kızlar 2011 ekim anneleri grubuna eklenmişim sağoluuun varolun :) lakin bişe sorucam, şimdi bu gruba yazdığımız ve bize gönderilen her şey gizli mi oluyor ondan emin olmam lazım :) ona göre yazıcam yaaa :) dedim ya ben işyerime söylemedim hamilelik durumunu filan, öğrenmesinler bu vesileyle iş almayım başıma.
denizcim sana arkadaşlık daveti gönderdim faceden :)
benim :))) ama o gulumsememden eser kalmadi artikkkk...hormonlar mafetti beni..cok suratsizim cok cekilmezim su siralar...
kabul ettimne güzelsin sen öyyleee
kızlar 2011 ekim anneleri grubuna eklenmişim sağoluuun varolun :) lakin bişe sorucam, şimdi bu gruba yazdığımız ve bize gönderilen her şey gizli mi oluyor ondan emin olmam lazım :) ona göre yazıcam yaaa :) dedim ya ben işyerime söylemedim hamilelik durumunu filan, öğrenmesinler bu vesileyle iş almayım başıma.
aaa niye solemedin...ogrencekler eninde sonunda...birak ogrensinler izin alman kolay olur
kabul ettimne güzelsin sen öyyleee
aaa kızlar facede bu grupta kavga vaar. noluyor yahu...atışıyor kızlar. durun sakin olun.
canım benimde kızlık soyadım kaygusuz Eşinin soyadımı senin mi??
aaa kızlar facede bu grupta kavga vaar. noluyor yahu...atışıyor kızlar. durun sakin olun.
bende face eklenmek istiyorum HATİCE AKBAŞ URAL AMA İŞ YERİNDEN AÇILMIYOR DAVET GÖNDERİRSENİZ ewden kabul ederim akşama
canım ben seni arıyorum ama öyle biri yok diyo face
Aaaaa ama denis heyecanlandırma beni ne kavgası yahu neler oluyor annelere
şuanda tel den açtım HATİCE AKBAŞ URAL
eşimin soyadı. bayburtlu. tanışıyor olabilir misiniz olabilir miyiz acabaaa...
ay bede sana bakmaktan alamıyorum kendimi maşallah ne şirinlik ne güzellik bu böyle rabbim gülen yüzünü hiç soldurmasın arkadaşım
bende face eklenmek istiyorum HATİCE AKBAŞ URAL AMA İŞ YERİNDEN AÇILMIYOR DAVET GÖNDERİRSENİZ ewden kabul ederim akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?