hanzade naptın sen yaa ağlamıcam dedim okurken başladım ağlamaya ne kadar içten yazmışsın kelimelere ne güzel dökmüşsün duygularını allahım dualarını ve dualarımızı inşallah kabul eder
ewt bendim :) bu 3.doktorum hiçbiri birbirini tutmuyo hepsi ayrı bişey söylüyo bende dedim tamam artık bu son olsun ne olcaksa bunda olsun bu biraz toy ama napıyım bende tecrübe eder artık:)
hanzade kanaman ne durumda?
açık kahve günde 3 yada 4 kez geliyor ama bugün işteyim cnm ya belim ağrıdı sandalyenin tepesindefelaket yığılmış bir yandan bitirmeye çalışıyorum yarından itibaren rapor alıcam çünkü tekrar.
,
hanzade o kadar cok ihtiyacım vardı ki bu duaya rabbim razıolsun inşallah
hanımlar bugün kontrole gidicem ama cok korkuyorum dünden beri ağlıyorum hep aklıma kötü seyler geliyor.. 8+5 oldum ama bulantılarım yok oldu bundan dolayı korkuyorum.. ilk hamileliğimde bebeğim gelişmedi önce düşük sonra kürtaj oldum.. ne olur burda olan herkes bana dua edebilir mi?
Dua etmek çok önemliymiş hele ki başkası için yapılan dua dahada makbul olurmuş, bir kulunun başka bir kulu için iyi şeyler istemesi Allahın çok hoşuna gider ve geri çevirmezmiş o yüzden sık sık tekrarlayalım dualarımızı, hayırlı dileklerimizi...
Rabbim! biz çok korkuyoruz, öyle çok korkuyoruz ki bebeklerimize bir şey olacak diye... Biliyoruz ki sen bizim için en hayırlısını en güzelini ister ve verirsin! Sen bizi, bizim bebeklerimizi sevdiğimizden daha çok seversin, senin merhametin bir annenin yavrusuna duyduğu merhametle ölçülemez biliriz. İşte o büyük merhametine sığınıyoruz hepimiz. Rabbim! Bugün ve yarın doktor randevuları olan bütün arkadaşların içine ferahlık ver, korkuları olan bütün arkadaşlarımın ve benim endişelerimizi yok et, n'olur bebişlerini ve o minik kalplerini görüp duysunlar, şüphesiz ki senin gücün herşeye yeter, hepimizi korkularımızdan emin kıl Güzel Allah'ım, sana sığınıyoruz çünkü sığınacak başka kimsemiz yok, çünkü senin gücün her şeye yeter. Amiiin. :)
aynen canın benimde açık kahve ve az geliyo buna şükür kahverenginden nefret ettim ya :)
hanımlar bugün kontrole gidicem ama cok korkuyorum dünden beri ağlıyorum hep aklıma kötü seyler geliyor.. 8+5 oldum ama bulantılarım yok oldu bundan dolayı korkuyorum.. ilk hamileliğimde bebeğim gelişmedi önce düşük sonra kürtaj oldum.. ne olur burda olan herkes bana dua edebilir mi?
yok bacım yok ne demek bende tecrübe eder. sakın haaa :)
yaşa çok takılmamak lazım aslında. çok çok iyi bir eğitim almış, çok iyi örnek hastalarla çalışmış olabilir. seninkine benzer bir durumla karşılaşmış olabilir. her şey mümkün. ama denek tahtası olmak yok :) emin olmadığın, içine sinmediği zaman hoopp al çantanı hemen başka doktoraa.[/QUOT
:) aynen öyle yapcam emin olmadığım zaman başka doktora kanal d deki doktoruma çıkcam heralde en sonunda:)
bence etme çünki bu iyiye işaret kanman durmak üzere olduğunu gösterir.sen kırmızıdan nefret et.
