2011 Ekim Anneleri

güzel anneler ben gidiyorum deniz hatice ve adını hatırlayamadığım yarın muayenesi olan arkadaşlar hayırlı haberlerinizi alırız inşallah kendinize çok iyi bakın iyi bir haftasonu diliyorum size hoşçakalın...

Ama hanzadeee niye sen beni habire dürtüyon 3 hafta geri diye ben zaten üzülüyorum bakalım sonuç yarın belli olacak zaten korkularıma korku ekliyorsu arkadaşımmmm

ikimiz aynı gün gidiyoruz hatice. doktordan çıkınca ilk fırsatta yazalım buraya olur mu? ben çıktıktan sonra aklım kalır sende. başka gidecek olan var mıydı hatırlayamadım ama gidecek herkese hayırlı haberler diliyorum şimdiden.

eee iyi yalniz degilmisim :)))) bebisin hayirli olsun....saglikla dogurursun insallah

canım benim çok teşekkür ederim. gitmeden önce ve gelince yine yazarım zaten :) ayy inşallah güzel şeyylerr duyarıızzz. dua edin kızlar. çık canım hadi, yollar buz tutmadan evine ulaş. dikkat et kendine. çok öpüyorum seni bay bayy

İnşallah arkadaşım allahım herkesin gönlüne göre versin ama bizede versin malum insan endişeleniyor.Gelir gelmez yazacam ama güzellikleri yazarız hayırlısıyla

bende face eklenmek istiyorum HATİCE AKBAŞ URAL AMA İŞ YERİNDEN AÇILMIYOR DAVET GÖNDERİRSENİZ ewden kabul ederim akşama

canım ekledim seni.kabul et grubada ekleyeyim.

canım konunun başını bilmediğiniz için kafanız karışmış.boşverin gitsin.

kızlar ben bu face grup sohbet içeriklerini sevmedim. hakaretamiz içerikli sohbetler. gerildim şurda 10 dk kaldım ama kalamadım. kusura bakmayın ama burası daha seviyeli.

karar sizin...

Arkadaşım dileklerin için teşekkür ederim.Hayırlısı inşallah bende şuanda ençok onu diliyorum.

Yaaa ama bişey diycem akşamları geceleri niye girmiyorsunuz.Canım sıkılıyor benim sizsiz

arasıra bakıyorum ben ama çok kalmıyorum. akşam saat 9'a, 9 buçuğa kadar kayınvalidemlerde oluyoruz. eve gelince de evde işlerim oluyor onları yapıyorum ya da direkt uyuyorum, hatta sızıyorum. fırsat buldukça gelmeye gayret ederim bundan böyle.

kızlar beni de facebookta eklermisiniz gruba emel kolcu siyah beyaz düğün fotosu var profil resmimde...ben de daha herkese söylemedim ilk 3 ay kritik diye...

kızlar bugün doktora gittim ultrasonda bebeğimi gördüm büyümüş 23 mm olmuş hareket ediyordu ay çok duygulandım..baya hareketli olucak herhaldedoktor gününe uygun herşey yolunda dedi bir daha 11veya 12 haftada gidicem..

maşallah canım herşey yolunda ne güzel, darısı bizlerin ve yeni gidecek olan arkadaşların başına :)

maşallah şeymacım tebrikler. sonuna kadar her şey yolunda gider inşallah

ınsallah cnm zaten sadece dualarınıza ıhtıyacım var ... evet kımsenın bebegının garantısı yok ama ıste morelım altust oldu ıster ıstemez aslında sıgortadakı doktr kafama yattı ama bı yandanda unuvesete arastırmaya gıtmek ıstıyorum hersey bı kenara ellerımı acıp 9 ay dolana kadar allahıma yalvamak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…