kızlar face grubuyla ilgilenen yok mu?????
kendini yormadan, yavaş yavaş dinlene dinlene yap istersen filizcim hem evin temiz olur hem hareket olur. gerçi işe gidip gelmişsin. hareket etmişsindir yeterince.
benim yemek işim kolay. kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz. akşamları onlarda yiyoruz. haftasonları evde yapıyorum bişeyler, bazen yine yukarı çıkıyoruz.
temizliği de bir gün haftaiçi akşam bir gün de haftasonu yapıyorum. iki haftada bir de yardımcım gelip büyük işleri yapıyor. şükür hallediyorum bu şekilde.
ya yemek de yapamıyorum kokusu tiksindiriyo beni. eşim sorun çıkarmıyo sağ olsun ama ben rahat etmiyorum. banyı bile yapmaya üşenir hale geldim valla yakında bitlenirim benbenim ev de öyle yapmıyorum temizlik :) sadece yemek yapıyorum o kadar o da zorla yani eşim yapsa dese dünden hazırım:) bırak evi ya ev mi önemli bebişlerimiz mi önemli boşverrr..
kendini yormadan, yavaş yavaş dinlene dinlene yap istersen filizcim hem evin temiz olur hem hareket olur. gerçi işe gidip gelmişsin. hareket etmişsindir yeterince.
benim yemek işim kolay. kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz. akşamları onlarda yiyoruz. haftasonları evde yapıyorum bişeyler, bazen yine yukarı çıkıyoruz.
temizliği de bir gün haftaiçi akşam bir gün de haftasonu yapıyorum. iki haftada bir de yardımcım gelip büyük işleri yapıyor. şükür hallediyorum bu şekilde.
filiz bugun perdeler gozume o kadar pis gorunduler ki soktum yikadim valla :))) benimde evime haftada 2 kere temizlemeye geliyorlar..fakat sadece silip supurup gidiyolar..perdeleri sokmek akillarina gelmiyor..
ya ev çok kirli inanın demin geldim işten kapıyı açtım sanki farklı bi koku vardı. şeytan diyo al eline süpürgeyi viledayı dal ortalığa parlat ama korkuyorum bebişime bi şey olursa diye. böyle de içime sinmiyo siz nasıl yapıyosunuz arkadaşlar ya temizlik ve yemek olayını
ya yemek de yapamıyorum kokusu tiksindiriyo beni. eşim sorun çıkarmıyo sağ olsun ama ben rahat etmiyorum. banyı bile yapmaya üşenir hale geldim valla yakında bitlenirim ben
iş çok yoruyo zaten benim hayta öğrenciler canıma okuyolar,çok sinirleniyorum okulda, bebişim böyle sinirli olursa vay halime.
ya bi şeye elimi atıyorum eşim izin vermiyo. benim de canıma minnet tabi gerisin geri oturuyorum. çok tembelleştim ben.
kayınvalidem bana 15-20 dk. uzaklıkta yaparız ederiz diyodu ama ses seda yok, ben de oraya gidince dinlenemiyorum, sadece karın doyurmak yetmiyo ayaklarımı uzatıp sakin sakin dinlenmek istiyorum yemekten sonra. o da orda olmuyor annem de yok ki yanımda
filiz bugun perdeler gozume o kadar pis gorunduler ki soktum yikadim valla :))) benimde evime haftada 2 kere temizlemeye geliyorlar..fakat sadece silip supurup gidiyolar..perdeleri sokmek akillarina gelmiyor..
aynen ya dünya işlerinden elimi eteğimi çektim resmen bi yemek yapıp ev topluorum o kdar eşime yaptırcam napiyim amann yap yap 2 gün sonra aynı zaten duruversin biraz daha:)
hadi beni ekleyin face grubunuza ozel mesaj atamiyorum...ne bilgi gerekiyor?
aynen ya dünya işlerinden elimi eteğimi çektim resmen bi yemek yapıp ev topluorum o kdar eşime yaptırcam napiyim amann yap yap 2 gün sonra aynı zaten duruversin biraz daha:)
annemi babami ben koyumu ozledim((
kızlar ben çıkıyorum yemek yapayım artık ilaçlarımı içeyim sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum
canım özelden msj attım sana...face adresin gerekiyor sadece...şunuda söyleyeyim herşey gizli yani sadece grup içinde çok rahat ve konu kaybetmeden paylaşımlar yapıyoruz.sohbetler çok daha hızlı ilerliyor.en önemliside facedeki kimsen bu grubu ve yazdıklarını göremiyor.
kızlar face grubuyla ilgilenen yok mu?????
ya ev çok kirli inanın demin geldim işten kapıyı açtım sanki farklı bi koku vardı. şeytan diyo al eline süpürgeyi viledayı dal ortalığa parlat ama korkuyorum bebişime bi şey olursa diye. böyle de içime sinmiyo siz nasıl yapıyosunuz arkadaşlar ya temizlik ve yemek olayını
facedeki grubun adını buraya yaz istersen, gelmek isteyen girsin gruba.
yurtdışındaydın dimi? arabistan mıydı? yanılıyor muyum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?