2011 Ekim Anneleri

aaa niye solemedin...ogrencekler eninde sonunda...birak ogrensinler izin alman kolay olur

canım herşey gizli rahatlıkla istediğini paylaşabilirsin ne profilinde ne de anasayfanda görülür ben ikisinede ekledim seni ikiside aynı gizlilikte :)

ya kızlar neden işyerinize söylemiyorsunuz hamile oldugunuzu ben ögrendıgım gun söyledim doktora giderken rahatım hata mı ettim yoksa bizim bilmedıgımız birsey mı var... ondan mı soylemıyorsunuz....

aaa niye solemedin...ogrencekler eninde sonunda...birak ogrensinler izin alman kolay olur

hamile çalışan sevmiyorlar :) etraflarında basket topu yutmuş gibi görünen birini istemiyorlar sanırım. benim düşüncem bu. hatta ben, benden önce çalışırken hamile kalıp işten ayrılacak (çıkarılacak) birinin yerine işe başlamıştım. iki kişi gördüm bu şekilde işten ayrılan. kendi istekleriyle değildi yani. süreci uzatabildiğim kadar uzatıcam ben de. bu yönleri dışında hiçbir sıkıntım yok, işim çok iyi ve çok rahat. izin sorunum da yok, her şey süper ama gel gör ki böyle bir prensipleri var... yanlış anlaşılmasın tüm sosyal hakları veriliyor işten çıkarırken borçlu kalmıyorlar.

meraba kızlar neler yazdınız okuyamadım ınsallah cook cook ıyı gıdıyordur morelım 0 hatta dahada dusuk bugun hastaneye gıttım [cumartesı sıgortaya gıttım utrasyona gırdım bılıyosunuz hersey normal demıst hatta bebek son adet tarıhımle uyumluydu ] ozel bı hastaneydı ebru hanım dıye bır bayan utrasyona gırdım bebegı goremedı o kadar cok korktum kı anlatamam sonra renklı utrasyona gırmem ıstedı bende gırdım renklı utrasyon gore bebegım 6+1 gunluk cıktı :C ve kalp atısları var fakat kalp rıtımınde bozukluk varmıs omrum gttı sankı ne olacak ne yapacagımı bılmıyorum offf boyle bı durum yasayan veya cevresınde olan var mı bana bı yo gosterın ben kıme ınanacagımı sasırdım bı kendıme gore doktor bulamadım ınsanın hayatının bıtt anlardan bırıymıs dusuk yaptımdı ama bu daha beter geldı bana dusunun yanı karnında senın canından bırı var ve kalbınde sorun var off bılmıyorum ne yazdıgımıda bılmıyorum umarım kendımı adam akıllı ıfade etmısımdır

Aaaaa ama denis heyecanlandırma beni ne kavgası yahu neler oluyor annelere

yaa tam anlamadım,saman alevi gibi olup bitmiş bir anda. nerdeyse sebepsiz, baby_drk ve mihrimah arasında küçük bir tartışma olmuş ve gittiler şimdi. sen gittin, ben kaldım tartışması gibi geldi bana ama konuyu bilmiyorum tam. bu arada isim listesi ve nick listesi yapılmış, güzel yani. hala güvenilğinden endişe ediyorum yalnız. çünkü biri demiş ki yazılanlar profilde gözükmüyor ama ana sayfada gözüküyor nasıl oluyor anlamadım demiş. bi de iki tane ekim 2011 grubuna eklenmişim, hangisindeyim, nerdeyim, ben kimim :)

ay bede sana bakmaktan alamıyorum kendimi maşallah ne şirinlik ne güzellik bu böyle rabbim gülen yüzünü hiç soldurmasın arkadaşım

ya ya yaa ne demezsin maşşallah maşallah bana :) tuzlayım da kokmayım bari teşekkür ederim canım o senin güzel bakışının yansımasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…