ya neden hepiniz bu kadar olumsuzsunuz.hayretler icinde yazdiklarinizi okuyorum...11 haftaligim...su zamana kadar ne midem bulandi...ne istahim kesildi.ne kanamam oldu..ne agrilarim sancilarim oldu...ne bi ilac kullandim..ne dediginiz gibi igne oldun...bir gun bile aklima kotu bisey getirmedim...midem bulanmiyo acaba bebegime bisi mi oldu..cok sacma takintilar bunlar kizlar yapmayin gozunuzu seveyim...sali gunu kontrolum var..cok rahatim...aklima hic bi zaman kotu seyler getirmiyorum...4 haftalikken doktora gittim...kalp atisini bile duymadim...doktor bana gel kalp atisini duyalim bile demedi..biliyorum ki bebisim annesine siki siki tutundu...hep bu sekilde dusunuyorum.herseyin hayirlisi...icinizi ferah tutun..guzel seyler olsun...
emin ol bende kendime kızıyorum olumsuz olduğum icin.. ama bir kere kötü bir tecrübe yasadım aklımdan atamıyorum o günleri.. rabbim hayırlısını ihsan eder inşallah..ya neden hepiniz bu kadar olumsuzsunuz.hayretler icinde yazdiklarinizi okuyorum...11 haftaligim...su zamana kadar ne midem bulandi...ne istahim kesildi.ne kanamam oldu..ne agrilarim sancilarim oldu...ne bi ilac kullandim..ne dediginiz gibi igne oldun...bir gun bile aklima kotu bisey getirmedim...midem bulanmiyo acaba bebegime bisi mi oldu..cok sacma takintilar bunlar kizlar yapmayin gozunuzu seveyim...sali gunu kontrolum var..cok rahatim...aklima hic bi zaman kotu seyler getirmiyorum...4 haftalikken doktora gittim...kalp atisini bile duymadim...doktor bana gel kalp atisini duyalim bile demedi..biliyorum ki bebisim annesine siki siki tutundu...hep bu sekilde dusunuyorum.herseyin hayirlisi...icinizi ferah tutun..guzel seyler olsun...
canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin bu güzel haberide bize verirsin allahım bebeklerimi korusun
inşallah canım sağlıkla alırız bebeklerimizi dua edin yeter benim icin..tabi hamra, memnuniyetle ederim. hanzadenin duasını oku, biz de okuyalım sana. içini rahatlatır. her şey yolunda gider inşallah güzel şeyler duyar ve bize söylersin.
bulantı ya da hamilelik belirtileri herkeste aynı olacak diye bir şey yok. bizim yemekhanede çalışan teyzeyle konuşuyorum öğlenleri, doğuma gidene kadar hamile oludğumu bilmiyordum diyor. 3 tane çocuk doğurmuş üçünde de hamile olduğunu aylarca bilmemiş düşünebiliyo musun. gayet de sağlıklılar yani
ya neden hepiniz bu kadar olumsuzsunuz.hayretler icinde yazdiklarinizi okuyorum...11 haftaligim...su zamana kadar ne midem bulandi...ne istahim kesildi.ne kanamam oldu..ne agrilarim sancilarim oldu...ne bi ilac kullandim..ne dediginiz gibi igne oldun...bir gun bile aklima kotu bisey getirmedim...midem bulanmiyo acaba bebegime bisi mi oldu..cok sacma takintilar bunlar kizlar yapmayin gozunuzu seveyim...sali gunu kontrolum var..cok rahatim...aklima hic bi zaman kotu seyler getirmiyorum...4 haftalikken doktora gittim...kalp atisini bile duymadim...doktor bana gel kalp atisini duyalim bile demedi..biliyorum ki bebisim annesine siki siki tutundu...hep bu sekilde dusunuyorum.herseyin hayirlisi...icinizi ferah tutun..guzel seyler olsun...
benim başından beri kahverengi ya ondan nefret ettim:) ama şimdi iyi gidiyodur inşallah.allahım sanada tez zamanda bi şehzade versin inşallah:)
hanzade naptın sen yaa ağlamıcam dedim okurken başladım ağlamaya ne kadar içten yazmışsın kelimelere ne güzel dökmüşsün duygularını allahım dualarını ve dualarımızı inşallah kabul eder
ahh güzel kalpli arkadaşım benim. Allah ağzından duysun, Allah kabul etsin. birbirimize edelim bu duayı. Sağ salim kavuşalım yavrularımıza inşallah. Çok çok çokk içten aaaammmiinnn diyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?