2011 Ekim Anneleri

ayy kıss demeee :) tesadüfe bak. ben de sivaslıyım :) şarkışla. sen neresindensin?
suşehri

gözün aydın hemen yazıyım pıt pıtlarını

kızlar doktordan geldim. binlerce kere şükürler olsun kalbinin sesini duyduk Allahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

Tuğba sakin ol canım lütfen panik yapma belki yanlış görmüştür, haftasına yetişir ve herşey yoluna girer, hemen kahretme kendini başka bir doktora daha görün ama böyle bak kalp atışı varmış ne güzel, dah aküçük olduğu için öle görmüştür belki baksana ilk ultrasonda bebeği bile görememiş sonradan görmüş, haticenin haftasına göre 3 hafta fark var bir hafta geri olması anormal değil. Hayırlısı olsun hakkında ve hakkımızda inşallah.

duygucum müsait olduğunda bilgilerimi güncelleyebilirmisin? 55 kilo. 25 yaş. ankara. bi de pıt pıtları duyduk:)

ay su listeyi kontrol ettim en yasliniz benim sanirim :))))))) herke 20 li yaslarda

Senin yaşın kaç 30larda var listede Hem burda herkesiz yaşı aynı haftası büyük olan burda büyük sayılıyo
Aaaaa senin sat 25 aralık Ordan kurtarırsın dedim ama yine en büyüğümüz sen çıktın

Kızlar yavaş yavaş mesai sonuna geliyoruz.Ben bu hafta kış iznine ayrılıyorum 1 haftalık koçişle beraber eğerki yarın doktorumda hayırlı haberler veririse ve izinde verirse biyerlerede kaçabiliriz.Ewden sizleri takip etmeye devam edeceğim.Yarın benim gibi ilk defa kalp atışları için doktora gidecek arkadaşlarımada dua ediyorum inşallah hepimiz hayırlı ve güzel haberlerle döneriz bebişlerimizlede tanışmış oluruz.Hem korku hem heyecan içindeyim.Hayırlısı Allah tan diyorum.İnşallah herşey gönlümüze göre olur.

Bende yeni geldim doktordan herşey normal çok şükür allahıma 3 hafta sonra tekrar gidicem.. çok mutluyum.allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın 8 hafta 5 günlük

ben 32 yasindayim ilk bebegim olcak insallahh..gec kalmisim evlenmekte :)))))

Ama hanzadeee niye sen beni habire dürtüyon 3 hafta geri diye ben zaten üzülüyorum bakalım sonuç yarın belli olacak zaten korkularıma korku ekliyorsu arkadaşımmmm

ben 32 yasindayim ilk bebegim olcak insallahh..gec kalmisim evlenmekte :)))))

Eğer geç kaldığını düşündüysen üzülme ben 35 yaşıma girdim ve 3 hata sonra 1 yılım dolacak. Benim de ilk bebeğim. Ama ben dert etmiyorum. Önemli olan istediğin evliliği yapmış olup olmadığın.

Ama hanzadeee niye sen beni habire dürtüyon 3 hafta geri diye ben zaten üzülüyorum bakalım sonuç yarın belli olacak zaten korkularıma korku ekliyorsu arkadaşımmmm

Ayyy çok özür dilerim ben geçen gün bir arkadaşa bunun geç döllenmeden dolayı normal olduğunu yazdığını okudum sanki :44: o yüzden yazdım tuğbayada teselli olsun diye, kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…