2011 Ekim Anneleri

tamm eşim açmıştı derneğe yıllık ücreti 25 tl falan diyodu galiba ama mesela g mail dende blogg açabilirizz ücretrsizzzz ben bi araştırayım sonra tariflerimiziii şesilerimizzz herbişe yayınlarızzzzz wuu süpermişşşşşş kafama yattıımm tamm yiruumm oldu bu iş

bnm doğu gunu martaa..bana mı yapcannn

senden önce ben varım zayaa gör beni tatlımm ben bu ay doğmuşam

tamam canım valla açalım :) ne güzel olur

zafeycim yaparım senin doğum gününe de merak etme sen :)

yaparım sevozycim ne demek ya biz pasta sevenler zaten yapmaya yer arıyoruz hiç üşenmmem ben seve seve yaparım

kızlarr bişi itiraaff etmem gerekirse yılbaşı kurabiyesinden kartopucumada yapmıştım isme özelll sonra ben bunları evde unuttum 10 taneydi çok üzüldüm sonra bende akşammm gidip ismini sildim asuman yazan yerlerini oklavaylan teyzemlere yolladım

tamam canım valla açalım :) ne güzel olur

zafeycim yaparım senin doğum gününe de merak etme sen :)

göynü genişl arkadaşım bnm yavvvvvwwww karşdeşime sölesem o yapmazz laaaoooo

geçen pasta yaparken dedim ki kadrdeşime bak gülü yaparken şöle yuvarlıycan böle şekil vercem dediki bana üfff ablaa boş şeylerlee uğraşma ilerki hayatımda neme lazım olcakkii hiç hevesi yok bölee şeleree beni çıldırtıyyyy bu kızzzzzz ama o evlenirse kınasına kırmızı yapıciymm kurabiyee 200 tane yapsam yeter heralddd

elifim olaydı şimdi o oklavayla pataklardı seniii..

bu arada zafeycim bende senden bekliyorum 22 ocak doğumluyumm sen kaçında dogdun? kovamısın sende

kovaa tabisiiii 30 ocak 87 eşimde 29 ocak kova kovaylaa çok iyi anlaşırr
biraz kendini fazla beğenir ama kim beğenmezki kendini cannııııııımmmmmmm aaaaaaaaaaa

Kızlar bloğunuzu ilk etapta takip edecek en az 10 kişi, isimsiz ziyaretçilerimizle birlikte yaklaşık 30 kişi var. Biri öbürüne bahsederken bu artmaya başlar. Ama ilk 3-4 yıl hemen popüler olup para kazanmayı düşünmeyin. İlk başlarda klasik şeylerle başlarsınız, sonra geliştirirsiniz kendinizi. Deniz'in mutfağı diye bi blog var, harika pastalar yapıyor. Bi bakın oraya. Bu işin laboratuvar kısmını da zaten Zeynep biliyor. Bence güzel olur. Yemek tarifleri de verirsiniz. Para kazanmaya başlayınca tarifleri kaldırırsınız siteden hepsi öyle yapıyor çünkü.

kovaa tabisiiii 30 ocak 87 eşimde 29 ocak kova kovaylaa çok iyi anlaşırr
biraz kendini fazla beğenir ama kim beğenmezki kendini cannııııııımmmmmmm aaaaaaaaaaa

zafeycim ikinci ortak noktak noktamız bende kova eşimde kova ama kovalar liderci olduklarından çatıştıkları noktalar olabiliyor bizim arada oluyor malum özgürlüğünü düşkün 2 kova idare eder işte

melofercim yazdığın herşeyi tek tek gerçekleştirebilsekte para kazanınca dediğini yapsak keşke demi zafeycim benim pasta arkadaşım benim :) ama melofer doğru tespit yapıyor geceleri girenleri düşünürsek bayağı bi takip eden var aslında amma paraya dönüştürebilirmiyiz bilemiyorum

bi işe giriyoruz bakalım hadi hayırlısı cnmm saolll

valla oklavayı kafana yiyince hiç bu kdr sevimli olmuoo

hep gülücez bunlaraa yaşlanınca anlatıciyyzzzzz

zafeycim ikinci ortak noktak noktamız bende kova eşimde kova ama kovalar liderci olduklarından çatıştıkları noktalar olabiliyor bizim arada oluyor malum özgürlüğünü düşkün 2 kova idare eder işte

aa senn eşindemi kovaa benm eşimmmle çok dikleşiyoruzz ya bizzz ama gezmeyiş toznmayı sever bnm gibiii senn eşindemi ocak

evet ben ilk başta hobi amaçlı bakıyorum bu işee sonra sip falan alırsakta o da işinnn diğer bi yüzü olurr bakarızz şu blogu kuralım bi cnmmm da

de hayde hayırlı ugurlu olsunnn

inşallah zafeycim.... benim eşim şubatlı kovalardan ama benim eşim gezmeyi çok sevmez ev kuşu evde oturmayı çok sever bu durum bazen işime geliyor bazende sıkılıyorum idare ediyoruz....
ayyy ne eğlenceleli olur çocuklarımızın durumuna göre ya sen hazırlarsın ya ben sırayla hallederiz

bak iyice heyecanlandım şimdikkkkk

kızlar bir soru yavruşları gece nasıl uyutuyorsunuz uykusu gelince nasıl uyuyoprlar sallayanınız varmı halaaaaa

kızlar bir soru yavruşları gece nasıl uyutuyorsunuz uykusu gelince nasıl uyuyoprlar sallayanınız varmı halaaaaa

Gündüz uykusunu teke düşürdü, bu benim işime geldi biraz da... Eskiden bi öğlen bi de 4'te uyuyordu, akşam uykuya zor dalıyordu. Şimdi 4'te uyumadığı için 5,30-6 gibi uykusu geliyor, zorla biraz daha oyalıyorum 8'e kadar, sonra da emzirerek uyutuyorum. Doğduğundan beri hep emerek uyudu. Ama saat 6'da uykusu geldikten sonra aşırı huysuzlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…