inş kızlar hepiniz güzel haberler alırsınız çok güzel bir duygu hareketlerini görmek ağlıcaktım zor tuttum kendimi
maaşallah canım tebrik ediyorum..
kızlar beni de facebookta eklermisiniz gruba emel kolcu siyah beyaz düğün fotosu var profil resmimde...ben de daha herkese söylemedim ilk 3 ay kritik diye...
Düşünsene rabbim izin verirse karnımızdada hissedeceğiz inşallah.... Ne büyük bir mucize :)
çok zor bir durum tuğbacım zamanla düzelecek bir durumdur belki. doktorun ne dedi? ne yapmak lazımmış? onun söylediği şeyi hemen yapma bu arada, başka doktora da git mutlaka. sakin ol önce düşünün tartın eşinle birlikte. hemen yıpratma kendini.
kızlar face grubuyla ilgilenen yok mu?????
aslına bakarsan hıc bırsey demedı benım morelımı bu kadar cok bozanda bu aslında doktor karsıma gectı bebegının kalp atıslarında rıtım bozuklugu var dedı unuversıteye falan gıt bebegıne bırsey olmadan dedı oluru dedım sadece acımıs gıbı yuzme baktı yok oyle bı destek motıve etmek pat pat
Tuğba sakin ol canım lütfen panik yapma belki yanlış görmüştür, haftasına yetişir ve herşey yoluna girer, hemen kahretme kendini başka bir doktora daha görün ama böyle bak kalp atışı varmış ne güzel, dah aküçük olduğu için öle görmüştür belki baksana ilk ultrasonda bebeği bile görememiş sonradan görmüş, haticenin haftasına göre 3 hafta fark var bir hafta geri olması anormal değil. Hayırlısı olsun hakkında ve hakkımızda inşallah.
ben istiyorum ama özelden mesaj atamıyorum nasıl olcak
canım bak bir şey demiş aslında. bebeğine bir şey olmaması mümkün, vakit kaybetmeden git demiş. bu da önemli. tamam çok şefkat dolu ve yönlendirici faydası olmamış sana ama buna da şükür. maalesef herkes mesleki etik kurallarına uygun davranmıyor. hemen öğleden sonra gitseydin, yarın kapalı olur...
canım bende minoseti dedim ama benim doktor sakın içme dedi aklım karıştı o yüzden içmedim genede teşekkür edrim sag ol cevap verdigin içinsevtun arkadaşım ağrı kesici sormuşsun bana önceki bebeğimde minoset vermişti doktrum onun zararı yok herhelde ama doktruna danış bi bide diş ağrısı çeken arkadaş karanfil çiğne ağzında azda olsa işe yarar hep ağrı kesici içeceğine...
canım kusura bakma düşünemedim inanın üzülün diye yazmadım arkadaşa destet için çümnkü hayatta beterin beteri var ben bunu çok iyi anladımgit bakalım sevtun hanıım. hepimizi ağlattın gider ayak, git hadi canım kendine de iyi bak. Allah kabul etsin.
canım ben kendim düşünüyorum ama belli degil kızım olursa fatıma ecrin eger oglum olursada burak yagız istiyorum yaradan saglıklıcana kucaklarımıza almayı nasip etsin işşallahkızlar kız ya da erkek bebişlerinize isim düşündünüz mü
canım o ilacı ne kadar içiyosun birde agrısı geçiyomuben çok kötüyümde
canım benim erkekti ordan anlaşıldı çünkü erkek çocukları 40 günde yaratılıyo birde sırtında sırt kemigi varya erkekte çokmuş kızda az allahım saglıklı versinde kzın erkegin ne önemi var demikızlar 12. haftada cinsiyet öğrenebilirmiyiz acaba
canım ikisinded özele gittim hele bu oglumda 2 haftada bir 200 tele gidiyodu özeller beni maffetti yaz doktoruna gelemedim yada ben şansızdım şimdi devletin kollarına bıraktım kendimi allah razı olsun doktorumdan çok memnunun zaten dikişimide o yapacak dogumumuda kürtajımıda o yapmıştı işşallah hep böyle gider bozulmazBende özele gidiyorum 180- tl ve her hafta gidiyorum buda ayda 4 ediyor 2 si kontrol, ikisi ücretli yani 360 ilaçlar vs. 400 buluyor yaallahtan çalışıyoruzda karşılayabiliyoruz, sosyal güvencem var ama dr anlaşması yok malesef. İyi olayımda parası umrumda değil canımız sağolsun.
