aynen canın benimde açık kahve ve az geliyo buna şükür kahverenginden nefret ettim ya :)
ya neden hepiniz bu kadar olumsuzsunuz.hayretler icinde yazdiklarinizi okuyorum...11 haftaligim...su zamana kadar ne midem bulandi...ne istahim kesildi.ne kanamam oldu..ne agrilarim sancilarim oldu...ne bi ilac kullandim..ne dediginiz gibi igne oldun...bir gun bile aklima kotu bisey getirmedim...midem bulanmiyo acaba bebegime bisi mi oldu..cok sacma takintilar bunlar kizlar yapmayin gozunuzu seveyim...sali gunu kontrolum var..cok rahatim...aklima hic bi zaman kotu seyler getirmiyorum...4 haftalikken doktora gittim...kalp atisini bile duymadim...doktor bana gel kalp atisini duyalim bile demedi..biliyorum ki bebisim annesine siki siki tutundu...hep bu sekilde dusunuyorum.herseyin hayirlisi...icinizi ferah tutun..guzel seyler olsun...
canım geçmiş olsun allah aynı acıyı bir daha yaşatmasın bundan sonraki gebeliğin çok sağlıklı olur inşallah...slm kızlar dün doktora gittim malesef gebelik altıncı haftada kalmış ve yine kürtaj oldum;(, çok üzgünüm, ama allahtan gelen bir şey napalım, inşallah bir dahakine sağlıklı bir şekilde kacağıma almayı nasip eder rabbim. iki ay sonra hemotolojiyle araştırma yapılacak,doktorum büyük ihtimal kan pıhtılaşması olabilir dedi, üçüncü gebeliğimde hemen iğneye başlıcaz, iğnesi olanlarda kullanmaya devam etsin sakın bırakmayın... hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum, kucağınıza almak nasip olur inşallah. duygu da adımı listeden silerse sevinirim hepinizi öpüyorum allaha emanet olun.
ne güzel bir yüreğin var senin arkadaşım... Allah dualarını dualarımızı kabul etsin inşallah...
slm kızlar dün doktora gittim malesef gebelik altıncı haftada kalmış ve yine kürtaj oldum;(, çok üzgünüm, ama allahtan gelen bir şey napalım, inşallah bir dahakine sağlıklı bir şekilde kacağıma almayı nasip eder rabbim. iki ay sonra hemotolojiyle araştırma yapılacak,doktorum büyük ihtimal kan pıhtılaşması olabilir dedi, üçüncü gebeliğimde hemen iğneye başlıcaz, iğnesi olanlarda kullanmaya devam etsin sakın bırakmayın... hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum, kucağınıza almak nasip olur inşallah. duygu da adımı listeden silerse sevinirim hepinizi öpüyorum allaha emanet olun.
slm kızlar dün doktora gittim malesef gebelik altıncı haftada kalmış ve yine kürtaj oldum;(, çok üzgünüm, ama allahtan gelen bir şey napalım, inşallah bir dahakine sağlıklı bir şekilde kacağıma almayı nasip eder rabbim. iki ay sonra hemotolojiyle araştırma yapılacak,doktorum büyük ihtimal kan pıhtılaşması olabilir dedi, üçüncü gebeliğimde hemen iğneye başlıcaz, iğnesi olanlarda kullanmaya devam etsin sakın bırakmayın... hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum, kucağınıza almak nasip olur inşallah. duygu da adımı listeden silerse sevinirim hepinizi öpüyorum allaha emanet olun.
canım geçmiş olsun allah aynı acıyı bir daha yaşatmasın bundan sonraki gebeliğin çok sağlıklı olur inşallah...
cnm cok gecmıs olsun neden kaynaklandıgını ogrendıkten sonra ıns ucuncu hamılelıgınde alırsın cocgunu saglıcakla kucagına
çok üzüldüm hayel. geçmiş olsun canım. hemotolojiye git bakalım, araştırmaların iyice yapılsın, sorunun kaynağı tespit edilsin ki 3. gebeliğinde aynı sıkıntıları yaşamayasın. çok çok geçmiş olsun kendine iyi bak ve kendini bırakma. sen de Allah'a emanet ol.
arkadaşlar bugün cuma ve namazda sizler geldinizi aklıma herkese bol bol dua ettim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin ve tez zamanda yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin diye. inş. dua ile daha güçlü geçecek bu dönemlerimiz.
ya ev çok kirli inanın demin geldim işten kapıyı açtım sanki farklı bi koku vardı. şeytan diyo al eline süpürgeyi viledayı dal ortalığa parlat ama korkuyorum bebişime bi şey olursa diye. böyle de içime sinmiyo siz nasıl yapıyosunuz arkadaşlar ya temizlik ve yemek olayını
ya ev çok kirli inanın demin geldim işten kapıyı açtım sanki farklı bi koku vardı. şeytan diyo al eline süpürgeyi viledayı dal ortalığa parlat ama korkuyorum bebişime bi şey olursa diye. böyle de içime sinmiyo siz nasıl yapıyosunuz arkadaşlar ya temizlik ve yemek olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?