Ben bir ara girmeyi düşündüm, sonra vazgeçtim. Daha öncede gerginlik olmuştu sanırım, ben zaten stresliyim gergin ve sıkıntılı ortamlara gelemiyorum. Sukunet ve huzur :)
suşehriayy kıss demeee :) tesadüfe bak. ben de sivaslıyım :) şarkışla. sen neresindensin?
Merhaba, 07/03/2011 günü doktora gittim ve bebeğimin kalp atışını gördüm. Dosyamı açtırdım, kan ve idrar testi yaptırdım. Ancak idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. İlaç kullandım o da bağırsaklarımı bozdu. 2 gün raporluydum, bugün işe geldim ama halen iyi değilim. Mide bulantısı son saftada. Her gün dua ediyorum 3 ay çabuk geçsin diye.
meraba kızlar neler yazdınız okuyamadım ınsallah cook cook ıyı gıdıyordur morelım 0 hatta dahada dusuk bugun hastaneye gıttım [cumartesı sıgortaya gıttım utrasyona gırdım bılıyosunuz hersey normal demıst hatta bebek son adet tarıhımle uyumluydu ] ozel bı hastaneydı ebru hanım dıye bır bayan utrasyona gırdım bebegı goremedı o kadar cok korktum kı anlatamam sonra renklı utrasyona gırmem ıstedı bende gırdım renklı utrasyon gore bebegım 6+1 gunluk cıktı :C ve kalp atısları var fakat kalp rıtımınde bozukluk varmıs omrum gttı sankı ne olacak ne yapacagımı bılmıyorum offf boyle bı durum yasayan veya cevresınde olan var mı bana bı yo gosterın ben kıme ınanacagımı sasırdım bı kendıme gore doktor bulamadım ınsanın hayatının bıtt anlardan bırıymıs dusuk yaptımdı ama bu daha beter geldı bana dusunun yanı karnında senın canından bırı var ve kalbınde sorun var off bılmıyorum ne yazdıgımıda bılmıyorum umarım kendımı adam akıllı ıfade etmısımdır
kızlar doktordan geldim. binlerce kere şükürler olsun kalbinin sesini duydukAllahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
kızlar doktordan geldim. binlerce kere şükürler olsun kalbinin sesini duydukAllahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
ay su listeyi kontrol ettim en yasliniz benim sanirim :))))))) herke 20 li yaslarda
yarın öğlen giyorum ben de. 12.15te randevum :18:
çok teşekkürler leynacım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin inşallah...gözün aydın canım allah daha güzel mutluluklarınıda yaşamayı nasip etsin...
Senin yaşın kaç 30larda var listede Hem burda herkesiz yaşı aynı haftası büyük olan burda büyük sayılıyo
Aaaaa senin sat 25 aralık Ordan kurtarırsın dedim ama yine en büyüğümüz sen çıktın
Tuğba sakin ol canım lütfen panik yapma belki yanlış görmüştür, haftasına yetişir ve herşey yoluna girer, hemen kahretme kendini başka bir doktora daha görün ama böyle bak kalp atışı varmış ne güzel, dah aküçük olduğu için öle görmüştür belki baksana ilk ultrasonda bebeği bile görememiş sonradan görmüş, haticenin haftasına göre 3 hafta fark var bir hafta geri olması anormal değil. Hayırlısı olsun hakkında ve hakkımızda inşallah.
canımm dualarım seninle inşallah sen de çok güzel haberlerle döneceksin....
yarın öğlen giyorum ben de. 12.15te randevum :18:
canım çok teşekkür ederim. sen de lütfen kafana takma çok minik olmasına rağmen görmüşsün kalbinin sesini duymuşsun. inşallah yoluna girer herşey..Ohh maşallah böyle güzel haberlerle gelin hep :)
ben 32 yasindayim ilk bebegim olcak insallahh..gec kalmisim evlenmekte :)))))
Sende güzel haberlerle geleceksin, demiştin dersin... içime doğuyor :)
Ama hanzadeee niye sen beni habire dürtüyon 3 hafta geri diye ben zaten üzülüyorum bakalım sonuç yarın belli olacak zaten korkularıma korku ekliyorsu arkadaşımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?