2011 Ekim Anneleri

Canım daha önce düşük yapanlar, bende dahil daha bir panikli oluyoruz, sen beni geçen hafta görücektin :))) korkularımız çok normal aslında ama bunun dozunu bilmek lazım ben kendimi paraladım geçen hafta baktım bana hiç bir faydası yok, kızım hanzade dedim aklını başına al olacakla öleceğe kendini parçalasan engel olamassın, şimdi daha sakinim ama endişesiz değilim tabi hala :)

canım geçmiş olsun allah aynı acıyı bir daha yaşatmasın bundan sonraki gebeliğin çok sağlıklı olur inşallah...

cnm cok gecmıs olsun neden kaynaklandıgını ogrendıkten sonra ıns ucuncu hamılelıgınde alırsın cocgunu saglıcakla kucagına

çok üzüldüm hayel. geçmiş olsun canım. hemotolojiye git bakalım, araştırmaların iyice yapılsın, sorunun kaynağı tespit edilsin ki 3. gebeliğinde aynı sıkıntıları yaşamayasın. çok çok geçmiş olsun kendine iyi bak ve kendini bırakma. sen de Allah'a emanet ol.

teşekkür ederim allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah...

Allah sabır versin hakkında hayırlısı olsun bu defa teşhisi koyulur tüm tedbirlerini alır öyle denersin cnm umudunu sakın kaybetme. Birdahakine sağsalim alırsın bebeğini kucağına inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim 3. bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

arkadaşlar bugün cuma ve namazda sizler geldinizi aklıma herkese bol bol dua ettim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin ve tez zamanda yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin diye. inş. dua ile daha güçlü geçecek bu dönemlerimiz.

Allah razı olsun, Allah kabul etsin inşallah. Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden evet haklısın insana farklı bir güç katıyor dua :)

ya ev çok kirli inanın demin geldim işten kapıyı açtım sanki farklı bi koku vardı. şeytan diyo al eline süpürgeyi viledayı dal ortalığa parlat ama korkuyorum bebişime bi şey olursa diye. böyle de içime sinmiyo siz nasıl yapıyosunuz arkadaşlar ya temizlik ve yemek olayını

ay uzun zamandir muzik dinlemiyomusum.yeni farkettim iyi geldi valllaaa..hadi hepiniz bebislerinize muzik dinletin kizlar.

canım allah sabır versin ya dicek bişey bulamıyorum allah sana sağlık versinki tekrar çocuk sahibi ol.hayırlısı böyleymiş demek.doktorunun bu gebeliğinde iğne vermemesi ilginç yani neyse artık gidene çare yok bundan sonra hamilelğinde kullanırsın artık.

benim ev de öyle yapmıyorum temizlik :) sadece yemek yapıyorum o kadar o da zorla yani eşim yapsa dese dünden hazırım:) bırak evi ya ev mi önemli bebişlerimiz mi önemli boşverrr..

kendini yormadan, yavaş yavaş dinlene dinlene yap istersen filizcim hem evin temiz olur hem hareket olur. gerçi işe gidip gelmişsin. hareket etmişsindir yeterince.
benim yemek işim kolay. kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz. akşamları onlarda yiyoruz. haftasonları evde yapıyorum bişeyler, bazen yine yukarı çıkıyoruz.
temizliği de bir gün haftaiçi akşam bir gün de haftasonu yapıyorum. iki haftada bir de yardımcım gelip büyük işleri yapıyor. şükür hallediyorum bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…