2011 Ekim Anneleri

filiz bugun perdeler gozume o kadar pis gorunduler ki soktum yikadim valla :))) benimde evime haftada 2 kere temizlemeye geliyorlar..fakat sadece silip supurup gidiyolar..perdeleri sokmek akillarina gelmiyor..

benim ev de öyle yapmıyorum temizlik :) sadece yemek yapıyorum o kadar o da zorla yani eşim yapsa dese dünden hazırım:) bırak evi ya ev mi önemli bebişlerimiz mi önemli boşverrr..
ya yemek de yapamıyorum kokusu tiksindiriyo beni. eşim sorun çıkarmıyo sağ olsun ama ben rahat etmiyorum. banyı bile yapmaya üşenir hale geldim valla yakında bitlenirim ben

iş çok yoruyo zaten benim hayta öğrenciler canıma okuyolar,çok sinirleniyorum okulda, bebişim böyle sinirli olursa vay halime.
ya bi şeye elimi atıyorum eşim izin vermiyo. benim de canıma minnet tabi gerisin geri oturuyorum. çok tembelleştim ben.
kayınvalidem bana 15-20 dk. uzaklıkta yaparız ederiz diyodu ama ses seda yok, ben de oraya gidince dinlenemiyorum, sadece karın doyurmak yetmiyo ayaklarımı uzatıp sakin sakin dinlenmek istiyorum yemekten sonra. o da orda olmuyor annem de yok ki yanımda

filiz bugun perdeler gozume o kadar pis gorunduler ki soktum yikadim valla :))) benimde evime haftada 2 kere temizlemeye geliyorlar..fakat sadece silip supurup gidiyolar..perdeleri sokmek akillarina gelmiyor..

silip süpürmek kolay canım cam, kapı, fayans işleri zor geliyor bana.
sen asma yalnız perdeleri. yukarıya doğru uzanmak tehlikeli olur. bi de düşersin filan mazallah dikkat et kendine.

çarşamba günü işe gitmedim senin dediğin gibi aldım elime süpürgeyi viledayı bir güzel perlattım evimi hiçde bişey olmadı gayet iyiyim öyle çok kafama takmıyorum çok incelemiyorum didik didik etmiyorum hamileliğimi ama bu benim için geçerli riskli gebeliği olan var düşük tehlikesi olan var aman kızlar dikkat edin allah korusun bebeğe zarar gelmsin ... dediğim gibi cabım seninde bir sorunun yoksa her işini yavaş yavaş yapabilirsin hiç üzülme...

aynen ya dünya işlerinden elimi eteğimi çektim resmen bi yemek yapıp ev topluorum o kdar eşime yaptırcam napiyim amann yap yap 2 gün sonra aynı zaten duruversin biraz daha:)

oooo sen baya tip bucak yapıyosun desene yalug. ben perdelerimi Allahtan hamilelikten önce yaptım 2-3 ay daha götürür beni. ya da en azından şu kalorifer isi bitene kadar. şimdi yıkasam da yine kirlenecek isten kömürden o yüzden bahar temizliğine inş.

aynen ya dünya işlerinden elimi eteğimi çektim resmen bi yemek yapıp ev topluorum o kdar eşime yaptırcam napiyim amann yap yap 2 gün sonra aynı zaten duruversin biraz daha:)

geçecektir bu günlerimiz arkadaşlar. hemen hepimizin doktoru ilk muayenemizden sonra kendimize dikkat etmemizi söyledi, ağır kaldırmayın, ağır iş yapmayın vs sözlerini duyduk tırstık :) şu üç ayı atlatalım hayırlısıyla eski halimize döneriz, biraz daha dikkat ederiz ama döneriz merak etmeyin. yaşam kalitem düştü diyorum ben eşime. miskin, hareketsiz, robot gibi oldum diyorum. şu nisan bi geçsin de deyip duruyor. o da ümitli :)

hadi beni ekleyin face grubunuza ozel mesaj atamiyorum...ne bilgi gerekiyor?

canım özelden msj attım sana...face adresin gerekiyor sadece...şunuda söyleyeyim herşey gizli yani sadece grup içinde çok rahat ve konu kaybetmeden paylaşımlar yapıyoruz.sohbetler çok daha hızlı ilerliyor.en önemliside facedeki kimsen bu grubu ve yazdıklarını göremiyor.

:))) hiç yani. bi komşumuz vardı, yaşlıydı baya tozlarla konuşuyodu diyodu ben sizi görmedim siz de beni :))) ben de o taktiği uyguluyorum şu anda

ozel mesaj atamiyorum ki :))) (gulay atakan gultas) kullanici adim...cumle alem ogrenmis oldu :)))

Ayda bir yadımcı geliyor ama yinede günlük işlerimizi yapmak zorundayız, çamaşırımı yavaş yavaş katlıyorum, mutfaktada öyle yavaş ve sakin hareket ediyorum, koşturmaca yapmıyorum, tabi önce dinleniyorum sonra yapıyorum gerçi bu aralar evdeyim daha rahat olucak inşallah. Misafir almıyorum kesinlikle bu arada, şu kritik süreçleri atlatana kadar böyle geçecek napalım.

yurtdışındaydın dimi? arabistan mıydı? yanılıyor muyum yoksa

evet ((( esimin isi dolayisiyla burdayiz...ama gunler gecmiyo yaaa...mayis gelsin..turkiyeye gitmek istiyorum...yanlizlik ne demek anlatamam size...yapayalnizim...santiyenin icinde...sehirden 100 km uzaktayim...disari cikayim desem onu yapamiyorum...her yer cok uzak...esim sabah gidiyo aksam geliyor. butun gun 4 duvar arasinda...ben ozlemeyeyim kimler ozlesin....ya istanbula kar yagiyomus...kar sefaletini bile ozler oldum :))) su gurbetlik cok zormus onu anladim...gurbeti gectim allah kimseleri yalniz birakmasin....cok zor (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…