitmiştim acil olarak, kanamanın iğneden kaynaklanma sebebi varmı diye sordum, oda bana; "sakın iğneni bırakma bu senin için çok önemli dedi", iğneni bırakma. Bunun sana bir zararı yok, aksine yararı var. Sen bu doktor konusunda biraz daha titiz davran cnm bi araştır bakalım daha iyi bir dr bulabilirsin belki.

doktor iğneye baktı şaşırıd niye bunu vermiş sana bu ağır gelir gereksiz dedi kullanma dedi resmen adam gerçi 4 tane kaldı onlarıda vurayım bari dimi. bu doktor iyi gibi ama ya her sorumu cevaplıyo seni çok iyi dinliyo ama çok genç bi doktor biraz ondan işkilleniyorum o kadar ama napayım artık bi doktorA güvenmem lazım hanzadecim

sana iğne kullanımı çok önemli demişler, burda bi arkadaş kullanmaktan vazgeçip kaldırıp çöpe atmış iğneleri bırakmıştı. kimdi diye düşünüyorum, tekrar başladı mı acaba...

güvenmelisin elbette hayatım ama bu iğneleri kullanmadanönce inanılmaz araştırdım, proflarmı dersin uzmanlarmı dersin bir değil bi kaç doktora danıştım çünkü bendede böyle bir sorun yoktu ve risk olabileceğini düşünüyordum ama hepsi hemfikirdi, ha şu olabilir doz konusunda ayarlama yapabilir iğneni değiştirebilir, ama bence bebeğin beslenmesi açısından çok önemli. Tabi sen bilirsin ama bir iki doktora daha danış hemen kesme istersen.

o bendim :)) ama tektat kullanmaya başladım bugün başka bi doktora gittim bu iğneyi kullanma gerek yokki niye bunu vermiş önceki doktor dedi :) kime güveneceğini şaşırıyo insn ya

Ben de hanzadeyle hemfikirim. Ben de iğne kullanıyorum ve başta çok tereddütlerim vardı. Kan pıhtılaşma problemi olmayan bir çok insana kullandırıyormuş doktorlar, onu farkettim.

ya zaten 4 tane kalmış kullanayım gitsin artık başka doktor istemiyorum valla bıktım doktor araştırmaktan ağlama krizlerine giriyorum bu doktor yüzünden eşim de kızıyo herkes doğuruyo bi sen mi doğuruyosun karar ver artık bi tanesine diye iyice geriliyorum.

sen konak hastahanesindeki erkan beye gitmedin dimi? eşimle konuşayım diyodunda o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…