emen resimlerime baktım 5/12 tarihli yazılara bakınca tarifi gördüm, aramak kolay oldu
tarifi yazdığım kağıdı bulamadım ve tarifleri aklımda tutmam, not alır ve bakarım, alışkanlık haline getirene kadar kağıttan bakar yaparım.
bu arada yapamadım elmam yokmuş
Zeynep bu hamurun içine patatesi kaşarlı mı koyuyordun sen?
Eki Görüntüle 601754 Eki Görüntüle 601755 Eki Görüntüle 601756 Eki Görüntüle 601757 Eki Görüntüle 601758 Eki Görüntüle 601760 Eki Görüntüle 601761
dün gelen misafirlerime yaptığım pastalar sarma,kek,sosisli galeta unlu poğaça,ıspanaklı gül böreği,peynirli poğaça ve kedidili tatlısı
kızlar hiç istediğim gibi fotoğrafını çekemedim sunumda önemli olduğu için güzel tabaklara koyup çekmek isterdim ama nereye koşturmaktan oğlanla birlikte bunları zor çektim. Kedi dili pastamın üstünü bile süsliyemedim benim için oldukça sade ve klasik pastaların olduğu bi gün oldu ama yinede paylaşayım dedim...
Kilo vermkkk gerek,, az yemek gerekkk,porsiyon kucultmek gerekkkk.....
kızlar uykusuzlıuk takk etti gayrıı toplasan 4 saat uyumamışımdııırrrrgerçi hepsi efenin suçuda değillll
bana gece vakti dolmaa sarrdırann hatuuunn uyumaaa çabukk topiğee gellllll aaaaaaa:84::84:
:84:
Bana yeniden şarkılar söyleten kadın gibi oldu :)
Naptın kız dolman nasıl oldu, bu arada uyku denilen şeyi unuttuk biz, yatağın bi köşesine itiyo cemre bizi, sabah kalkıyoruz, sırt, omuz, tutulmuş, çok kötü yaa, yatmıyo karyolasında, gece uyanıyo, emiyo sonra bizim yatağa yerleşiyo hanımefendi, kendi yerine koyunca kıyameti kopartıyo, ne yapacam ki ben böyle
çok güzel olmuşş ama ben kıyma çözülmeyşi bekleyemedim zeytin yağlı yaptım sabahta tupper kutusuna koymuştum kahvaltıda yedik kızlarlaa anlatıyorumda helal olsun diyolarr
kızz biizmkide yüz kez uyandıı kalkıp kalkıp yanımıza geliyo ortamıza atlıyo dururp durup ağlıyo kendi kendine susuyoooooooo yatağın içinde hep tersine yatıyo bu çocukk haa bu arada sölemişmiydim bende karyolasının tek tarafını çıkartıp yatağa ek yaptımmmmmm o tarafta bile yatmıyo ortamıza giriyo ben havalar ısınınca odasını ayırmak istiyorummmmm nasıl olacak ne yapacağız kızz bizzzz biri bi akıl versin nalırrrrrr baksana bi seminer varmış ona gidenin uyku düzeni oturuyormuşi 3 seansta
http://www.uykusuzanneler.com/category/cozum-yollari/uyku-egitimi/sleeplady-kim-west-yontemi/
Canlarımmm gunaydınnnn
valla dolmayı nsl yptında bensiz yidin zeynoooo ayıptırrr.. ya kızlarr en buyuk hata bebeği beraber yatırmak.çocuk bi kere o anne baba kokusunu alınc ayalnız yatmak istemıoo.valla çok zor bi süec onu yatagına alıştırmakkk.Gerci ben hiç yataga alıştırmadım ama Elif de hiç uyumuoo:)) ama biliom ki en azından sebebi yatagıma gelmek değil :))
sovoooozi
sendemi uykusuzsun bacımmm hiç ssn çıkmiiiyoo
ayy kızlar artık öğlenleri yürüyüşe çıkıcam biz orta uzaklıkta bi alışveriş merkezi var oraya yürüycem şişkinliğim gider belkim her öğlen yapıciymm bunu inşallahhhh
Geçmiş olsun.. Dişlerin hepsi çıkınca iştahsızlığı geçecektir. O dişler mahvediyor yavruları..Slm kızlar ıkı haftadır ugrayamadım cunkı benım bucurum cok hastaydı halada hastaButun hollanda hasta vırus varmıs,bırde ustune azı dıslerı cıkartınca kuzum mafoldu.butun dıslerını bırden patlatıyor 2 dısı daha gelıyor bakalım hayırlısı,yavrum cok zayıfladı hıcbırsey yemıyor napıcam bılmıyorum ne zormus cocuk buyutmek unutmusum valla 10 sene gecmıstı aradan:44:.pazartesıye randevu aldım doktora goturcem ıns antıbıyotık verırde atlatırız artık ıcı dısı fıtıl oldu yavrumun
Kilo vermkkk gerek,, az yemek gerekkk,porsiyon kucultmek gerekkkk.....
çok güzel olmuşş ama ben kıyma çözülmeyşi bekleyemedim zeytin yağlı yaptım sabahta tupper kutusuna koymuştum kahvaltıda yedik kızlarlaa anlatıyorumda helal olsun diyolarr
kızz biizmkide yüz kez uyandıı kalkıp kalkıp yanımıza geliyo ortamıza atlıyo dururp durup ağlıyo kendi kendine susuyoooooooo yatağın içinde hep tersine yatıyo bu çocukk haa bu arada sölemişmiydim bende karyolasının tek tarafını çıkartıp yatağa ek yaptımmmmmm o tarafta bile yatmıyo ortamıza giriyo ben havalar ısınınca odasını ayırmak istiyorummmmm nasıl olacak ne yapacağız kızz bizzzz biri bi akıl versin nalırrrrrr baksana bi seminer varmış ona gidenin uyku düzeni oturuyormuşi 3 seansta
SleepLady, Kim West Yöntemi | Uykusuz Anneler Klübü
SleepLady, Kim West Yöntemi | Uykusuz Anneler Klübü
günaydın kızlar,
aydınlıklı güzel bir istanbul sabahı,
kızımı en son 6.19 da yatağa koydum kaçta kalktı bilemiyorum,
gece 3'e doğru benim kızı emziriyorum birden aşağıya indi, uyku sersemi oturma
odasına gitti, aldım tekrar emzirdim bir müddet sonra yattı, kalktı yattı, 3-4 kez yine
kalktık, dişinin yeri iyice belirginleşmiş, çıktı çıkacak bakalım hayırlısı,
geçmiş olsun.. Dişlerin hepsi çıkınca iştahsızlığı geçecektir. O dişler mahvediyor yavruları..
Haha.. Cumartesi eşim istanbul'a gitti, oh yalnızım yemek de yapmam 1-2 kilo veririm o yokken diyodum, dün ablamlar geldi, kısır yapalım, tahinli bi kurabiye vardı ondan yapalım, patates salatası da yapalım derken, bi baktım ben homini gırtlak yiyorum..
Becerikli hatun, kız sen kilo almazsın.. üşengeç değilsin..
günaydın kızlar,
aydınlıklı güzel bir istanbul sabahı,
kızımı en son 6.19 da yatağa koydum kaçta kalktı bilemiyorum,
gece 3'e doğru benim kızı emziriyorum birden aşağıya indi, uyku sersemi oturma
odasına gitti, aldım tekrar emzirdim bir müddet sonra yattı, kalktı yattı, 3-4 kez yine
kalktık, dişinin yeri iyice belirginleşmiş, çıktı çıkacak bakalım hayırlısı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?