2011 Ekim Anneleri

tabiki kendilerini methedip kayıt yaptırsanız şöyle iyi olu böyle iyi olur falan diyebilirler ama zorlama kesinlikle olamaz. sen zaten beğenirsen çok memnun kaldık bir düşünelim kendimiz bir ayarlayalım falan dersin bende zaten hemen kayıt etirmeyeceğim önce sıkı bir pazarlık yapacağım eğer beğenirsem.

çok güzel görünüyorlar,ellerine sağlık.sosisli galeta unlunun ve pastanın tarifini rica ediyorum canım bi zahmet

wuuuuuu resmen döktürmüşsün cnmm ellerine sağğlıkkkkkkk ben zayayyaa gidiyoruumm tuttmayın beniiiiiiiii
bu arada o galeta unlu olan benim patates poğaçammm galibaa patateslimiiiii o yani benmkide onunkinin aynı oluyodaaaaaaaaa ayy canım börek çektii çokk fe ciiiiiii

hmmmmm o zaman sen bana bilgilerini at ben yarın getireyim uşağımııııı şimdiden randevu alayımm

çok güzel görünüyorlar,ellerine sağlık.sosisli galeta unlunun ve pastanın tarifini rica ediyorum canım bi zahmet

tabiki kartopucum: sosisli galeta unlu poğaça:
1 adet margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta(akı içine sarı üstüne)
2paket kabartma tozu(normal tarifte 1 paket ben 2 koyuyorum daha güzel oluyor)
yarım çay kaşığı karbonat
6su bardağı un(unuda ben göz kararı koyuyorum

malzemeler yoğurulur... avuç içi kadar açılır küçük küçük doğranmış sosislerden arasına konulup kapatılır istenilen şekil verilebilir... sonra içi harçla kapanan hamur yumurta sarısına sonrada galeta ununa bulanır yağlanmış fırın tepsisine dizilir 170 derecede 30-40 dk pişirilir çok kızarmıyor hafif pembe oluyor

kedi dili pastası:

malzemeler:
2paket kedili
muhallebi için malzemeler
1lt süt
1su bardağı nişasta
2 paket vanilya
1.5su bardağı şeker(2 su bardağıda olabilir)
puding(500ml sütten yapılcak)
kedi dili için bi miktar süt göz kararı :)

yapılışı: 1lt süt üstüne nişasta,şeker,vanilya konulur ocakta muhallebi oluncaya kadar pişirilir

kedili dili dikdörtgen borcama 1 paketi süte batırılıp dizilir üstüne pişmiş olan muhallebinin yarısı dökülür ve tekrar 2. paket süte batırılmış kedili dizilir üstüne muhallebi dökülür. sonrasında ayrıca 500ml sütle yapılmış çikolatalı puding yapılıp üstüne dökülür... afiyet olsun valla 1 dilim kalma bugün yemek için

sosisliymiş yaa pardnn

zefeycim gel buyur ikram edeyim dicem yanlış anlarsın vallahi sadece kek ve peynirli poğaça kaldı :) ama merak etme sen gelene kadar ebn yaparım gel yeterki bu arada ben galeta unlu poğaçayı esasta kıymalı yapıyorum harika oldu sonra sosisli ve patateslisini denedim ikiside yakışıyor...ama dediğin gibi aynı hamur

ayyyyyyyyyyyy aklıma getirdinn şimdiikk gayretlendimm yapmak istiyoruummm ututmayın beniiiiii :))

Poaçayı merak ettim, haftasonu denerim belkim, ama ben sosisli yapmam ya patatesli yaparım ya da peynirli olmaz mı??? Sosis, salam türü şeyleri sevmiyorum pek. Sağlıklı bulmuyorum daa birazcık

randevuyu aldım yarın götürüyceymm minnağımı bu haftaki tema hgökyüzüymüşş netten çıktı alın bidee aktividte esnasında ayaklar çıplakmışşl bu bilgiyi verdii cumartesi görüşmek sdileğiyyleee sovozyyycimde geleydi eydiiiiiiii

Poaçayı merak ettim, haftasonu denerim belkim, ama ben sosisli yapmam ya patatesli yaparım ya da peynirli olmaz mı??? Sosis, salam türü şeyleri sevmiyorum pek. Sağlıklı bulmuyorum daa birazcık

peynirli hiç denemedim canım nasıl olur bilmiorum ama sanki o kadar güzel olmaz gibi geliyor ama patatesli deniyebilirsin gayet güzel oluyor

Zayaa, bi de bu hamurun içinde tuz ya da şeker yok mu, tatsız olmuyo mu canım ??

aynen canım tuzu atlamıştım 1 tatlı kaşığından biraz az tuz göz kararı işte 1 çay kaşığıda olur...

kedi dili pastasını normalde ben yapıodum zaten bu fotografı görünce merak ettim bu tarifti eklediğim foto ama tabi sunum farkl... o daha güzel herkesi özendircem ama

Eklentiler

• $kedi-dili-pastasi.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 60
selam kızlar, süt izni ve ben evdeyim
havuçlu, tarçınlı, cevizli kek yapacağım ancak fırına atarken şu zefeyin turtasını da yapayım diyorum,
ben biraz kurcalayım, tarif hangi sayfadaydı acaba

Eki Görüntüle 602058

kedi dili pastasını normalde ben yapıodum zaten bu fotografı görünce merak ettim bu tarifti eklediğim foto ama tabi sunum farkl... o daha güzel herkesi özendircem ama

görüntü nefis valla hafta sonu bimden alayım kedi dilini yapayım. borcama değil böyle açıkta yapılınca etrafındanda çikolatalar akınca çok güzel bir görüntü olmuş

sevoozzyyyyyyyy gidicem ben yarın sende gell sabah randevu alabilirsinnnnnnnnnnn gızzzzzzzzzzzzzzz

selam kızlar, süt izni ve ben evdeyim
havuçlu, tarçınlı, cevizli kek yapacağım ancak fırına atarken şu zefeyin turtasını da yapayım diyorum,
ben biraz kurcalayım, tarif hangi sayfadaydı acaba

marall bi kez daha yapmıştın sen bunu nasıl unuttun hemennn sayfa sayfa aramak çok zorrrr yazaydın keşkemm cnmmmmm

marall bi kez daha yapmıştın sen bunu nasıl unuttun hemennn sayfa sayfa aramak çok zorrrr yazaydın keşkemm cnmmmmm

emen resimlerime baktım 5/12 tarihli yazılara bakınca tarifi gördüm, aramak kolay oldu
tarifi yazdığım kağıdı bulamadım ve tarifleri aklımda tutmam, not alır ve bakarım, alışkanlık haline getirene kadar kağıttan bakar yaparım.
bu arada yapamadım elmam yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…