hanzadeye soz verdimmmmm.dunden beri sigara icmiyorum...bakalim insallah devam eder boyle :)))
canım ben o ilacı agız yoluyla alıyorum sabah 1 akşam 2 bu arada sinir sistemi bozuk olanda ilaç çok kötü yapıyo ankisiyeti yapıyo bende oluyo ordan biliyorumgünaydın kızlar dunkonturolumuz vardıbızde pıt pıtlarımızı duyduk sıkısık gıtmedıgım ıcın bebek pek net gozukmedı kesenın altında bır yer gosterdı kahverengı lekemı ne dedı ısmıne dusuk tehlıkesıymıs progestan mı ne oyle bı ılaca basladık sabah 1 aksam 2 tane vajınal yoldan bunun uyku ve kılo yapacagını soyledı doktor agır kaldırma ayakta durma yolculuk yapma ıs yapma dedı ne kadar mumkunse tabı %50 hamılelerde oluyor dedı bunlarında %50 sı dusukle sonuclanıyor dedı mıde bulantılrım ve halsızlıgım ıcın surucek bu sekılde dedı tıt tahmlılı yaptı ıyı cıktı sık sık az ye dedı ben yıyemıyorum dedım vıtamın verdı folık asıtın bıtınce buna basla dıye ama baslamıycam oda kılo yapıyo bebegın gerekenı alıyo bu vıtamın senın ıcın dedı ıste bızden haberlerbu kadar gayet halsızım mıdem bulanıyo hıc bır sey ıstemıyo canım meger nımetmıs alısverıse cıkabılmek bıle ona bılegıdemıyorum anneme gıdıyorum bı oglum 2 gundur onda kalıyo bende sabah gıdıp aksam gelıyorum aynı sıtedeyız
progestan kullananlar uyku yaptımı sızde vajınal yoldanmı alıyorsunuz dozu nedır kılo yaptımı ne kadar sure kullanıcakmısız sormayı unuttum bunu
ahmet tugra guzel olmus bu arada benım oglumda ahmet berat
canım inan çok sevindim kesin erkek bakta gör erkenden bende yavrumu görmüştüm 7 sene sonra doktor gösterdiginde kurban olurum ben sana demiştimGÜNAYDIN güzel anneler dün bebeğimi gördüm aynı anasına benziyoryavrumun kolları bacakları oluşmaya başlamış minik minik çook güzel bir duyguuu
canım geç döllemede görülmez benimkinide 8 haftanın içinde gördü ordan biliyorumkızlar doktordan geldim az önce bebeği gördü hayal meyal ama kalp atışını duyamadı 6 haftalığım düşük tehlikem var haftaya yine gitcem dua edin kalp atışını duyayım endişeliyim acaba bebek yaşamıyomu diye bunun bi belirtisi varmı ya bide benim kese 5 haftalık boyutundaymış heralde geç dölllenme olmuş normalmi sizce??
amin canım birde ben yavrumun pıt pıylarını duysam keşkeGünaydın kızlar,
Biz dün bebişimizi ultrasonda hareket ederken gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu, çok güzeldi. Allah görmeyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah.
agzına yüregine saglık kardeşim amin diyorum canı gönüldenDua etmek çok önemliymiş hele ki başkası için yapılan dua dahada makbul olurmuş, bir kulunun başka bir kulu için iyi şeyler istemesi Allahın çok hoşuna gider ve geri çevirmezmiş o yüzden sık sık tekrarlayalım dualarımızı, hayırlı dileklerimizi...
