Ama hanzadeee niye sen beni habire dürtüyon 3 hafta geri diye ben zaten üzülüyorum bakalım sonuç yarın belli olacak zaten korkularıma korku ekliyorsu arkadaşımmmm
Bende yeni geldim doktordan herşey normal çok şükür allahıma 3 hafta sonra tekrar gidicem.. çok mutluyum.allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın 8 hafta 5 günlük
Eğer geç kaldığını düşündüysen üzülme ben 35 yaşıma girdim ve 3 hata sonra 1 yılım dolacak. Benim de ilk bebeğim. Ama ben dert etmiyorum. Önemli olan istediğin evliliği yapmış olup olmadığın.
güzel anneler ben gidiyorum deniz hatice ve adını hatırlayamadığım yarın muayenesi olan arkadaşlar hayırlı haberlerinizi alırız inşallah kendinize çok iyi bakın iyi bir haftasonu diliyorum size hoşçakalın...
ikimiz aynı gün gidiyoruz hatice. doktordan çıkınca ilk fırsatta yazalım buraya olur mu? ben çıktıktan sonra aklım kalır sende. başka gidecek olan var mıydı hatırlayamadım ama gidecek herkese hayırlı haberler diliyorum şimdiden.
eee iyi yalniz degilmisim :)))) bebisin hayirli olsun....saglikla dogurursun insallah
bende face eklenmek istiyorum HATİCE AKBAŞ URAL AMA İŞ YERİNDEN AÇILMIYOR DAVET GÖNDERİRSENİZ ewden kabul ederim akşama
yaa tam anlamadım,saman alevi gibi olup bitmiş bir anda. nerdeyse sebepsiz, baby_drk ve mihrimah arasında küçük bir tartışma olmuş ve gittiler şimdi. sen gittin, ben kaldım tartışması gibi geldi bana ama konuyu bilmiyorum tam. bu arada isim listesi ve nick listesi yapılmış, güzel yani. hala güvenilğinden endişe ediyorum yalnız. çünkü biri demiş ki yazılanlar profilde gözükmüyor ama ana sayfada gözüküyor nasıl oluyor anlamadım demiş. bi de iki tane ekim 2011 grubuna eklenmişim, hangisindeyim, nerdeyim, ben kimim :)
kızlar ben bu face grup sohbet içeriklerini sevmedim. hakaretamiz içerikli sohbetler. gerildim şurda 10 dk kaldım ama kalamadım. kusura bakmayın ama burası daha seviyeli.
Bende yeni geldim doktordan herşey normal çok şükür allahıma 3 hafta sonra tekrar gidicem.. çok mutluyum.allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın 8 hafta 5 günlük
güzel anneler ben gidiyorum deniz hatice ve adını hatırlayamadığım yarın muayenesi olan arkadaşlar hayırlı haberlerinizi alırız inşallah kendinize çok iyi bakın iyi bir haftasonu diliyorum size hoşçakalın...
maaşallah canım tebrik ediyorum..Bende yeni geldim doktordan herşey normal çok şükür allahıma 3 hafta sonra tekrar gidicem.. çok mutluyum.allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın 8 hafta 5 günlük
Yaaa ama bişey diycem akşamları geceleri niye girmiyorsunuz.Canım sıkılıyor benim sizsiz
kızlar bugün doktora gittim ultrasonda bebeğimi gördüm büyümüş 23 mm olmuş hareket ediyordu ay çok duygulandım..baya hareketli olucak herhaldedoktor gününe uygun herşey yolunda dedi bir daha 11veya 12 haftada gidicem..
kızlar bugün doktora gittim ultrasonda bebeğimi gördüm büyümüş 23 mm olmuş hareket ediyordu ay çok duygulandım..baya hareketli olucak herhaldedoktor gününe uygun herşey yolunda dedi bir daha 11veya 12 haftada gidicem..
maşallah canım herşey yolunda ne güzel, darısı bizlerin ve yeni gidecek olan arkadaşların başına :)
Yaaa ama bişey diycem akşamları geceleri niye girmiyorsunuz.Canım sıkılıyor benim sizsiz
arkdasım çok üzüldüm umarım bir sorun çıkmaz ama hemen panik yapma istersen kalp atışları duyulmus buda ıyı bırsey öle düşün.... belki ritmi düzelir...endişe yapıp bebegını daha çok üzme....hangi doktor kafana yattıysa ona git devam et. hiç birimizin bebeginin garntisi yok ama her gunu böle dusunursek kendımıze bebıse zarar verırız butun dualarım seninle.... umarım bir sorun olmadan bebeğini kucagına alırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?