bnm doğu gunu martaa..bana mı yapcannn
tamam zafeycim verdiğin gazla giriyorum tekrar yapmaya dermişimmmmm :))))) marta kadar bekliyorum gelin doğum yapsın pembeli pembeli yapar yayınlarım ozaman canım saol. bu arada blog açalım ya mesafe dediğin nedirki artık internette var her türlü bilgi akışını sağlarız gel girelim bu işe
bnm doğu gunu martaa..bana mı yapcannn
tamm eşim açmıştı derneğe yıllık ücreti 25 tl falan diyodu galiba ama mesela g mail dende blogg açabilirizz ücretrsizzzz ben bi araştırayım sonra tariflerimiziii şesilerimizzz herbişe yayınlarızzzzz wuu süpermişşşşşş kafama yattıımm tamm yiruumm oldu bu iş
senden önce ben varım zayaa gör beni tatlımm ben bu ay doğmuşam
yaparım sevozycim ne demek ya biz pasta sevenler zaten yapmaya yer arıyoruz hiç üşenmmem ben seve seve yaparım
tamam canım valla açalım :) ne güzel olur
zafeycim yaparım senin doğum gününe de merak etme sen :)
kızlarr bişi itiraaff etmem gerekirse yılbaşı kurabiyesinden kartopucumada yapmıştım isme özelll sonra ben bunları evde unuttum 10 taneydi çok üzüldüm sonra bende akşammm gidip ismini sildim asuman yazan yerlerini oklavaylan teyzemlere yolladım
bu arada zafeycim bende senden bekliyorum 22 ocak doğumluyumm sen kaçında dogdun? kovamısın sende
elifim olaydı şimdi o oklavayla pataklardı seniii..
teşekkür ederim canım blog açmayı ve pasta kırabiyelerle uğraşmayı o kadar çok isterim ki anlatamam ama nasıl olur müşteri nerden gelir nasıl duyulurum bilemiyorum ama çok isterim... macaron hiç denemedim canım ama yapılamayacak şey yoktur bence :)
yok yıldız şeklinde olanlardan aldım çokta güzel bide tırtıklı yuvarlak kurabiye kalıbı aldım boy boy 4lü oda çok güzel doğumlarda o tırtıldılan yapıp götürürüm diye düşünüyorum canım hepsi çok güzell bide past dizaynın klasiği 4adet çam gelmiş :) kardanadamı kendim yaptım evet saol canım ama seninkide harikaydı hatta özel günde kopya çekip benzerinden yapabilirim fikir oldu banada saol :)
sevozy bende aynı dertten muzdaribim bende kalıplardan çıkaramadım yapışıp kkaldı pactwork tü benimkiler zafey biliyor galiba onun püf noktasını zafeyyyy cevapla
tamm eşim açmıştı derneğe yıllık ücreti 25 tl falan diyodu galiba ama mesela g mail dende blogg açabilirizz ücretrsizzzz ben bi araştırayım sonra tariflerimiziii şesilerimizzz herbişe yayınlarızzzzz wuu süpermişşşşşş kafama yattıımm tamm yiruumm oldu bu iş
senden önce ben varım zayaa gör beni tatlımm ben bu ay doğmuşam
ahahaha helal elife yaaa eli maşalıı olacak annesi vursun onun vurduunuu yriiimmmmm
kovaa tabisiiii 30 ocak 87 eşimde 29 ocak kova kovaylaa çok iyi anlaşırr
biraz kendini fazla beğenir ama kim beğenmezki kendini cannııııııımmmmmmm aaaaaaaaaaa
Kızlar bloğunuzu ilk etapta takip edecek en az 10 kişi, isimsiz ziyaretçilerimizle birlikte yaklaşık 30 kişi var. Biri öbürüne bahsederken bu artmaya başlar. Ama ilk 3-4 yıl hemen popüler olup para kazanmayı düşünmeyin. İlk başlarda klasik şeylerle başlarsınız, sonra geliştirirsiniz kendinizi. Deniz'in mutfağı diye bi blog var, harika pastalar yapıyor. Bi bakın oraya. Bu işin laboratuvar kısmını da zaten Zeynep biliyor. Bence güzel olur. Yemek tarifleri de verirsiniz. Para kazanmaya başlayınca tarifleri kaldırırsınız sitedenhepsi öyle yapıyor çünkü.
valla oklavayı kafana yiyince hiç bu kdr sevimli olmuoo
zafeycim ikinci ortak noktak noktamız bende kova eşimde kova ama kovalar liderci olduklarından çatıştıkları noktalar olabiliyor bizim arada oluyor malum özgürlüğünü düşkün 2 kova idare eder işte
melofercim yazdığın herşeyi tek tek gerçekleştirebilsekte para kazanınca dediğini yapsak keşke demi zafeycim benim pasta arkadaşım benim :) ama melofer doğru tespit yapıyor geceleri girenleri düşünürsek bayağı bi takip eden var aslında amma paraya dönüştürebilirmiyiz bilemiyorum
bi işe giriyoruz bakalım hadi hayırlısı cnmm saolll
hep gülücez bunlaraa yaşlanınca anlatıciyyzzzzz
aa senn eşindemi kovaa benm eşimmmle çok dikleşiyoruzz ya bizzz ama gezmeyiş toznmayı sever bnm gibiii senn eşindemi ocak
evet ben ilk başta hobi amaçlı bakıyorum bu işee sonra sip falan alırsakta o da işinnn diğer bi yüzü olurr bakarızz şu blogu kuralım bi cnmmm da
bi işe giriyoruz bakalım hadi hayırlısı cnmm saolll
hep gülücez bunlaraa yaşlanınca anlatıciyyzzzzz
aa senn eşindemi kovaa benm eşimmmle çok dikleşiyoruzz ya bizzz ama gezmeyiş toznmayı sever bnm gibiii senn eşindemi ocak
evet ben ilk başta hobi amaçlı bakıyorum bu işee sonra sip falan alırsakta o da işinnn diğer bi yüzü olurr bakarızz şu blogu kuralım bi cnmmm da
inşallah zafeycim.... benim eşim şubatlı kovalardan ama benim eşim gezmeyi çok sevmez ev kuşu evde oturmayı çok sever bu durum bazen işime geliyor bazende sıkılıyorum idare ediyoruz....
ayyy ne eğlenceleli olur çocuklarımızın durumuna göre ya sen hazırlarsın ya ben sırayla hallederiz
kızlar bir soru yavruşları gece nasıl uyutuyorsunuz uykusu gelince nasıl uyuyoprlar sallayanınız varmı halaaaaa
kızlar bir soru yavruşları gece nasıl uyutuyorsunuz uykusu gelince nasıl uyuyoprlar sallayanınız varmı halaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?