2011 Ekim Anneleri

Şekerim üzme kendini, bak en azından internet var. Bizlerle konuşuyorsun dertleşiyorsun.

facedeki grubun adını buraya yaz istersen, gelmek isteyen girsin gruba.

canım haklısın ama grubumuz tamamen gizli sadece üyeler içeriğini görebiliyor.o yüzden arasanızda bulamazsınız.anca ekli olanlardan biri kaydedebilir.

ben de öyleyim sakiiiin sakiiiin. istesem de hızlı bişe yapamıyorum ki hemen yoruluyorum, kalbim hızla çarpıyor yine çarpıntım başlıyor. nefes nefese kalıyorum.

hayır hayatım hiç memnun kalmadım çok suratsız o kadar şebeklik yaptım muayene boyunca güldüremedim adamı bende eve gelince bülent beyi aradım haziran ayına randevu aldım iyimi :)))

canım bir daha arayıp randevu için ısrar et. o zaman dayanamayıp bıraz daha one alıyorlarmıs kk de okudum. hazıran da 5 aylık olcak baslarda bı gorseydı dr bey falan de bıraz ısrarcı ol. eger degıstıremezsende yenimahallae de lina kadın saglıgı merkezı varmıs orda sukran cakmak dıye bır dr varmıs gıdene kadar ona gıt bari...

yalug face de ekledim seni adım meryem kabul eder misin seni gruba ekleyip silicem sonra.

duyguuuuuuuuuuu sende gel grubumuza hadiiiiiiiiiiii

canım hoşgeldin.. normalde akropolde ışın hanıma gidiyordum mükemmel bir doktor her yönüyle ona devam edicem herhalde artık bu arada bülent beyi öne aldırabilirmiyim bilmiyorum denemem lazım :)

canım hoşgeldin.. normalde akropolde ışın hanıma gidiyordum mükemmel bir doktor her yönüyle ona devam edicem herhalde artık bu arada bülent beyi öne aldırabilirmiyim bilmiyorum denemem lazım :)

ay kadınıda ışın yaptık ışıl olacaktı

kızlaaaarrrr. Meyonezli salataları hep çok sevmişimdir. Şimdide canım çok istiyor. Zararı olurmu acaba?? yiyen varmıı??????

Biraz araştırdım markası güvenilir olanların yumurtası pastörizeymiş. Aynene peynirler gibi bişey olmaz diye geçiriyorum içimden ama.....?

siz yiyormusunuz?

ben yemiyorum canım zarar vereceğini düşündüm hiç bir seyi yemiyorum zaten zorla buldum ıkı lokma yemek için basına bırsey gelmesın bebısımin :)
ama illaki canın çok istiyorsa iki lokma ye nefsin çekmesın dıye

kızlar birde benim mide kazınması olayım var öle böle değil butun gun kazıntıdan duramıyorum deli olucam sureklı bırseyler yemek istegi duyuyorum bır akıl verın ne yapayım...

Son düzenleme:
..................................................

Son düzenleme:

canın çok istediyse azıcık yemekten bişe olmaz herhalde. benim bi arkadaşım ne bulsa yiyor, cips de dahil. o kadar abartmıycam ama canım istedikçe ufak afak atıştırmaktan bişe olmaz diye düşünüyorum. doktorum sadece çiğ eti (çiğköfte) ve az pişmiş eti yasakladı. bir de mevsiminde olmayan sebze ve meyveleri yeme dedi hepsi bu.

kızlar 2011 ekim anneleri grubuna eklenmişim sağoluuun varolun :) lakin bişe sorucam, şimdi bu gruba yazdığımız ve bize gönderilen her şey gizli mi oluyor ondan emin olmam lazım :) ona göre yazıcam yaaa :) dedim ya ben işyerime söylemedim hamilelik durumunu filan, öğrenmesinler bu vesileyle iş almayım başıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…