2011 Ekim Anneleri

oooooooooo tanismislarda iltifatlara baslamislar....her anne guzeldir kizlar....insanin ici guzel olsun :))) cok klise oldu dimi PPP

canım sende öylesin senide gördüm facede sende çok güzelsin bütün anneler çok güzel

oooooooooo tanismislarda iltifatlara baslamislar....her anne guzeldir kizlar....insanin ici guzel olsun :))) cok klise oldu dimi PPP

biz birbirimizi görmeden de iltifatlarda bulunurduk canım birbirimize. leynayla şubatta hamile kalmayı planlayanlar topiğinden tanışıyoruz. hamile kalmadan önceden de yani.
içimiz de güzel dışımız da valla süperiz ohh maşallah bütün annelere. harikasınız kızlaarr.

leyna bu yorumu çok beğendi

arkdasım çok üzüldüm umarım bir sorun çıkmaz ama hemen panik yapma istersen kalp atışları duyulmus buda ıyı bırsey öle düşün.... belki ritmi düzelir...endişe yapıp bebegını daha çok üzme....hangi doktor kafana yattıysa ona git devam et. hiç birimizin bebeginin garntisi yok ama her gunu böle dusunursek kendımıze bebıse zarar verırız butun dualarım seninle.... umarım bir sorun olmadan bebeğini kucagına alırsın....

çok zor bir durum tuğbacım zamanla düzelecek bir durumdur belki. doktorun ne dedi? ne yapmak lazımmış? onun söylediği şeyi hemen yapma bu arada, başka doktora da git mutlaka. sakin ol önce düşünün tartın eşinle birlikte. hemen yıpratma kendini.

arkadaslar doktora gittim cok sükür bebek yasıyor:) 9+3 olmuşuz

kızlar ben bu face grup sohbet içeriklerini sevmedim. hakaretamiz içerikli sohbetler. gerildim şurda 10 dk kaldım ama kalamadım. kusura bakmayın ama burası daha seviyeli.

Merhaba, 07/03/2011 günü doktora gittim ve bebeğimin kalp atışını gördüm. Dosyamı açtırdım, kan ve idrar testi yaptırdım. Ancak idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. İlaç kullandım o da bağırsaklarımı bozdu. 2 gün raporluydum, bugün işe geldim ama halen iyi değilim. Mide bulantısı son saftada. Her gün dua ediyorum 3 ay çabuk geçsin diye.

kızlar ben bu face grup sohbet içeriklerini sevmedim. hakaretamiz içerikli sohbetler. gerildim şurda 10 dk kaldım ama kalamadım. kusura bakmayın ama burası daha seviyeli.

Ben bir ara girmeyi düşündüm, sonra vazgeçtim. Daha öncede gerginlik olmuştu sanırım, ben zaten stresliyim gergin ve sıkıntılı ortamlara gelemiyorum. Sukunet ve huzur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…