amin cnm cümlemize. zaman geçmicekmiş gibi geliyo ama su gibi geçiyor işte. bide bakmışsın doğuma gidiyosun. wc ye bii kanepe atalım diyor eşim aslında hiçte fena olmaz hanine guzel canım benım ya ALLAH kolay dogum naıp etsın ınsallah bızde ogunlere gelecekmıyız bılmıyorum RABBİM bılır su aralar cok wcye gıdıyorsundur sen bende su aralar ılk 3 ayın ıcındeyım surelık wcdeyim ve gıtmedıgımde kasıklarım agrıyor gıdıyorum 1 damla bundan sıkayetcıyım son aylardada oluyo dıyorlar suan sende varmı bu sıkıntı?
progestan bende kullandım kilo yapar dediler ama yapmadı bende, bii dünya vitamin ve ilaç kullandım çok şükür şuana kadar 6 kilo aldım endişenme bol bol dinlen ben ilk 3 ay yattım düşük tehlikem vardı.umarım sende atlatırsın bugünleri dikkat et kendine.günaydın kızlar dunkonturolumuz vardıbızde pıt pıtlarımızı duyduk sıkısık gıtmedıgım ıcın bebek pek net gozukmedı kesenın altında bır yer gosterdı kahverengı lekemı ne dedı ısmıne dusuk tehlıkesıymıs progestan mı ne oyle bı ılaca basladık sabah 1 aksam 2 tane vajınal yoldan bunun uyku ve kılo yapacagını soyledı doktor agır kaldırma ayakta durma yolculuk yapma ıs yapma dedı ne kadar mumkunse tabı %50 hamılelerde oluyor dedı bunlarında %50 sı dusukle sonuclanıyor dedı mıde bulantılrım ve halsızlıgım ıcın surucek bu sekılde dedı tıt tahmlılı yaptı ıyı cıktı sık sık az ye dedı ben yıyemıyorum dedım vıtamın verdı folık asıtın bıtınce buna basla dıye ama baslamıycam oda kılo yapıyo bebegın gerekenı alıyo bu vıtamın senın ıcın dedı ıste bızden haberlerbu kadar gayet halsızım mıdem bulanıyo hıc bır sey ıstemıyo canım meger nımetmıs alısverıse cıkabılmek bıle ona bılegıdemıyorum anneme gıdıyorum bı oglum 2 gundur onda kalıyo bende sabah gıdıp aksam gelıyorum aynı sıtedeyız
progestan kullananlar uyku yaptımı sızde vajınal yoldanmı alıyorsunuz dozu nedır kılo yaptımı ne kadar sure kullanıcakmısız sormayı unuttum bunu
ahmet tugra guzel olmus bu arada benım oglumda ahmet berat
cnm ben 8 haftalıkken duydum kalp atışını ve bebişimide yine 8 haftalıkken görmüştüm. endişelenme. hatta bana boş gebelik olabilir demişti dr ama bak şuanda oğluma kavuşmama bir kaç hafta var olumlu düşün güzel şeyler olsun. çok ağlayıp kendimi harap etmiştim ama çok şükür herşey yoluna girdi. umarım sende bu gittiğinde güle oynaya gelirsin.kızlar doktordan geldim az önce bebeği gördü hayal meyal ama kalp atışını duyamadı 6 haftalığım düşük tehlikem var haftaya yine gitcem dua edin kalp atışını duyayım endişeliyim acaba bebek yaşamıyomu diye bunun bi belirtisi varmı ya bide benim kese 5 haftalık boyutundaymış heralde geç dölllenme olmuş normalmi sizce??
defne nasılsın
iyiyim canım bugün daha iyiyim kananam azaldı sen nasılsın?
amin cnm cümlemize. zaman geçmicekmiş gibi geliyo ama su gibi geçiyor işte. bide bakmışsın doğuma gidiyosun. wc ye bii kanepe atalım diyor eşim aslında hiçte fena olmaz hanibazen gına geliyor tuvalete gitmekten. bii sorun falan olursa özelden msj atabilirsin yada nisan anneleri topiğindende ulaşabilirsin bana.
progestan bende kullandım kilo yapar dediler ama yapmadı bende, bii dünya vitamin ve ilaç kullandım çok şükür şuana kadar 6 kilo aldım endişenme bol bol dinlen ben ilk 3 ay yattım düşük tehlikem vardı.umarım sende atlatırsın bugünleri dikkat et kendine.
