evet((( esimin isi dolayisiyla burdayiz...ama gunler gecmiyo yaaa...mayis gelsin..turkiyeye gitmek istiyorum...yanlizlik ne demek anlatamam size...yapayalnizim...santiyenin icinde...sehirden 100 km uzaktayim...disari cikayim desem onu yapamiyorum...her yer cok uzak...esim sabah gidiyo aksam geliyor. butun gun 4 duvar arasinda...ben ozlemeyeyim kimler ozlesin....ya istanbula kar yagiyomus...kar sefaletini bile ozler oldum :))) su gurbetlik cok zormus onu anladim...gurbeti gectim allah kimseleri yalniz birakmasin....cok zor (((
facedeki grubun adını buraya yaz istersen, gelmek isteyen girsin gruba.
Ayda bir yadımcı geliyor ama yinede günlük işlerimizi yapmak zorundayız, çamaşırımı yavaş yavaş katlıyorum, mutfaktada öyle yavaş ve sakin hareket ediyorum, koşturmaca yapmıyorum, tabi önce dinleniyorum sonra yapıyorum gerçi bu aralar evdeyim daha rahat olucak inşallah. Misafir almıyorum kesinlikle bu arada, şu kritik süreçleri atlatana kadar böyle geçecek napalım.
Şekerim üzme kendini, bak en azından internet var. Bizlerle konuşuyorsun dertleşiyorsun.
hayır hayatım hiç memnun kalmadım çok suratsız o kadar şebeklik yaptım muayene boyunca güldüremedim adamı bende eve gelince bülent beyi aradım haziran ayına randevu aldım iyimi :)))
canım bir daha arayıp randevu için ısrar et. o zaman dayanamayıp bıraz daha one alıyorlarmıs kk de okudum. hazıran da 5 aylık olcak baslarda bı gorseydı dr bey falan de bıraz ısrarcı ol. eger degıstıremezsende yenimahallae de lina kadın saglıgı merkezı varmıs orda sukran cakmak dıye bır dr varmıs gıdene kadar ona gıt bari...
canım hoşgeldin.. normalde akropolde ışın hanıma gidiyordum mükemmel bir doktor her yönüyle ona devam edicem herhalde artık bu arada bülent beyi öne aldırabilirmiyim bilmiyorum denemem lazım :)
canım haklısın ama grubumuz tamamen gizli sadece üyeler içeriğini görebiliyor.o yüzden arasanızda bulamazsınız.anca ekli olanlardan biri kaydedebilir.
iste bi nebze kendimi bu sekilde oyaliyorum...
kızlaaaarrrr. Meyonezli salataları hep çok sevmişimdir. Şimdide canım çok istiyor. Zararı olurmu acaba?? yiyen varmıı??????
Biraz araştırdım markası güvenilir olanların yumurtası pastörizeymiş. Aynene peynirler gibi bişey olmaz diye geçiriyorum içimden ama.....?
siz yiyormusunuz?
kızlaaaarrrr. Meyonezli salataları hep çok sevmişimdir. Şimdide canım çok istiyor. Zararı olurmu acaba?? yiyen varmıı??????
Biraz araştırdım markası güvenilir olanların yumurtası pastörizeymiş. Aynene peynirler gibi bişey olmaz diye geçiriyorum içimden ama.....?
siz yiyormusunuz?
yalug face de ekledim seni adım meryem kabul eder misin seni gruba ekleyip silicem sonra.
duyguuuuuuuuuuu sende gel grubumuza hadiiiiiiiiiiii
Resimdeki sizmisiniz? ne hoş bir gülümsemeniz var maş.
face kullanmıyorum kızlar ama alırım artık bi tane
canım benimde kızlık soyadım kaygusuz Eşinin soyadımı senin mi??hmm ehh peki madem. burdan yazayım o zaman eklemek isteyen de ekleyebilir : deniz çolak kaygusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?