2011 Ekim Anneleri

kızlar beni de facebookta eklermisiniz gruba emel kolcu siyah beyaz düğün fotosu var profil resmimde...ben de daha herkese söylemedim ilk 3 ay kritik diye...

canım ekledim seni kabul et.gruba ekledikten sonra kendi face adresimden silicem.ok.bekliyorum.

aslına bakarsan hıc bırsey demedı benım morelımı bu kadar cok bozanda bu aslında doktor karsıma gectı bebegının kalp atıslarında rıtım bozuklugu var dedı unuversıteye falan gıt bebegıne bırsey olmadan dedı oluru dedım sadece acımıs gıbı yuzme baktı yok oyle bı destek motıve etmek pat pat

mesaim bitti ben çıkıyoruumm. görüşmek üzere herkese iyi akşamlar,iyi hafta sonları. kendinize iyi bakın.

canım bak bir şey demiş aslında. bebeğine bir şey olmaması mümkün, vakit kaybetmeden git demiş. bu da önemli. tamam çok şefkat dolu ve yönlendirici faydası olmamış sana ama buna da şükür. maalesef herkes mesleki etik kurallarına uygun davranmıyor. hemen öğleden sonra gitseydin, yarın kapalı olur...

bılmıyorum kı hanzade ınankı hıcbırsey bılmıyorum tek bıldıgım maf oldum sankı gerıden gelmesı onemlıde degıl kafamı karıstıran sıgortadakı ıle arasında bu kadar fark olması sıgortadada utrasyona gırdım renklı hemde aradan 4 gun gectı gene gıttım baska yere boyle cıktı

cnmzaten 1,5 de cıktım hastaneden 1 2 saat rahat yurudum unuversteye oyle kolay degıl kı burdan gıtmek pazartesı ınsallah bızım burda ozel araba ıle 2 saat normalde 4 saat falan esımle oturup bı karar vermemız lazım bakalım artık hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun

canım bende minoseti dedim ama benim doktor sakın içme dedi aklım karıştı o yüzden içmedim genede teşekkür edrim sag ol cevap verdigin için
git bakalım sevtun hanıım. hepimizi ağlattın gider ayak, git hadi canım kendine de iyi bak. Allah kabul etsin.
canım kusura bakma düşünemedim inanın üzülün diye yazmadım arkadaşa destet için çümnkü hayatta beterin beteri var ben bunu çok iyi anladım
kızlar kız ya da erkek bebişlerinize isim düşündünüz mü
canım ben kendim düşünüyorum ama belli degil kızım olursa fatıma ecrin eger oglum olursada burak yagız istiyorum yaradan saglıklıcana kucaklarımıza almayı nasip etsin işşallah
canım o ilacı ne kadar içiyosun birde agrısı geçiyomu ben çok kötüyümde

günde bir en fazla iki kez.. ama önce mutlaka doktoruna danışmalısın bence. Hamilelikte tek önerilen ağrı kesici diye biliyorum oğluma hamileyken de kullanmıştım ama dediğim gibi önce bir sor..[/QUOTE]
canım teşekkür edrim gidince sorarım sag olasın
kızlar 12. haftada cinsiyet öğrenebilirmiyiz acaba
canım benim erkekti ordan anlaşıldı çünkü erkek çocukları 40 günde yaratılıyo birde sırtında sırt kemigi varya erkekte çokmuş kızda az allahım saglıklı versinde kzın erkegin ne önemi var demi
canım ikisinded özele gittim hele bu oglumda 2 haftada bir 200 tele gidiyodu özeller beni maffetti yaz doktoruna gelemedim yada ben şansızdım şimdi devletin kollarına bıraktım kendimi allah razı olsun doktorumdan çok memnunun zaten dikişimide o yapacak dogumumuda kürtajımıda o yapmıştı işşallah hep böyle gider bozulmaz
hanzadeye soz verdimmmmm.dunden beri sigara icmiyorum...bakalim insallah devam eder boyle :)))

canım ben o ilacı agız yoluyla alıyorum sabah 1 akşam 2 bu arada sinir sistemi bozuk olanda ilaç çok kötü yapıyo ankisiyeti yapıyo bende oluyo ordan biliyorum
GÜNAYDIN güzel anneler dün bebeğimi gördüm aynı anasına benziyor yavrumun kolları bacakları oluşmaya başlamış minik minik çook güzel bir duyguuu
canım inan çok sevindim kesin erkek bakta gör erkenden bende yavrumu görmüştüm 7 sene sonra doktor gösterdiginde kurban olurum ben sana demiştim
canım geç döllemede görülmez benimkinide 8 haftanın içinde gördü ordan biliyorum
Günaydın kızlar,

Biz dün bebişimizi ultrasonda hareket ederken gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu, çok güzeldi. Allah görmeyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah.
amin canım birde ben yavrumun pıt pıylarını duysam keşke
agzına yüregine saglık kardeşim amin diyorum canı gönülden
canım keççap mayonez yeme düşük yapıyo maydonoz nane baharatlar kereviz vs et türü yani sosis vs yasak dogum yapınca bol bol yersin
canım allahım şifa versin yavruna işşallah herşey istedigin gibi olur
kızlar doktordan geldim. binlerce kere şükürler olsun kalbinin sesini duyduk Allahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
darısı bizim başımıza işşallah

işşallah canım bende görürüm bu arada canım erkekmiki hareketlerinden dedimde ben şimdiye kadar hiç yanılmadım ama allah bilir
bu arada maşşallahınız var ne güzel almış başını gitmiş sayfalar neyse benim çıkmam lazım namaz kılıcam allahıma emanet olun :79::79::79::79::79:

çok sevındım canım .....darısı bizlerin başına....haftaya da ben gidecem umarım bir sorun yoktur benimde....

duygu cnmmm bilgilerimi yanlış yazmışsın 14 ocak değil 4 ocak sat... 11ekim beklenen doğum tarihim kilom 52 di bursaaa düzeltirsen sevinirim

Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım herkese özellikle dua edenlere ve destek olanlara cok tesekkür ederim.. Inşallah sonuna kadar sorunsuz olur.. Kendimi ve bebegimi boşuna üzdüm kac gündür.. Hic umutlu değildim giderken doktor bebek büyümüş deyince ilk kelimem ''yaşıyor mu'' oldu.. Oda kalp seslerini dinletip öyle cevap verdi cok duygulandım şükürler olsun rabbme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…