cnm ben 8 haftalıkken duydum kalp atışını ve bebişimide yine 8 haftalıkken görmüştüm. endişelenme. hatta bana boş gebelik olabilir demişti dr ama bak şuanda oğluma kavuşmama bir kaç hafta var olumlu düşün güzel şeyler olsun. çok ağlayıp kendimi harap etmiştim ama çok şükür herşey yoluna girdi. umarım sende bu gittiğinde güle oynaya gelirsin.
iyidir.sevindim.kalp atışları 7 haftadan önce pek belli olmuyo.
canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur allahım sana çok kolay ve sağlıklı bi doğum nasip eder inşallah
inş cnm olumlu düşün yeterki. amin cümlemize kolay doğumlar olur inş. aklınıza takılan bişeyler olursa yazın kızlar cvp veririm elimden geldiğince bu zor günleri bende yaşadım çünkü.
öyleymiş canım ya yeterki yaşasın da kalp sesini duymasamda olur bide benimki 1 hafta geriden geliyomuş.
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.
inşallah canım hepimiz için geçerli
o bendim :)) ama tektat kullanmaya başladım bugün başka bi doktora gittim bu iğneyi kullanma gerek yokki niye bunu vermiş önceki doktor dedi :) kime güveneceğini şaşırıyo insn ya
teşekkür ederiz arada rahatsız ederim ama seni söyliyim canım
canım bi arkadaşa sordum nisana gün veriyomuş erkan bey hiç boşuna arama dedi arkadaşta onun hastası çünkü bende aramadım
kıss sen miyyddiiinben de merak ediyordum naptı acaba diye.
kime güveneceğini bilememekte haklıymışsın canım baksana her gittiğin dr başka bir şey söylemiş.
hayırlısı olsun hakkında, sağlıcakla bu süreci tamamlarsın inşallah defnecim.
Dua etmek çok önemliymiş hele ki başkası için yapılan dua dahada makbul olurmuş, bir kulunun başka bir kulu için iyi şeyler istemesi Allahın çok hoşuna gider ve geri çevirmezmiş o yüzden sık sık tekrarlayalım dualarımızı, hayırlı dileklerimizi...
Rabbim! biz çok korkuyoruz, öyle çok korkuyoruz ki bebeklerimize bir şey olacak diye... Biliyoruz ki sen bizim için en hayırlısını en güzelini ister ve verirsin! Sen bizi, bizim bebeklerimizi sevdiğimizden daha çok seversin, senin merhametin bir annenin yavrusuna duyduğu merhametle ölçülemez biliriz. İşte o büyük merhametine sığınıyoruz hepimiz. Rabbim! Bugün ve yarın doktor randevuları olan bütün arkadaşların içine ferahlık ver, korkuları olan bütün arkadaşlarımın ve benim endişelerimizi yok et, n'olur bebişlerini ve o minik kalplerini görüp duysunlar, şüphesiz ki senin gücün herşeye yeter, hepimizi korkularımızdan emin kıl Güzel Allah'ım, sana sığınıyoruz çünkü sığınacak başka kimsemiz yok, çünkü senin gücün her şeye yeter. Amiiin. :)
Dua etmek çok önemliymiş hele ki başkası için yapılan dua dahada makbul olurmuş, bir kulunun başka bir kulu için iyi şeyler istemesi Allahın çok hoşuna gider ve geri çevirmezmiş o yüzden sık sık tekrarlayalım dualarımızı, hayırlı dileklerimizi...
Rabbim! biz çok korkuyoruz, öyle çok korkuyoruz ki bebeklerimize bir şey olacak diye... Biliyoruz ki sen bizim için en hayırlısını en güzelini ister ve verirsin! Sen bizi, bizim bebeklerimizi sevdiğimizden daha çok seversin, senin merhametin bir annenin yavrusuna duyduğu merhametle ölçülemez biliriz. İşte o büyük merhametine sığınıyoruz hepimiz. Rabbim! Bugün ve yarın doktor randevuları olan bütün arkadaşların içine ferahlık ver, korkuları olan bütün arkadaşlarımın ve benim endişelerimizi yok et, n'olur bebişlerini ve o minik kalplerini görüp duysunlar, şüphesiz ki senin gücün herşeye yeter, hepimizi korkularımızdan emin kıl Güzel Allah'ım, sana sığınıyoruz çünkü sığınacak başka kimsemiz yok, çünkü senin gücün her şeye yeter. Amiiin. :)
,Dua etmek çok önemliymiş hele ki başkası için yapılan dua dahada makbul olurmuş, bir kulunun başka bir kulu için iyi şeyler istemesi Allahın çok hoşuna gider ve geri çevirmezmiş o yüzden sık sık tekrarlayalım dualarımızı, hayırlı dileklerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?