Rabbim! biz çok korkuyoruz, öyle çok korkuyoruz ki bebeklerimize bir şey olacak diye... Biliyoruz ki sen bizim için en hayırlısını en güzelini ister ve verirsin! Sen bizi, bizim bebeklerimizi sevdiğimizden daha çok seversin, senin merhametin bir annenin yavrusuna duyduğu merhametle ölçülemez biliriz. İşte o büyük merhametine sığınıyoruz hepimiz. Rabbim! Bugün ve yarın doktor randevuları olan bütün arkadaşların içine ferahlık ver, korkuları olan bütün arkadaşlarımın ve benim endişelerimizi yok et, n'olur bebişlerini ve o minik kalplerini görüp duysunlar, şüphesiz ki senin gücün herşeye yeter, hepimizi korkularımızdan emin kıl Güzel Allah'ım, sana sığınıyoruz çünkü sığınacak başka kimsemiz yok, çünkü senin gücün her şeye yeter. Amiiin. :)
canım keççap mayonez yeme düşük yapıyo maydonoz nane baharatlar kereviz vs et türü yani sosis vs yasak dogum yapınca bol bol yersinkızlaaaarrrr. Meyonezli salataları hep çok sevmişimdir. Şimdide canım çok istiyor. Zararı olurmu acaba?? yiyen varmıı??????
Biraz araştırdım markası güvenilir olanların yumurtası pastörizeymiş. Aynene peynirler gibi bişey olmaz diye geçiriyorum içimden ama.....?
siz yiyormusunuz?
canım allahım şifa versin yavruna işşallah herşey istedigin gibi olurmeraba kızlar neler yazdınız okuyamadım ınsallah cook cook ıyı gıdıyordur morelım 0 hatta dahada dusuk bugun hastaneye gıttım [cumartesı sıgortaya gıttım utrasyona gırdım bılıyosunuz hersey normal demıst hatta bebek son adet tarıhımle uyumluydu ] ozel bı hastaneydı ebru hanım dıye bır bayan utrasyona gırdım bebegı goremedı o kadar cok korktum kı anlatamam sonra renklı utrasyona gırmem ıstedı bende gırdım renklı utrasyon gore bebegım 6+1 gunluk cıktı :C ve kalp atısları var fakat kalp rıtımınde bozukluk varmıs omrum gttı sankı ne olacak ne yapacagımı bılmıyorum offf boyle bı durum yasayan veya cevresınde olan var mı bana bı yo gosterın ben kıme ınanacagımı sasırdım bı kendıme gore doktor bulamadım ınsanın hayatının bıtt anlardan bırıymıs dusuk yaptımdı ama bu daha beter geldı bana dusunun yanı karnında senın canından bırı var ve kalbınde sorun var off bılmıyorum ne yazdıgımıda bılmıyorum umarım kendımı adam akıllı ıfade etmısımdır
darısı bizim başımıza işşallahkızlar doktordan geldim. binlerce kere şükürler olsun kalbinin sesini duydukAllahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
kızlar bugün doktora gittim ultrasonda bebeğimi gördüm büyümüş 23 mm olmuş hareket ediyordu ay çok duygulandım..baya hareketli olucak herhaldedoktor gününe uygun herşey yolunda dedi bir daha 11veya 12 haftada gidicem..
kabul ettimne güzelsin sen öyyleee
kızlar bugün doktora gittim ultrasonda bebeğimi gördüm büyümüş 23 mm olmuş hareket ediyordu ay çok duygulandım..baya hareketli olucak herhaldedoktor gününe uygun herşey yolunda dedi bir daha 11veya 12 haftada gidicem..
canım face adresin gerekli.adın falan ekledikten sonra gruba kendi adresimden silicem seni canım.
çok sevındım canım .....darısı bizlerin başına....haftaya da ben gidecem umarım bir sorun yoktur benimde....
gokhan aynur tank canım eklersen sevinirim
canım ekledim kabul edince grubada ekleyip kendimden silicem gizli gizli devam edicez ok.bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?